Tacy że w Krakowie robią co chcą, a po Polsce też jeżdzą często i to bez obstawy, zbieraj ekipe i spróbuj swoich sił. Swoją drogą sekcja i siłownia była głównie założona z myślą o młodych tak dla twojej wiadomości. Bo Wisła dba o młodzież, za to po drugiej stronie błoń się ją faszeruje dopalaczami żeby łatwiej było nią manipulować.Pająk Spajder pisze:Nie jako jedyni, bo GTS też odrzucił. Mogli w Krakowie walczyć na sprzęt a z resztą kraju honorowo, ale się osrali. Musieli swoją sekcje mma założyć i poćwiczyć pare latek, żeby dopiero oświadczenia w necie wydawać ci :) Tacy to "chuligani"

Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
-
daj już spokój z tą pseudo gangsterką na internecie bo prócz osób z ekipy która w Większości zakończyła już swoją karierę jesteście zbieraniną niedojebów walącą konia pod JG AW, c*** nie kibice, a Wisła była jak najbardziej za paktem gdyby no właśnie nie osrane pizdy.
-
Po pierwsze nie jestem z KSC a takie gdybanie gdyby nie to gdyby nie tamto to wiesz gdzie mozna sobie wsadzić. Skoro tak nie byliście osrani to czemu aż do teraz nie chcieliście się bić z innymi ekipami przez 10 lat istniena paktu? No właśnie sami sobie odpowiedzcie
-
nie ma tu żadnego gdybania, Wisła była gotowa odstawić sprzęt jeśli to zrobi Cracovia taki był warunek i to samo powinno ci dać do myślenia.a jak już się tu wypowiadasz to napisz za kim jesteś a nie z kim nie jesteś.twierdząc że Wisła przez 10 lat paktu nie chciała się bić pokazuje że c**** wiesz, a nawet mogłeś to chyba tu gdzieś poczytać.to raczej z Wisłą nikt nie chciał się bić za noże itd.
-
Nie rozśmieszaj mnie tym "chciała". Chciała ale deszcz padał czy za bardzo słońce świeciło? Każdy kto chciał to walczył i to nie raz i nie dwa, trzeba się było ustawiać i próbować szczęścia a nie pierdolić na necie. Kraków to nie Szczecin tu jest prawie centrum kibicowskie, 50km od Śląska gdzie jest w c*** ekip i mecze co tydzień w każdej lidze także okazji chyba nie brakowało? I nie pisz mi jak to się raz na kogoś ustawiliście ale nie wyszło i że c**** wiem.
-
100 procent odpowiedzialności za wprowadzenie sprzętu należy do Cracovii. Było wiele sytuacji w latach 90-tych, że Wisła leciała na gołe łapy a Cracovia wyciągała...siekiery , widły, noże i wszystko co znaleźli u wujka na wsi.-nie koloryzuje. Popytajcie starszych. Wisła po prostu nie miała innego wyjścia i musiała chwycić za zabawki. Do dnia dzisiejszego zmiotła by Cracovię bez sprzętu zrozumcie to
-
pakt poznanski zobowiązywał odstawienie zabawek a nie że w Krakowie można a za już nie, sam wyjazd niósł potrzebę zabierania zabawek z wiadomych względów jak jesteś upośledzony i ci to ciężko zrozumieć to trudno jak wstydzisz się napisać komu kibicujesz to nawet nie odpisuj bo kończę w tym momencie z tobą rozmowę.
-
Podsumowując, masz racje że c**** wiesz.Pająk Spajder pisze:Nie rozśmieszaj mnie tym "chciała". Chciała ale deszcz padał czy za bardzo słońce świeciło? Każdy kto chciał to walczył i to nie raz i nie dwa, trzeba się było ustawiać i próbować szczęścia a nie pierdolić na necie. Kraków to nie Szczecin tu jest prawie centrum kibicowskie, 50km od Śląska gdzie jest w c*** ekip i mecze co tydzień w każdej lidze także okazji chyba nie brakowało? I nie pisz mi jak to się raz na kogoś ustawiliście ale nie wyszło i że c**** wiem.
-
Z jednej strony resortowi niby chcieli przystapic do paktu zapomniec wszystkim wszystkie krzywdy ktorych ponoc doswiadczyli a jak nie przystapili to nagle wydaja oswiadczenia ze Grabiszynska ze Kielce to akcje odwetowe za bieganie tych ekip po Krakowie ze sprzetem, czworonodzny Wy naprawde jestscie uposledzeni umyslowo i przekrecacie fakty na swoja korzysc a temat wprowadzenia blyskotek na Krakow nawet nie ma juz co komentowac, juz tak siejecie propagadne ze to jest po prostu zabawne.
Nadwiślan Kraków
-
zamknij już pizde bo jesteście już tak słabi że sprzęt wam nie pomaga i i zostaje wam tylko gangsterzenie klawiaturą, tak się składa niedojebany dałnie że grabiszyńska to jeden z powodów tego paktu, więc kolejnym razem jak będziesz chciał wprowadzać zamęt posprawdzaj daty na google.
i już przestań pierdolić o tym zniesieniu sprzętu i pokrzywdzonej Wiśle bo c**** wam to dało, a jako kibice jesteście bandą nieudaczników pływającą we własnych ekskrementach.
i już przestań pierdolić o tym zniesieniu sprzętu i pokrzywdzonej Wiśle bo c**** wam to dało, a jako kibice jesteście bandą nieudaczników pływającą we własnych ekskrementach.
-
Przesmiewczo trza Was traktowac tyle a tym bardziej te Wasze internetowe oswiadczenia, o Grabiszynska tez nawet w tym temacie pierdolicie ze to bylo na zasadzie odwetu a nagle wyskakujecie ze chcieliscie do paktu i wszystkim byscie wszystko niby zapomnieli, i znowu kreujecie sie na honorowych, Wy na prawde macie syf pod kopulami skoro pierdolicie takie kocopoly, zajmijcie sie lepiej zapuszczaniem brod, wydawaniem groznych koszulek z ryba czy saszetekami. To Wam jednek najlepiej wychodzi.
Nadwiślan Kraków
-
c**** wiesz i żyjesz w jakimś świecie fantazji honoru i ustawianych walk na pięści w lesie, dawniej nikt się w walce nie pierdolił szło wszystko co było pod łapą nie ważne że ktoś miał znaczną przewagę krakowskie ekipy różniły się tylko tym że były zawsze dozbrojone, na grabiszyńskiej z obu stron nie było czysto co chyba nawet widać na filmikach poszła kosa i tyle c*** kogo obchodzi co ty przeczytasz i sobie wymyślasz.pakt poznański miał na celu wyeliminować chore akcje do których dochodziło coraz częściej a noże to się umówmy były tylko wierzchołkiem wszystkiego parę tygodni po grabiszyńskiej Widzew wysłał chłopaka ze Śląska na tamten świat może że bez pomocy noży będzie dla ciebie usprawiedliwieniem.
-
nie rob wywodow, bo stare czasy akurat znam i jak nawet tu widac nikt z KSC nie pierdoli o honorze to Wy na kazdym kroku na takich sie kreujecie a c**** to prawda i wszyscy o tym w Polsce wiedza, jezdzicie dzwonicie pajacujecie i mysliscie ze ktos Was bierze na powaznie, pierdolicie oswiadczenia podniecacie sie filmikami z internetow jakas silownia sportami walki, cale dzisiejsze WSH + dosc spora liczba konfidentow w ekipie. Nie zapomnij tylko napisac ze juz nas nie ma czy ze nic nie znaczymy na miescie hehe
Nadwiślan Kraków
-
no i dobrze jest to kolejny sygnał że jesteście pizdami które nie potrafią odłożyć zabawek usilnie robiąc z siebie gangsterów z przyrośniętymi sprzętami do kończyn.a honor nie wiem co ma do tego bo równie dobrze można przekopach kogoś w pięć osób.
-
Po co z nim dyskutujesz? Sagat to największy napinacz na tym forum. Pewnie stukając te posty musi mu dym uszami wychodzić i klawisze pękać z wkurwienia, taka jest rzeczywistość dla tego frustrata, tyle mu zostało - szumieć głośno na internecie. "WSH to, WSH tamto, siłownia Wisły, salka Wisły, koszulki Wisły, zarost Wisły" - Czyli wpisy Sagata w skrócie. Chory człowiek z wiedzą na poziomie ameby który powtarza to co na internecie przeczyta czy zobaczy.
-
Skoncz pierdolic, tacy z Was honorowi i odwazni chuligani ,ze nawet na potege z Bielska pobraliscie co sie dalo. Ustawki z LKSem tez przypomnij jakie tam liczby byly? Ani razu Was tam wiecej jak polowa nie byla.*** pisze:no i dobrze jest to kolejny sygnał że jesteście pizdami które nie potrafią odłożyć zabawek usilnie robiąc z siebie gangsterów z przyrośniętymi sprzętami do kończyn.a honor nie wiem co ma do tego bo równie dobrze można przekopach kogoś w pięć osób.
-
w obecnej waszej kondycji takie bielsko rozjebało by was w jeansach nie używając rąk.
-
*** pisze:w obecnej waszej kondycji takie bielsko rozjebało by was w jeansach nie używając rąk.
A moze jeszcze Polonia,Resovia i Unia Nam najebia ? Szkoda sie tu wogole udzielac z takimi zjebami jak ty.
-
Unia to Tarnovii nie ogarnia
-
Tarnovia daje sobie świetnie rade
-
Ani słota, deszcz burza i grad. UNIVERSAL SOLDIERS:Dprokocimksc pisze:Jude Gang: pierwszy garnitur KSC, ludzie z ekipy pierwszego pierdolnięcia czyli po dokonanej selekcji i zweryfikowaniu ich w bojach stanowiący trzon ekipy Cracovii. Nie za dużo ludzi, najlepsi z najlepszych którzy nie tylko potrafią się bić na gołe pięści ale i ze sprzętem a na dodatek na tyle sztywni że nie straszne im ścieżki zdrowia i zastraszanie przez psy.

a tu "pierwszy garnitur KSC..." wydziarany na karku u rozjebusa-frajera-kanara* i ciaparucha obsrańca
*coś do skreślenia?
Nie nie jestem w Amoku kolezko, wiem o co Ci chodzi/ło ale spytaj orangutana od was czy ma tak źle i trzesie portakmi jak chciałes to przedstawić, śmial się z tego, i żalowąl że na to straciliśmy cenne minuty widzenia. Ma się dobrze i śmieje Ci się w ryj. Uznajmy że ja wiem lepiej jak tam ma niż jakiś anonimowy ciapek z prokocimia, a spraw stamtąd tu na pewno roztrząsać nie bedziemy co juz ci pisałem
-
A ten który trzyma tą flage to co to za chłop ? Na tym ultras-tifo przez długi czas jakiś typ pisał pod kilkunastoma nickami . Raz byl Ukraińcem raz był Niemcem itp. Wszystie jego wpisy były antypolskie . Strasznie jechał po Polsce i Polakach jak go rozminili po ip to przypucował sie, że nie jest żadnym internetowcem tylko jest znany na Cracovii i jego flaga wisi na każdym meczu coś chyba pisał, że jest z Ajaxu ale mieszka w Krakowie. Wkleił miedzy innymi tę fotke jak trzyma flage. Gość pisze pod nickiem kaiser
-
Trochę Ci się nicki pomieszały. Ten co trzyma flagę to ktoś inny.
-
kaiser to ten ciapaty a jego ulubionym tekstem jest "i'm tourist"
swego czasu chciał w kasach Wisły na jakimś pucharowym w LE kupić bilet do klatki gości, lecz zamiast na mecz wybrał się na biegi przełajowe
swego czasu chciał w kasach Wisły na jakimś pucharowym w LE kupić bilet do klatki gości, lecz zamiast na mecz wybrał się na biegi przełajowe
-
Możliwe ale wkleił tę fote jako dowód , że nie jest przypadkową osobą jak go rozkminili. Pisał, że to jego flaga a on nie jest Polakiem.
To chyba ta sama ?

jemkotlety nie moge ci odpisać na priv.
To chyba ta sama ?

jemkotlety nie moge ci odpisać na priv.
Ostatnio zmieniony 14.07.2015, 16:24 przez walka_o_przetrwanie2, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ciaparucha z jg na karku zostawmy w spokoju, dość już sie naspierdalał swoim peugeocikiem:)
-
co Was interesuje gdzie/kim jest kolo od malej fany?
-
Banda meneli na wyjeździe na Lubliniankę,ponoć byli wtedy mega bandą,kanar-kofior -pręży klatę.Reszta nie ma już co prężyć więc jak na meneli przystało pije piwo i je pizze ,piwo i pizze dostarczyli im na stadion kelnerzy z Motoru,którzy przyszli im powiedzieć jak bardzo to Wisły nie lubią ;-)

-
Dobre, haha wrzuca jakis wislacki smarkacz zdjecie sprzed 15lat a pewnie mu starsi koledzy zapomnieli powiedziec ze ten okres to czas kiedy czworonodzy praktycznie nie istnieli.
Nadwiślan Kraków
-
Tacy dwaj dzbanie jeden kiego h*** sie projesz i wpierdalasz nas w wasze podworko.widac ze jestes łeb i masz zerowe pojecie o tamtych czasach to chociarz na zdjeciach sobie przejrzyj jak inne ekipy wtedy wygladaly w tamtych czasach.skoro juz dajesz zdjecie to nie obciete po bokach tylko takie ktore cala ich ekipe obrazuje.bylem na tym meczu i jak dla mnie przyjechali wtedy bardzo dobra banda a obiektywnie my zebralismy sie chyba najslabiej jesli chodzi o mecze z Cracovia.pozatym w kurwe psow bylo.za to rok wczesniej bylismy chyba calym skladem przygotowani na przyjazd Craxy.zaatakowalismy wtedy busa Cracovii ktory sie zerwal wobec czego atakowana i bita byla milicja m.in butelkami z benzyna i kijami.
mahomet to pedofil. AVE BMH
-
ty wiesz czy istnieli jak pakt poznański mieszasz z grabiszyńską (chyba od przećpanych kolegów)Sagat14 pisze:Dobre, haha wrzuca jakis wislacki smarkacz zdjecie sprzed 15lat a pewnie mu starsi koledzy zapomnieli powiedziec ze ten okres to czas kiedy czworonodzy praktycznie nie istnieli.
-
Kolego, to Wy sie na kazdym kroku krecicie w oswiadczeniach, malo tu jest belkotu od Was ze Grabiszynska to odwet a nagle pierdolicie ze tak bardzo chcieliscie przystapic do tego paktu podczas gdy dalej sprzet wyciagaliscie poza miastem.
Nadwiślan Kraków
-
Generalnie ten pakt kolo c**** mi lata jest czy go nie ma, tylko to Wy ciagle kreujecie sie na c*** nie wie jak honorowa ekipe a jak bylo, jak jak sie wczesniej zachowywaliscie wiedza zainteresowani.
Nadwiślan Kraków
-
Ty się wpierdalasz w podwórko krakowskie w tym temacie już od kilku tygodni skrybo z koziej wólki,więc masz teraz odpowiedź i niech ludzie wiedzą jak się kumaliście z nimi po cichu,jakbyś siedział cicho to bym pewnie nic nie pisał.Idź się realizuj na tej swojej śmiesznej stronie ultras coś tam,zdjęcie jest wszędzie w sieci i nic nie przycinałem.A po co ja mam dać zdjęcie inne jak chodzi mi właśnie o to ,daj ty sobie inne ,skoro ich tak bardzo lubisz delikatnie mówiąc mało bystry osobniku.Doktor pisze:Tacy dwaj dzbanie jeden kiego h*** sie projesz i wpierdalasz nas w wasze podworko.widac ze jestes łeb i masz zerowe pojecie o tamtych czasach to chociarz na zdjeciach sobie przejrzyj jak inne ekipy wtedy wygladaly w tamtych czasach.skoro juz dajesz zdjecie to nie obciete po bokach tylko takie ktore cala ich ekipe obrazuje.bylem na tym meczu i jak dla mnie przyjechali wtedy bardzo dobra banda a obiektywnie my zebralismy sie chyba najslabiej jesli chodzi o mecze z Cracovia.pozatym w kurwe psow bylo.za to rok wczesniej bylismy chyba calym skladem przygotowani na przyjazd Craxy.zaatakowalismy wtedy busa Cracovii ktory sie zerwal wobec czego atakowana i bita byla milicja m.in butelkami z benzyna i kijami.
-
O ku*** ty pajacu wg ciebie robilismy sobie z Caracovia uklady na Wisle w latach 90'?? Nie ma sensu z toba gadac twoi koledzy ci za duzo dopalaczy posypali jak ci prali łeb swoja propaganda jak to wszyscy sie Was bali wszyscy byli przeciwko Wam a Wy tacy honorowi wszystkich chcieliscie na piesci atakowac tylko nikt Was nie rozumial.obrotniaku z parzecina takie zesmy mieli uklady juz od lat 90' z Cracovia ze na kazdym meczu cos sie dzialo.wiec koncze z toba dyskusje bo masz sprany czosnek a o tamtych czasach zero pojecia.sa na tym forum normalni ludzie z Wisly np. North ale ty do nich nie nalezysz. A z jakas strona ultras to juz w ogole nie wiem o co ci zapierdala.wyjebane mam na jakies pokazy ultras
-
kto tu na kogo się kreuje haha?skoro Byliśmy tacy słabi, Wy tacy mocni to pakt wam dawał same korzyści.Mogliście Wisłę z łatwością oczyścić z Flag, zrobić z nas łatwy kąsek dla reszty kibicowskiej Polski, mogliście z nas zrobić nieudaczników którymi Wy teraz jesteście gdyby Wisła wyłamała się z paktu sytuacja dawno by była odwrotna.swoją przewagę na mieście zaznaczyliście zajebaniem flag z magazynu.
ale to już nawet nie o to chodzi.niby pamiętasz ile znaczyliśmy 15lat temu, a mieszasz fakty z przyczyn przełomu kibicowskiego w naszym kraju.
ale to już nawet nie o to chodzi.niby pamiętasz ile znaczyliśmy 15lat temu, a mieszasz fakty z przyczyn przełomu kibicowskiego w naszym kraju.
-
Dobrze wiesz o czym pisze i dalej kłamiesz,powyzywaj sobie więcej,ja tu nigdzie nic o Nas nie pisze ,tylko ty robisz to już od kilku tygodni zakompleksiony dostawco pizzy.Dobrze ,że kończysz dyskusję ,bo skończysz męczyć ludzi swymi marnymi wypocinami.Doktor pisze:O ku*** ty pajacu wg ciebie robilismy sobie z Caracovia uklady na Wisle w latach 90'?? Nie ma sensu z toba gadac twoi koledzy ci za duzo dopalaczy posypali jak ci prali łeb swoja propaganda jak to wszyscy sie Was bali wszyscy byli przeciwko Wam a Wy tacy honorowi wszystkich chcieliscie na piesci atakowac tylko nikt Was nie rozumial.obrotniaku z parzecina takie zesmy mieli uklady juz od lat 90' z Cracovia ze na kazdym meczu cos sie dzialo.wiec koncze z toba dyskusje bo masz sprany czosnek a o tamtych czasach zero pojecia.sa na tym forum normalni ludzie z Wisly np. North ale ty do nich nie nalezysz. A z jakas strona ultras to juz w ogole nie wiem o co ci zapierdala.wyjebane mam na jakies pokazy ultras
-
A to ty psycholu ;) musze przyznac ze nie poznalem na poczatku.nie przeszkadzam w takim razie.co tam u popka hehe.
-
Tak p********* i p********* a i jeden i drugi by rozpierdolił pół waszej ekipy opalonych brodaczy,nawet w obecnej formie. PS. co to za nowy image?stylizujecie sie na Państwo Islamskie czy co? Wieczne rzyganie tym Metalem jest już nudne,może pośmiejemy się z Cygana? zrodzonego z ojca milicjanta i cyganki?Jeden i drugi mają tyle samo do powiedzenia na Wiśle czy Cracovii więc po c*** dalej ciągnąć temat?wy mieliście naprawdę zajebistych przywódców zwłaszcza ten rugbista, który po dwóch akcjach zabrązowił porty i spierdolił nie zostawiając po sobie śladu.W-G pisze:Ani słota, deszcz burza i grad. UNIVERSAL SOLDIERS:Dprokocimksc pisze:Jude Gang: pierwszy garnitur KSC, ludzie z ekipy pierwszego pierdolnięcia czyli po dokonanej selekcji i zweryfikowaniu ich w bojach stanowiący trzon ekipy Cracovii. Nie za dużo ludzi, najlepsi z najlepszych którzy nie tylko potrafią się bić na gołe pięści ale i ze sprzętem a na dodatek na tyle sztywni że nie straszne im ścieżki zdrowia i zastraszanie przez psy.
a tu "pierwszy garnitur KSC..." wydziarany na karku u rozjebusa-frajera-kanara* i ciaparucha obsrańca
*coś do skreślenia?
Ja nie chciałem przedstawić,że ma źle czy trzęsie portkami tylko,że nie było mu ostatnimi czasy do śmiechu,bo wstawiłeś zdjęcie jak na wadzę szczerzy kły. Jak sobie przewiniesz posty to zobaczysz,że trochę za bardzo poniosła Cię fantazja i przypisujesz mi coś czego nie napisałem. Dlaczego mu do śmiechu nie było to już ustaliliśmy.Nie nie jestem w Amoku kolezko, wiem o co Ci chodzi/ło ale spytaj orangutana od was czy ma tak źle i trzesie portakmi jak chciałes to przedstawić, śmial się z tego, i żalowąl że na to straciliśmy cenne minuty widzenia. Ma się dobrze i śmieje Ci się w ryj. Uznajmy że ja wiem lepiej jak tam ma niż jakiś anonimowy ciapek z prokocimia, a spraw stamtąd tu na pewno roztrząsać nie bedziemy co juz ci pisałem
ps. nie wierzę,że jesteście najlepszymi przyjaciółmi patrząc na Twoje wpisy. Za bardzo się podpalasz i koniecznie chcesz mi dopierdolić co średnio Ci wychodzi. To charakterystyczne dla kumatych kumaczy z małą wiedzą i ego,które próbują podbudować na tego typu forach.Ja się dowartościować nie muszę, wystarczy mi że wiem to co wiem i to co przeżyłem na kibicowskim szlaku. Mógłbyś się wiele ode mnie nauczyć.
ps. jak chcesz coś jeszcze wyjaśnić to pisz PW, mam drugie konto z którego mogę odpisywać.
AVE JUDE
-
brody kolegów z poznania już wam nie przeszkadzają?