Województwo Dolnośląskie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
Edekzkrainykredek

Re: Województwo Dolnośląskie - kibicowsko

Post autor: Edekzkrainykredek » 28.08.2015, 10:37

Schizofrenia to jest zdiagnozowana u mieszkańców Lubina, którzy na każdym kroku podkreślają jak to nienawidzą Wrocławia, ale 95% z nich gdyby tylko mogło to by się do tego Wrocławia na stałe przeprowadziło. Zresztą i tak 50% regularnie Wrocław odwiedza.
Ale spokojnie, to będzie wyleczalne jak kombinat przestanie dawać kasę na klubik.
STADION TO NIE TEATR! FUCK uefa, j**** pzpn!

iparts.pl
Super_Mario

Post autor: Super_Mario » 28.08.2015, 10:51

Edekzkrainykredek pisze:Schizofrenia to jest zdiagnozowana u mieszkańców Lubina, którzy na każdym kroku podkreślają jak to nienawidzą Wrocławia, ale 95% z nich gdyby tylko mogło to by się do tego Wrocławia na stałe przeprowadziło. Zresztą i tak 50% regularnie Wrocław odwiedza.
Ale spokojnie, to będzie wyleczalne jak kombinat przestanie dawać kasę na klubik.
badania jakieś przeprowadziłeś czy skąd masz te dane?
a tak na serio to jedni będą twierdzili tak, drudzy - odwrotnie, nic nie osiągniecie takim odbijaniem piłeczki, kązdy bedzie bronił swoich racji a prawda ... leży zapewne pośrodku

rododendron3000

Post autor: rododendron3000 » 28.08.2015, 11:26

Edekzkrainykredek pisze:Schizofrenia to jest zdiagnozowana u mieszkańców Lubina, którzy na każdym kroku podkreślają jak to nienawidzą Wrocławia, ale 95% z nich gdyby tylko mogło to by się do tego Wrocławia na stałe przeprowadziło. Zresztą i tak 50% regularnie Wrocław odwiedza.
A wasz klubik kiedy przestanie doić publiczne pieniądze od miasta? Trzeba być debilem albo z Wrocławia, żeby się przypierdalać o finansowanie klubu na forum o tematyce kibicowskiej, tym bardziej że u was pod tym względem to jest dopiero patologia. Jesteście jebanymi hipokrytkami.

PS Roman już robił stopklatki i bawił się w Gmocha?

antyhipokryzja

Post autor: antyhipokryzja » 28.08.2015, 11:46

Pajacu jeździmy do Wrocławia tak samo jak mieszkańcy Legnicy, Wałbrzycha czy innego Głogowa. I nie dlatego, że chcemy poczuć klimat tego miasta pełnego pedalstwa i kolorowych studentów (zresztą sami stoicie na bramkach w takich klubach pilnując aby gościom nic się nie stało) tylko dlatego, że jesteśmy do tego zmuszeni.

To we Wrocławiu kosztem reszty województwa powstaje najwięcej inwestycji np. szpitale czy szkoły. To z kasy województwa, do której większość wpłaca KGHM zbudowaliście sobie AOW, operę, teraz robicie wschodnią obwodnicę i można by tak długo jeszcze pisać. Nie mówiąc już ile mojej kasy poszło na wasz świecący pustkami stadion (200 mln z budżetu kraju) czy na przygotowania do euro. Więc kolego zanim znowu zaczniesz się napinać to pomyśl, bo to my was utrzymujemy a nie na odwrót.

Bączyński

Post autor: Bączyński » 28.08.2015, 12:41

Zamknijcie d***,co to ma do tematu.Jeden coś chlapnie,zaraz stado Lubinków odpowiada.Pytam się po ch*j?

ferment

Post autor: ferment » 28.08.2015, 13:48

antyhipokryzja pisze:

Pajacu jeździmy do Wrocławia tak samo jak mieszkańcy Legnicy, Wałbrzycha czy innego Głogowa. I nie dlatego, że chcemy poczuć klimat tego miasta pełnego pedalstwa i kolorowych studentów (zresztą sami stoicie na bramkach w takich klubach pilnując aby gościom nic się nie stało) tylko dlatego, że jesteśmy do tego zmuszeni.

To we Wrocławiu kosztem reszty województwa powstaje najwięcej inwestycji np. szpitale czy szkoły. To z kasy województwa, do której większość wpłaca KGHM zbudowaliście sobie AOW, operę, teraz robicie wschodnią obwodnicę i można by tak długo jeszcze pisać. Nie mówiąc już ile mojej kasy poszło na wasz świecący pustkami stadion (200 mln z budżetu kraju) czy na przygotowania do euro. Więc kolego zanim znowu zaczniesz się napinać to pomyśl, bo to my was utrzymujemy a nie na odwrót.

Powiedz mi kto Cię zmusza, to ich/jego najebjemy. :))

A tak poważnie
Tak, jasne, co nie czytam jakiegokolwiek forum, to wszędzie czytam, że to Lubin utrzymuje cały kraj....
Wy naprawdę w to wierzycie, czy tak uczą w lubińskich szkołach ??
Tego się czytać nie da.
Forum ekstraklasa.pl - KGHM buduje drogi, utrzymuje NFZ itp.
Forum 90minut.pl - KGHM buduje szkoły i baseny
Forum kibice.net - KGHM buduje obwodnice, teatry, uczelnie wyższe...
Innymi słowy, jakby KGHM zamknęli, to według was nastąpił by rozbiór Polski, bo wy na wszystko łożycie. Ja j****..! :)
O innych forach nawet nie wspominam, bo te same brednie.
Ja p*******, wy jesteście nie normalni. Pojebało się wam w główkach i to ostro, i nie wiem, czy nawet Tworki wam pomogą.:)

Tak, wiem, to forum tez sponsoruje KGHM...:)))))

ponadwami

Post autor: ponadwami » 28.08.2015, 15:19

Ferment ale Ty używasz mózgu czy tak nie do końca? Wyobraź sobie, że każda firma płaci podatki, które zazwyczaj w dużym stopniu wracają do danego województwa, a tak się składa, że większość zgarnia miasto wojewódzkie. Koło c**** mi lata co robicie za tą kasę, prawda jest taka, że Śląsk jest utrzymywany przez miasto, co nie przeszkadza wam przypierdalać się o finansowanie klubu, którego się jest właścicielem. Nie mówię, że KGHM buduje wszystko, a pisanie takowych bzdur łączy się z niezłym kompleksem i brakiem szarych komórek - byle się przyjebać, tak dla zasady.
@Edzio, nie pierdziel też takich głupot bo dobrze wiesz, że w obu miastach jest ciśnienie, a te pierdolamento serwowane wam przez Romka Andersena od kilkunastu lat niektórym mocno wyprało mózgi - bo przecież nie robicie żadnych akcji na meczach z Zagłębiem ;). Na co dzień ludzie mają wyjebane we Wrocław, ja nie wiem czy wy zgrywacie takich kretynów, że wierzycie komuś, że po Lubinie latają wkurwione nastolatki z pianą na pysku i hasłem 'j**** WROCŁAW, c*** ŚLĄSK'. Na studia też pewnie jeżdżą z miłości do Śląska?
Zamiast siać tą waszą internetową propagandę zajmij się swoim lokalnym podwórkiem, nakręcaj ludzi na mecze bo ostatnio coś posucha, odejdź od komputera :).

ferment

Post autor: ferment » 28.08.2015, 17:14

ponadwami pisze:Ferment ale Ty używasz mózgu czy tak nie do końca? Wyobraź sobie, że każda firma płaci podatki, które zazwyczaj w dużym stopniu wracają do danego województwa, a tak się składa, że większość zgarnia miasto wojewódzkie. Koło c**** mi lata co robicie za tą kasę, prawda jest taka, że Śląsk jest utrzymywany przez miasto, co nie przeszkadza wam przypierdalać się o finansowanie klubu, którego się jest właścicielem. Nie mówię, że KGHM buduje wszystko, a pisanie takowych bzdur łączy się z niezłym kompleksem i brakiem szarych komórek - byle się przyjebać, tak dla zasady.
@Edzio, nie pierdziel też takich głupot bo dobrze wiesz, że w obu miastach jest ciśnienie, a te pierdolamento serwowane wam przez Romka Andersena od kilkunastu lat niektórym mocno wyprało mózgi - bo przecież nie robicie żadnych akcji na meczach z Zagłębiem ;). Na co dzień ludzie mają wyjebane we Wrocław, ja nie wiem czy wy zgrywacie takich kretynów, że wierzycie komuś, że po Lubinie latają wkurwione nastolatki z pianą na pysku i hasłem 'j**** WROCŁAW, c*** ŚLĄSK'. Na studia też pewnie jeżdżą z miłości do Śląska?
Zamiast siać tą waszą internetową propagandę zajmij się swoim lokalnym podwórkiem, nakręcaj ludzi na mecze bo ostatnio coś posucha, odejdź od komputera :).
No właśnie, tu się z tobą zgadzam w 101%. !!

Poczytaj wpisy twoich koleżków na innych forach gdzie jak sami piszą, "reprezentują ZL" i takie właśnie kompleksy i bzdury wyczytasz.
Nie ciągnę już dalej tego tematu bo nie ma sensu. Jednak uwierz mi, że na wymioty bierze, jak się czyta np: gościa o nicku (stałym) WheelerZL (z 90minut.pl) który pisze, że drogi w Warszawie budowane są dzięki KGHM-owi, albo obwodnica Wrocławia to duża zasługa KGHM-u, to ręce same opadają. Kupę w kiblu też robi dzięki KGHM-owi..:)
Rozumiesz już o co mi chodziło?

rododendron3000

Post autor: rododendron3000 » 28.08.2015, 18:16

A co piszą janushZL na onet.pl i piotrus12WZL na gazeta.pl? ku*** kabaret:)

Matek833

Post autor: Matek833 » 28.08.2015, 19:01

rododendron3000 pisze:A co piszą janushZL na onet.pl i piotrus12WZL na gazeta.pl? ku*** kabaret:)

haha pierdolniety debil jestes a ty na jakie strony wchodzisz? Faktycznie wskaznik z gazety i onetu, idz wypij lepiej nalewe przejdzie ci

drazen

Post autor: drazen » 28.08.2015, 19:36

Tutaj jest gorzej niż na 90minut i onecie przecież

Gylfi

Post autor: Gylfi » 28.08.2015, 20:32

To, że ktoś z Lubina, Legnicy czy Jeleniej Góry jeździ do Wrocławia (studia, praca, miłość, interesy) to wcale nie znaczy że automatycznie staje się kibicem Śląska. W Warszawie masz masę słoików którzy reprezentują Widzewa, Lecha czy choćby Gryfa Wejherowo. Nie mówiąc o emigracji.
Także dajcie spokój.
A jak nie będzie KGHM to chłopaki będą jeździć na 4 ligę i też będzie im dobrze.
A jak nie będzie Śląska to też w Lubinie świat się nie zawali.

Swoją drogą w tym temacie coś się chociaż dzieje :) nie ma maczet ani Ukraińców i polityki.
Ps. Nie reprezentuje żadnej z dolnośląskich drużyn.

rozkminiacz

Post autor: rozkminiacz » 29.08.2015, 09:33

Kibice z Lubina, Głogowa, Świdnicy, Wałbrzycha, Bolesławca i Leszna przepraszają, że w ich miastach nie ma porządnego uniwersytetu i czasem niektórzy z nich muszą przenieść się lub dojeżdżać do Wrocławia. Obiecujemy, że wspólnymi siłami wybudujemy Politechniki i Akademie Medyczne w naszych miastach i nie będziemy już musieli przyjeżdżać do Wielkiej Twierdzy Wrocław.

Idąc za ciosem, niech powstaną uniwersytety w Oławie, Oleśnicy, Jeleniej czy Legnicy. Ale wtedy na Maślicach zmieścicie się wszyscy na jednym sektorze :)

Typy się dziwią, że ludzie z małych miast jeżdżą do stolicy województwa załatwiać pewne sprawy, których siłą rzeczy nie da się załatwić gdzie indziej. Na pewno z miłości do niego. No ku*** myślcie trochę...
j**** rosje i ruskich

marshal

Post autor: marshal » 29.08.2015, 23:40

ponadwami pisze:Ferment ale Ty używasz mózgu czy tak nie do końca? Wyobraź sobie, że każda firma płaci podatki, które zazwyczaj w dużym stopniu wracają do danego województwa, a tak się składa, że większość zgarnia miasto wojewódzkie. Koło c**** mi lata co robicie za tą kasę, prawda jest taka, że Śląsk jest utrzymywany przez miasto, co nie przeszkadza wam przypierdalać się o finansowanie klubu, którego się jest właścicielem. Nie mówię, że KGHM buduje wszystko, a pisanie takowych bzdur łączy się z niezłym kompleksem i brakiem szarych komórek - byle się przyjebać, tak dla zasady.
Nie wiem skąd to wytrzasnąłeś naprawdę ale internet przyjmie wszystko. Opłatę eksploatacyjną z tytułu wydobywania kopaliny ze złoża przedsiębiorca przelewa na konto gminy na terenie której prowadzona jest działalność.(Dział VII - Opłaty, Ustawy Prawo Geologiczne i Górnicze) Dlatego chociażby macie darmowe autobusy w Lubinie a Polkowice są 4 najbogatszą gminą w Polsce.

antyhipokryzja

Post autor: antyhipokryzja » 30.08.2015, 11:50

Co ty człowieku piszesz? Chciałeś zabłysnąć a zrobiłeś z siebie tylko idiotę.

Lubin tak naprawdę nie ma wiele z obecności kopalni, ponieważ najwięcej zyskuje ten, gdzie jest wydobycie. Na terenie Lubina jakbyś się zainteresował wydobycie bardzo spada a teraz przy podatku od kopalin jest na skraju opłacalności. Sama obecność centrali nic miastu nie przynosi. Mity o tym jak to Lubin dostaje kasę z KGHM to jedna z wielu bajek powielanych przez debili. Podobnie z tymi autobusami.

Przy okazji wszystkim, którzy poddają w wątpliwość wpływ pieniędzy z KGHM np. na Wrocław mały cytat:
Radni sejmiku dolnośląskiego sprzeciwiają się nałożenia podatku od kopalin, który proponuje Ministerstwo Finansów. Dziś jednogłośnie przegłosowali uchwałę - sprzeciw wobec planów rządu nałożenia podatku na KGHM. Uchwała trafi teraz do prezydenta Komorowskiego, premiera Tuska i wszystkich parlamentarzystów oraz senatorów, po ty by rząd i sejm przychylił się do zmniejszenia podatku. - Jeżeli tak się nie stanie, zagrożone mogą być inwestycje na Dolnym Śląsku współfinansowane w podatku CIT płaconego przez KGHM, m.in Wschodnia Obwodnica Wrocławia - wyjaśniał marszałek Rafał Jurkowlaniec.
I dalej:
Dolnośląskie. Instytucje kultury protestują przeciwko cięciom w budżecie województwa...

Skarbnik województwa dolnośląskiego tłumaczyła dyrektorom instytucji kultury, że cięcia dotykają nie tylko kultury, ale również innych obszarów. "Mamy gorszą sytuację finansową przede wszystkim ze względu na niższy podatek CIT płacony przez KGHM" - zaznaczyła skarbnik.

Wyjaśniła, że w 2012 r. wpływy z podatku CIT do budżetu województwa wyniosły 700 mln zł, z czego KGHM wpłacił 400 mln zł. "W 2014 r. wpływy z KGHM to 100 mln zł, a w przyszłym roku będą jeszcze niższe. Wynika to m.in. z płaconego przez tę firmę podatku od kopalin, który jest odprowadzany do budżetu państwa i licznych inwestycji zagranicznych miedziowej spółki. To powoduje, że zysk KGHM jest niższy, a więc i płacą niższy podatek CIT" - zauważyła.
Przepraszam za rozwalanie tematu ale kłamstwa w stylu Romana Andersena trzeba prostować na bieżąco bo jeszcze ktoś może w to uwierzyć.

Bączyński

Post autor: Bączyński » 30.08.2015, 12:04

Eee,co to ma wspolnego z tematem kibicowskim?
czy naprawde wchodząc w ten temat by poczytać co ciekawego dzieje sie w regionie,trzeba patrzeć na bzdury o czym innym.
Takie macie kompleksy,że nawet jakby ktoś napisał,że w Lubinie to macie brzydkie dziewczyny i tak byście odpisali?

rododendron3000

Post autor: rododendron3000 » 30.08.2015, 13:23

Akcja reakcja matole. Przestańcie pierdolić farmazony niezwiązane z tematem to będzie spokój w temacie. Nie widziałem jeszcze, żeby na tym forum ktoś z Lubina jako pierwszy przypierdalał się do was o sprawy finansowe/ekonomiczne klubu/miasta, wy za to co chwilę wypominacie finansowanie klubu przez KGHM(milion razy wyjaśniane na jakiej zasadzie to działa, a mimo to dalej pierdolicie bzdury o państwowych pieniądzach), ale już wam nie przeszkadza fakt, że wasz klubik jest finansowany z publicznych pieniędzy, stadion niby za czyje pieniądze wam wybudowali? Gdy jeszcze Tauron sponsorował Śląsk to można by powiedzieć, że pośrednio wasz klub był finansowany przez ten złowrogi KGHM. To jest dopiero beka.

I kto tu ma kompleksy? Zamknijcie ryje i nie prowokujcie to będzie tu spokój, a nie się dziwisz, że ktoś prostuje wasze wypociny.

Tifo1946

Post autor: Tifo1946 » 30.08.2015, 14:19

r************* TEMAT TYMI PIEDROŁAMI !
Death before dishonour!

Blue Old Boy

Post autor: Blue Old Boy » 30.08.2015, 14:28

rozkminiacz pisze:Kibice z Lubina, Głogowa, Świdnicy, Wałbrzycha, Bolesławca i Leszna przepraszają, że w ich miastach nie ma porządnego uniwersytetu i czasem niektórzy z nich muszą przenieść się lub dojeżdżać do Wrocławia. Obiecujemy, że wspólnymi siłami wybudujemy Politechniki i Akademie Medyczne w naszych miastach i nie będziemy już musieli przyjeżdżać do Wielkiej Twierdzy Wrocław.
ja sie przerzucam na GKS bo przecież pracuje w Katowicach
c*** że moja rodzina ma korzenie w Katowicach od pokoleń, musze kibicować klubowi z miasta wojewódzkiego - zajebista logika

Edekzkrainykredek

Post autor: Edekzkrainykredek » 30.08.2015, 16:14

Wy w tym Lubinie to naprawdę macie schizo i jeszcze problem z rozumieniem tego co czytacie. Nikt się do was nie przypierdala o finansowanie. Załatwiajcie sobie finansowanie skąd chcecie, tak samo niech robią wszystkie inne kluby. Jak najbardziej jestem za finansowaniem klubów przez gminy bo w końcu klub z danej gminy tę gminę promuje, więc niby dlaczego ma to robić za darmo. Waszym problemem jest to że kombinat nie ma żadnego interesu w utrzymywaniu tego klubiku i wcześniej czy później da sobie z tym spokój. Gdzie wtedy skończy wasz klubik to każdy wie. Na jaki klub po pewnym czasie przerzuci się stado lubińskich pikników można się domyślać.
Waszym problemem jest też to, że jak sami wiecie żyjecie praktycznie na wsi, w której nic nie ma. Jak sami tu piszecie ani uniwerku, ani porządnego szpitala, itd. To że żyjecie w tej wiosce to nie jest wina Wrocławia. Tak to już jest na tym świecie, że duże, historyczne miasta są stolicami regionów i to one głównie się rozwijają bo właśnie tu są inwestowane pieniądze. I wcześniej czy później kombinat swoją główną siedzibę także przeniesie do Wrocławia bo inwestując w całej Polsce i na świecie wygodniej jest mieć siedzibę w dużym mieście z międzynarodowym lotniskiem, a nie na wsi. Zresztą to się już dzieje bo kombinat już inwestuje we Wrocławiu. I nie twórzcie mitów jakie to niby wielkie pieniądze z kombinatu trafiają do Wrocławia. Najpierw się dowiedzcie jakie to są sumy, a później sobie zobaczcie jaki jest budżet Wrocławia. O kwotach inwestowanych w gminie czy powiecie wrocławskim przez inne firmy nawet nie będę pisał bo się okaże że kwota z kombinatu to jakiś promil. Nienawidzicie Wrocławia ale pchacie się do niego tysiącami. Nie ma to jak na każdym meczu pobluzgać sobie na Wrocław, a po meczu wsiąść w samochód ze znajomymi i przyjechać do Wrocławia do kina czy innego lokalu. Jesteście po prostu jak dwulicowe prostytutki.

w_harringtonce

Post autor: w_harringtonce » 30.08.2015, 18:19

Załóżcie sobie jakiś temat w stylu "Wpływ ekonomii lokalnych oraz globalnych przedsiębiorstw na wzrost frekwencji na stadionie" i tam dywagujcie. Nikt już tego nawet nie czyta, za dużo znaków.

antyhipokryzja

Post autor: antyhipokryzja » 30.08.2015, 20:43

Nikt się do was nie przypierdala o finansowanie.
O ku***. Czytałem wiele kłamstw na tym forum ale to przebiło wszystkie :)

drazen

Post autor: drazen » 30.08.2015, 20:57

Edekzkrainykredek pisze:Waszym problemem jest też to, że jak sami wiecie żyjecie praktycznie na wsi, w której nic nie ma.
Przechuj :D

ponadwami

Post autor: ponadwami » 30.08.2015, 21:26

Olejcie trola, nie bedzie karmiony to sie zamknie w sobie po czasie. Baczynski miałem cię za ogarniętego gościa, a sam nakręcasz ta spirale i rododendron ładnie ci podsumował.

kopernik

Post autor: kopernik » 30.08.2015, 23:17

Mocno was boli ten Lubin skoro wymyślacie już takie brednie i przypierdalacie się do tego, że kibice z Lubina często odwiedzają Wrocław. Z Każdą kolejną wypowiedzią przechodzicie samych siebie.

FanaticZL

Post autor: FanaticZL » 30.08.2015, 23:20

Zderzanie się z rzeczywistością przynosi u was efekty uboczne i teraz jedyne co wam pozostało to szczekanie które miasto ma więcej lotnisk czy sklepów. Na tym możemy zakończyć tą dyskusję.

maksMKS

Post autor: maksMKS » 31.08.2015, 12:20

drazen pisze:
Edekzkrainykredek pisze:Waszym problemem jest też to, że jak sami wiecie żyjecie praktycznie na wsi, w której nic nie ma.
Przechuj :D
ciekawe czy powtórzyłby to swoim kolegom z fan clubów

Matek833

Post autor: Matek833 » 31.08.2015, 12:47

Edekzkrainykredek pisze:Wy w tym Lubinie to naprawdę macie schizo i jeszcze problem z rozumieniem tego co czytacie. Nikt się do was nie przypierdala o finansowanie. Załatwiajcie sobie finansowanie skąd chcecie, tak samo niech robią wszystkie inne kluby. Jak najbardziej jestem za finansowaniem klubów przez gminy bo w końcu klub z danej gminy tę gminę promuje, więc niby dlaczego ma to robić za darmo. Waszym problemem jest to że kombinat nie ma żadnego interesu w utrzymywaniu tego klubiku i wcześniej czy później da sobie z tym spokój. Gdzie wtedy skończy wasz klubik to każdy wie. Na jaki klub po pewnym czasie przerzuci się stado lubińskich pikników można się domyślać.
Waszym problemem jest też to, że jak sami wiecie żyjecie praktycznie na wsi, w której nic nie ma. Jak sami tu piszecie ani uniwerku, ani porządnego szpitala, itd. To że żyjecie w tej wiosce to nie jest wina Wrocławia. Tak to już jest na tym świecie, że duże, historyczne miasta są stolicami regionów i to one głównie się rozwijają bo właśnie tu są inwestowane pieniądze. I wcześniej czy później kombinat swoją główną siedzibę także przeniesie do Wrocławia bo inwestując w całej Polsce i na świecie wygodniej jest mieć siedzibę w dużym mieście z międzynarodowym lotniskiem, a nie na wsi. Zresztą to się już dzieje bo kombinat już inwestuje we Wrocławiu. I nie twórzcie mitów jakie to niby wielkie pieniądze z kombinatu trafiają do Wrocławia. Najpierw się dowiedzcie jakie to są sumy, a później sobie zobaczcie jaki jest budżet Wrocławia. O kwotach inwestowanych w gminie czy powiecie wrocławskim przez inne firmy nawet nie będę pisał bo się okaże że kwota z kombinatu to jakiś promil. Nienawidzicie Wrocławia ale pchacie się do niego tysiącami. Nie ma to jak na każdym meczu pobluzgać sobie na Wrocław, a po meczu wsiąść w samochód ze znajomymi i przyjechać do Wrocławia do kina czy innego lokalu. Jesteście po prostu jak dwulicowe prostytutki.

Ja sobie np czasami wpadam poruchac do wroclawia latwe dziewczyny, moze np twoja siostre mialem? Ale za c**** bym tam mieszkac nie chcial, pedalstwo na kazdym kroku a stadion? No coz na meczach prawie pusty.

Popeyee

Post autor: Popeyee » 31.08.2015, 14:17

Matek833 pisze:
Edekzkrainykredek pisze:Wy w tym Lubinie to naprawdę macie schizo i jeszcze problem z rozumieniem tego co czytacie. Nikt się do was nie przypierdala o finansowanie. Załatwiajcie sobie finansowanie skąd chcecie, tak samo niech robią wszystkie inne kluby. Jak najbardziej jestem za finansowaniem klubów przez gminy bo w końcu klub z danej gminy tę gminę promuje, więc niby dlaczego ma to robić za darmo. Waszym problemem jest to że kombinat nie ma żadnego interesu w utrzymywaniu tego klubiku i wcześniej czy później da sobie z tym spokój. Gdzie wtedy skończy wasz klubik to każdy wie. Na jaki klub po pewnym czasie przerzuci się stado lubińskich pikników można się domyślać.

Ja sobie np czasami wpadam poruchac do wroclawia latwe dziewczyny, moze np twoja siostre mialem? Ale za c**** bym tam mieszkac nie chcial, pedalstwo na kazdym kroku a stadion? No coz na meczach prawie pusty.

Też ruchałem w lubinie wieć mooze też twoja siostre kto wie a może siostre ziomka twego kto to wie.p********* jak reszta.
Good Night Left Side

pijany powietrzem

Post autor: pijany powietrzem » 31.08.2015, 15:25

nie zaniżajcie poziomu tego forum, i tak bardzo niskiego

logiczne że rywale derbowi będą szukac byle powodu by dojebać rywalowi, ale Wasze argumenty są żałośnie głupie

Edekzkrainykredek

Post autor: Edekzkrainykredek » 31.08.2015, 16:46

maksMKS pisze:ciekawe czy powtórzyłby to swoim kolegom z fan clubów
Moi koledzy z fanclubów wiedzą gdzie mieszkają i rozumieją, że nie każda miejscowość może być metropolią. I nie uważają, że to jest wina Wrocławia że oni akurat mieszkają tam gdzie nie ma uniwersytetu. I nie bluzgają na Wrocław i są tu mile widziani w przeciwieństwie do schizofrenicznych dwulicowych prostytutek bez honoru. Jak się czujecie z tym, że przyjeżdżacie do tego znienawidzonego Wrocławia na uczelnie, na zakupy i w celach rozrywkowych ? Gdzie wtedy chowacie swój honor ? A, zapomniałem prostytutki nie mają honoru....
Jesteście po prostu żałośni.
Miedź się w waszej okolicy pomału kończy, a jak się skończy miedź to skończy się krecia robota, a jak kończą takie górnicze osady po wyczerpaniu złóż to zapewne wiecie. Chaty już się walą, chociaż kombinat oczywiście zaprzecza.

[link]

No to tyle. Pobluzgajcie teraz trochę na mnie i na Wrocław, a jutro z podkulonymi ogonkami i pseudohonorem wepchniętym w odbyty grzecznie do szkół we Wrocławiu. Bez podrowień :D

maniek

Post autor: maniek » 31.08.2015, 17:16

Wy już macie do końca nasrane w tych łbach??

Idąc waszym tokiem rozumowania to my powinniśmy tylko siedzieć w Lubinie i nigdzie się nie wybierać, no może jeszcze dacie zgodę żebyśmy do Gdyni, Opola, Bydgoszczy i Zielonej Góry skoczyli bo to przecież nasze zgody :)
Do tego jak moja firma prowadzi jakieś konkretne interesy z firmami z Wrocławia, Warszawy czy z Krakowa, to powinienem te wszystkie umowy pozrywać bo przecież na meczach sobie bluzgamy na siebie :|

Tak samo teraz Wy do Czarnogóry na wakacje nie powinniście jeździć bo będąc w Podgoricy "nie elegancko" się zachowywaliście :)

Aha żeby nie było nie nie studiowałem we Wrocławiu, nie jeżdżę do Was na zakupy, ale tak byłem z dzieckiem w zoo :)

rododendron3000

Post autor: rododendron3000 » 31.08.2015, 18:10

Bluzgacie na lewacką Europe, a potem jedziecie na zachód w celu emigracji zarobkowej? Jebiecie muslimów, a na wakacje jeździcie do Egiptu albo Turcji? Ciśniecie Arce, a potem jedziecie do nich albo do miast ich FC nad morze? I można się tak bawić w nieskończoność. Wiesz idioto, że w tym momencie robisz kurwe z logiki? Czy wam w tym Wrocławiu wyjebało już wszystkie szare komórki w kosmos? Żyjcie dalej w swoim urojonym świecie ze swoją manią wielkości.

z_calej_epy

Post autor: z_calej_epy » 31.08.2015, 19:50

Czy oprócz chuliganów z biedaszybów Gornika Wałbrzych któraś z dolnośląskich ekip oficjalnie bierze odział w poszukiwaniu złotego pociągu ??

Matek833

Post autor: Matek833 » 31.08.2015, 20:45

z_calej_epy pisze:Czy oprócz chuliganów z biedaszybów Gornika Wałbrzych któraś z dolnośląskich ekip oficjalnie bierze odział w poszukiwaniu złotego pociągu ??

cyganie z legnicy, chociaz gdzies na wyjazd sie rusza...

w_harringtonce

Post autor: w_harringtonce » 31.08.2015, 20:49

Krety przeryły już dawno, ale, że kret ślepy, to nic nie widział.

casualboy

Post autor: casualboy » 01.09.2015, 16:37

no i po c*** się tu spinasz? Od tego masz fb

Original Fans

Post autor: Original Fans » 02.09.2015, 00:35

w_harringtonce pisze:Krety przeryły już dawno, ale, że kret ślepy, to nic nie widział.
Dobre. Tekst wieczoru he he

Luca Brasi

Post autor: Luca Brasi » 02.09.2015, 19:10

Czy istnieje tu jakiś moderator ? Przecież tego co wy dzieciaki wypisujecie czytać się nie da.
All work and no play makes Jack a dull boy

Bunio

Post autor: Bunio » 02.09.2015, 23:05

Ojej tyle pierdolenia tylko dlatego, że dostaliśmy zakaz do Lubina i ktoś musiał się spiąć?

Zgadzam się, że są ludzie, którzy balują (pomijam edukacje i zawodowe sprawy) tylko w swoim mieście i zgodowych czy FC. Sam do takich należę, jednak nie oczekuje, aby każdy kibol w PL żył wg moich zasad. Ktoś chce kurwować na Wrocław na swoim wyjeździe a potem wpaść tutaj na balety to raczej nie moja brocha :)
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.

ODPOWIEDZ