A ja mam pytanie do kogoś z Rakowa. Jaki jest stosunek do przerzutów z Radomska.
Z tego co mi wiadomo to część osób ich toleruje a część nie. Jak to u was z tym jest.
Rozumie że jedna, dwie osoby ale tych przerzutów jest coś kolo 10. Tym bardziej ze podobno w Radomsku mówia że nie maja nic wspólnego z Rakowem a na mecze do was jak i wyjazdy jeżdzą. Śmieszne jest tez i to ze jedna osoba nie ma nic wspólnego z kibicowaniem a tez jezdzi a druga z RKSu Radomsko przeszła na Wisłę Kraków a potem Raków.
Pytanie bez napinki i czekam na normalna odpowiedz.
Ja natomiast mam pytanie o kibica Śląska ze .... Świnoujścia. Chłop był z pomorza czy przeprowadził się z Wrocławia? Z tego co wiem to było chyba w drugiej połowie lat 90 - tych...
polny kwiat pisze:A ja mam pytanie do kogoś z Rakowa. Jaki jest stosunek do przerzutów z Radomska.
Z tego co mi wiadomo to część osób ich toleruje a część nie. Jak to u was z tym jest.
Rozumie że jedna, dwie osoby ale tych przerzutów jest coś kolo 10. Tym bardziej ze podobno w Radomsku mówia że nie maja nic wspólnego z Rakowem a na mecze do was jak i wyjazdy jeżdzą. Śmieszne jest tez i to ze jedna osoba nie ma nic wspólnego z kibicowaniem a tez jezdzi a druga z RKSu Radomsko przeszła na Wisłę Kraków a potem Raków.
No jak jeździ,to chyba ma coś wspólnego z kibicowaniem ?
Jest jeden temat który trapi mnie od bardzo dawna.
Otóż kiedyś dotarła do mnie informacja, że jedna z grup kibicowskich w naszym kraju w dawnych latach (80-tych?) wieszała swoje barwy w odwrotnej kolejności. Było to spowodowane tym, że barwy ich klubu były gwardyjskie, a kibice nie chcieli być z nimi utożsamiani.
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale najwyraźniej chodziło o bydgoską Polonię.
Jest ktoś w stanie zweryfikować tą informację?
Wie ktoś o co dokładnie chodzi z tym protestem kibiców na Węgrzech ? Wiem , że protestują bo wprowadzono im jakieś karty kibica do których trzeba podać dużo danych osobistych oraz odciski palców . Ale kto to wymiślił ? Policja , kluby , ichniejsza Ekstraklasa ? Czy może ich premier Orban ? Na którym PiS i Kaczyński chcą sie wzorować .
nie trudna zagadka do odgadnięcia ;)
Jak mówią sami bracia z Węgier, lobby federacji piłkarskiej plus psiarskich ugrało swoje w rządzie i wprowadzili te pomylone zasady. Większy wkurw był tym bardziej, że żadna z osób z rządu nie chce z kibicami gadać, nie przyjmują żadnych składanych petycji, więc sytuacja bardzo patowa.
polny kwiat pisze:A ja mam pytanie do kogoś z Rakowa. Jaki jest stosunek do przerzutów z Radomska.
Raków to lubi własnie takie klimaty. Juz z nich sie cała polska smieje ze nie dość ze przerzutów tolerują to jeszcze konfidentów bo ci z Radomska na policji sie co chwila sprzedają. Moze za rok gdzie przejdą na Widzew.
Apropo Widzewa, to podobno oni tez ich nie nawidzą a jak im 4 osoby chciały zaproponować walke 4x7 to powiedzieli ze bez Rakowa sie nie biją . Kabaret.
jak wynikało z ostatniego sms z Mielca, słabo to wygląda. Niby mają czas do 7 sierpnia ale.. za organizację imprez jakimi będą te trzy mecze na Stali, bierze się właśnie klub z Mielca ( Nieciecza ma się nie mieszać ). Czekają na opinię psów ale ta wstępnie już jest zaopiniowana, że chcą mieć spokój czyli bez udziału gości.