Województwo Dolnośląskie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
Edekzkrainykredek

Re: Województwo Dolnośląskie - kibicowsko

Post autor: Edekzkrainykredek » 20.09.2015, 23:04

krezus1979 pisze:w tym waszym rankingu nie jesteście najlepsi, w lidze bije was na głowę Termalica.
Nie tylko Termalica ich bije, np. takiemu TSG 1899 Hoffenheim to w tym swoim rankingu nawet do kostek nie sięgają. Jeszcze sporo takich drużyn by się znalazło, więc czas muminki zacząć kombinować jakiś nowy ranking, w którym będziecie mogli leczyć swoje wiejskie kompleksy.

Co do frekwencji we Wrocławiu:
W sezonie 2014/2015 średnia frekwencja wyniosła 10 963 widzów na jedno spotkanie i była piątą w ekstraklasie.

Fatalny wynik, nic tylko się pociąć.
STADION TO NIE TEATR! FUCK uefa, j**** pzpn!

iparts.pl
rododendron3000

Post autor: rododendron3000 » 20.09.2015, 23:06

Skoro tak piszesz to pewnie tak jest. Które miejsce w twoim notesie zakupowym zajmuje rodzina Nowaków z Lubina i z jaką częstotliwością pojawiają się we Wrocławiu?

krezus1979

Post autor: krezus1979 » 20.09.2015, 23:13

Aż tak szczegółowych statystyk to nie prowadzę, aby odpowiedzieć Ci na pytanie, ale wystarczy popatrzyć w sobotę i w niedzielę jak drastycznie wzrasta ilość aut na tablicach DLU we Wrocławiu. Tak wiem DLU, to nie tylko Lubin, ale i okolice i te prężnie działające Fan Cluby.

Doktor P(r)awica

Post autor: Doktor P(r)awica » 21.09.2015, 01:11

Dziwie Wam sie, że macie w ogóle chęć by sie zalogować i pisać te pierdoły. Szkoda by mi było zmarnować sekundę życia by sie przerzucać jakimiś nędznymi statystykami, które tak naprawdę nikogo nie obchodzą. Pomijam już fakt, że frekwencja de facto gówno znaczy. Czy Śląsk ma chujową frekwencję na meczach domowych? Owszem, i co to zmienia? Tak czy inaczej Śląsk jest jedną z lepiej jeżdżących ekip w Polsce, a to podobno wyjazdy pokazują prawdziwą siłę.
Oczywiście tak niska frekwencja wygląda dość żenująco na tak dużym stadionie i wszyscy to wiedzą, ale ogólnie ostatnimi czasy chyba w każdej z ekip panuje pewien marazm. Nasty raz w ciągu paru lat wyjazd w to samo miejsce, wyjazd de facto taki sam. Pociąg albo busy, podjazd eskortą pod stadion, mecz na poziomie gówna, powrót do domu i tyle. Teraz po tej reformie tym bardziej te mecze tracą na atrakcyjności, zdarza sie, że sie z kimś gra kilka razy w ciągu 1-2 miesięcy. Wszystko to się odbija na frekwencji itp. Do tego na co lepsze wyjazdy zakazy z d***, jak już sie jakiś mecz derbowy bądź interesujący odbędzie to jest spora szansa, że nawet nie bedzie oprawy, o jakich innych wydarzeniach nawet nie ma co gadać bo te są raczej czymś wyjątkowym.
Jako przykład tego, że nic sie nie dzieje i jest kurewsko nudno może posłużyć wasze nudne pierdolenie. Z braku jakichkolwiek głośniejszych wydarzeń debatujecie tu o gównie maryny.

antyhipokryzja

Post autor: antyhipokryzja » 21.09.2015, 19:54

Oczywiście tak niska frekwencja wygląda dość żenująco na tak dużym stadionie i wszyscy to wiedzą, ale ogólnie ostatnimi czasy chyba w każdej z ekip panuje pewien marazm.
I to jest właśnie wielkomiejska kwintesencja. Jak mamy biedę na stadionie to jest to ogólnopolska sytuacja. Jak na Zagłębie przyjdzie mało ludzi to jebane wieśniaki, zabrać im KGHM i przenieść do Wrocławia.
Nie tylko Termalica ich bije, np. takiemu TSG 1899 Hoffenheim to w tym swoim rankingu nawet do kostek nie sięgają. Jeszcze sporo takich drużyn by się znalazło, więc czas muminki zacząć kombinować jakiś nowy ranking, w którym będziecie mogli leczyć swoje wiejskie kompleksy.
Jakie kompleksy? Co ty człowieku piszesz. Zrozum to. Jeśli w mieście, który ma 700 000 ludzi (i w promieniu 70 km żadnego konkurenta) przychodzi na stadion 7 000 ludzi, to zainteresowanie tym klubem jest na poziomie błędu statystycznego a jego byt sztucznie podtrzymywany.

ferment

Post autor: ferment » 21.09.2015, 20:19

[quote="antyhipokryzja"Jakie kompleksy? Co ty człowieku piszesz. Zrozum to. Jeśli w mieście, który ma 700 000 ludzi (i w promieniu 70 km żadnego konkurenta) przychodzi na stadion 7 000 ludzi, to zainteresowanie tym klubem jest na poziomie błędu statystycznego a jego byt sztucznie podtrzymywany.[/quote]

Ty gościu naprawdę jesteś skrajnie niedorozwinięty a twój nick powinien brzmieć antywiedza a nie antyhipokryzja.
Kolega napisał Ci już kilka postów wyżej ,coś co teraz ja przy cytuje:

"Co do frekwencji we Wrocławiu:
W sezonie 2014/2015 średnia frekwencja wyniosła 10 963 widzów na jedno spotkanie i była piątą w ekstraklasie"

Rozumiesz już swój bełkot czy ktoś inny ma Ci to na kartce namalować, żebyś skumał o co chodzi.

.

ponadwami

Post autor: ponadwami » 21.09.2015, 23:35

Nie ma sensu wchodzić w polemikę z tymi wrocławskimi amebami, które się tu udzielają, pokroju krezusa, jebniętego edka, fermentu, czytelnika. Nie wiem czy to nie jest jakieś multikonto przypadkiem, bo chyba nie można by aż tak jebniętym na dzban. Jakakolwiek dyskusja jest nie na miejscu z tym ichnim Chuligańskim Dywizjonem Internetowym. Kiedyś można było porozmawiać z Bączyńskim ale też ostatnimi czasy trochę go d*** piecze, ale to mu się chyba udziela klimat jak czyta te pierdolamento ziomeczków po szalu.
NIE KARMCIE TROLLI TO SAMI SOBIE DADZĄ SPOKÓJ

Bączyński

Post autor: Bączyński » 22.09.2015, 07:54

Chłopie,napisz gdzie w tej marnej dyskusji się spinałem?Raczej kilka razy wręcz apelowałem o ucięcie tematu.

Doktor P(r)awica

Post autor: Doktor P(r)awica » 22.09.2015, 16:01

antyhipokryzja pisze:
Oczywiście tak niska frekwencja wygląda dość żenująco na tak dużym stadionie i wszyscy to wiedzą, ale ogólnie ostatnimi czasy chyba w każdej z ekip panuje pewien marazm.
I to jest właśnie wielkomiejska kwintesencja. Jak mamy biedę na stadionie to jest to ogólnopolska sytuacja. Jak na Zagłębie przyjdzie mało ludzi to jebane wieśniaki, zabrać im KGHM i przenieść do Wrocławia.

Jebnij sie w łeb. Nigdzie nic o Zagłębiu nie napisałem nawet, a ty mi tu wyskakujesz o jakiejś ''wielkomiejskiej kwintesencji''. Uwierz, może dla Ciebie wyda sie to zaskakujące, ale kompletnie mnie nie interesuje ile osób przyjdzie na Wasz mecz. Może być nawet 100 osób w młynie. To wasza sprawa i nikogo więcej.
Wszystkim innym fanom cyferek polecam również zająć sie sobą. Jak macie za dużo wolnego czasu to poczytajcie coś, idźcie do kina, poćwiczyć, wyjdzie wam to tylko na dobre. Czasu wiecej i nie bedziecie mieli takiego bólu d*** bo gdzieś coś ktoś w internecie napisał

Czytelnik1979

Post autor: Czytelnik1979 » 22.09.2015, 18:17

Ale po co ta dyskusja? Wystarczy spojrzeć na liczby wyjazdowe Śląska i Zagłębia i będzie wiadomo kto jest na jakiej pozycji.

Czytelnik1979

Post autor: Czytelnik1979 » 22.09.2015, 18:27

I wejdźcie sobie na FB na profil: "Kibole Zagłębia" i zobaczcie sobie jak się leczy kompleksy. Nie ma tygodnia by nie było tam posta obrażającego Śląsk-w drugą stronę to kompletnie nie działa, tematy Lubina są na profilach Śląska w ogóle nie poruszane.

ponadwami

Post autor: ponadwami » 22.09.2015, 19:35

No jak opinię o Zagłębiu wyrabiasz na podstawie jakiegoś randomowego profilu na fb, który może założyć każdy, ja, Ty to ja nie mam więcej pytań. Już sama nazwa wskazuje na jakichś gimbo-kibiców, znajdź mi na którymś oficjalnym te mityczne napinki. W ramach odbicia pałeczki wejdź na OFICJALNY profil UML, poznasz co znaczy wieczna napinka :).
/// Swoją drogą, to miłe, że śledzisz tyle tematów związanych z Zagłębiem, nie przypominam sobie żebym kiedyś wchodził na jakieś wasze profile, musicie skądś brać te niusy i smaczki :D

altgr

Post autor: altgr » 22.09.2015, 20:06

ponadwami pisze:Swoją drogą, to miłe, że śledzisz tyle tematów związanych z Zagłębiem, nie przypominam sobie żebym kiedyś wchodził na jakieś wasze profile, musicie skądś brać te niusy i smaczki :D
Takimi wpisami to zamiast wysmiac kolege, tylko pokazujesz swoja glupote ; ) Odkad pamietam ZAWSZE sledzilo sie wszystkie ziny, teraz strony internetowe wroga, ale czemu to ty akurat tego nie musisz wiedziec.
ŁKS Łódź Polska !

Czytelnik1979

Post autor: Czytelnik1979 » 22.09.2015, 20:37

ponadwami pisze:No jak opinię o Zagłębiu wyrabiasz na podstawie jakiegoś randomowego profilu na fb, który może założyć każdy, ja, Ty to ja nie mam więcej pytań. Już sama nazwa wskazuje na jakichś gimbo-kibiców, znajdź mi na którymś oficjalnym te mityczne napinki. W ramach odbicia pałeczki wejdź na OFICJALNY profil UML, poznasz co znaczy wieczna napinka :).
/// Swoją drogą, to miłe, że śledzisz tyle tematów związanych z Zagłębiem, nie przypominam sobie żebym kiedyś wchodził na jakieś wasze profile, musicie skądś brać te niusy i smaczki :D
Wejdż sobie na profile Śląska i tam czegoś takiego nie znajdziesz, co innego jest w Lubinie i sąsiednich gminach. Czyli starasz się usprawiedliwić że masz kompleks bez którego żyć nie możesz? Rozumiem.

Czytelnik1979

Post autor: Czytelnik1979 » 22.09.2015, 21:28

Dobra liczba Śląska w Bielsku (na pewno ponad 400 osób i kolejni dojeżdżają), ci z wrocławian co nie mieli biletów szli sobie do kas Podbeskidzia i tam nabywali wejściówki. Co do liczby to określą się po powrocie na swoich stronach w internecie. Pytanie do kibiców Zagłębia: skoro jesteście najlepsi w regionie to zapewne lepiej się jutro zaprezentujecie w Białymstoku (pod względem liczby głów i dopingu). Tak, wiem, zaraz się zacznie pisanie że Białystok jest dalej niż Bielsko-Biała i że Lubin i sąsiednie gminy są mniejsze-dlatego gorsze liczby wyjazdowe mają gorsze :-) ciekawi mnie czy Zagłębia będzie jutro przynajmniej połowa w Białymstoku z tego co Śląska było w Bielsku? Wątpliwe....

antyhipokryzja

Post autor: antyhipokryzja » 22.09.2015, 21:37

Wskaż mi jeden post kogoś z Zagłębia, w którym ktoś pisze, że Śląsk jeździ hujowo czy gorzej od Zagłębia.

Kolejna sprawa to dzięki tobie już wiemy, że wielkość miasta i odległość nie ma wpływu na frekwencję na wyjazdach.

wuttt

Post autor: wuttt » 22.09.2015, 22:50

Nie rozumiem tego dopierdalania się do Zagłębia, że sobie tam coś liczą procentowo. A już porównywanie liczb wyjazdowych Śląska i Zagłębia to już w ogóle dla mnie całkowita abstrakcja. I tak jak napisał kolega wyżej, jeśli według kogoś liczebność miasta nie ma znaczenia jeśli chodzi o frekwencje czy liczby wyjazdowe to jest po prostu ignorantem . Śląsk ma tę przewagę nad Zagłębiem, że ma po prostu większy potencjał ludzki. Logicznym jest, że więcej kiboli wyłonilibyśmy z grupy 700 osób niż z 70. Prawda jest też taka, że jak na tak małe miasto Zagłębie prezentuje się przyzwoicie czy to u siebie czy na wyjazdach i przyzna to każdy kto nie ma gówna zamiast mózgu.

Czytelnik1979

Post autor: Czytelnik1979 » 23.09.2015, 02:26

Zgadza się, macie rację ale według fanów z Lubina ich WIELKIE ZAGŁĘBIE na każdej płaszczyźnie i pod każdym względem jest lepsze od Śląska (zerknijcie w posty archiwalne) i aż jestem ciekaw dzisiejszej liczby Zagłębia w Białymstoku. 15 % liczby Śląska w Bielsku to jest maksimum (nie wliczając w to zgód). Zaraz będzie lament że Białystok jest na drugim końcu Polski więc ok: Zagłębie w tygodniu w 1/32 PP w Górze koło Tychów było w ponad... 40 osób co nawet nie stanowi 10 % ilości Śląska w Bielsku no ale... Wielkie Zagłębie jest najlepsze przecież-nieprawdaż kibice z Lubina?

rododendron3000

Post autor: rododendron3000 » 23.09.2015, 03:27

Jebnijcie się wszyscy w łeb. A ty k**** jebana nade mną co specjalnie konto założyłeś, żeby się do nas przypierdalać szczególnie.

bradpitt

Post autor: bradpitt » 23.09.2015, 17:47

Czytelnik1979 pisze:Zgadza się, macie rację ale według fanów z Lubina ich WIELKIE ZAGŁĘBIE na każdej płaszczyźnie i pod każdym względem jest lepsze od Śląska (zerknijcie w posty archiwalne) i aż jestem ciekaw dzisiejszej liczby Zagłębia w Białymstoku. 15 % liczby Śląska w Bielsku to jest maksimum (nie wliczając w to zgód). Zaraz będzie lament że Białystok jest na drugim końcu Polski więc ok: Zagłębie w tygodniu w 1/32 PP w Górze koło Tychów było w ponad... 40 osób co nawet nie stanowi 10 % ilości Śląska w Bielsku no ale... Wielkie Zagłębie jest najlepsze przecież-nieprawdaż kibice z Lubina?
No to masz odpowiedź. Zagłębia może jakieś 10 osób w Białymstoku.

Czytelnik1979

Post autor: Czytelnik1979 » 23.09.2015, 20:23

Imponująca liczba...

radeon6

Post autor: radeon6 » 23.09.2015, 20:58

Ktoś tam Pisał o oprawie za 500zł.Lepsze odpalone świecidełka za 500zł niż jakieś wrocławskie lasery.Bez odbioru.

Doktor P(r)awica

Post autor: Doktor P(r)awica » 23.09.2015, 21:29

Jesteś kretynem? Chyba wielokrotnie było tłumaczone o tych laserach, a jeżeli chodzi o piro to chyba najsłabszy arugment bo Śląsk ostatnimi czasy pali dość sporo. Tylko w tym roku odpalono na 8 meczach piro (3 pucharowe). Na jednym z nich, konkretnie w Poznaniu nawet latało na inne sektory wiec swój argument o laserach wsadź sobie w d***. Poszukaj lepszego argumentu jak już bardzo chcesz sie przypierdolić.
Modern football pełną gębą
https://www.youtube.com/watch?v=L1Z4qTmm6eY

bradpitt

Post autor: bradpitt » 23.09.2015, 22:36

Obrazek

KGHM

Post autor: KGHM » 24.09.2015, 07:35

bradpitt pisze:..............

W ilu pojechali to ich sprawa, ważne, że pojechali.

A Ty jeśli juz chcesz być tak bardzo obiektywny to zestaw jakiś wyjazd w podobnych km, anie cwaniaczku bierzesz sobie B.B. gdzie odległosc z wrocka to 240km a Lubin-Białystok 640km.
Ale co tam od zawsze śląsk przodował w dobieraniu argumentów pod siebie, w kalkulowaniu i naginaniu rzeczywistości. Macie romka, którego cała Polska nazywała Andersenem nie bez powodu i teraz jego "nauki" przynoszą kolejnych bajkopisarzy.

p.s. Skończmy już temat liczb!

Bączyński

Post autor: Bączyński » 24.09.2015, 07:52

O ile pamiętam użytkownik bradpitt nie jest ze Śląska.
Po drugie możesz pisać,że kilometrowo mieliście gorzej bo to prawda,ale prawdą jest również,że ZL od jakiegoś czas tragicznie jeździ na mecze PP,gdzie wiele innych ekip jeździ na te mecze dobrymi składami w niezłych liczbach.

Bunio

Post autor: Bunio » 24.09.2015, 09:44

Licytacje na liczby są głupie, szczególnie że trafił wam się słabszy wyjazd przed derbami i masa ludzi ma pożywkę.

Co do porównań podobnych odległości to chyba runde temu byliście w Górze koło Tych jeśli dobrze pamietam, to tylko 60-80km różnicy a liczba nie powalała. Kryzys u was widać, trudno.

Pytanko czy ten was liczny wyjazd z Lubina do Poznania był za czasów zgody/układu?
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.

Druga Strona Medalu

Post autor: Druga Strona Medalu » 24.09.2015, 10:23

Bunio pisze: Pytanko czy ten was liczny wyjazd z Lubina do Poznania był za czasów zgody/układu?
Tak był za czasów zgody.
Bez zbędnego pierdolenia..

rododendron3000

Post autor: rododendron3000 » 24.09.2015, 13:52

Bunio pisze:Licytacje na liczby są głupie, szczególnie że trafił wam się słabszy wyjazd przed derbami i masa ludzi ma pożywkę.

Co do porównań podobnych odległości to chyba runde temu byliście w Górze koło Tych jeśli dobrze pamietam, to tylko 60-80km różnicy a liczba nie powalała. Kryzys u was widać, trudno.

Pytanko czy ten was liczny wyjazd z Lubina do Poznania był za czasów zgody/układu?
Czy ja wiem czy kryzys? Na PP nigdy nie jeździliśmy jakoś szczególnie dobrze, potwierdza to ten sezon jak i poprzednie i nie ma co mówić, że jest inaczej. Z drugiej strony jak widzę wpisy łbów, że 250 osób w lidze na jednym z dalszych wyjazdów w Polsce(Białystok) i +-300 osób w Warszawie(w dodatku w piątek, jakby nie patrzeć dzień powszedni) to słabe liczby to nóż się w kieszeni otwiera. Śląsk jeździ dużo lepiej od nas i nikt tego nie neguje, ale trzeba pamiętać, że nie mamy i nie będziemy mieć takiego potencjału ludzkiego jak wrocławianie(wszak jesteśmy tylko wioską za lasem, gdzie nie jeżdżą tramwaje), dlatego też patrzenie na nasze wyjazdy przez pryzmat liczb Śląska jest nie na miejscu.

Bunio

Post autor: Bunio » 24.09.2015, 16:04

Nie śledziłem liczb super dokładnie, po prostu wydawało mi się, że w 1 lidze mieliście lepsze liczby czy u siebie czy na wyjazdach niż w ekstraklapie.

Myślałem, że macie stałą grupkę 30-40 osób i nie trafiały wam się wyjazdy poniżej tej liczby za bardzo. Nawet wczoraj liczyłem na powiedzmy liczebności na poziomie 20-30 ludzi.

Wg mnie ludzi porównujących liczby wasze i nasze tak po prostu 1do1 to kolejny raz głowa przed derbami boli i to po obu stronach. Inny potencjał miasta, fan clubów i ogólnie rzeczywistość kibicowska.. Swoją drogą, czy ta kiedyś głośna doinwestowana szkółka w Lubinie sprawiła wam jakiegoś wychowanka w pierwszej kadrze z miasta po A. Woźniaku?
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.

kropek

Post autor: kropek » 24.09.2015, 16:53

Od początku sezonu jeśli się nie myle zagrało już 8 wychowanków.
Obrazek

rododendron3000

Post autor: rododendron3000 » 24.09.2015, 17:33

Co do frekwencji u siebie to wiadomo, że wzrosła. Więcej ludzi przyjdzie na Lecha niż Dolcan czy Chojniczankę. Co do wyjazdów ligowych to ciężko powiedzieć, byliśmy narazie na dwóch i według kumaczy stąd były to liczby słabe. W PP jeździmy słabo niezależnie czy rok temu w pierwszej lidze czy teraz w ekstraklasie, choć tak jak napisałeś przeważnie zawsze było te 30+ głów, Białystok to wypadek przy pracy.

Co do wychowanków, z tych urodzonych tylko w Lubinie na ten moment jest pięciu. Jeśli weźmiemy pod uwagę tych, którzy przychodzili do klubu z innych miast w juniorskim wieku i przebijali się przez poszczególne szczeble do pierwszej drużyny to razem z tymi z Lubina będzie ich z 11. Brałem pod uwage tylko tych, co zagrali chociaż minute w tym sezonie.

casualboy

Post autor: casualboy » 25.09.2015, 17:13

No co powiedzieć o tym wyjeździe do Białegostoku, autokary nie były organizowane, środek tygodnia, wyjazd daleki i drogi i zaraz na weekend Lechia. Z drugiej strony czy to nas może usprawiedliwiać to nie wydaje mi się. Z biegiem czasu okażę się jak jeździmy.

obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN » 26.09.2015, 20:00

casualboy pisze:No co powiedzieć o tym wyjeździe do Białegostoku, autokary nie były organizowane, środek tygodnia, wyjazd daleki i drogi i zaraz na weekend Lechia. Z drugiej strony czy to nas może usprawiedliwiać to nie wydaje mi się. Z biegiem czasu okażę się jak jeździmy.
oglądaj zdjęcia nie zauważyłem żadnej flagi więc tak sądząc to można powiedzieć, że odpuściliście chyba wyjazd

Wyznawca Wisełki

Post autor: Wyznawca Wisełki » 26.09.2015, 23:06

wuttt pisze:Nie rozumiem tego dopierdalania się do Zagłębia, że sobie tam coś liczą procentowo. A już porównywanie liczb wyjazdowych Śląska i Zagłębia to już w ogóle dla mnie całkowita abstrakcja. I tak jak napisał kolega wyżej, jeśli według kogoś liczebność miasta nie ma znaczenia jeśli chodzi o frekwencje czy liczby wyjazdowe to jest po prostu ignorantem . Śląsk ma tę przewagę nad Zagłębiem, że ma po prostu większy potencjał ludzki. Logicznym jest, że więcej kiboli wyłonilibyśmy z grupy 700 osób niż z 70. Prawda jest też taka, że jak na tak małe miasto Zagłębie prezentuje się przyzwoicie czy to u siebie czy na wyjazdach i przyzna to każdy kto nie ma gówna zamiast mózgu.
czyli jeśli Arka pojedzie w 500 osób, a Lechia w 1000 to pojechali tak samo? bo przecież Gdynia ma 2 razy mniej mieszkańców, co to za pierdolenie
każdy broni swojej racji i podpina liczby i okoliczności pod siebie żeby jak najlepiej przedstawić swoją ekipe, ale do czego to prowadzi? tak pisac można bez konca
Obrazek

071

Post autor: 071 » 27.09.2015, 09:30

Pytanie do chłopaków z Zagłębia.Zamknęli wam Przodek na mecz z nami?
ŚLĄSK&MOTOR

kropek

Post autor: kropek » 27.09.2015, 09:58

Póki co nie.
Obrazek

wuttt

Post autor: wuttt » 27.09.2015, 11:32

Wyznawca Wisełki pisze: czyli jeśli Arka pojedzie w 500 osób, a Lechia w 1000 to pojechali tak samo? bo przecież Gdynia ma 2 razy mniej mieszkańców, co to za pierdolenie
każdy broni swojej racji i podpina liczby i okoliczności pod siebie żeby jak najlepiej przedstawić swoją ekipe, ale do czego to prowadzi? tak pisac można bez konca
Zachowajmy skale, mówimy o mieście kilkudziesięciotysięcznym i o kilkuset tysięcznym. Dla mnie logicznym jest, że Zagłębie nigdy nie będzie jeździło tak tak dobrze i regularnie w takich liczbach jak Śląsk. Po prostu nie mają takich możliwości. A przykład Arki i Lechii imo całkowicie z d***. Z mojej strony koniec tematu.

radeon6

Post autor: radeon6 » 29.09.2015, 20:55

Doktor P(r)awica pisze:Jesteś kretynem? Chyba wielokrotnie było tłumaczone o tych laserach, a jeżeli chodzi o piro to chyba najsłabszy arugment bo Śląsk ostatnimi czasy pali dość sporo. Tylko w tym roku odpalono na 8 meczach piro (3 pucharowe). Na jednym z nich, konkretnie w Poznaniu nawet latało na inne sektory wiec swój argument o laserach wsadź sobie w d***. Poszukaj lepszego argumentu jak już bardzo chcesz sie przypierdolić.
Modern football pełną gębą
https://www.youtube.com/watch?v=L1Z4qTmm6eY
Chyba ty jesteś głąbem,nigdzie nie napisałe że to ultras Śląsk odpalił llasery.Z byle gówna zrobisz afere i zaczynasz się tłumaczyć...to cecha kibiców z Wrocławia?

Czytelnik1979

Post autor: Czytelnik1979 » 02.10.2015, 01:20

Derby blisko, Zagłębie tym meczem żyje już od kilku dni wklejając nowe posty na FB z kolei Śląsk żyje już wyjazdem na Motor do Lublina w następny weekend i we Wrocławiu chyba już nikt nie wie ile jeszcze zakazów wyjazdowych zostało? Tak na marginesie to Komisja Ligi chyba sama się już pogubiła w tym ile kto ma zakazów.

ODPOWIEDZ