bialy08 pisze:
Nie ośmieszaj się więcej jaka porażka młodych z Zagłębiem walka po 4 osoby młodego składu miała się odbyć a każdy co ma wiedzieć wie jak było.Do mms jak wy dacie odpowiedż czy czekacie na naszą żniżkę formy.Wasteland ośmieszałeś się już wiele razy dalej piszesz.Podsumowując według kibice.net ludzie honoru boją się walki bo użyjemy sprzętu ,a my boimy się wielkiego Ruchu szkoda tego czytać.
Sam się nie ośmieszaj. Spotkanie było po kilkanaście osób, chyba 13? I wcale nie chodziło mi o to, że to jakas wielka porażka ŁKS u, bo wiadomo, że wyszli na spontanie ci co pojechali na wyjazd kosza. Chodziło tylko o to, ze to był wyjątek jeżeli chodzi o walki ŁKS u na liczby od kilkunastu lat.
bialy08 pisze:
Nie ośmieszaj się więcej jaka porażka młodych z Zagłębiem walka po 4 osoby młodego składu miała się odbyć a każdy co ma wiedzieć wie jak było.Do mms jak wy dacie odpowiedż czy czekacie na naszą żniżkę formy.Wasteland ośmieszałeś się już wiele razy dalej piszesz.Podsumowując według kibice.net ludzie honoru boją się walki bo użyjemy sprzętu ,a my boimy się wielkiego Ruchu szkoda tego czytać.
Sam się nie ośmieszaj. Spotkanie było po kilkanaście osób, chyba 13? I wcale nie chodziło mi o to, że to jakas wielka porażka ŁKS u, bo wiadomo, że wyszli na spontanie ci co pojechali na wyjazd kosza. Chodziło tylko o to, ze to był wyjątek jeżeli chodzi o walki ŁKS u na liczby od kilkunastu lat.
Nie wypowiadaj się już o tej walce jak masz pojęcia po kilkanaście osób szkoda słów.
ty biały08 wez idz juz kupic plecak bo widac ze naprawde nie wiesz co sie dzieje.
szkoda słow na to co sie dzieje tutaj /
ale to potwierdza tylko ze 90 procent to slszy cos od kolegow a pozniej sie spuszcza
Wywalone raczej nie ma, ale co mają zrobić? Są jakieś akcje społeczne organizowane przez miasto np. wspólne zamalowywanie wrzut na murach itd. Najciekawiej zawsze było i jest na Żabieńcu gdzie walka na murach jest najczęstsza i czasem nawet parę razy w tygodniu raz jedni, raz drudzy malują :)
Jarcar pisze:Wywalone raczej nie ma, ale co mają zrobić? Są jakieś akcje społeczne organizowane przez miasto np. wspólne zamalowywanie wrzut na murach itd. Najciekawiej zawsze było i jest na Żabieńcu gdzie walka na murach jest najczęstsza i czasem nawet parę razy w tygodniu raz jedni, raz drudzy malują :)
gdzieś czytałem, że w Krakowie spółdzielnie działają i zamalowują grafy.
U nas co prawda syreny wyją, ale bardzo dużo ludzi idzie jakby nic. My dopiero rok temu wychodzimy pierwszy raz na główne rondo aby wszystkim przypomnieć, że powinno się oddać cześć bohaterom. W tym roku na rondo przyszło juz więcej ludzi mimo braku rozgłosu. Kto wie może uda nam się zakorzenione u ludzi aby każdego roku w tym miejscu wspólnie oddać cześć ( obchodów miasto nie organizuje)
Filmik z tamtego roku youtube.com/watch?v=tt3IXotaVRA
Nie chce sie przyczepiac do zdjecia ale co to za ostatnio moda panuje że kroś robi sobie zdjecie z vlepką.
Gdzie te czasy jak ktos stał w szalu swojej druzyny i walił zdjęcie.
Ja wiem ze teraz kazdy z szalem boi sie zrobic zdjęcie zeby nie wyłapać albo jak juz robi to w pasiaku aby zbyd łatwo nie było rozpoznać co to za klub.
To samo jezeli chodzi o zdjecia z wakacji ktos z vlepą wali zdjecie albo delikatnie wklada ja na plazy w piach.
Vlepy sa po tyo by je lepić !!!
Pytanie do panów z Górnika Łęczyca lub kogoś obeznanego w temacie. Ostatnio odbył się turniej w Kaliszu była na nim wasza zgoda Dyskobolia I niby wasza kosa RKS Radomsko. I co wy na to? Proszę o normalna wypowiedź
Czyli ktos jedzie na wakacje jest ze 30 stopni i ma nosic szalik przy sobie zeby zrobic fotke ? Juz to widze jak np na wycieczce do np Aten sapierdzielasz w szaliczku pod miejscowy stadion i robisz fotke .....
Szalik można potraktować symbolicznie, bo w takich przykładowych Atenach jak i wielu innych wakacyjnych miejscowościach to możesz śmignąć w normalnej klubowej koszulce.
To Prawda? pisze:Pytanie do panów z Górnika Łęczyca lub kogoś obeznanego w temacie. Ostatnio odbył się turniej w Kaliszu była na nim wasza zgoda Dyskobolia I niby wasza kosa RKS Radomsko. I co wy na to? Proszę o normalna wypowiedź
Heh.tylko ze ludność starego miasta to Polacy osiedleni tam po wojnie.smieszne sa takie dywagacje.lodz jest młodym miastem gdzie większość ludzi ma pochodzenie wiejskie.kwestia tylko czy drugie czy trzecie pokolenie. NP taki teofilow w latach 70 tych tworzyli ludzie w 80% pochodzący ze wsi.dzis ich dzieci cisną np.Widzewiakom z malych miasteczek,których tradycje miejskie sięgają kilkunastu pokoleń od wiesniakow:)