Europejskie Puchary 2015/2016 (Polskie Ekipy)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Europejskie Puchary 2015/2016 (Polskie Ekipy)
Ty tak na powaznie z tymi pytaniami? rozumiem pytanie o bilet ale o alko i pobyt i wjazd. Juz teraz sie niedziwie ze Wisloka bije Igloopol i kroi z flag, skoro macie takich asow w ekipie. A tak by odpowiedziec na pytanie wystarczy Ci paszport bez zadnej wizy. Mozesz przebywac 90 dni na Ukrainie bez wizy.
-
Nie rozumiem co ma do tego, o co się pytałem do relacja Igloopol-Wisłoka, chciałem się tylko upewnić co i jak. Nie każdego stać żeby jeździć kilka razy w roku po Europie, więc jak się wybieram to zasięgam info. Rozumiem, że Ty jesteś wodzem w swojej ekipie, jeśli tak to sorki.Okinawa pisze:Ty tak na powaznie z tymi pytaniami? rozumiem pytanie o bilet ale o alko i pobyt i wjazd. Juz teraz sie niedziwie ze Wisloka bije Igloopol i kroi z flag, skoro macie takich asow w ekipie. A tak by odpowiedziec na pytanie wystarczy Ci paszport bez zadnej wizy. Mozesz przebywac 90 dni na Ukrainie bez wizy.
IGLOOPOL DĘBICA
-
[link]
lepiej jakby zagrali z napisem zapraszamy uchodzców do Polski :)
lepiej jakby zagrali z napisem zapraszamy uchodzców do Polski :)
-
50 tys euro oraz zamknięty stadion na mecz z Fiorentiną - kara za okrzyki w Bazylei "Pila Pila biała siła"
UEFA = MAFIA!
UEFA = MAFIA!
-
Wisłoka ma zgodę z Szachtarem czy PSG ?
STADION TO NIE TEATR! FUCK uefa, j**** pzpn!
-
nie byłeś nigdy obejrzeć jakiegoś meczu z ciekawości?
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
Lepszym pytaniem będzie czy ktokolwiek na trybunach Szachtara albo PSG wie gdzie leży Dębica?
-
-
Albo na tyle mocno siedzisz w strukturach UEFA, że wiesz o ich machlojach finansowych albo odstaw dopalacze, to nie UEFA organizuje tą akcje i nie ona będzie te pieniądze przekazywać [link], już bardziej przejrzyście opisać się tego nie da, więc albo wrzuć jakieś dowody, linki, cokolwiek na poparcie swoich idiotycznych tez albo odstaw kompa i żyj sobie w swoim swiecie nie zawracając innym d***.SkatowanyPrzezPsy pisze:Nie ma jak podeprzeć się artykułem z kibicowskiej strony Legii z innym typem z Legii, aby tylko ludzie nie rezygnowali z kupna biletów tak jak na Lechu. Stara śpiewka (L) tak samo jak wzięli frajera Lewczuka z Zawiszy i dali mu wywiad u siebie z "odpowiednią" przeprowadzoną rozmową aby go wybielić by potem móc legalnie przybić z nim piąteczki po meczu na Żylecie.
Tak czy siak UEFA 1 euro sama sobie weźmie i nie przykryjecie tego tym że dajecie kolejne euro na Polaków. Szacun za Lecha za olanie meczu i zamiast 40 tys euro brudasy dostaną 7 tys.
-
Z kim Ty próbujesz rozmawiać, to nie ma sensu
-
Wieść niesie, że Napoli może pojawić się w okolicach kompletu.
-
Jak już zadajesz "takie" pytanie, to wiedz, że jestem z Igloopol-u. Na mecz jadę, bo PSG, Atletico Madryt i Lazio to moje ulubione zagraniczne zespoły od dzieciaka, a nie zanosi, że któryś z polskich klubów zagra z nimi w najbliższych latach.Edekzkrainykredek pisze:Wisłoka ma zgodę z Szachtarem czy PSG ?
IGLOOPOL DĘBICA
-
Na fanpejdżach Napoli można poczytać ciekawe rzeczy w komentarzach dotyczących meczu z Legią.
np."że Warszawa to najbrzydsze miasto świata i,że jakby je mieli demolować to nie byłoby czego"
Makaronom jak mało której nacji należy się ostry w******* za tą ich arogancje...
np."że Warszawa to najbrzydsze miasto świata i,że jakby je mieli demolować to nie byłoby czego"
Makaronom jak mało której nacji należy się ostry w******* za tą ich arogancje...
-
Albo,że Polacy chowają się za policją itd...
-
To proponuje Ci wejść na strony klubów, z którymi grały polskie ekipy, poczytasz sobie co te klauny mają do napisania. Serio boli Cie, że jakiś ''nikt'' napisał coś na facebooku? Naprawdę uważasz, że osoby kumate i ogarnięte mają w ogóle chęć pisać jakieś kocopoły na necie?
Zazdrościłem Legii pojedynku z Lazio, ale Napoli zazdroszczę im znacznie bardziej. Uważam tę ekipę za naprawdę czołówkę sceny włoskiej, i można rzec europejskiej. Ekipa która działa już kilkadziesiąt lat, stare wygi co mają po +40 lat i dalej rozrabiają. Ponadto miłość jaką Napoli jest darzone w Neapolu, ta pasja, to jest jak religia, ale nie jest to tandetny tekst z polskich blokowisk tylko prawdziwa miłość, duch ultras, który był tam zapoczątkowany i jest dalej.
Zazdrościłem Legii pojedynku z Lazio, ale Napoli zazdroszczę im znacznie bardziej. Uważam tę ekipę za naprawdę czołówkę sceny włoskiej, i można rzec europejskiej. Ekipa która działa już kilkadziesiąt lat, stare wygi co mają po +40 lat i dalej rozrabiają. Ponadto miłość jaką Napoli jest darzone w Neapolu, ta pasja, to jest jak religia, ale nie jest to tandetny tekst z polskich blokowisk tylko prawdziwa miłość, duch ultras, który był tam zapoczątkowany i jest dalej.
-
-
Próbujesz ich bronić?nie rozumiemDoktor P(r)awica pisze:To proponuje Ci wejść na strony klubów, z którymi grały polskie ekipy, poczytasz sobie co te klauny mają do napisania. Serio boli Cie, że jakiś ''nikt'' napisał coś na facebooku? Naprawdę uważasz, że osoby kumate i ogarnięte mają w ogóle chęć pisać jakieś kocopoły na necie?
Tymbardziej,że nie zakwestionowałem ich miłości do swojego klubu tylko podkreśliłem ich arogancje i to tylko podpierając się dwoma komentami....o co chodzi człowieku?
-
a ta arogancja przejawiła się w rozmowie z kims z ekipy Napoli , czy jakis netowy szczurek gdzies cos napisał ???
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS
-
fanatyk nie pisz nic bo siarę robisz. Cytujesz c*** wi kogo a pozniej się z tego wycofujesz. Co nas ku*** obchodzi jakiś komentarz anonima?
-
Tak z innej beczki Napoli bardziej prawicowe czy lewica jak południe ?
-
Nie chce rozp. Tematu ale SPACEROWICZ z czego się wycofuje? bo ku*** nie kumam cie czlowieku to raz więc nie rób siary
Dwa.Czy ja powiedziałem,że te wpisy to stanowisko ich ekipy?ku*** nauczcie się czytać ze zrozumieniem.Napisałem tylko że takie kwiatki znalazlem na fb i odniosłem to do arogancji tej nacji którą jest faktem i którą znam z autopsji...nie róbcie se ku*** jaj bo milion razy były tu cytowane najróżniejsze opinie znalezione w sieci,chodzi tylko o to by była spójnośc z tematem,spójność jest bo mecz Legia napoli w czwartek więc o co to halo?
Dwa.Czy ja powiedziałem,że te wpisy to stanowisko ich ekipy?ku*** nauczcie się czytać ze zrozumieniem.Napisałem tylko że takie kwiatki znalazlem na fb i odniosłem to do arogancji tej nacji którą jest faktem i którą znam z autopsji...nie róbcie se ku*** jaj bo milion razy były tu cytowane najróżniejsze opinie znalezione w sieci,chodzi tylko o to by była spójnośc z tematem,spójność jest bo mecz Legia napoli w czwartek więc o co to halo?
-
zarzuc linkiem do tych fanpejdzow.fanatyk33 pisze:Na fanpejdżach Napoli można poczytać ciekawe rzeczy w komentarzach dotyczących meczu z Legią.
PRAWICALukas45 pisze:Tak z innej beczki Napoli bardziej prawicowe czy lewica jak południe ?
-
zarzuc linkiem do tych fanpejdzow.Forumowicz pisze:fanatyk33 pisze:Na fanpejdżach Napoli można poczytać ciekawe rzeczy w komentarzach dotyczących meczu z Legią.
NIE!ZA KARE
-
Napoli od zawsze (dosłownie) jest apolityczne. Mają choćby dobrą zgodę z lewicującą Genoą.Forumowicz pisze:PRAWICALukas45 pisze:Tak z innej beczki Napoli bardziej prawicowe czy lewica jak południe ?

-
Mówisz o arogancji powołując sie na komentarze w internecie, dlatego ja Ci mówie spójrz na komentarze Polaków gdy z kimś gramy, na to jaką gównoburzę kręcą hoolsi ze stadionowych oprawców nawet w komentarzach na oficjalnej stronie jakiegoś klubu?
Arogancja? A która ekipa arogancka nie jest? Pytanie tylko czy dana ekipa ma do tego podstawy. Można być jakąś ekipą szczurków i się prężyć co jest zabawne i widzieliśmy to nie raz w przypadku gdy polska ekipa grała z jakąś zagraniczną, ale akurat w mojej ocenie Napoli ma prawo zachowywać sie arogancko. Są dobrą marka, która ma renome na którą pracowała sobie latami.
Powiesz mi, że co to za renoma, biegają ze sprzetem makaroniarze bla bla bla. Ok, w naszym rozumieniu to tak, nie robi to aż takiego wrażenia, ale o to w tym chodzi. Każdy kraj ma inny styl, włochy to kolebka ultras i właśnie nie kto inny jak Ci aroganccy Włosi maja prawo do tej arogancji, oni wymyślili zabawę, w którą my sie teraz wszyscy bawimy. Owszem, w naszym kraju zostało to zmodyfikowane, mamy swój klimat itd, ale dalej nie podlega dyskusji to, że oni zapoczątkowali to wszystko.
Arogancja? A która ekipa arogancka nie jest? Pytanie tylko czy dana ekipa ma do tego podstawy. Można być jakąś ekipą szczurków i się prężyć co jest zabawne i widzieliśmy to nie raz w przypadku gdy polska ekipa grała z jakąś zagraniczną, ale akurat w mojej ocenie Napoli ma prawo zachowywać sie arogancko. Są dobrą marka, która ma renome na którą pracowała sobie latami.
Powiesz mi, że co to za renoma, biegają ze sprzetem makaroniarze bla bla bla. Ok, w naszym rozumieniu to tak, nie robi to aż takiego wrażenia, ale o to w tym chodzi. Każdy kraj ma inny styl, włochy to kolebka ultras i właśnie nie kto inny jak Ci aroganccy Włosi maja prawo do tej arogancji, oni wymyślili zabawę, w którą my sie teraz wszyscy bawimy. Owszem, w naszym kraju zostało to zmodyfikowane, mamy swój klimat itd, ale dalej nie podlega dyskusji to, że oni zapoczątkowali to wszystko.
-
Kibice Napoli sa juz w Warszawie czy przyleca samolotem pare godzin przed meczem? : )
-
Wrócą to się określą ;)
Powyższy post jest moją subiektywną opinią...
-
Wielokrotniehihi pisze:Pytanie z ciekawości. Piast Gliwice wspomagał kiedykolwiek BATE na Białorusi ?
-
Skąd? Ktoś tam znajomy pisał, że byli strasznie sciśnieniowani na ten wyjazd. Ale jak przyszło do zakupu biletów nagle zainteresowanie spadło...SkatowanyPrzezPsy pisze:A skąd ta wieść skoro zamówili tylko 500 biletów i prawdopodobnie nawet tego nie wykorzystali ?tajskiboks pisze:Wieść niesie, że Napoli może pojawić się w okolicach kompletu.
Ok. 300 może ich będzie.
-
Dzięki za uświadomienie nas Polaków że włosi mają prawo do arogancji,ku*** co za typ,adwokat kórwa włochów się znalazłDoktor P(r)awica pisze:Mówisz o arogancji powołując sie na komentarze w internecie, dlatego ja Ci mówie spójrz na komentarze Polaków gdy z kimś gramy, na to jaką gównoburzę kręcą hoolsi ze stadionowych oprawców nawet w komentarzach na oficjalnej stronie jakiegoś klubu?
-

Kod: Zaznacz cały
Lauta Army (Lokomotiv Plovdiv) on the way to Warsaw to support their friends from Napoli.
-
Lauta Army to głowna ekipa Lokomotiv.W wiekszosci skini ale nie jacys radykalni.Wiecej pozowania niz realnych dzialan :)
ŁKS Łódź Polska
-
lech 1400 ticketow
-
To moze tez wiadomo ile napoli?
-
Makarony mają mieć podstawiony transport na Polach Mokotowskich,który o 18.30 ma ich zawiezc na stadion
-
Tłumacz ich dalej, liczba c****** i tyle.
-
Ile tej Legii było w Danii 300-400? To UEFA w c*** się obłowi. Lech jakby chciał bojkotować to by w ogóle się nie pokazał bo nie musi nic nikomu udowadniać. Słaba liczba i tyle- słaba gra, duża liczba drogich wyjazdów i znów mało atrakcyjne Basel. Pojawiła się pewnie ekipa która jest zawsze.
-
"Przed nami teraz drugi w tym sezonie wyjazd do Bazylei, tym razem poza wiadomymi okolicznościami, dodatkowo obarczony kurewską decyzją UEFA, o haraczu dla islamskich imigrantów. Wiele osób i grup wyjazd odpuszcza, podobnie jak mecz w Poznaniu z Belenenses. W przyszły weekend zaś widzimy się po lepszej stronie Błoń. Potem przerwa na kadrę i znów nadzieja, że nastąpi nowe otwarcie."
Z Kibolskiej relacji z meczu z Torcida :)
Z Kibolskiej relacji z meczu z Torcida :)
-
Legia przekazuje dla Polaków - uchodźców ze wschoduSkatowanyPrzezPsy pisze:Mieli do wykorzystania 1400 biletów, a poszło 130. Większość olała ten wyjazd ze względu na 1euro na ciapatych za co szacun i za mecz u siebie w przeciwieństwie do Legii, która w Danii i u siebie wykorzystała komplet i ciapaci dostaną od nich pokaźną sumkę.
-
Mylisz się.Może liczba nie byłaby taka jak ostatnio,ale bardzo dużo stałych wyjazdowiczów chciało być konsekwentnych,i odpusciło ten wyjazd ze wzgledu na te 1 euro,i w normalnej sytuacji by pojechałonochal-80 pisze:Ile tej Legii było w Danii 300-400? To UEFA w c*** się obłowi. Lech jakby chciał bojkotować to by w ogóle się nie pokazał bo nie musi nic nikomu udowadniać. Słaba liczba i tyle- słaba gra, duża liczba drogich wyjazdów i znów mało atrakcyjne Basel. Pojawiła się pewnie ekipa która jest zawsze.