Kibice a Referendum i wybory

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Quorth

Kibice a Referendum i wybory

Post autor: Quorth » 01.09.2015, 07:37

Jeśli temat nie pasuje to proszę o nie zamieszczanie go. Nie ma on zadania jakiejkolwiek agitacji. Zastanawia mnie to czy kibice jako pewna całość bez względu na podziały klubowe zamierzają podobnie głosować w zbliżającym się Referendum i zbliżających się wyborach. Sądzę, że znając prawicowość polskich ekip jest dylemat między poparciem PiS-u, Kukiza, Korwina itp...a może zamierzacie głosować inaczej?

iparts.pl
Wyznawca Wisełki

Re: Kibice a Referendum i wybory

Post autor: Wyznawca Wisełki » 01.09.2015, 09:35

Temat nie do tego działu. A Kukiz zajebistym jest prawicowcem, biorąc Liroya, wczesniej prostytutke Palikota
Obrazek

Rafael

Post autor: Rafael » 05.09.2015, 14:03

Polityka to temat rzeka w Polsce, ja osobiście idę głosować na JOW'y, nie jest to najlepszy system dla Polski ale lepszy od tego co jest teraz i rozpiździ te towarzystwo wzajemnej adoracji. Zalet i wad raczej dla interesujących się polityką nie trzeba wymieniać, ale jakby ktoś chciał można podyskutować.

Odnośnie Kukiza - trzeba iść głosować na kogoś, ale na kogo realnego który będzie miał siłę przebicia jak nie na Kukiza? Wyboru za dużego nie ma.

Dziadek Zaplutek

Post autor: Dziadek Zaplutek » 05.09.2015, 17:19

Właśnie teraz jest dobra okazja, aby coś zmienić. Gorzej już chyba być nie może. Dość kłamstw polityków, krajem powinni rządzić patrioci. Najpierw trzeba odsunąc od władzy te świnie, od laf te same mordy i tylko zamieniają się stołkami. No ku.... dość! My kibice jesteśmy ogromnym elektoratrm, więc przyszłość zależy od każdego z NAS.
Już dziś za odpalenie racy dostajemy zakazy wyjazdowe, co będzie jutro? Za beknięcie mandat? Za spalenie szala drużyny przyjezdnej - pucha?Za piosenki o PZPN czy psach, to aż strach pomyśleć.
Wyboru dokona każdy z nas, ja osobiście jestem za JOW. Fajnie było by widzieć, że wybranym politykom zależy na dobru Polski i polaków
Czy ktoś widział Babcie Kartoflankę?

ODPOWIEDZ