Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Podajcie zgody Rakowa, Siarki i Stalówki i ich największe kosy.
Drugie pytanie kiedy powstała i padła Podkarpacka Ośmiornica i jakie ekipy wchodziły w jej skład.
Drugie pytanie kiedy powstała i padła Podkarpacka Ośmiornica i jakie ekipy wchodziły w jej skład.
-
taki kontrast dla zdjęcia kilka postów wyżej

Żeby nie było- za kilka lat, jak ktoś się będzie pytał o układy na Polskiej scenie, to znajdzie odpowiedź iks de

Żeby nie było- za kilka lat, jak ktoś się będzie pytał o układy na Polskiej scenie, to znajdzie odpowiedź iks de
-
Pytanie do kogoś z Górnika Zabrze.O co chodzi z tą koszulką?
http://www.12zawodnik.pl/galeria/gornik ... 46#zdjecie
Zgody z Petrochemią już nie macie,z Banikiem napewno jakieś kontakty są poprzez wspólną zgodę z GKS Katowice, a Schalke?
http://www.12zawodnik.pl/galeria/gornik ... 46#zdjecie
Zgody z Petrochemią już nie macie,z Banikiem napewno jakieś kontakty są poprzez wspólną zgodę z GKS Katowice, a Schalke?
-
Onkel z Rajchu przywiózł.
-
Sławol79 pisze:Pytanie do kogoś z Górnika Zabrze.O co chodzi z tą koszulką?
[link]
Link do koszulki jest błędny bo pokazuje mi błąd na stronie.
Pewnie Ci chodzi o białą koszulkę z pucharem po środku, a wokół niego są herby klubów.
Otóż to była okazjonalna koszulka na Torcida Cup 2015. Przedstawia ona zespoły, które w tym turnieju uczestniczyły.
-
W ile osób Widzew obecny w Moskwie na turnieju CSKA? czy tajemnica?

-
-
-
adiKOLEJORZ pisze:W ile osób Widzew obecny w Moskwie na turnieju CSKA? czy tajemnica?

-
W jakich latach trwały zgody:
Zawisza Bydgoszcz - GKS Jastrzębie
GKS Jastrzębie - Chemik Kędzierzyn
Raków Częstochowa - Stalówka
Dzięki za normalne odpowiedzi.
-
Od 1999 roku do początku grudnia 2007.Pomorzanin pisze:W jakich latach trwały zgody:
-
Motor - Legia oraz Arka - Polonia WWA
ile lat trwaly dokladnie te sztamy i w jakich latach ? I jesli mozna to przy okazji prosilbym o geneze powstania i zakonczenia obydwu zgod. Z gory dziekuje.
ile lat trwaly dokladnie te sztamy i w jakich latach ? I jesli mozna to przy okazji prosilbym o geneze powstania i zakonczenia obydwu zgod. Z gory dziekuje.
-
Stilon Gorzow ma jakas zgode uklad na ta chwile? Albo czyims fc czy sami dzialaja
-
"(...) trwała od sezonu 1974/75. Powodem tego ruchu osób decyzyjnych w Arce, jest brak kontaktów oraz perspektyw wspólnego działania na płaszczyźnie kibicowskiej."Forumowicz pisze:Arka - Polonia WWA
I tyle wystarczy.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Coś tam z Chrobrym działają ale nie wiem w jakim zakresie i czy to nadal w ogóle aktualne.glwtrcd pisze:Stilon Gorzow ma jakas zgode uklad na ta chwile? Albo czyims fc czy sami dzialaja
-
Nie jestem ze Stilonu ale Ci odpiszę. Zgodę mają na pewno z Chrobrym, a z tym czy są czyimś fc to trochę Cię poniosło. Działają sami.glwtrcd pisze:Stilon Gorzow ma jakas zgode uklad na ta chwile? Albo czyims fc czy sami dzialaja
Już mnie nie zobaczysz...
-
Dziwne pytanie zadał. Stilon ma zgode z Chrobrym i układ z Charleroi (Belgia)
Bez zbędnego pierdolenia..
-
Czemu dziwne niewiedzialem to sie spytalem, dzieki za odpowiedz i tyle.Druga Strona Medalu pisze:Dziwne pytanie zadał. Stilon ma zgode z Chrobrym i układ z Charleroi (Belgia)
-
no pytanie czy są może czyimś FC nie jest dziwne, wcale... gratuluje wiedzy kibicowskiej
-
przecież on jest forumowym szeinfeldem-gdzie się nie pojawi to się ośmiesza.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
To mnie akurat nie dziwi, oni juz tak mają na tym forum że lubią byc powodem drwin, no ale nie wiedzieć że Stilon trzyma z Chrobrym to trzeba nie interesowac się w ogóle sceną kibicowską, a mysleć że mogą byc czyimś FC to już całkiem niewiarygodne
-
Pajace z Bytomia i Sosnowca pochuj sie odzywacie jak pytanie niebylo dowas debile?emigrantPB pisze:no pytanie czy są może czyimś FC nie jest dziwne, wcale... gratuluje wiedzy kibicowskiej
Stilon mnie nieinteresuje dlatego moglem niewiedziec jak to unich jest. Ostanio jakos przewinal sie mi ich temat dlatego zapytalem dostalem odpowiec a wy pizdy sie przypierdalacie.
Haaa a ty daunie z Sosnowca sie juz dawno tu osmieszyles pizdo a nie ja frajerze
-
glwtrcd pisze:Pajace z Bytomia i Sosnowca pochuj sie odzywacie jak pytanie niebylo dowas debile?emigrantPB pisze:no pytanie czy są może czyimś FC nie jest dziwne, wcale... gratuluje wiedzy kibicowskiej
Stilon mnie nieinteresuje dlatego moglem niewiedziec jak to unich jest. Ostanio jakos przewinal sie mi ich temat dlatego zapytalem dostalem odpowiec a wy pizdy sie przypierdalacie.
Haaa a ty daunie z Sosnowca sie juz dawno tu osmieszyles pizdo a nie ja frajerze
słownik, słownik i jeszcze raz słownik w Twoim przypadku by się przydał a nie forum
W&R
-
Przez 6 lat na forum nie przewinął Ci się nigdzie Stilon? tępy internetowy chujuglwtrcd pisze:Pajace z Bytomia i Sosnowca pochuj sie odzywacie jak pytanie niebylo dowas debile?emigrantPB pisze:no pytanie czy są może czyimś FC nie jest dziwne, wcale... gratuluje wiedzy kibicowskiej
-
moze przewinal moze nie . Nieszukalem glupi cymbaleza Ruchem ! pisze:Przez 6 lat na forum nie przewinął Ci się nigdzie Stilon? tępy internetowy chujuglwtrcd pisze:Pajace z Bytomia i Sosnowca pochuj sie odzywacie jak pytanie niebylo dowas debile?emigrantPB pisze:no pytanie czy są może czyimś FC nie jest dziwne, wcale... gratuluje wiedzy kibicowskiej
-
Zamiast skleić w końcu tą brudna pizde to brniesz w to dalej. Jedź do Łodzi i wyjedź nam tu jeszcze raz pajacu z informacją z pierwszej ręki.
-
glwtc ogarnij się dzieciaku
Od kiedy trwaja kontakty Piasta z BATE?
Od kiedy trwaja kontakty Piasta z BATE?
-
typie W********** juz z tego forum. jak zwykle c**** wnosisz tylko spinasz dupe. co za blazenPyskatySK pisze:Ty chyba nie skończyłeś żadnej szkoły albo byłeś w niej bity, bo piszesz gorzej od siedmiolatka.
-
ku*** zadac pytanie co cie interesuje a tyle pierdolenia bezsensu przez jakis pajacy dobrze ze wakacje sie koncza.
Dzieki tym co dali mi odpowiedz.
Pyskaty mialem ci nieodpisac ale c*** odpisze.
c*** cie to ochodzi ochodzi czy skonczylem czy nie szkole i jak pisze.
Tak ogolnie to juz dawno skonczylem teraz juz robota tak od prawie 15 lat wiec wiesz .
A tak wogole to jak tam w Bratyslawie ladna pogoda ciulu?
Co oni tam maja takie dobre narko czy w dupe cie j**** jak twojego kolezke z twojej zgody Cska jebalo?
Chyba ze ci sie to podoba i jeszcze ci zato placa kurewko?
A ichuj mnie to obchodzi czy robie czy nie
Dzieki tym co dali mi odpowiedz.
Pyskaty mialem ci nieodpisac ale c*** odpisze.
c*** cie to ochodzi ochodzi czy skonczylem czy nie szkole i jak pisze.
Tak ogolnie to juz dawno skonczylem teraz juz robota tak od prawie 15 lat wiec wiesz .
A tak wogole to jak tam w Bratyslawie ladna pogoda ciulu?
Co oni tam maja takie dobre narko czy w dupe cie j**** jak twojego kolezke z twojej zgody Cska jebalo?
Chyba ze ci sie to podoba i jeszcze ci zato placa kurewko?
A ichuj mnie to obchodzi czy robie czy nie
-
Bardzo dobrze, będziesz miał szanse ortografię podszlifować.glwtrcd pisze:dobrze ze wakacje sie koncza.
Zamknijcie rejestrację !
-
No moze przesadzilem z tym Fc ale wsumie niewiedzialem nic o Stilonie dlatego tu zapytalem i juz wiem. Wiec koniec tego tematu
-
Jak na linii:
Lechia Gdańsk - Bałtyk Gdynia
?
?
-
Oficjalnie kosa, nieoficjalnie nieutral. Sami znajomi z Lechii to potwierdzili ("to kosa, ale ich nie bijemy"). Dodatkowo kilka razy widziałem typów w koszulkach/czapkach Bałtyku w Gdańsku i Sopocie. Nie wyglądali na zbytnio zdenerwowanych i oglądających się za siebie. Bałtyk jakiś czas temu pokazał się ze swoją flagą w biało-czerwonych barwach w centrum Gdańska:obiektywnyFAN pisze:Jak na linii:
?
[link]
-
Tego dnia (Narodowy Dzień Pamięci „Żołnierzy Wyklętych”) w centrum Gdańska z flagami byli obecni kibic kilku klubów, z którymi raczej nie mamy dobrych relacji (Lech, Zawisza), więc raczej i Bałtyk nie miał powodów, by flagi nie zaprezentować.
Do kolegi z Suwałk prośba, niech się nie wypowiada za nas.
Do kolegi z Suwałk prośba, niech się nie wypowiada za nas.
Lechia Gdańsk!
-
Lechia to nasz derbowy rywal podobnie jak Arka i tyle w temacie.
Lechia też kilkukrotnie widziana w Gdyni w barwach przez nas ostatnio, np. Tesco na Dąbrowie i większa grupa kilkukrotnie w Redłowie, ale nie wynika to z jakichś tam układów z nami, bo my rywalem na dzień dzisiejszy dla nich nie jesteśmy żadnym, a raczej ze słabości Arki. Najlepsze jest to, że na bank za każdym razem biorą nas za śledzi:-)
Lechia też kilkukrotnie widziana w Gdyni w barwach przez nas ostatnio, np. Tesco na Dąbrowie i większa grupa kilkukrotnie w Redłowie, ale nie wynika to z jakichś tam układów z nami, bo my rywalem na dzień dzisiejszy dla nich nie jesteśmy żadnym, a raczej ze słabości Arki. Najlepsze jest to, że na bank za każdym razem biorą nas za śledzi:-)
-
Co łączy ekipę Naprzód Janów z Ruchem Chorzów? Zgoda, układ, czy prywatne kontakty?
-
Ta sama dzielnica :DGryf1921fan pisze:Co łączy ekipę Naprzód Janów z Ruchem Chorzów? Zgoda, układ, czy prywatne kontakty?
CWKS - Centralne Wojskowe Kurwisko Sportowe
-
Janów (Janów / Nikiszowiec) to dzielnica Katowic gdzie od zawsze mieszkali kibice Ruchu znajduje się tam lodowisko Naprzodu (Jantor). Kibice Naprzodu to także kibice Ruchu a Ty LW.DZ nie pisz już nic nt Ruchu z łaski swojej :DGryf1921fan pisze:Co łączy ekipę Naprzód Janów z Ruchem Chorzów? Zgoda, układ, czy prywatne kontakty?
-
Stomil Olsztyn i Polonia Bydgoszcz to obecnie zgoda/układ ?
Z kim Wisła Płock ma obecnie zgody/układy i jakie ekipy ekipy są dla niej "największymi" kosami ?
Może być pw
Z kim Wisła Płock ma obecnie zgody/układy i jakie ekipy ekipy są dla niej "największymi" kosami ?
Może być pw