Napisz na priv pierdo*ny heretyku kim jesteś, nie masz prawa wypowiedzi a tym bardziej podpisywania swoich postów JG. Jeżeli jest tu moderator, prosił bym o zbanowanie tego delikwenta, bo zaraz zrobi się tu gnój jak z c-trusem...Vanini pisze:Ej bajkopisarz nie szalej tak, bo Ty info zdobywasz co najwyżej od waszego fotografa z Rzymu. Lepiej opowiedz jak tam się goja wam rany po tym jak was skarcono za salutowanie tymi tłustymi łapkami. No pochwal się ilu to chłopaków z Wisła Dolphins Hooligans potracilo rączki :)
JG

Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
-
Na trzezwo nie jestem godzien:) - aby tu zaglądać, a komentarz to już chyba delirka hehe
Rany boskie - "policyjny prowokator", "osoby decyzyjne" itp " zabraniamy w imieniu.." - nie wspomnę o "chowaniu i podnoszeniu" - w nowej aplikacji na androida :) Ale co tam na jednym oddziale schowają - to na drugim podniosą hehe
Wasi bohaterowie razem w Las Casas :)
Przynajmniej jest wesoło.
Co wy bierzecie - zresztą spadek jakości używek zawdzięczamy JG, WSH (słynne standarty) -tylko od zawodowców:) (bez barw), a wracając chłop ma klimat i tyle.
ps. Jechał ktoś "9" powrót z hokeja(lata 90) , podczas akcji przy cm. Podgórskim ? ( i pytanie konkursowe - od czego i który wagon potrzebował pomocy strażaków:)
pozdrowienia
Rany boskie - "policyjny prowokator", "osoby decyzyjne" itp " zabraniamy w imieniu.." - nie wspomnę o "chowaniu i podnoszeniu" - w nowej aplikacji na androida :) Ale co tam na jednym oddziale schowają - to na drugim podniosą hehe
Wasi bohaterowie razem w Las Casas :)
Przynajmniej jest wesoło.
Co wy bierzecie - zresztą spadek jakości używek zawdzięczamy JG, WSH (słynne standarty) -tylko od zawodowców:) (bez barw), a wracając chłop ma klimat i tyle.
ps. Jechał ktoś "9" powrót z hokeja(lata 90) , podczas akcji przy cm. Podgórskim ? ( i pytanie konkursowe - od czego i który wagon potrzebował pomocy strażaków:)
pozdrowienia
-
Hehe tak sie weryfikuje wiarygodność.
Było zaskoczenie jak zapłoneły zapalniczki w krzakach.
A wspomniany O narobił swojemu bratu zamiesznia - zanim zmienił barwy:)
Było zaskoczenie jak zapłoneły zapalniczki w krzakach.
A wspomniany O narobił swojemu bratu zamiesznia - zanim zmienił barwy:)
-
Tylko nie wiem co na to "osoby decyzyjne" hehe
Powszechnie wiadomo że każdą strategiczną decyzje konsultują na forum - jak padnie serwer to kaplica
Powszechnie wiadomo że każdą strategiczną decyzje konsultują na forum - jak padnie serwer to kaplica
-
:-)
''Leci na twój hajs j***** lachociąg, osiedlowy szlauf, najebana koką...''
-
Racja oto dowód niestety jakość tragiczna:(obiektywny pn pisze:Pieknie, pieknie ubawilem sie po pachy. Dziwnym trafem po transparencie na biezanowie nagle wisla z biezanowa razem z ta z azorow (oba osiedla w tragicznej sytuacji) zajela dwa pierwsze miejsca pod wzgledem liczby osob na wyjezdzie a teraz widzac ze na biezanowie nic sie nie zmienia prubujecie nas ukąsić piszac o wyssanych z palca 20 osobach z Prokocimia. Czysta kpina. Na nowym osoby kibicujace wisle mozna zliczyc na palcach jednej reki wychodza z domow tylko z z rodzicami do sklepu i wracaja do nory. sa bladzi jak papier toaletowy od kilkuletniej egzystencji w czterech scianach. Na starym wbrew waszemu pierdoleniu ile razy sie tam wchodzi to zawsze na lawkach siedzi Cracovia, podobno jakas wisla tam jest ale pomimo niezliczonej ilosci wizyt zawsze spotykamy tam tylko naszych braci po szalu. wiec n albo k**** egzystujecie tam jak szczury w piwnicach albo misiek wam pokupowal peleryny niewidki :) Wsadzcie sobie w dupe wasze farmazonskie statystyki z forum i bajke o 20 kobietach. Zapytajcie lepiej waszych niedobitkow z biezanowa ( czyt. tych ktorzy jeszcze jak reszta kolegow nie zdazyli sie r******* badz nie zostali dojechani) jak wydupcali po swoim os prawie caly dlugi weekend i jak nowy graf poszedl im sie j**** po dwudziestu czterech godzinach.info_z_rzymu pisze:20 kiboli Wisły z Prokocimia melduje się w Wawie.
https://www.facebook.com/SKWK1906/photo ... 11/?type=1
https://www.youtube.com/watch?v=BVigODBSKiA
-
Na Prokocimiu czy Starym czy Nowym nie ma żadnej Wisły, owszem są goście za TSW ale to pionki,których zadaniem jest informowanie przez telefon swoich koleżków czy Cracovia siedzi gra na ławkach,czy siedzi pod klatką czy gra w piłkę na boisku. Ich siła polega na załadowanych do pełna telefonach i obserwowaniu terytorium przez żaluzje. Na meczach raczej uświadczyć ich nie idzie bo to największa osiedlowa patola, WSH za te informacje daje im swój "luksusowy" towar po którym parę miesięcy temu jeden z nich prawie odjechał na tamten świat. Wcale nie zdziwiłbym się gdyby ich drugim etatem było podawanie się za KSC na forach takich jak te i ośmieszanie nas. Skoro i tak ciągle siedzą w domu i tak to jakieś zajęcie muszą mieć. Parę lat temu paru odtrąconych przez Cracovie małolatów chciało kręcić się przy Wiśle ale od kiedy przestali być incognito marzyli tylko o tym,żeby stąd w końcu spierdolić. Wcale im się nie dziwie,przez parę miesięcy biegów sprinterskich długodystansowych mogliby wziąć udział w igrzyskach olimpijskich. Jakby zobaczyli kogoś w pasy na trybunach to pewnie nawet Bolta by przegonili
AVE JUDE
-
Was nie trzeba ośmieszaćprokocimksc pisze:. Wcale nie zdziwiłbym się gdyby ich drugim etatem było podawanie się za KSC na forach takich jak te i ośmieszanie nas.
-
Nie Big Brothera a następnego zjebanego programu chyba Bar i nie był gwiazdą a, robiącym groźne miny towarzyszem jakiejś k****.Rabin Laden pisze:O ile dobrze pamiętam to 1.6 m. w kapeluszu, gwiazda z Big Brothera,serwowała koktajle M.,swoim przyszłym kolegom.
Minus do kumatości!! minus!!!
-
big brather druga edycja kumaty jego kobieta napisała Cracovia Podgórze na scianie wiec prosze cie bo jestes jak taki drugi co w czasie grabiszynskiej grał w piłke na osiedlu zamiast kroic Ksc z szali bo w tym samym czasie grali z Koronąhalodrol pisze:Nie Big Brothera a następnego zjebanego programu chyba Bar i nie był gwiazdą a, robiącym groźne miny towarzyszem jakiejś k****.Rabin Laden pisze:O ile dobrze pamiętam to 1.6 m. w kapeluszu, gwiazda z Big Brothera,serwowała koktajle M.,swoim przyszłym kolegom.
"CHŁOPI"REYMONTA
-
Rabe prowadź nas mistrzu :) 10/10Rabin Laden pisze:Konkurencja nie śpi.Appstore zapowiada po wakacjach,wypuszczenie appki Zakimjesteś,która ma pomóc niezdecydowanym w trudnych sytuacjach, w obcej okolicy.Biorąc pod uwagę kilkadziesiąt (dokładnie) czynników takich jak miejsce spotkania,z zadającymi trudne pytania,czas tzn.godzina+terminarz rozgrywek, częstotliwość wyjazdów na danym terenie na podstawie doniesień mediów i statystyki policyjnej i takie rzeczy.Nie ma oficjalnego potwierdzenia,że jeden z forumowiczów był zaangażowany w pracę nad tym projektem.savino pisze: - nie wspomnę o "chowaniu i podnoszeniu" - w nowej aplikacji na androida :)
Update na Google z kibicowską mapą Krk.i okolic ma się pojawić lada dzień.Jest nadzieja dla zagubionych w Wielkim Mieście.
-
Nie tylko on serwował a pół Podgórza,które za pół roku było pasiaste, w tym dwie persony z owych terenów. Szkoda tylko że wtedy spierdalali po cmentarzu a nie podjęli walki.Rabin Laden pisze:O ile dobrze pamiętam to 1.6 m. w kapeluszu, gwiazda z Big Brothera,serwowała koktajle M.,swoim przyszłym kolegom.
-
Brawo kolego nie ma to jak pojechać lasce od k**** nawet jej nie znając.halodrol pisze:Nie Big Brothera a następnego zjebanego programu chyba Bar i nie był gwiazdą a, robiącym groźne miny towarzyszem jakiejś k****.Rabin Laden pisze:O ile dobrze pamiętam to 1.6 m. w kapeluszu, gwiazda z Big Brothera,serwowała koktajle M.,swoim przyszłym kolegom.
Ten temat już dawno stracił na wartości za sprawą niektórych pajaców,którzy coś gdzieś usłyszeli,ktoś im powiedział,a tak naprawdę w d**** byli i gówno widzieli i jeszcze większego c**** przeżyli.
Powypisujcie wszystkich po ksywach całe WSH cały JG i karmcie dalej tych internetowych małolatów,którzy później piszą takie bzdury że nie da się tego czytać.
Opisywanie świeżych akcji za to też brawo(przecież na forum sami kibice heh)
Na szczęście internet swoje ,a ulica swoje i pozdrowienia dla wszystkich ogarniętych z jednej jak i z drugiej strony barykady.
-
Nie Big Brothera a następnego zjebanego programu chyba Bar i nie był gwiazdą a, robiącym groźne miny towarzyszem jakiejś k****. i robi te miny od prawie 20 lat na dzielnicy i janaska i reszta getta moze tylko uszy po sobie spuscichalodrol pisze:Rabin Laden pisze:O ile dobrze pamiętam to 1.6 m. w kapeluszu, gwiazda z Big Brothera,serwowała koktajle M.,swoim przyszłym kolegom.
"CHŁOPI"REYMONTA
-
Skoro rozmowa dotyczy 30-stu lat napiszę jak widzę pewne rzeczy. Byłem aktywny kibicowsko a 90-tych latach i chcę tylko sprostować pewne rzeczy, które pojawiły się w tym temacie. Sprzęt w Krakowie i totalnie chory klimat wprowadziła Cracovia. Istotnie miała ona w składzie sporo świrów i nie można odmówić im fanatyzmu ale biorą pełną odpowiedzialność za wprowadzenie tego całego ku....wa przez które giną teraz młodzi ludzie....Wisłą się dostosowała. Nie miała wyjścia. Trzon ekipy Cracovii tworzyło kilku kolesi, których poznałem w kultowej w tych czasach knajpie rock and roll na Grodzkiej. Dziś po tej ekipie zostały wspomnienia. Doprecyzowując dyskusje na temat osiedli ktoś przed chwilą pisał o Bronowicach, gdzie mieszkam. Istotnie są tu jak wszędzie pojedynczy kibice Pasów ale Bronowice były, są i będą Wiślackie. Próba przejęcia Azorów jak wiemy nie udałą się a prowadzona była także przez krzywe, niehonorowe akcje. Ostatnia propaganda Cracovii na temat Bieżanowa potwierdza, że pomylili kompletnie epoki. Dziś przejęcie osiedla nie jest już tak łatwe jak w latach 90-tych. W tych latach dla Wisły padło sporo osiedli w hucie ale dziś spokojnie, powolutku Wisłą je odzyskuje. Wielu piszącym tutaj kompletnie pomylił się świat wirtualny z rzeczywistością i widać to np na przykładzie stron "Cracovia Bieżanów"itd....takie czasy
-
jak dla ciebie lata 90 to jest rock'droll to gdzie ty byłeś jak siedzieliśmy w trolu a Tsw w rotundzie nastepny udanyQuorth pisze:Skoro rozmowa dotyczy 30-stu lat napiszę jak widzę pewne rzeczy. Byłem aktywny kibicowsko a 90-tych latach i chcę tylko sprostować pewne rzeczy, które pojawiły się w tym temacie. Sprzęt w Krakowie i totalnie chory klimat wprowadziła Cracovia. Istotnie miała ona w składzie sporo świrów i nie można odmówić im fanatyzmu ale biorą pełną odpowiedzialność za wprowadzenie tego całego ku....wa przez które giną teraz młodzi ludzie....Wisłą się dostosowała. Nie miała wyjścia. Trzon ekipy Cracovii tworzyło kilku kolesi, których poznałem w kultowej w tych czasach knajpie rock and roll na Grodzkiej. Dziś po tej ekipie zostały wspomnienia. Doprecyzowując dyskusje na temat osiedli ktoś przed chwilą pisał o Bronowicach, gdzie mieszkam. Istotnie są tu jak wszędzie pojedynczy kibice Pasów ale Bronowice były, są i będą Wiślackie. Próba przejęcia Azorów jak wiemy nie udałą się a prowadzona była także przez krzywe, niehonorowe akcje. Ostatnia propaganda Cracovii na temat Bieżanowa potwierdza, że pomylili kompletnie epoki. Dziś przejęcie osiedla nie jest już tak łatwe jak w latach 90-tych. W tych latach dla Wisły padło sporo osiedli w hucie ale dziś spokojnie, powolutku Wisłą je odzyskuje. Wielu piszącym tutaj kompletnie pomylił się świat wirtualny z rzeczywistością i widać to np na przykładzie stron "Cracovia Bie żanów"itd....takie czasy
"CHŁOPI"REYMONTA
-
przecież lepiej mieć siostrę w burdelu niż brata za Wisłąostrykrk pisze:Brawo kolego nie ma to jak pojechać lasce od k**** nawet jej nie znając.halodrol pisze:Nie Big Brothera a następnego zjebanego programu chyba Bar i nie był gwiazdą a, robiącym groźne miny towarzyszem jakiejś k****.Rabin Laden pisze:O ile dobrze pamiętam to 1.6 m. w kapeluszu, gwiazda z Big Brothera,serwowała koktajle M.,swoim przyszłym kolegom.
-
Pozdrowienia Trol i Dz za barem stare dobre czasyshanti pisze:jak dla ciebie lata 90 to jest rock'droll to gdzie ty byłeś jak siedzieliśmy w trolu a Tsw w rotundzie nastepny udanyQuorth pisze:Skoro rozmowa dotyczy 30-stu lat napiszę jak widzę pewne rzeczy. Byłem aktywny kibicowsko a 90-tych latach i chcę tylko sprostować pewne rzeczy, które pojawiły się w tym temacie. Sprzęt w Krakowie i totalnie chory klimat wprowadziła Cracovia. Istotnie miała ona w składzie sporo świrów i nie można odmówić im fanatyzmu ale biorą pełną odpowiedzialność za wprowadzenie tego całego ku....wa przez które giną teraz młodzi ludzie....Wisłą się dostosowała. Nie miała wyjścia. Trzon ekipy Cracovii tworzyło kilku kolesi, których poznałem w kultowej w tych czasach knajpie rock and roll na Grodzkiej. Dziś po tej ekipie zostały wspomnienia. Doprecyzowując dyskusje na temat osiedli ktoś przed chwilą pisał o Bronowicach, gdzie mieszkam. Istotnie są tu jak wszędzie pojedynczy kibice Pasów ale Bronowice były, są i będą Wiślackie. Próba przejęcia Azorów jak wiemy nie udałą się a prowadzona była także przez krzywe, niehonorowe akcje. Ostatnia propaganda Cracovii na temat Bieżanowa potwierdza, że pomylili kompletnie epoki. Dziś przejęcie osiedla nie jest już tak łatwe jak w latach 90-tych. W tych latach dla Wisły padło sporo osiedli w hucie ale dziś spokojnie, powolutku Wisłą je odzyskuje. Wielu piszącym tutaj kompletnie pomylił się świat wirtualny z rzeczywistością i widać to np na przykładzie stron "Cracovia Bie żanów"itd....takie czasy
-
Posłuchaj mnie chłopcze bo nie mam zamiaru już więcej odpisywać na te twoje pierdolenie. Nie masz pojęcia o czym piszesz i z kim piszesz. Jesteś zwykłym dzieciakiem co łatwo jest wywnioskować po twoich postach. Nie masz co robić,teraz są wakacje - ok rozumiem sam kiedyś miałem 17 lat. Jeśli miałbym odpisywać każdym gamoniom twojego pokroju to musiałbym całe dnie siedzieć na kompie a mam ciekawsze zajęcia i obowiązki. Będziesz starszy to też tego doświadczysz. A teraz do rzeczy:Vanini pisze:prokocimksc się obsral :) panowie nie pisać z tą ciamajda bo ma zakaz od decyzyjnych.
Taki post napisałeś kilka dni wcześniej, potem z innego konta napisałeś,że nie potrafię pisać nazwy klubów z wielkiej litery co było nie prawdą. Sam się po prostu wjebałeś, masz rozdwojenie jaźni i piszesz z różnych kont.Normalnie miałbym w to wyjebane ale skoro wypowiadasz się w imieniu KSC to musisz być świadomy pewnych konsekwencji.prokocimksc przynosisz wstyd Cracovii, więc nie bede się wypowiadał więcej w Twoim kierunku.
ps. napisałeś coś takiego :
Poucz się historii zamiast chodzić na wagary bo nawet w tym temacie masz c**** do powiedzenia. Radzę Ci się ogarnąć bo to że piszesz w necie z kilku różnych kont nie gwarantuje ci pełnej anonimowości. Adres mail czy numer IP mogą powiedzieć więcej niż Ci się wydaje. Podobnie godziny przebywania na tym forum. Także radzę ci się ogarnąć i zacząć wkurwiać ludzi np. na glamrapie bo źle to się może skończyć. Nie grożę, nie straszę tylko ostrzegam.Przykre że tacy ludzie zaklamuja historię i manipulują w dowolny sposób opinią publiczną. Pogrom kielecki to czarna karta z powojennych dziejów Polski i krzywda wyrządzona Żydom przez Polaków. Wstyd się teraz tego wypierac. 3 droga idzie ramię w ramię z hitlerowcami.
AVE JUDE
-
No, dobra zacznę od legendarnego "miałem sie już nie wpisywać..." no ale sorry, znałem osobiście to dziewczę, ale to mniej ważne bo nie przekonacie mnie, że to był BigBrother :) ale dobra już c*** z tym, nie ma się o co spinać.
Jeszcze co do koleżki vanini i jego marnych prowokacji...
Ja rozumiem że można się klucić i napinac na kilka stron o Wieliczkę, Skawinę, Miechów a z Krakowa o Azory, Przy Arce czy nawet już ten Bieżanów. W przyszłości może nawet o Piastów...
Ale jak głąb pisze takie bzdury o Bronowicach i na dodatek o ul.Ojcowskiej no to ja pierdolę o_0 to teraz my mamy napisać, że Kozłówek już jest w połowie Wiślacki?, na Dąbiu pasy są gonione codziennie? z Woli jeżdżą ostatnie 2 osoby?
Dno i multitrolling, ale jak już pisałem administratorom właśnie o to chodzi.
Jeszcze co do koleżki vanini i jego marnych prowokacji...
Ja rozumiem że można się klucić i napinac na kilka stron o Wieliczkę, Skawinę, Miechów a z Krakowa o Azory, Przy Arce czy nawet już ten Bieżanów. W przyszłości może nawet o Piastów...
Ale jak głąb pisze takie bzdury o Bronowicach i na dodatek o ul.Ojcowskiej no to ja pierdolę o_0 to teraz my mamy napisać, że Kozłówek już jest w połowie Wiślacki?, na Dąbiu pasy są gonione codziennie? z Woli jeżdżą ostatnie 2 osoby?
-
Nikt normalny z KSC nie będzie pierdolił,że Bieżanów jest pasiasty bo to bzdura.Owszem odnotowany jest spadek formy i myślę,że co to do tego oboje się zgodzimy. Jest to uwarunkowane min. sprawą Śp. Tomka. nie mniej jednak Wisła jest tam dalej najmocniejszą siłą.Nie ma co się dziwić mając sąsiedztwo Prokocimia czy Kozłówka,że mają tam chłopacy ciężko. Te osiedla dalej zajebiście się trzymają o czym może świadczyć początek czerwca.Tak czy siak do zdobycia Bieżanowa brakuje jeszcze wiele,czas pokaże jak to się skończy. Lato zapowiada ciekawie i wbrew niektórym Cracovia ma się dobrze i na pewno podział Krakowa się w najbliższym czasie nie zmieni.halodrol pisze: Ja rozumiem że można się klucić i napinac na kilka stron o Wieliczkę, Skawinę, Miechów a z Krakowa o Azory, Przy Arce czy nawet już ten Bieżanów. W przyszłości może nawet o Piastów...
AVE JUDE
-
Bardzo proszę o przeanalizowanie sytuacji na Azorach i Bieżanowie ale kogoś kto tam mieszka. W tym temacie zrobił się wielki chaos, ponieważ o sytuacji na danym osiedlu wypowiadają się osoby, których noga nigdy na nich nie postała. Istotnie w ciągu ostatniego czasu następują pewne rotacje i sporo osób na tym forum jest zainteresowane relacjami osób ale tych, które są na miejscu. Jak pisałem ja mieszkam na Bronowicach. Teren spory ale bezapelacyjnie Wisła z wyjątkiem jednostek. W kierunku Krowodrzy Górki coraz większa aktywność Cracovii. Wydaje się , że strefy wpływów w kierunku Rynku przenikają się od Kleparzy i Ul Karmelickiej. Po drugiej stronie Kazimierz to zdecydowanie Cracovia, chodź także przydałaby się relacja kogoś kumatego jak na Kaziku ma się Wisła.
-
Hoolsy Cracovii w akcji [link]
Gorszej patologi to chyba nigdzie nie ma .
Gorszej patologi to chyba nigdzie nie ma .
-
Bieżanów mimo usilnej propagandy kolegów zza rzeczki jest Trójkolorowy. Na osiedlu widoczne są TYLKO barwy Wisły barw Cracovii nie uświadczysz. Cieszy zwiększona aktywność i widoczność młodzieży jednak do lat świetlności jeszcze Nam bardzo daleko. Na lini Bieżanów - Prokocim przewaga tych drugich jednak również ponoszą straty o których nie czas i miejsce tu pisać. Co do jakiś profili FB ,,Cracovia Bieżanów" itd. itp. szkoda dyskutować bo jak można komentować coś czego nie ma? Tyle w temacie pozdro dla normalnych.Quorth pisze:Bardzo proszę o przeanalizowanie sytuacji na Azorach i Bieżanowie ale kogoś kto tam mieszka.
-
Odnośnie centrum to wszystkie dzielnice i osiedla mieszczące się w centrum w ostatnich latach niesamowity zjazd w dół , Kazimierz jako dawna fabryka chuliganów trzyma się najlepiej i nie ma sobie równych ale czasy kiedy chłopaki odwiedzały sobie Olszę czy Płaszów minęły bezpowrotnie . Niestety całe centrum zagięły dzisiejsze czasy , wysiedlanie ludzi wszechobecne hostele , motele , biura itp. służby w tych rejonach robią swoje bo nikt nie ma tak ciężko jak chłopaki z centrum ... w końcu turyści muszą być zadowoleni ;) . Podsumowując na Kazimierzu Cracovia w porówaniu ze starymi czasami słaba, jednostki z Wisły są i tyle można o nich powiedzieć.Quorth pisze:Bardzo proszę o przeanalizowanie sytuacji na Azorach i Bieżanowie ale kogoś kto tam mieszka. W tym temacie zrobił się wielki chaos, ponieważ o sytuacji na danym osiedlu wypowiadają się osoby, których noga nigdy na nich nie postała. Istotnie w ciągu ostatniego czasu następują pewne rotacje i sporo osób na tym forum jest zainteresowane relacjami osób ale tych, które są na miejscu. Jak pisałem ja mieszkam na Bronowicach. Teren spory ale bezapelacyjnie Wisła z wyjątkiem jednostek. W kierunku Krowodrzy Górki coraz większa aktywność Cracovii. Wydaje się , że strefy wpływów w kierunku Rynku przenikają się od Kleparzy i Ul Karmelickiej. Po drugiej stronie Kazimierz to zdecydowanie Cracovia, chodź także przydałaby się relacja kogoś kumatego jak na Kaziku ma się Wisła.
-
c**** wiesz na temat Kazimierza :) Jeszcze napisz ze Grzegorzki Stare na Minus. Boze tego sie ku*** czytac nie da

KAWAŁ C.H.U.J.A
-
Mógłbyś odpowiedzieć merytorycznie a nie pisać, że kolega "ch..a wie" podziel się wiedzą. Wiadomo, że w latach 90-tych ekipa Pasów z Kazika była jedną z najlepszych. Składała się głównie ze skinów. Silne hasła Narodowe, subkultura "OJ" byłą tam wyraźna. Ciekawe co dziś ta sama ekipa powiedziała by na "Jude Gang?????"
Ciekawe jest to, że Wisła ma flagę Kazimierza, więc kilku konkretnych chłopaków chyba tam jest....potwierdzam jednak, że Wisłą na Kaziku nie jest widoczna stąd moje pytania
Ciekawe jest to, że Wisła ma flagę Kazimierza, więc kilku konkretnych chłopaków chyba tam jest....potwierdzam jednak, że Wisłą na Kaziku nie jest widoczna stąd moje pytania
-
Cieszy mnie bardzo, że w tym temacie wypowiada się wielu starszych kibiców, którzy mają olbrzymią wiedzę na temat minionych lat.
Korzystając z okazji chciałbym zapytać o jedną kwestię. Podczas słynnego turnieju w katowickim Spodku (17.01.1998) na hali była obecna ekipa kibiców Wisły Kraków. Jako, że siedzieli obok nas, kibiców Górnika Zabrze, to widziałem że kilku z nich miało widoczne urazy, które nie miały nic wspólnego z awanturą na hali. Jak się dowiedzieliśmy wówczas, to przed turniejem jeszcze w Krakowie niektórzy kibice ''Białej Gwiazdy'' zostali zaatakowani przez sympatyków Cracovii.
Może ktoś z was zweryfikować tą informację i opisać okoliczności?
DR.MARTENS - DENTAL PLAN
Korzystając z okazji chciałbym zapytać o jedną kwestię. Podczas słynnego turnieju w katowickim Spodku (17.01.1998) na hali była obecna ekipa kibiców Wisły Kraków. Jako, że siedzieli obok nas, kibiców Górnika Zabrze, to widziałem że kilku z nich miało widoczne urazy, które nie miały nic wspólnego z awanturą na hali. Jak się dowiedzieliśmy wówczas, to przed turniejem jeszcze w Krakowie niektórzy kibice ''Białej Gwiazdy'' zostali zaatakowani przez sympatyków Cracovii.
Może ktoś z was zweryfikować tą informację i opisać okoliczności?
DR.MARTENS - DENTAL PLAN
NIEZALEŻNY GŁOS SYMPATYKA ZABRZAŃSKIEGO GÓRNIKA
-
Zbieraliśmy się na Prądniku, pamiętam że jeszcze ciemno było.Spodziewaliśmy się konfrontacji w okolicach dworca .Część w 'ciekawym' stanie bo po nocce z chłopakami z Jagiellonii;). Ogólnie zrobił się tam totalny piknik, do tego jakimś cudem nikt ich nie zauważył więc jak wybiegli zza rogu, pierwsze osoby już załapywały się na oklep no i było posprzątane.Kilku lżej rannych, jak pisałeś, i tak pojechało, niestety kilku musiało przymusowo zostać.
Gruba wtopa, wkurwienie w pociągu było niesamowite.Trochę odbiliśmy sobie to w Spodku ale wiadomo że marna to pociecha.Dzień później był rewanż na Oświecenia ,na plus ale była tam tylko ich ekipa osiedlowa więc nie ma co porównywać tych zdarzeń.
Gruba wtopa, wkurwienie w pociągu było niesamowite.Trochę odbiliśmy sobie to w Spodku ale wiadomo że marna to pociecha.Dzień później był rewanż na Oświecenia ,na plus ale była tam tylko ich ekipa osiedlowa więc nie ma co porównywać tych zdarzeń.
-
przed chwila w RMF mówili ze w Londynie zatrzymano chłopa który zabił 2007 lub 2008 kibica Korony Kielce, wiec zapewne chodzi o kogoś z Wisły.
-
no i pod jakim względem jest to ciekawe?
-
A tymczasem detektyw Krzysio Rutkowski twierdzi że zatrzymano nie tą osobę [link]
-
[quote]Akt oskarżenia w tej sprawie objął również przypadek napaści kibiców Wisły na fanów Korony w kwietniu 2007 roku. Krakowianie zabrali wówczas kielczanom flagę klubową, która została demonstracyjnie spalona podczas meczu Wisły.
[link]
tekst jest z linku powyżej, o jaka flagę chodzi ?
[link]
tekst jest z linku powyżej, o jaka flagę chodzi ?
-
Chodzi o flagę chęcińska
[link]
[link]
-
Dodać należy że ta flaga nic wspólnego nie miała z osobami z młyna.
-
Tutaj jest spory artykuł o zatrzymaniu tego gościa oraz o tym jak doszło do tego morderstwa w Kielcach
[link]
[link]
-
to w Kielcach święto.
-
A Rutkowski nadal twierdzi że zatrzymano nie tego Piotra K. tylko innego który ma tak samo na imię i tak samo sie nazywa
[link]
Niezłe jaja .
[link]
Niezłe jaja .
-
wielka wiślacka rodzina
-
Skąd pewność że to nie żydki przebrane w koszulki Wisły? Pewnie kupili pod fotkę a na następnych derbach będą wisiały jako "zdobycz" wcale by mnie to nie zdziwiło biorąc pod uwagę obecną cracovie, czy jej zgodowiczów z tarnovii.