hanys pisze:
nowe smycz Sandecji naklad 200 szt koszt 6 zl sztuka
smycz wyszywana (metoda zakardowa) naszyta na biala tasme spodnia ze zlaczka i zaczepka na telefon
kolo srody maja byc u nas
gdzie robione?
pozdr.
dam namiary jak smycze dojda do mnie, zeby miec pewnosc ze firma jest godna polecenia
Gia Ta Panta Mazi Sas - Pisti Mehri Tanato [link]" target="_blank
Wezcie podawajcie przy wrzucaniu fotki gadzetu informacje o kosztach, u kogo robiliscie, itd,
bo ku*** sie syf w temacie robi przez pytajacych o to.
Albo wy, pytajacy, jebnijcie PW do typa co wrzucil gadzecik i po klopocie, ku*** mac..
Smycze Sandecji ktore juz wyszly widoczne na zdjęciu ponizej
Smycz jest wyszywana technika zakardowa posiada zlączke oraz zaczep na telefon naszyta jest na tasme spodnia, szerokosc smyczy to 200 mm wartwa czarna i 25 mm warstwa biala
Zaintresowanych wykonaniem takiej smyczy kontakt ze mną [email protected] lub gg 660370
Pozdrawia
hanys pisze:Smycze Sandecji ktore juz wyszly widoczne na zdjęciu ponizej
Smycz jest wyszywana technika zakardowa posiada zlączke oraz zaczep na telefon naszyta jest na tasme spodnia, szerokosc smyczy to 200 mm wartwa czarna i 25 mm warstwa biala
Zaintresowanych taką smyczą kontakt ze mną [email protected] lub gg 660370
Pozdrawia
tutaj lepsze i bardziej szczegolowe fotki smyczy [link]
Istnieje tez mozliwosc zrobienia smyczy metoda sublimacji czyli np wydruk fotki na smyczy
Zainteresowanych zapraszam
Koszulki zostaly zamowione w hurtowni ''PAAK'' [link] , są wylacznym dystrybutorem firmy ZINA na Bydgoszcz!
Pierwszy naklad to 17 koszulek , teraz domawiam jeszcze 10.
W sprzedazy sa po 105 zl. Herb klubu jak i data jest to nadruk.
Co do minimalnej ilosci to nie wiem, poniewaz jak sami twierdza sa hurtownia, ale zawsze mozna powiedziec, ze chcesz jedna zamowic na próbe
szyderca pisze:nie ma, ale jest sens robić coś co już zrobiła Cracovia?
tam miala byc ironia?
jesli nie, to zastanow sie 100 razy nad sensem swojej wypowiedzi! nie tylko Cracovia ma takie barwy i w paru innych klubach jest rownie bogata tradycja "pasiakow" zarowno wsrod kibicow jak i strojow pilkarskich
haha owszem nie tylko Pasy maja barwy bialo czerwone ...
chodzi tylko o to po co robic identyczna koszulke
chociaz inny kroj ... nie wiem cokolwiek
przeciez chlop przyjedzie sobie w tej koszulce do krakowa na dzielnice wisly i jeszcze oklep dostanie
Chłopakom z Cracovii chodzi chyba o to, że ta koszulka jest identyczna jak ich. Pewnie robiła je ta sama firma i dlatego wykorzystała ten sam motyw, zmieniając jedynie herb itp.
gawcio jesteś zajebisty, koszulki robiła firma zina, jak sam chłopak z Bydgoszczy napisał, ta firma nie robi innych krojów koszulek, a skoro im zależało żeby mieć takie same koszulki jakie mają piłkarze to nie mogli ich zrobić gdzie indziej, skoro ich drużyna gra w koszulkach zina. Wytłumaczyć Ci na przykładach, czy już rozkminiłeś ten światowy problem takich samych koszulek?
Tak jak napisal ktos wyzej dla nas (czyt. polonistow) nie mialo to absolutnie znaczenia, ze Cracovia juz takie koszulki ma...
zalezy nam na koszulkach identycznych jak u pilkarzy i tyle!
My z tym bynajmniej problemu nie mamy
gawcio[Sekcja Muszyna] pisze:haha owszem nie tylko Pasy maja barwy bialo czerwone ...
chociaz inny kroj ... nie wiem cokolwiek przeciez chlop przyjedzie sobie w tej koszulce do krakowa na dzielnice wisly i jeszcze oklep dostanie
gawcio[Sekcja Muszyna] pisze:haha owszem nie tylko Pasy maja barwy bialo czerwone ...
chociaz inny kroj ... nie wiem cokolwiek przeciez chlop przyjedzie sobie w tej koszulce do krakowa na dzielnice wisly i jeszcze oklep dostanie
nie zesraj się
ale gawcio bajery wciskasz a jak ktos robi pasiak w tych samych barwach tylko zmienia herb to tez jest ksero?? nie badz smieszny
Jeśli miałbym dodać coś od siebie to rzeczy zamówione u Michała po:
1. Jakość dobra
2. Dobry kontakt, dba o szczegóły, wszystko tak jak ustalaliśmy
4. Szybkie terminy
5. Godny polecenia
6. Dobrze się współpracuje z Michałem i póki co zamawiamy u niego