Europejskie Puchary 2015/2016 (Polskie Ekipy)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Europejskie Puchary 2015/2016 (Polskie Ekipy)
Oprócz tego, że przekazują na Polaków (decyzja klubu) ze wschodu to MUSZĄ też przekazać na ciapatych (decyzja mafii)...
-
A po drugie to już się dołożyli na ciapusów będąc w sektorze gości w Danii.
-
Chyba jednak dobra liczba Napoli.?Legia ładny pokaz
Good Night Left Side
-
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
-
Tak narzekaliście na to Napoli, a jak dla mnie pokazali się całkiem ładnie w Warszawie. Nie zdziwię się jak Legii w Neapolu więcej nie będzie niż te 400-500 osób. Daleka i zdecydowanie niepiknikowa podróż. Sądząc po zdjęciach i migawkach w tv Napoli przyjechało też nieprzypadkową ekipą, bez januszów, pikników itd. szkoda tylko, że nie mieli odwagi przyjechać np dzień wcześniej, no ale nie wymagajmy za wiele. Jak na Europę Zachodnią moim zdaniem Napoli na plus. Co do Legii, zajebiście jak zawsze. Nie lubię ich, ale obiektywnie pod względem ultras mało kto może się z nimi równać w Europie. Godnie reprezentują polski styl kibicowski.
-
Napoli i ogolnie Włochy to raczej południowa Europa a nie zachód... ;)
-
Napoli skład nieprzypadkowy.
Jest jedno małe "ale". Przylecieli ... 2 h przed meczem ;)
Jest jedno małe "ale". Przylecieli ... 2 h przed meczem ;)
-
To Twoja rzecz co Cie zdziwi a co nie, natomiast o liczbę Legii w Neapolu na Twoim miejscu bym się nie martwił.amf0508 pisze:Tak narzekaliście na to Napoli, a jak dla mnie pokazali się całkiem ładnie w Warszawie. Nie zdziwię się jak Legii w Neapolu więcej nie będzie niż te 400-500 osób. Daleka i zdecydowanie niepiknikowa podróż. Sądząc po zdjęciach i migawkach w tv Napoli przyjechało też nieprzypadkową ekipą, bez januszów, pikników itd. szkoda tylko, że nie mieli odwagi przyjechać np dzień wcześniej, no ale nie wymagajmy za wiele. Jak na Europę Zachodnią moim zdaniem Napoli na plus. Co do Legii, zajebiście jak zawsze. Nie lubię ich, ale obiektywnie pod względem ultras mało kto może się z nimi równać w Europie. Godnie reprezentują polski styl kibicowski.
Co do Napoli- zaprezentowali się wizualnie przyzwoicie; płot oflagowany, ale głównie mniejszymi flagami; mieli kilka machajek, na czele ze sporą flagą na kij z podobizną Maradomy, coś tam chyba próbowali śpiewać, ale z perspektywy Żylety zupełnie niesłyszalni.
U nas bardzo dobry doping w pierwszej połowie, w drugiej już nieco gorszy. Przez całą pierwszą połowę na gnieździe był obecny Maciek, który wreszcie wrócił w legijne szeregi.
Wartości to podstawa
-
Asfalt za ta koszulke powinien wylapac po ryju i byc pogoniony z Poznania:

-
Oficjalna liczba Lecha 115. Zdecydowana wiekszosc nie zdecydowala sie na wyjazd z powodu akcji 1€ dla nie wiadomo kogo.
Dla wszystkich chcacych dalej rozwodzic sie nad nasza liczba - w pazdzierniku mamy 6 wyjazdow. Dwa w LE (Basel, Fiorentina), trzy ligowe (Cracovia, Legia, Slask) i jeden w PP. Wszystko kosztuje. A i urlopu moze brakowac.
Dla wszystkich chcacych dalej rozwodzic sie nad nasza liczba - w pazdzierniku mamy 6 wyjazdow. Dwa w LE (Basel, Fiorentina), trzy ligowe (Cracovia, Legia, Slask) i jeden w PP. Wszystko kosztuje. A i urlopu moze brakowac.
Za Lechem przemierzamy cały świat...
-
No ładnie czarnuch o******.
Wczoraj tyle psów pod sektorem gości że nawet jak Lech w 1500 osób przyjeżdzał to o połowe mniej było
Wczoraj tyle psów pod sektorem gości że nawet jak Lech w 1500 osób przyjeżdzał to o połowe mniej było
-
To fajnie ale niech się z tym nie obnoszą.Papas pisze:A to już insza inszość ale nie porównujmy się do arabskiej dziczy.To nie wina tego piłkarza że w kraju którym się urodził taką religie się wyznaje.Nikogo chyba nie obraził bo nie było tam pojazdu na Chrystusa czy Chrześcijan.Ja nie mówię że trzeba go popierać ale w wielu polskich klubach są piłkarze innego wyznania.hihi pisze:Ciekawe jakby to było w drugą stronę i np. Mierzejewski w Arabii pokazał się w katolickiej koszulce :)
Zamknijcie rejestrację !
-
Prosze Cie, to nie o wyznanie chodzi. Każdy klub ma swoje tradycje i każdego klubu kibice sie z czymś utożsamiają. Wyobrażasz sobie piłkarza z Barcelony w takiej koszulce z napisem Catalonia = Spain albo piłkarza Crveny w koszulce Kosovo is Albania? Chyba typ zdaje sobie sprawe dlaczego na meczu z portugalczykami było tak mało osób,rozumie pociski o imigrantach jakie leciały, transparenty, wie że kibice jego klubu dostają zakazy wyjazdowe za pojazdy z imigrantami, a on wyskakuje z taką ceratą. Dla mnie osobiście to jakieś w c*** prowo i ogólnie plucie własnym kibicom w twarz.
Poglądy jakie sobie ma, w co wierzy itd to jego sprawa, jest piłkarzem i ma płacone za zapierdalanie.
Poglądy jakie sobie ma, w co wierzy itd to jego sprawa, jest piłkarzem i ma płacone za zapierdalanie.
-
Tu parę ciepłych słów od trenera Napoli :)
[link]
a co do czarnucha to powinien mieć koniec kariery w Lechu a przynajmniej takie pociski co mecz żeby sam postanowił w********** z Polski, bo jak kolega wyżej napisał napluł w twarz kibicom Lecha i wszystkim nam w kraju...
[link]
a co do czarnucha to powinien mieć koniec kariery w Lechu a przynajmniej takie pociski co mecz żeby sam postanowił w********** z Polski, bo jak kolega wyżej napisał napluł w twarz kibicom Lecha i wszystkim nam w kraju...

-
Jak dla mnie to same janusze przyjechały wkońcu przylecieli 2 godzinki przed meczem i od razu po meczu jak właśnie na januszy przystało zawijka spowrotem.Widać że konfrontacja to nie ich brocha.Mówcie se co chcecie,brońcie se ich ale ten ich wyjazd najlepiej pokazał ile są warciamf0508 pisze:Tak narzekaliście na to Napoli, a jak dla mnie pokazali się całkiem ładnie w Warszawie. Nie zdziwię się jak Legii w Neapolu więcej nie będzie niż te 400-500 osób. Daleka i zdecydowanie niepiknikowa podróż. Sądząc po zdjęciach i migawkach w tv Napoli przyjechało też nieprzypadkową ekipą, bez januszów, pikników itd. szkoda tylko, że nie mieli odwagi przyjechać np dzień wcześniej, no ale nie wymagajmy za wiele. Jak na Europę Zachodnią moim zdaniem Napoli na plus. Co do Legii, zajebiście jak zawsze. Nie lubię ich, ale obiektywnie pod względem ultras mało kto może się z nimi równać w Europie. Godnie reprezentują polski styl kibicowski.
-
Dwóch MoRsów turystycznie we Lwowie na meczu Szachtar-PSG. Przed meczem zapalamy znicze na Cmentarzu Łyczakowskim (w polskiej części). Na meczu dużo Polaków, wisiała nawet mała flaga Rzeszów w narodowych barwach i widziałem typa w szaliku Polski. Najlepszepsza przyśpiepka to "putin ku*** "ale ale ajo". Młyn Ukrainców malutki max 150 osób, zero oprawy, trochę machajek, Francuców widziałem troje.
IGLOOPOL DĘBICA
-
http://legionisci.com/pho/photos16j/16napoli1_f5.jpg
kto uwaza, ze Włosi zaprezentowali się słabo i przyjechali w słabym składzie ten naprawdę musi być kibicowskim zerem, jeśli chodzi o wyjazdy. zajebista starsza grupa prawdziwych kiboli. zero malolatow, zero bab (w ich rejonie, wiadomo ze na sektorze byli), prawdziwa klasa
kto uwaza, ze Włosi zaprezentowali się słabo i przyjechali w słabym składzie ten naprawdę musi być kibicowskim zerem, jeśli chodzi o wyjazdy. zajebista starsza grupa prawdziwych kiboli. zero malolatow, zero bab (w ich rejonie, wiadomo ze na sektorze byli), prawdziwa klasa
-
Jakis typ gdzies tam wyzej napisal ze to janusze przylecialy, chlopie uwierz nie chcialbys tych ''januszy'' spotkac na swej drodze, narobilbys w gacie jakbys ich zobaczyl na ulicy, popatrz jeszcze raz na nich i zobacz jaka glupote palnales. Napoli dobry,daleki wyjazd w kilkaset osob, jedna z lepszych ekip na kontynencie i jedna z lepszych obok Delije Zvezdy,Hajduka i Spartaka jakie pojawily sie w Polsce.
-
Rzeczywiście. Spartak taka banda, że jak im ochrona wbiła na sektor, po odpalonej racy na Ł3, to wszyscy się rozstąpili.SkatowanyPrzezPsy pisze:A co takiego Napoli zaprezentowało że tak Ci się spodobało ? Przylecieli chwilę przed meczem, z eskortą na stadion, na meczu zero piro z ich strony (kolebka ultras ponoć) , zero awantur, doping średni, po meczu z eskortą na lotnisko i do Włoch ? Taki Spartak ich pobił na głowę swoją wizytą w Warszawie bo wszystko co najlepsze w naszym ruchu kibolskim zaprezentowali.FG_ pisze:http://legionisci.com/pho/photos16j/16napoli1_f5.jpg
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
-
Widzew tez sie na Ł3 rozstąpił przed dziadkami z ochrony I pozwolił zawinąć jednego ze swoich. I co to zmienia?eMTe4 pisze:Rzeczywiście. Spartak taka banda, że jak im ochrona wbiła na sektor, po odpalonej racy na Ł3, to wszyscy się rozstąpili.SkatowanyPrzezPsy pisze:A co takiego Napoli zaprezentowało że tak Ci się spodobało ? Przylecieli chwilę przed meczem, z eskortą na stadion, na meczu zero piro z ich strony (kolebka ultras ponoć) , zero awantur, doping średni, po meczu z eskortą na lotnisko i do Włoch ? Taki Spartak ich pobił na głowę swoją wizytą w Warszawie bo wszystko co najlepsze w naszym ruchu kibolskim zaprezentowali.FG_ pisze:http://legionisci.com/pho/photos16j/16napoli1_f5.jpg
-
Właśnie dlatego zdziwie sie jeśli ich bedzie mniej, Legie spokojnie stać na lepsza liczbe, zwłaszcza że tak jak napisałes - wyjazd bardzo atrakcyjny (czytaj. niepiknikowy). No ale pożyjemy zobaczymy, życze żeby pokazali się jak najlepiejamf0508 pisze:Nie zdziwię się jak Legii w Neapolu więcej nie będzie niż te 400-500 osób. Daleka i zdecydowanie niepiknikowa podróż
-
To ja napisałemobiektyw100 pisze:Jakis typ gdzies tam wyzej napisal ze to janusze przylecialy, chlopie uwierz nie chcialbys tych ''januszy'' spotkac na swej drodze, narobilbys w gacie jakbys ich zobaczyl na ulicy, popatrz jeszcze raz na nich i zobacz jaka glupote palnales. Napoli dobry,daleki wyjazd w kilkaset osob, jedna z lepszych ekip na kontynencie i jedna z lepszych obok Delije Zvezdy,Hajduka i Spartaka jakie pojawily sie w Polsce.
Cóż dla was to dobrze wizualna ekipa a dla mnie to poprostu makarony dobrze ubrane,bródki zpuszczone,jednym słowem rewia mody.Podobnych włoskich turystów spotkasz w całej europie.Cóż jak widać robią wrażenie nie tylko na kobietach.
Mam pytanie do ciebie.Co mam myśleć o nacji którą znam na wylot,żyłem tam 5 lat i tylko raz byłem zmuszony poskładać makarona i problemu z tym nie miałem.Tylko raz,bo goście się nie lubią bić i to jest fakt...nie będe tu teraz z tobą polemizował czy bym się zesrał czy nie...wiadomo że sam na całą bande to marne szanse ale wierz mi takich kolesi normalnie sobie na solo wyciągałem we włoszech,problem ze nie chcieli się bić a jeden się nawet popłakał :-) cóż ułomkiem też nie jeste bo chodze koło 100-110 kg
Zeby nie było ze się napinam ale mam prawo do takich opinii bo wiele razy musiałem im niewyparzone ryje zamykać w obronie Polskości bo nie lubie jak ktoś obraża mój kraj czy moich rodaków
Czasami naprawde nie warto patrzeć stereotypowo,że południowcy ze gorąca krew itd...Moim zdaniem 100 wkurwionych Legionistów spotyka tą całą ekipe na mieście i wbijają się w nich bez żadnej konsternacji i wierzcie mi że makarony zostają w szoku...Co innego jakbyście przed nimi staneli i zaczeli się z nimi obrzucać przedmiotami..to tak to ich styl
-
-
tusza świni :)
Legia mogła by zrobić transparent jak arab zapina świnię od tyłu z podobizną synalka :)
Będą atrakcje w Neapolu.
Legia mogła by zrobić transparent jak arab zapina świnię od tyłu z podobizną synalka :)
Będą atrakcje w Neapolu.
-
Metropolis ostrzega"incydenty w Warszawie,teraz jest ryzyko starć w meczu u siebie"Wnuk Edwarda pisze:Tak to i ja potrafię. Ktoś tu się chwalił że 5 lat w Italii był, możesz się wykazać
To,że będzie to mecz,któremu się będą przyglądać służby porządkowe wiadomo było od dawna.Dokładnie od momentu kiedy urna w Nyonie włożyła Neapol i Legie Warszawa do tej samej grupy ligi europejskiej,współczynnik zgody pomiędzy polskimi kibicami i tymi z Juventusu,zjednoczeni świętą więzią od lat dziewięćdziesiątych.Łatwo sobie więc wyobrazić zapalną atmosfere w Warszawie.I rzeczywiście właśnie taka była.Na szczęście wewnątrz Pepsi areny poszło gładko,mniej poza stadionem gdzie dwa bary zostały zdewastowane przez niektórych z 500 kibiców którzy wybrali się na pierwszy europejski wyjazd drużyny niebieskich.Zasygnalizowany epizod zaraz znalazł się na biurkach komendy głównej policji w neapolu,od razu podnosząc poziom ostrzegawczy w mieście.Obawiają się kolejnych problemów w związku z meczem u siebie,w programie 10 grudnia na Sao paulo.Możliwe że nalot na Warszawe to była zemsta za zniewage z dnia poprzedzającego mecz ligi europejskiej w Polsce,kiedy to jednemu kibicowi Legii udało się przeniknąć na pusty stadion,uzbrojony w puszkę ze sprejem,zabazgrał mury tekstami obrażajoncymi napoli,także wielbiącymi swój klub aż po krzyże celtyckie.Nalot sfilmowany i dokładnie opublikowany na You Tube przez kibica.Pokazał też stan zapuszczenie kompleksu z Fuorigrotta(w tym czasie znajdującego się w centrum kontrowersji,sporów między prezesem niebieskich De Laurentis i prezydentem miasta De Magistris )w dniach kiedy nie były przewidziane wydarzenia sportowe.Więc policja jest już w stanie gotowości i ma oczy otwarte zeby nie dopuścić do kolejnej rundy pomiędzy dwoma grupami kibiców i zapobiec ryzyku ze mogłoby się stać cos jeszcze bardziej poważnego.Polscy ultras ponadto podlegali by recydywie.2 lata temu we wrześniu w Rzymie gdzie przybyli z okazji meczu z Lazio w lidze europy stwazali duze nieporządki w centrum stolicy i na stadionie olimpijskim
-
Ma ktoś link do wspomnianego w artykule filmiku z mazaniem?
Więcej do powiedzenia ma ten co nie mówi nic
-
https://www.youtube.com/watch?v=ZDzC1q8ZyXATeelte pisze:Ma ktoś link do wspomnianego w artykule filmiku z mazaniem?
Powyższy post jest moją subiektywną opinią...
-
Do tych co się podniecają Napoli, że 400, wizualnie w porządku.. ok macie racje.. tylko, że.. Okęcie(z eskortą)- stadion(stadion-Okęcie) Jakiś czas temu o tym właśnie pisałem, że my jeździmy i będziemy w Neapolu, wcześniej i na pewno będzie wesoło,pewnie coś stracimy i ktoś po pysku dostanie.. i od nas i od nich.. ale z całą pewnością po mieście Neapolu(tak jak po mieście Rzymie) będę(będziemy sobie łazić i szukać wrażeń) i hejtujcie jak i co chcecie.. myślę,że na tym polega styl ULTRAS.. Ten pierwotny Italiański, styl..
-
To fakt... Byłem na kilkunastu wyjazdach zagranicznych i na każdym byliśmy wcześniej i łaziliśmy po mieście nigdy w całej grupie... Ale był jeden wyjątek Vicenza w 97 r. Zatrzymali nas przed miastem i czekali na resztę. Gdy już wk... sięgneło zenitu postanowiliśmy iść na piechotę. Psy od razu zareagowały i już przed oczami mieliśmy shotguny... Każdy pies chusta na twarzy... Uwierzcie taki widok był wtedy dla nas szkokiem
-
Haha Vicenza to mój pierwszy zagraniczny wyjazd, książkę by można o nim napisać, w tamta stronę zepsuł nam się autokar 100km przed miastem docelowym, godzinę przed meczem dojechaliśmy na stadion.. w drodze powrotnej zwiał nam kierowca(Mirek) w Austrii do lasu i już nie wrócił.. Sorry za off top.. ale tak jakoś mi się przypomniało.
-
Dodam,bo widze że moj post który był poniżej tego tłumaczenia został skasowany(zupełnie nie wiem dlaczego),a był ważny bo odnosił się do tej kaczki dziennikarskiej więc jeszcze raz: śledząc temat na stronie tuttonapoli i dalsze artykuły odnośnie rzekomo zdewastowanych dwóch barów przez kibiców napoli w Warszawie..włoska psy współpracujące z polskimi psami zaprzeczają jakoby miało do czegokolwiek dojść.fanatyk33 pisze:Metropolis ostrzega"incydenty w Warszawie,teraz jest ryzyko starć w meczu u siebie"Wnuk Edwarda pisze:Tak to i ja potrafię. Ktoś tu się chwalił że 5 lat w Italii był, możesz się wykazać
To,że będzie to mecz,któremu się będą przyglądać służby porządkowe wiadomo było od dawna.Dokładnie od momentu kiedy urna w Nyonie włożyła Neapol i Legie Warszawa do tej samej grupy ligi europejskiej,współczynnik zgody pomiędzy polskimi kibicami i tymi z Juventusu,zjednoczeni świętą więzią od lat dziewięćdziesiątych.Łatwo sobie więc wyobrazić zapalną atmosfere w Warszawie.I rzeczywiście właśnie taka była.Na szczęście wewnątrz Pepsi areny poszło gładko,mniej poza stadionem gdzie dwa bary zostały zdewastowane przez niektórych z 500 kibiców którzy wybrali się na pierwszy europejski wyjazd drużyny niebieskich.Zasygnalizowany epizod zaraz znalazł się na biurkach komendy głównej policji w neapolu,od razu podnosząc poziom ostrzegawczy w mieście.Obawiają się kolejnych problemów w związku z meczem u siebie,w programie 10 grudnia na Sao paulo.Możliwe że nalot na Warszawe to była zemsta za zniewage z dnia poprzedzającego mecz ligi europejskiej w Polsce,kiedy to jednemu kibicowi Legii udało się przeniknąć na pusty stadion,uzbrojony w puszkę ze sprejem,zabazgrał mury tekstami obrażajoncymi napoli,także wielbiącymi swój klub aż po krzyże celtyckie.Nalot sfilmowany i dokładnie opublikowany na You Tube przez kibica.Pokazał też stan zapuszczenie kompleksu z Fuorigrotta(w tym czasie znajdującego się w centrum kontrowersji,sporów między prezesem niebieskich De Laurentis i prezydentem miasta De Magistris )w dniach kiedy nie były przewidziane wydarzenia sportowe.Więc policja jest już w stanie gotowości i ma oczy otwarte zeby nie dopuścić do kolejnej rundy pomiędzy dwoma grupami kibiców i zapobiec ryzyku ze mogłoby się stać cos jeszcze bardziej poważnego.Polscy ultras ponadto podlegali by recydywie.2 lata temu we wrześniu w Rzymie gdzie przybyli z okazji meczu z Lazio w lidze europy stwazali duze nieporządki w centrum stolicy i na stadionie olimpijskim
-
jest gdzieś może jakaś relacja z tego wyjazdu? skan z zina może jakiegoś?leonidas88 pisze:Haha Vicenza to mój pierwszy zagraniczny wyjazd, książkę by można o nim napisać, w tamta stronę zepsuł nam się autokar 100km przed miastem docelowym, godzinę przed meczem dojechaliśmy na stadion.. w drodze powrotnej zwiał nam kierowca(Mirek) w Austrii do lasu i już nie wrócił.. Sorry za off top.. ale tak jakoś mi się przypomniało.
-
Jak zwiał do lasu i już nie wrócił? Haha, dajcie cała relacje ;)rac14 pisze:jest gdzieś może jakaś relacja z tego wyjazdu? skan z zina może jakiegoś?leonidas88 pisze:Haha Vicenza to mój pierwszy zagraniczny wyjazd, książkę by można o nim napisać, w tamta stronę zepsuł nam się autokar 100km przed miastem docelowym, godzinę przed meczem dojechaliśmy na stadion.. w drodze powrotnej zwiał nam kierowca(Mirek) w Austrii do lasu i już nie wrócił.. Sorry za off top.. ale tak jakoś mi się przypomniało.
-
Tego w zinie nie było, jak chcecie to opiszę cały wyjazd, tak jak go pamiętam? Naprawdę beka w c***? Tylko to chyba nie ten topic?
-
leonidas88 pisze:Tego w zinie nie było, jak chcecie to opiszę cały wyjazd, tak jak go pamiętam? Naprawdę beka w c***? Tylko to chyba nie ten topic?
Opis był w Naszej Legii...
PS. Kierowca, który sobie "poszedł" miał na imię Mirek :) Ja akurat jechałem tym drugim, ale za to Wasz został ładnie pomalowany, nawet chyba gdzieś mam fotki... Fakt, nie ten topic.
-
Jest ktoś kto mógłby przetłumaczyć na polski?hihi pisze:Oświadczenie chuliganów Lazio :
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 7488993851
Więcej do powiedzenia ma ten co nie mówi nic
-
Fanatyk 33 niech przetłumaczy jak może.On siedział u Makaroniarzy kilka lat.Tylko niech nikt nie wrzuca znowu do translatora.
-
Dobra jedziemy na dwa autokary Jelcz z pod stadionu Legii.. Grupa bardziej promocyjno wyjazdowa niż chuligańska.. Standard na te czasy(rok 97) było dwóch kierowców, jeden ogarnięty, drug nawet biegów nie umiał zmieniać.. Droga w tamtą stronę bez większych przygód.. Zaczeło się we Włoszech.. mamy 100 km do Vicenzy i na serpentynie pod górę ten niekumaty kierowca zblokował biegi.. okazało się że to dłuzsza naprawa, przyjechały psy.. wepchaliśmy ten autokar na autostradę, mamy 7 godzin do meczu, myśleliśmy że nam makarony podstawią jakiś autokar, a oni tylko że jedzie i jedzie. c*** za trzy godziny kładziemy się na tej autostradzie, żeby cokolwiek przyjechało? W międzyczasie promujemy z jednego radiowozu pałkę i lizak(były trzy radiowozy) W końcu składamy się po ileś tam lirów i zamówili nam autokar.. Kierowca powiedział, że jak ktoś będzie palił fajki, coś pił lub śpiewał to staje dzwoni na psy.. Był spokój.. dojechaliśmy godzinę przed meczem.. mecz jak mecz, w drugiej połowie cały czas spięcia z psami.. Po meczu czekaliśmy ze 4 godziny na nasz autokar(w końcu naprawiony. . i puściły wszelkie emocje, za to że o mało nie dojechaliśmy, za to że musieliśmy się składać z naszej kasy( niektórzy nie mieli już lirów na bilet(jeden drugiemu pożyczał, w zasadzie dawał hajs) Powrót jedna wielka beka i wkurw z kierowcy Mirka i w c*** promocji.. Niektórzy orientowali się w jakim jesteśmy kraju po pornosach(w jakim języku leciały) po włosku, niemiecku, czesku, czy Polsku? Kasety VHS, oczywiście w promocji. We Włoszech było pole kukurydzy, zbieramy sporo tego i później zabawa kto trafi tymi kiściami w głowę kierowcy Mirka, przez to rzucanie przednia szyba zbita haha.. W Austrii na jakimś parkingu zatrzymujemy na autostradzie Austriackie auta, co ciekawe wszystkie zwalniały i kazaliśmy im jechać dalej. Tył autokaru wymalowany w herb Legii i daty wszystkich mistrzostw. W końcu w Austriackich alpach Mirek się wkurwił i spierdolił do lasu i już nie wrócił. Pieniądze i paszport miał zajebane już wcześniej a konto nasze zrzutki na italiański autokar.. Za to drugi driver był kumaty i zjarał się zielskiem w Austrii i na granicy Austriacko czeskiej był bardzo wesoły. On był zjarany nie pijany jak sugeruje wpis wyżej.. Później na tej granicy Czeski celnik dostaje w trąbę, składka i już jesteśmy w kochanej Polsce..Dla tych którzy się zastanawiają czy warto wydawać kasę na zagraniczny wyjazd? Warto!!!
-
To Mirek z tym paszportem spierdolił czy paszport i hajs mu zabraliśta?
-
Mirek miał zabrany paszport i kase.. Drugi kierowca miał hajs tylko na paliwo.. A później hitem były piosenki.. Kto największym spierdalaczem w Austrii jest? Kto spierdolił prosto z mostu w ciemny las? Mirek? Szóstka? Mirek szóstka? A szóstka stąd że zblokował biegi jadąc na szóstce pod górę?