Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
alepompazzyda

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: alepompazzyda » 08.11.2015, 22:44

ruchanie dup swoich koleżków to nic dla ciebie? to jak ktoś się rozjebie na sprawe nie związaną z kibicowaniem to wszystko jest ok?

iparts.pl
serce miasta

Post autor: serce miasta » 09.11.2015, 08:30

przestań sie ośmieszać...c**** wiesz a sie mundrzysz,idź lepiej popytaj chuliganów ze swojego klubu klubu jak to jest wystawiać dupska swoich kobit żeby tylko leszki sie nie ścieły że te wasze opowieści o trzymaniu burdeli i tzęsieniu miastem to zwykły pic.O tolerowani konfidentów nie ma nawet co wspominać bo wybielanie rozjebusów dpk i spraw niezwiazanych z kibicowaiem to wasza domena od zawsze.elo

ZamknijDrzwi

Post autor: ZamknijDrzwi » 09.11.2015, 22:40

" po drugie osoba którą spotkało kuku nie miała nic wspólnego z tematem kibicowskim" No na bank to jakiś niekumaty baran,weź człowieku wyjdź i popytaj na osiedlu kto to taki. Najśmieszniejsze jest to,ze On już kilkakrotnie kończył swoja przygodę z kibicowaniem,a ciągle wraca,nie wspomnę ile razy już się wyrzekał,a ile razy koleżków zostawił,ehh Ludzie Humoru.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 10.11.2015, 12:53

ku*** chłopcze takich co sie wyrzekali i kończyli swoja przygode z kibicowniem a po jakimś czasie wracali to po waszej stronie jest multum i były to osoby swego czasu grające pierwsze skrzypce.Wywlekacie sprawe nie majaca nic wspólnego ze światkiem kibicowskim,porachunki dwóch typów z jednego osiedla,nawet nie kolegów.Piszecie po ścianach,na internecie o jakiś wibratorach,dildo ...kręci was pedalski klimat to zostawcie to dla siebie ew waszych zgodowiczów/układowicząw a jak też lubią taki temat ale Widzewa w to nie wpierdalajcie.

DK08

Post autor: DK08 » 10.11.2015, 13:39

serce miasta pisze:ku*** chłopcze takich co sie wyrzekali i kończyli swoja przygode z kibicowniem a po jakimś czasie wracali to po waszej stronie jest multum i były to osoby swego czasu grające pierwsze skrzypce.Wywlekacie sprawe nie majaca nic wspólnego ze światkiem kibicowskim,porachunki dwóch typów z jednego osiedla,nawet nie kolegów.Piszecie po ścianach,na internecie o jakiś wibratorach,dildo ...kręci was pedalski klimat to zostawcie to dla siebie ew waszych zgodowiczów/układowicząw a jak też lubią taki temat ale Widzewa w to nie wpierdalajcie.
Co do pedalskich akcji, i układowiczów, to jako szczyl z Widzewa głosu zabierać nie powinieneś bo Madryt każdy pamięta :)

asdasd

Post autor: asdasd » 10.11.2015, 17:34

W c*** czasu już wrzucacie te dowody o Madryt i jakoś wrzucić nie możecie.
Zamknijcie rejestrację !

Radicaal

Post autor: Radicaal » 10.11.2015, 19:35

Pół Europy o tym huczało,ale Wy potrzebujecie,nie wiem,zdjęć z miłosnych uścisków z krzaków czy wymazu z d...py widzewiaka.
A może komentarzy kolesi z CSKA jak im dobrze było podczas zapinania Waszego koleżki.
Każdy wie,że to dla Was nie wygodne fakty,i naprawdę nikt się nie dziwi,że zaprzeczacie temu jak tylko możecie.
No cóż "wielcy" nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz wstyd i hańba...

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 10.11.2015, 19:48

Radicaal pisze:Pół Europy o tym huczało,ale Wy potrzebujecie,nie wiem,zdjęć z miłosnych uścisków z krzaków czy wymazu z d...py widzewiaka.
A może komentarzy kolesi z CSKA jak im dobrze było podczas zapinania Waszego koleżki.
Każdy wie,że to dla Was nie wygodne fakty,i naprawdę nikt się nie dziwi,że zaprzeczacie temu jak tylko możecie.
nie sądziłem że Łks upadnie do takiego poziomu żeby wymyślać takie historyjki... dramat. Pół europy o tym huczało i nie ma żadnego śladu w necie tylko w wyobraźni obrzezanych końcówek z opery leśnej:)))))
Radicaal na mecze nie chodzisz na al. Unii a ty o Madrycie piszesz??? skąd żeś się urwał niedoruchańcu?

a wstyd i hańba to poświęcać więcej czasu na wrogi klub niż na swój.

Władcy Miasta Włókniarzy Widzew Łódź!

asdasd

Post autor: asdasd » 10.11.2015, 19:55

Radicaal pisze:Pół Europy o tym huczało,ale Wy potrzebujecie,nie wiem,zdjęć z miłosnych uścisków z krzaków czy wymazu z d...py widzewiaka.
Toż to Wy w tych śmiesznych tematach ciągle mówiliście o dowodach, które już za chwileczkę się pojawią, już za momencik, już je wrzucacie. A później? Chwila ciszy o tym temacie aż wszyscy zapomną o tym, że macie wrzucić potwierdzenie tych wydarzeń i znowu zaczynacie jazdę z Madrytem. Może jednak taka sytuacja miała miejsce? Tyle, że to jakiś wasz kolega został zgwałcony? Podobnie jak z tymi żydami, nas od nich wyzywacie, a później świeczki na grobach założycieli palicie na żydowskich cmentarzach. Takie odwrócenie uwagi, sprytny manewr.
Zamknijcie rejestrację !

Wasteland

Post autor: Wasteland » 10.11.2015, 20:01

Pedał na al.Unii nie może trafić a o Madrycie mu się marzy.
Tak dla przypomnienia-najpierw bajeczka z Madrytem,następnie Trynkiewicz,babcia zgwałcona a teraz dildo.Wy naprawdę powinniście się leczyć.Aż żal się robi takiego cobytu ze wśród kolegów na trybunach ma tylu zwyrodnialców bo rzucają cień na takich jak on,prawdziwych kibiców Łks.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 10.11.2015, 20:03

Walcz zawsze jeśli chcesz takim językiem rozmawiać to proszę: niedoruchańca to poszukaj u siebie w rodzinie pajacu ze wsi zabitej dechami.To raz.
Dwa.Nie wiem co sobie ubzduraliście głąby z Widzewa,a nimi jesteście,że na mecze nie chodzę?!
Bo inny debil tak stwierdził,kiedy napisałem posta dwie,D W I E godziny przed jednym z niedzielnych meczy w Łodzi.
Ku...wa barany nie macie ŻADNYCH ARGUMENTÓW w obronie,więc zajmujecie się takimi bzdetami.
Jesteście cieniasy jeszcze więksi i jeszcze ku...wa piękniejsi,może dlatego CSKA tak leci na Waszych.

asdasd

Post autor: asdasd » 10.11.2015, 20:20

Ciężko mieć argumenty na obronę czegoś co nie miało miejsce.
Zamknijcie rejestrację !

Radicaal

Post autor: Radicaal » 10.11.2015, 20:24

AsdAsd chodzi o całokształt.Na ku..wa każdy zarzut ZERO MERYTORYCZNEJ odpowiedzi,tylko uchylenia,zmiana tematu,wyśmiewanie,wyzywanie.
Z nie którymi tu się nie da dyskutować,choć zawsze do końca staram się trzymać fason,ale nie zawsze wychodzi...

Cees

Post autor: Cees » 10.11.2015, 20:30

Radicaal pisze:AsdAsd chodzi o całokształt.Na ku..wa każdy zarzut ZERO MERYTORYCZNEJ odpowiedzi,tylko uchylenia,zmiana tematu,wyśmiewanie,wyzywanie.
Z nie którymi tu się nie da dyskutować,choć zawsze do końca staram się trzymać fason,ale nie zawsze wychodzi...
Albo jesteś zdrowo jebnięty albo na ciężkich środkach odurzających. oczekujesz merytoryki na zmyslone bzdury i jeszcze piszesz ze starasz sie trzymac fason? Podobno pół Łodzi huczy że jesteś nieślubnym dzieckiem Grodzkiej. Mozesz sie do tego ustosunkować ale tylko merytorycznie?

Radicaal

Post autor: Radicaal » 10.11.2015, 20:34

A Ty baranie zrozumiałeś o czym piszę? Napisałem na każdy zarzut w Waszą stronę,teraz rozumiesz miernoto ze wsi.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 10.11.2015, 20:34

Pedale -ZERO MERYTORYCZNEJ odpowiedzi,masz pole do popisu a ty znowu odwracasz kota ogonem!Podaj skan z gazety o wydarzeniach w Madrycie(ponoć posiadacie takowy),dwa-kto wylądował z dildo w tyłku,który z kibiców Widzewa zgwałcił babcie i powiązania trynkiewicza z Widzewem.Możesz się wykazać,może w nagrodę ktoś cie na mecz zabierze.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 10.11.2015, 21:54

Zastanawiam się,po co Wam ten skan z hiszpańskiej gazety?Jeśli ktoś do tej pory by go posiadał i tu wkleił,BANKOWO znów odwrócilibyście sytuacje.
Przykład?Proszę.Jakiś czas temu trułem d*** o ten nieszczęsny sektor przyjezdnych w Płocku.Przypomnę sektor ten sam,Was i nas tyle samo,ale podane liczby różniące się bagatela 700 głów ! ! ! ! ! ! !
Był dowód.I co?!
Wciskanie banialuków,wyzwiska,zmiana tematu,teksty że "i tak jeździmy lepiej" jakby to było wytłumaczeniem Waszych kłamstw itd.
Wam przedstawione dowody i tak nie zrobią różnicy,bo i tak będziecie się wykręcać.Proste.
Plują w twarz,nieeee to deszcz pada.
Reasumując,kibice wielkiego Widzew nie zaliczają porażek,są ciągle na topie i nie przynoszą sami sobie wstydu i hańby jak w Poddębicach,i nadal nazywają się,uwaga "ludźmi honoru".
Z A K Ł A M A Ń C E.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 10.11.2015, 22:00

Krzyczysz o tym na prawo i lewo,tak więc-Pedale -ZERO MERYTORYCZNEJ odpowiedzi,masz pole do popisu a ty znowu odwracasz kota ogonem!Podaj skan z gazety o wydarzeniach w Madrycie(ponoć posiadacie takowy),dwa-kto wylądował z dildo w tyłku,który z kibiców Widzewa zgwałcił babcie i powiązania trynkiewicza z Widzewem.Możesz się wykazać,może w nagrodę ktoś cie na mecz zabierze.

H.H.H

Post autor: H.H.H » 10.11.2015, 22:41

Radicaal pisze:Zastanawiam się,po co Wam ten skan z hiszpańskiej gazety?Jeśli ktoś do tej pory by go posiadał i tu wkleił,BANKOWO znów odwrócilibyście sytuacje.
Przykład?Proszę.Jakiś czas temu trułem d*** o ten nieszczęsny sektor przyjezdnych w Płocku.Przypomnę sektor ten sam,Was i nas tyle samo,ale podane liczby różniące się bagatela 700 głów ! ! ! ! ! ! !
Był dowód.I co?!
Wciskanie banialuków,wyzwiska,zmiana tematu,teksty że "i tak jeździmy lepiej" jakby to było wytłumaczeniem Waszych kłamstw itd.
Wam przedstawione dowody i tak nie zrobią różnicy,bo i tak będziecie się wykręcać.Proste.
Plują w twarz,nieeee to deszcz pada.
Reasumując,kibice wielkiego Widzew nie zaliczają porażek,są ciągle na topie i nie przynoszą sami sobie wstydu i hańby jak w Poddębicach,i nadal nazywają się,uwaga "ludźmi honoru".
Z A K Ł A M A Ń C E.
Radicaal ochlon I przestać pisać głupoty, a jak jestes taka kumata- kuma to wyjaśnij Całej Europie jak to jest ze w takiej ekipe jak ŁKS toleruje sie konfidentów!!
No bo przecież Rudzik to wafel czy konfitura. Co z mieczem wojowal i od własnego oberwal. A teraz jak dane swoje zmienił to co od nowa zaczna?
Sztywny z Abramki ,czy moze juz Miekki z ulicy Sezamkowej wafel czy konfitura. Bo nie zaprzeczysz przecież ze nie tak dawno na Waszym turnieju w Londynie w******* dostał od Swoich z Łksu przy kobicie i dzieciaku. Jak z PL białko przyjechało i nie było ale....
To jak tolerujecie ich czy sa odpulani ???
No i moze jak jest z Siwym z Limanki??
Tak tak pewnie wyskoczysz mi z jedrasem ale Nasze stanowisku jest jednoznaczne z ta konfitura !!
A u Was jakos nie bardzo !!!

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 10.11.2015, 23:13

Przestańcie z tym pajacem dyskutować. Przecież to niedorobiony gimnazjalista. Dojebał się do Płocka o zawyżone liczby a sam nie pamięta jak "rodowite" płaczki wyły że na ich galerę o pojemności 5000 pakuje się co mecz po 10 tys tylko że księgowa w klubie w c**** wali i im frekwencję zaniża.

O swoich pedalskich ciągotkach to co niektórzy panowie z ŁKS-u to niech na innych forach piszą, tu wszyscy są hetero
:twisted:

krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami » 11.11.2015, 00:14

Będąc neutralnym, swego czasu, rozmawiałem o tej akcji z kibolem Widzewa, a mianowicie o akcji gwałtu CSKA nad Widzewiakiem.. i niestety żalił mi się, że jest to prawda, także chyba osoby wpisujące się tutaj, albo nie mają wiedzy, albo chcą coś usilnie ukryć

zgredzik

Post autor: zgredzik » 11.11.2015, 02:01

Stawiam, że temat poleci w ciągu tygodnia jak śląski.

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 11.11.2015, 07:18

krokiet_z_grzybami pisze:Będąc neutralnym, swego czasu, rozmawiałem o tej akcji z kibolem Widzewa, a mianowicie o akcji gwałtu CSKA nad Widzewiakiem.. i niestety żalił mi się, że jest to prawda, także chyba osoby wpisujące się tutaj, albo nie mają wiedzy, albo chcą coś usilnie ukryć
Bedac obiektywnym, rozmawiajac z jednym z Twoich ojcow, bardzo sie zalil, ze Cie adoptowal, po tym jak zauwazyl, co Ty wypisujesz wraz ze swoimi kolezkami na tym forum.

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 11.11.2015, 08:22

Trole internetowe z opery leśnej, mam nadzieję, że uszanujecie rangę dzisiejszego święta i nie będziecie wypisywać wyssanych z palca opowieści o Madrycie. Było by miło.
Chwała Wielkiej Polsce!

ELC

Post autor: ELC » 11.11.2015, 11:37

krokiet_z_grzybami pisze:Będąc neutralnym, swego czasu, rozmawiałem o tej akcji z kibolem Widzewa, a mianowicie o akcji gwałtu CSKA nad Widzewiakiem.. i niestety żalił mi się, że jest to prawda, także chyba osoby wpisujące się tutaj, albo nie mają wiedzy, albo chcą coś usilnie ukryć
krokiet_z_grzybami pisze:ps. blizej mi do ŁKSu niż Widzewa, wiec cess nie spinaj d*** , mówie co widzę i tyle
Nie ma co neutralny, niestety stara zasada żydów: Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą. Tak samo było z żydowskimi korzeniami, więc wcale się nie zdziwię jak to ich koleżka miał "przygody" z kimś z Realu.
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 11.11.2015, 17:30

Łkaesiaki piszą o gwałtach i innych tematach, wysypują szkło na murawę przed naszym meczem bo mam wrażenie że ostatnio są bezsilni.
Słabo Łkaesiaki wyglądali na swoich terenach włókiennicza, wschodnia itd. jak dziś uciekali w popłochu chowając się za policję.

jebaćMedia

Post autor: jebaćMedia » 11.11.2015, 17:36

Twoje wrażenie jest zapewne zupełnie odwrotne do ich wrażenia, taka bitka na słowa na forach zawsze będzie chu ja warta. Często jestem w Łodzi i cieszy mnie ten fakt, w większości przypominające rodzinne strony, bloki, familoki.

cobytu

Post autor: cobytu » 11.11.2015, 18:06

Wysypanie szkła było niczym innym tylko odpowiedzia na identyczne zachowanie z waszej strony.Chciales sie pochwalic ze ktos tam gdzies uciekal to mogles pisac wprost a nie podajesz argumenty z d*** o naszej rzekomej bezsilności.Zapewniam Cie tez ze wiele razy Twoi koledzy uciekali w popłochu na swoich terenach chowajac sie za policje.Takich incydentow i podobnych jest tyle w tym miescie ze nie ma sensu pisac o kazdym.To jest miasto derbowe ludzie.Temat o gwałtach jest mi obcy.W mysl zasady: nie masz pojęcia to nie zabieraj głosu.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

serce miasta

Post autor: serce miasta » 11.11.2015, 18:40

akurat na Śródmieściu to ostatnimi czasy wypadacie blado a nasze Śródmieście w tej rundzie przy okazji meczów Widzewa kilkukrotnie wizytowało ww.ulice i jakoś nie wykazywaliście chęci do konfrontacji przynajmniej w tej części miasta.

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 11.11.2015, 20:04

Cobytu masz w tym temacie dobra opinię. Opinie osoby ogarniętej, wiele też wiesz w różnych tematach niekoniecznie będąc ich światkiem. Nie uważasz, że gdyby bajka o Madrycie wydarzyła się na prawdę to byś z pewnością o tym wiedzial? A skoro nie wiesz to znaczy że nic takiego nie miało miejsca! Z łaski swojej ogarnij tych młodocianych zboczeńców co wypisują o swoich fantazjach.

cobytu

Post autor: cobytu » 11.11.2015, 20:34

Znam plotki ale to plotki.Nie jestem jakimś mega kumaczem który wie wszystko o wszystkim.Nie aspiruje też do tego miana.Reprezentuje tutaj tylko i wyłącznie swoje zdanie i za nie odpowiadam.Nie jestem w żaden sposób upoważniony do tego żeby decydować o tym kto co pisze.Pozdr
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

marshal

Post autor: marshal » 12.11.2015, 00:47

Gdzie obejrzę więcej Łódzkiego graffiti? Szczególnie ŁKS podoba mi się pod tym wzgledem. WRW i RF robią zajebiste rzeczy.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 12.11.2015, 12:22

[link]

[link]

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 12.11.2015, 21:02

dwukrotnie zadymiło się w Zgierzu :)

http://www.widzewtomy.net/boruta-widzew-11-4

i w Warszawie

Obrazek

Hahahahahhah

Post autor: Hahahahahhah » 12.11.2015, 21:18

Z ciekawości, co jest napisane na 1 transparencie w Zgierzu ?

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 12.11.2015, 22:15

trzy transparenty były
„Ultrasomania nas pochłania” oraz „W Zgierzu bez zmiany Widzewek Pany" które przeszło w "W Zgierzu bez zmiany Żyd łamany"
ale w jakiej kolejności to już nie zapamiętałam :)

Hahahahahhah

Post autor: Hahahahahhah » 13.11.2015, 01:26

Fanatycy Widzewa pisze:trzy transparenty były
„Ultrasomania nas pochłania” oraz „W Zgierzu bez zmiany Widzewek Pany" które przeszło w "W Zgierzu bez zmiany Żyd łamany"
ale w jakiej kolejności to już nie zapamiętałam :)
Dzieki za info , chodziło mi o ten pierwszy ...

Ale przynajmniej wiemy ze zaakceptowaliscie Challenge :D

http://lksfans.pl/wp-content/gallery/so ... c_0073.jpg nasz mecz w Aleksandrowie był rok temu i odnosil się do pewnych sytuacji .... Naprawde mialyscie sasiadki dużo czasu żeby wymyslec coś mocniejszego =[

obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN » 13.11.2015, 19:09

ile ŁKSu w MN (nie chodzi mi o liczbę całej triady) ?

wid08

Post autor: wid08 » 13.11.2015, 20:38

450
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

ODPOWIEDZ