Europejskie Puchary 2015/2016 (Polskie Ekipy)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
kobieta_z_fiutem
Re: Europejskie Puchary 2015/2016 (Polskie Ekipy)
Nie widzisz na filmie? Szacunek dla Śląska za dojeżdzanie lewaków w każdym kącie europy
Na Ultras-Tifo mowa jest o fladze 24-7
Brawo, mimo, że za Śląskiem nie przepadam, to wyrazy uznania za to, że potrafili się znaleźć w odpowiednim miejscu i czasie. Niech to też będzie nauka na przyszłość dla innych, żeby nigdy, przenigdy nie odpuszczać!!!
-
Pretorian88
Ponoć 3 chłopaków ze Śląska powinęli według policji z Manchesteru.
"Ponoć" tego z flagą też.
-
Edekzkrainykredek
Nie kompromituj się, przecież sevilla za każdym razem mówi to samo. Nawet gdyby tak było to Śląsk miał pytać czy to przypadkiem nie flaga pikników i czy mogą ją sobie wziąć ?Psychoanalityk pisze:Na ultras tifo piszą że to flaga pikników a nie ekipy biris norte
Jak na autostradzie Śląsk trafił auto głównej ekipy biris to też mówili, że to pikniki, a flaga biris to tam pewnie przypadkowo była, co ?
Z jednego z portali:
"Tylko u nas, pewne info z UK:
Nas cztery dychy, Sevilli w ogródkach piwnych ponad 200 osób w tym kilkadziesiąt Biris Norte. Atakujemy barówe, Sevilla stawia się, leci w nas grad kufli i krzeseł, gdy kończy im się "amunicja" wjeżdżamy w nich. Część Hiszpanów zawija się za knajpę, a druga część cofa się. Zdobywamy flagę i się zawijamy. Kilka osób ze Śląska zostało powiniętych w tym osoba z flagą... W akcji brał udział sam Śląsk.
Więcej info niebawem..."
"Tylko u nas, pewne info z UK:
Nas cztery dychy, Sevilli w ogródkach piwnych ponad 200 osób w tym kilkadziesiąt Biris Norte. Atakujemy barówe, Sevilla stawia się, leci w nas grad kufli i krzeseł, gdy kończy im się "amunicja" wjeżdżamy w nich. Część Hiszpanów zawija się za knajpę, a druga część cofa się. Zdobywamy flagę i się zawijamy. Kilka osób ze Śląska zostało powiniętych w tym osoba z flagą... W akcji brał udział sam Śląsk.
Więcej info niebawem..."
-
19normals46
widać wybory idą tefałen podchwycił temat linków nie wrzucam bo po co . . . . BRAWO ŚLĄSK !!!
Ktory to juz raz Slask atakuje Seville?
-
Forumowicz
Piaty.
Brno
Dortmund
Totenham
Fiorentina
Manchester
Brno
Dortmund
Totenham
Fiorentina
Manchester
-
Forumowicz
Nie da sie edytowac ale mam prosbe do kogos o wrzucenie zdjec z wyjazdow Sevilli z przed akcji ze Slaskiem.
Jakie flagi wtedy ze soba wozili po europie? wydaje mi sie ze to byly w wiekszosci normalne/duze a nie male szmatki jakie woza teraz.
Jakie flagi wtedy ze soba wozili po europie? wydaje mi sie ze to byly w wiekszosci normalne/duze a nie male szmatki jakie woza teraz.
WięcejForumowicz pisze:Piaty.
Brno
Dortmund
Totenham
Fiorentina
Manchester
Dodaj jeszcze co najmniej
Cardiff
Warszawa/Berlin
Oraz Słowenia
Akurat musieli zgarnąć kolesia co flagę zdobył . Co za pech .
Ja mam inne pytanie : Czy Sevilla wywiesiła kiedykolwiek te 3 flagi zdobyte na Śląsku ? Bo wydaje mi się że nawet na meczu ze Śląskiem ich wtedy nie wywiesili , tylko do netu puścili zdjęcia robione na jakimś zadupiu . I ciekawy jestem czy jeszcze w ogóle te flagi istnieją .
Ja mam inne pytanie : Czy Sevilla wywiesiła kiedykolwiek te 3 flagi zdobyte na Śląsku ? Bo wydaje mi się że nawet na meczu ze Śląskiem ich wtedy nie wywiesili , tylko do netu puścili zdjęcia robione na jakimś zadupiu . I ciekawy jestem czy jeszcze w ogóle te flagi istnieją .
-
Forumowicz
w Berlinie podczas jakiego meczu zostali trafieni?
Fakt, zapomnialem o Sloweni i Cardiff
W Słowenii to nie Śląsk atakował Seville . Zaatakowali ich Słoweńcy z Mariboru a ktoś plote puścił że to Śląsk .
Brno, Dortmund, Tottenham, coś więcej? We Florencji coś się wydarzyło czy tylko auto Śląska zatrzymano na autostradzie?Forumowicz pisze:Piaty.
Brno
Dortmund
Totenham
Fiorentina
Manchester
Napisałem Berlin/Warszawa. Sytuacja działa się w drodze na finał LE. Prasa się o tym szeroko rozpisywała.Forumowicz pisze:w Berlinie podczas jakiego meczu zostali trafieni?
-
Forumowicz
Myslalem ze dzialo sie cos w samym berlinie.Jesli chodzi o akcje z tymi dwoma peugeotami(?) to kojarze sytuacje.martex.44 pisze:Napisałem Berlin/Warszawa. Sytuacja działa się w drodze na finał LE. Prasa się o tym szeroko rozpisywała.Forumowicz pisze:w Berlinie podczas jakiego meczu zostali trafieni?
btw https://www.youtube.com/watch?v=VO0qmFQ9QgE tutaj , atakowali sami wlosi czy Slask tez?
Śląsk jechał do Słowenii w kilkadziedziesiąt osób furami, ale zostali zatrzymani na granicy i cofnięci do Polski!!! Ale za to Maribor trafił lewaków!!!
Bażant pisze:Akurat musieli zgarnąć kolesia co flagę zdobył . Co za pech .
Typ z Betisu powidział że wszystkie flagi sa u jednego gośćia z bn w domu.dlatego szukanie jest.
Z tym szukaniem, to nie będzie taka łatwa sprawa. Ale Śląsk nie odpuszcza, jeżdzi za Sevillą po całej Europie.
Nasze flagi nie są na tylko jednym mieszkaniu w Sewilli.
Chyba najlepszy sezon jeśli chodzi o akcje polskich ekip na arenie międzynarodowej
Sarajevo-Lech
Ifk-Śląsk
Dynamo-Legia
Teraz akcja Ślaska w Manchesterze
coś przeoczyłem?
...a to jeszcze nie koniec
Sarajevo-Lech
Ifk-Śląsk
Dynamo-Legia
coś przeoczyłem?
Nie wierze że fani Betisu nie znają ludzi z Biris Notre coś tam ktoś zawsze wie tak jak u nas w Warszawie, Krakowie czy Łodzi jedni o drugich zawsze coś wiedzą :)
"Coś" wiedzą, dlatego do nich trzeba dotrzeć.
A u nas też dużo o sobie wiedzą, ale nikt z wroga nie wie kto w domu trzyma flagi bo by wisiały do góry kołami co kolejke po kilka flag z każdej z ekip w PL.
A u nas też dużo o sobie wiedzą, ale nikt z wroga nie wie kto w domu trzyma flagi bo by wisiały do góry kołami co kolejke po kilka flag z każdej z ekip w PL.
info z TMK pisze:Brugge w konkretnej liczbie ma się pojawić w Warszawie. Pewnie Den Haag też zawita na meczu swoich zgód.
określają się na ponad 1000 więc będą jedną z lepszych ekip ostatnich lat w Polsce co mnie akurat bardzo zaskakuje ale poczekajmy zobaczymy...
-
Doktor P(r)awica
Pozwole sobie sprostować. Nie chce oczywiście oceniać przed meczem, ale 1000 osób nie powoduje, że będą jedną z lepszych ekip. Co najwyżej mogą być niezłą liczbą. Takie Napoli co ostatnio było w Warszawie jakością i charakterem niszczy te 1000 osób z Brugii już na starcie więc hamował bym sie z określaniem dobra ekipa itd.-E4- pisze:info z TMK pisze:Brugge w konkretnej liczbie ma się pojawić w Warszawie. Pewnie Den Haag też zawita na meczu swoich zgód.
określają się na ponad 1000 więc będą jedną z lepszych ekip ostatnich lat w Polsce co mnie akurat bardzo zaskakuje ale poczekajmy zobaczymy...
Brugge grało we Wrocławiu i byli w jakieś 100 osób chujowego składu. Nie wiem jakie są ustalenia na linii Warszawa-Haga-Brugia, ale mogę wnioskować, że raczej będzie bez problemowo więc przyjechać sobie na wycieczke do Warszawy wiedząc żę będzie ''spoko'' to byle gamoń może.
WSH FCB pisze:A co tutaj tak bardzo zaskakuje ? FC Brugge wiele razy melanżowała w Hadze z Den Haagiem i Legią przy okazji niezliczonych meczy.-E4- pisze:info z TMK pisze:Brugge w konkretnej liczbie ma się pojawić w Warszawie. Pewnie Den Haag też zawita na meczu swoich zgód.
Legia ma podobne podejście do FC Brugge (choć to nie zgoda) jak i do Hagi.
Więc nie rozumiem dlaczego tak zaskoczony jesteś ich liczbą. Będą po Warszawie chodzić w swoich barwach i nikt nie śmie ich nawet dotknąć.
Co więcej - będą upijani przez Legionistów. W imię zgody z Den Haagiem.
I czego oni mają się bać ? Zamówili 1000 biletów to w tylu przyjadą.
z tym to cię trochę poniosło
1 ojro z biletów nadal przekazywane na imigrantów?
Nieasdasd pisze:1 ojro z biletów nadal przekazywane na imigrantów?
-
Psychoanalityk
Kasa idzie na Polaków z Ukrainy?adamLP pisze:Nieasdasd pisze:1 ojro z biletów nadal przekazywane na imigrantów?
-
Dziadek Zaplutek
Panowie przypadek WKSu i Sewilli pokazuje ... że inne ekipy zaczną się bać krojić polskie ekipy. BN teraz na każdy wyjazd po za granice kraju mają pełne gacie. Z drugiej strony na tym polega ta zabawa.
Tylko Polska Narodowa
Tylko Polska Narodowa
Omonia - Jagafanatyk33 pisze:Chyba najlepszy sezon jeśli chodzi o akcje polskich ekip na arenie międzynarodowej
Sarajevo-Lech
Ifk-Śląsk
Dynamo-Legia
coś przeoczyłem?
Tych Belgów rzeczywiście sporo na meczu.
Legia ukarana za transparent "EUROPA WAKE UP" (wywieszony na sektorze w Danii)- kara to 25.000 EURO.

http://legionisci.com/news/65249_UEFA_K ... ke_up.html

http://legionisci.com/news/65249_UEFA_K ... ke_up.html
Witam. Potrzebuję liczb wyjazdowych z dwóch spotkań w europejskich pucharach a mianowicie:
z sezonu 1994/1995 Admira Wacker Wiedeń - Górnik Zabrze,
z sezonu 2001/2002 Fylkir Reykjavik - Pogoń Szczecin.
Z góry dzięki za pomoc.
z sezonu 1994/1995 Admira Wacker Wiedeń - Górnik Zabrze,
z sezonu 2001/2002 Fylkir Reykjavik - Pogoń Szczecin.
Z góry dzięki za pomoc.
Z Pogoni nie było nikogo. Była tylko grupa Polaków mieszkających w Islandii.
-
costamjest
Co z zatrzymanymi typami ze Sląska w Manchesterze?