Coś mi się kojarzy, że byl na forum temat tyczący się jedynie produkcji wlepek.. Z kontaktami do firm, kosztem, no i ilością od jakiej można zlożyć swoje zamówienie, ale nie moge go odnaleść. Bylo wgole cos takiego, czy mi sie ubzduralo, może ktoś wie gdzie to odnaleść.
A ja jeszcze raz z problemem produkcji wlep, czy jest jakaś opcja wyprodukować wlepy w mniejszej ilości od 500 sztuk. Bo z podanych powyżej stron taka ilość to minimum, a chyba co mniejsze edycje, nie są produkowane w takiej ilości. No i chce zaznaczyć, że interesuje mnie jedynie format a4.
Robisz jakieś elementy vlepek samodzielnie? Czy, jak 99% tutejszych "projektantów", "projektujesz" 5- mimutówki metodą : Logo klubowe>napis>jakiś brusz(e)?
Możesz pochwalić się swoją twórczością?
Ja mam około 150 vlepek bez powtórek różnych klubów.
Zapraszam na forum o vlepkach, na którym jest typer który dopiero ruszył, za wygranie typera nagroda w postaci vlepek. www.polskievlepki.fora.pl
Walker pisze:Wlepka Gieksy z TG ( strzał w 10 ) to plagiat !!
Taką vlepke wydała już Wisła
Jaki plagiat? Pomysły były od chłopców z Tarnowskich Gór Nikt nigdy takiej vlepy Wisły nie widział na oczy
Więc po co ta gadka Po prostu zdarzają sie podobne Jakby ta vlepa Wisły była znana to na bank by takiej nie wydawali
A tak z ciekawości to zapodaj tą vlepe Wisły
Walker pisze:Wlepka Gieksy z TG ( strzał w 10 ) to plagiat !!
Taką vlepke wydała już Wisła
Jaki plagiat? Pomysły były od chłopców z Tarnowskich Gór Nikt nigdy takiej vlepy Wisły nie widział na oczy
Więc po co ta gadka Po prostu zdarzają sie podobne Jakby ta vlepa Wisły była znana to na bank by takiej nie wydawali
A tak z ciekawości to zapodaj tą vlepe Wisły
[link]
Nie przestrzegam prawa i nie popieram rządu, nie uznaje policji,prokuratury i sądu.
Nie dodales jeszcze za maja dobry klej wiem bo sam sie przekonalem nie odchodza po deszczu i nawet po dluzszym czasie nie zwijaja sie co ma miejsce w przypadku innych firm (oczywiscie nie wszystkich).
śmieszne vlepy Cracovii.
"Polska dla Polaków" hasłem klubu o żydowskich korzeniach ??
poza tym zakaz pedałowania wkomponowany w herb Krakowa... jakoś dziwnie to wygląda.
Oprócz tego śmieszą mnie vlepy na których nawciskane jest w c*** celtyków itp. byle więcej, żeby wyglądało groźnie