Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
obiektywnyFAN
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Ile jest grup Ultras na Lechu? bo z tego co widziałem to jest kilka flag Ultras?
Są dwie: Ultras Lech 01 i e-Lech 02
Ale nikt tu nie napisał,że Legia musiała się o nie bić.A kacapy nie sobie wywieszają co chcą,nikt z Legii chyba nie przejął się tym ich transem.Lari pisze:Tyle, że co innego gdy flagi są zabrane z magazynu czy wykrojone w sposób taki, że np. Rosjanie mieli pretensje że to nie w ich zwyczaju, a co innego, gdy flagi są skrojone w sposób w 100% honorowy, a ekipa skrojona chce się bić o... flagi honorowo skrojone. Najłatwiej napisać "Legia cykory", ale z jakiej paki Legia ma się tłuc o coś, co zrobiła honorowo i zgodnie z "polskimi, kibolskimi stanrardami"? ;)Bełchatów jak skroił flagę Yaroslawka czy jakoś tak. Ruskie uznały że niehonorowo więc doszło do walki którą wygrali
pytanie do Arkowców:
chce się wybrać na Wasz mecz z Gieksą. Czy kartę można wyrobić w dniu meczu? Na stadionie? Długo to trwa? Dzięki z góry za cynk
chce się wybrać na Wasz mecz z Gieksą. Czy kartę można wyrobić w dniu meczu? Na stadionie? Długo to trwa? Dzięki z góry za cynk
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
spacerowicz
Po pierwsze układ dotyczy pewnej grupy ludzi, wiadomo. A po drugie z szacunku dla ludzi Górnika z Łęcznej. To nie jest tak, że Górnik jest niemile widziany w Lublinie czy coś tylko chodzi o to, żeby każdy klub grał tam gdzie jego siedziba a nie żeby lubelska Arena miałaby mieć wydarzenie i kase z biletów. Tu nie ma żadnego drugiego dna, pozdro.SzachownicaZdarzen pisze:http://www.motorlublin.com/nie-dla-gorn ... #more-3266 Czemu Motor tak prostetuje, przecież mają układ z Górnikiem Łęczna ?
-
spacerowicz
o ku***, Jaga płacze transem na sektorze kacapów, dno dna
-
spacerowicz
haha św Mikołaj albo dziadek mróz wywiesił, broń się głupio dalej i idź w zaparte, narta
Obiła mi się o uszy albo raczej oczy jakaś akcja Legii, że zapełniają stadion na najbliższy mecz z okazji 100-lecia klubu. O ile mi wiadomo, rok założenia L to 1916, więc troszkę mi się to nie kalkuluje, mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi?
masz na poprzedniej stronieAgent Orange pisze:O Jaki transparent chodzi?19SZ27 pisze:Dno dna to Twoja wypowiedź. Nie my wywiesiliśmy ten trans i nie mamy nic wspólnego z jego wywieszeniem więc zamknij mordę.spacerowicz pisze:o ku***, Jaga płacze transem na sektorze kacapów, dno dna
Może nie do końca "kibicowskie" pytanie, ale myślę, że tu najprędzej otrzymam na nie odpowiedź.
Prośba do kogoś z Polonii Bytom o pomoc w ustaleniu sezonu, z którego pochodzi poniższy bilet. Z góry dzięki!

Prośba do kogoś z Polonii Bytom o pomoc w ustaleniu sezonu, z którego pochodzi poniższy bilet. Z góry dzięki!

Nie wiem czy było. Czy zdarzył się przypadek kiedy kibice zarzucają - "gola gola, strzelcie kur... gola" i wtedy ich drużyna traci bramkę?
Trapi mnie od dawna i ciekawi reakcja zarzucających ;)
-
spacerowicz
Zawsze mi się podobała riposta: "Zaraz strzelimy, wy ku*wy zaraz strzelimy". Takie gole się zdarzały i myśle, że sporo razy patrząc na to jak popularna jest ta przyśpiewka ale ciężko podać konkretny przykład meczu. Kojarzę takie sytuacje z przeszłości i tyle a reakcje są różne bo i ludzie są różni.z_lasu pisze:Nie wiem czy było. Czy zdarzył się przypadek kiedy kibice zarzucają - "gola gola, strzelcie kur... gola" i wtedy ich drużyna traci bramkę?
-
Stadionowy
100 lecie przypada w roku 2016 czyli w tym w którym kończy się tegoroczny sezon. To akcja plakatowa która ma przyciągnąć więcej osób na stadion.Trzęsacz pisze:Obiła mi się o uszy albo raczej oczy jakaś akcja Legii, że zapełniają stadion na najbliższy mecz z okazji 100-lecia klubu. O ile mi wiadomo, rok założenia L to 1916, więc troszkę mi się to nie kalkuluje, mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi?
Ja mam pytanie odnośnie Krakowa. Czy gadżety Wisła Sharks, Anty Wisła, Jude Gang są przeznaczone tylko dla h ?
Czy fc, grupy, "zwykli kibice" mogą je bez problemu kupić?
Koszulki i gadżety z "rekinami" są ogólnodostępne w sprzedaży, mówie tu o samym logo rekina/rekinów bez nazwy grupy na gadżetach jak "Wisła Sharks" czy "WSH" bo z nazwą grupy nigdy nic nie było w ogólnodostępnej sprzedaży. Jak coś pokręciłem to niech mnie ktoś poprawi.Stadionowy pisze:100 lecie przypada w roku 2016 czyli w tym w którym kończy się tegoroczny sezon. To akcja plakatowa która ma przyciągnąć więcej osób na stadion.Trzęsacz pisze:Obiła mi się o uszy albo raczej oczy jakaś akcja Legii, że zapełniają stadion na najbliższy mecz z okazji 100-lecia klubu. O ile mi wiadomo, rok założenia L to 1916, więc troszkę mi się to nie kalkuluje, mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi?
Ja mam pytanie odnośnie Krakowa. Czy gadżety Wisła Sharks, Anty Wisła, Jude Gang są przeznaczone tylko dla h ?
Czy fc, grupy, "zwykli kibice" mogą je bez problemu kupić?
To nie żadna nasza rodzima blacha H tylko z tego co pamietam zaczelo sie od logo firmy odzieżowej Hooligan Sportswear, zapożyczono sobie do przedstawiania gdzieniegdzie określonej profesji kibicowania, symbolika znana ogólnie w Europie. W sumie zachowując wszelkie granice porównania to trochę tak jakby sobie dziabać lub szyć na fladze logo adidasa. Podobnie z bad boyem.ponadwami pisze:Pany ostatnio oglądając jakieś zdjęcia na tifo natrafiłem na zagraniczną ekipę, która miała flagę z naszą rodzimą blachą H, i tak się w sumie zacząłem zastanawiać kto pierwszy zaczął jej używać w Europie, byliśmy pionierami czy tylko zapożyczyliśmy skądś, mam na myśli ten konkretny wzór, który przewija się na większości tatuaży i flag?
Kriss Mart pisze:żeby zrobić więcej mąkiaha pisze:Do Chojniczanki Chojnice.
Czemu macie dwa młyny u siebie na stadionie?
Drodzy kumaci z k.net, mam do was pytanie.
Chodzi o "Kto nie skacze xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx". Z tego co się orientuję, to większość śpiewa na końcu "HEJ! HEJ!", aczkolwiek spotkałem się też z "HOP! HOP! HOP!". Druga wersja przez wielu jest uważana za "zjebaną". Co o tym sądzicie? Która prawidłowa/lepsza?
Chodzi o "Kto nie skacze xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx". Z tego co się orientuję, to większość śpiewa na końcu "HEJ! HEJ!", aczkolwiek spotkałem się też z "HOP! HOP! HOP!". Druga wersja przez wielu jest uważana za "zjebaną". Co o tym sądzicie? Która prawidłowa/lepsza?
-
imperium311
"hyc, hyc" zdecydowanie najlepsza z tych trzech
Powróci stare prawo - Narodowy Socjalizm odrodzi się...
Zdecydowanie najbardziej kumata i chuliganska wersja to "Hop, siup, siup"
Kriss Mart pisze:żeby zrobić więcej mąkiaha pisze:Do Chojniczanki Chojnice.
Czemu macie dwa młyny u siebie na stadionie?
-
nowonarodzony
ja p******* niedługo tu padną pytania czy chuligan ma zakładać czarne skarpetki czy białe mogą być, ogarnijcie sie
piszą tu, że to za odmowę walki o flagi Jagiellonii z ekipą z Białegostoku.
;)Ale nikt tu nie napisał,że Legia musiała się o nie bić.A kacapy nie sobie wywieszają co chcą,nikt z Legii chyba nie przejął się tym ich transem.
exitus acta probat.
A mnie trapi jedna rzecz czy w Polsce oprócz Łodzi są miasta w których kluby mają tą samą kolorystykę barw ?
Łódź
ŁKS: Biel-Czerwień-Biel
Widzew: Czerwień-Biel-Czerwień
Łódź
-
Nieobeznany
PrzemyślKamilzon pisze:A mnie trapi jedna rzecz czy w Polsce oprócz Łodzi są miasta w których kluby mają tą samą kolorystykę barw ?
Łódź
Polonia: Biało-Czerwono-Niebieskie
Czuwaj: Biało-żółto-czerwone
Może nie jest w takiej kolejności co Łódź ale dwa kolory się pokrywają.
Kraków
Wisła: Czerwono-Biało-Niebieskie
Cracovia: Biało-Czerwone
Gdzie Ty tu ku*** widzisz tą samą kolorystykę?
Niektórzy są daltonistami.Misiek88 pisze:Gdzie Ty tu ku*** widzisz tą samą kolorystykę?
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
szara_eminencja
Bez szukania Ruda SlaskaKamilzon pisze:A mnie trapi jedna rzecz czy w Polsce oprócz Łodzi są miasta w których kluby mają tą samą kolorystykę barw ?
Łódź
Wawel Wirek i Slavia Ruda Slaska - barwy bialo niebieskie
-
patriota85
Przemyśl.Murgrabia pisze:mnie trapi czy w ktoryms miyscie derbowym byla kiedys sztama pomiydzy klubami?
W Grudziądzu były różne układy między działającymi tam ekipami.
-
Ukochane Miasto
normalna kosa już wtedy była. Ale na zdrowych zasadach, jak Legia przyjeżdżała na fabryczny, to się razem stało i były tzw 24h bez kosy. Razem ramię w ramię w imię pamięci Mariusza - zajebać Legie! .Murgrabia pisze:a w Łodzi w latech 80tych chyba tez nie dochodzilo do walk pomiydzy Widzewem a ŁKS?
...a tak to kosa. Fakt że wtedy Łks sobie chodził jak bayern munsien , poobwieszani i pewni siebie.No! Ale się zaczęły dziwne miny pod blokami i w tramwajach robić z czasem ;-)
-
Widzewski GóRniak
Minęło parę lat i z tą Legią pije się wódkę na Pietrynie i zaprasza się ją na galerke.
no 4 lata to szmat czasu i wymian pokoleniowych, podbeskidzie już dawno powinno przejąć biznes na mieście.
Pany potrzebuję takich liczb wyjazdowych:
Korony Kielce w Lubinie:
Niecieczy w Białymstoku:
Podbeskidzia w Warszawie:
Pogonii w Gdańsku:
Lechii w Wrocławiu
Nie, nie jestem policjantem uprzedzając wasze pytania i domysły. Poprostu prowadzę sobie taki jakby terminarz frekwencyjny, taki dla siebie żeby np za kilka lat spojrzec. Tak to wygląda
http://i.imgur.com/0oTxHOY.jpg
Korony Kielce w Lubinie:
Niecieczy w Białymstoku:
Pogonii w Gdańsku:
Lechii w Wrocławiu
Nie, nie jestem policjantem uprzedzając wasze pytania i domysły. Poprostu prowadzę sobie taki jakby terminarz frekwencyjny, taki dla siebie żeby np za kilka lat spojrzec. Tak to wygląda
To dzięki Kibole!
-
szwadron97
witam Legia ma z BKS-em oficjalna zgode? bo wydawalo mi sie ze na meczu z Wisla spiewali Stal Bielsko ale moge sie mylic z gory dzieki za odpowiedz
-
RoyberpakaOdrodzenie
tam masz mały błąd Górnik Zabrze- Jagiellonia 20 osób z Białego... a Ty masz napisane ZEROPierre89 pisze:Pany potrzebuję takich liczb wyjazdowych:
Korony Kielce w Lubinie:
Niecieczy w Białymstoku:
Pogonii w Gdańsku:
Lechii w Wrocławiu
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
Ze 2 lata temu :) Przecież chyba w 2013r skończyła się zgoda.Janusz Turysta pisze:Kiedy ostatnio Legia wspierala Juve i vice versa?
Takie pytanie do Hutnika Kraków, macie zgodę z Niemcami i jako jedyni w Polsce z Ukraińcami z Dynama Kijów na którego trybunach często pojawiają się banderowskie barwy, widziałem też, że macie znajomych z jawnie antypolskiego Żargilisu Wilno który gnębi ludność Polską w Wilnie oraz wspiera zakłamaną wersję historii Wilna czy też nawet Gdańska i Wrocławia a potem pewnie pierwsi dumnie chodzicie w patriotycznych ciuchach bo to w końcu trendy i tak wypada bo co by powiedzieli na stadionowych oprawcach.
Stąd pytanie, kiedy jakaś zgoda z St. Pauli? W końcu jak już trzymacie z większością mordujących nas narodów to i komunistów zabraknąć nie może.
Stąd pytanie, kiedy jakaś zgoda z St. Pauli? W końcu jak już trzymacie z większością mordujących nas narodów to i komunistów zabraknąć nie może.
hehe,no pewnie-prawilniacke polskie kluby powinny mieć zgody tylko z Madziarami,no bo to przecież bratni nam ugrofinski narod.
Jeba* ruskich i niemiaszkow bo tak wynika z historii.
Trochę mniej pisowskiej martyrologii i wyjdzie,że z każdym sąsiadem można sie dogadać.
Jeba* ruskich i niemiaszkow bo tak wynika z historii.
Trochę mniej pisowskiej martyrologii i wyjdzie,że z każdym sąsiadem można sie dogadać.
Pis to raczej jawnie wspiera wyznawcow tego ukrainskiego c****
mahomet to pedofil. AVE BMH
ej,z takimi komplementami to na dzien matki swojej a nie do mnie,to po pierwsze.
Po drugie,pojechałem z szyderą bo śmieszy mnie robienie z każdego Rosjanina sowiety,Ukrainca banderowcy,a Niemca- fana zespołu Landser.Szukanie wrogow to zawsze sie Polakom udawało wybitnie.
Po drugie,pojechałem z szyderą bo śmieszy mnie robienie z każdego Rosjanina sowiety,Ukrainca banderowcy,a Niemca- fana zespołu Landser.Szukanie wrogow to zawsze sie Polakom udawało wybitnie.
Może zacznij zabawe w rozkminki patriotyczne od szacunku do własnego jezyka,ok?Poloni Wilno
Po drugie,skoro dla jednych i drugich nie jest problemem żeby dogadywać sie,to gdzie leży problem?
Ich kontakty,ich dylematy.