Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Widzę, że ciężko jarzysz ale nie dziwię się jak 24 na dobę siedzisz na k.net. ZKS Stal Rzeszów.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
-
-
Andrzej Lenart nie wychodzi z formy. Wakacje ciąg dalszy
https://www.facebook.com/66722175664864 ... =1&theater
https://www.facebook.com/66722175664864 ... =1&theater
-
dostałeś od niego po swojej cygańskiej cipie czy jak?
-
miesiąc temu ładnie s********* po naszym osiedlu przed chłopem 10 lat młodszym więc nie rób z niego boga. Bogiem to był jego brat a on jest szlaufem. Papiery już zaczynają wisieć na tablicach ogłoszeniowych, dotyczące jego wyczynu :D
-
Dokladnie, tylko skąd oni mają to wiedzieć widząc takie groźne foty i waląc koninę
-
może przed kimś s*********, ale chyba nie przed plackiem który systematycznie wkleja jego fotki z FB robiąc z siebie kumacza.a co do tematu, ten jest o... Krakowie.
-
Temat o Krakowie więc niech cały Kraków i cała Polska się dowie że Wisła lata z oficjalnym konfidentem w bandzie i to plackami i konfidentami to jesteście wy bo się bujacie i tolerujecie takiego fleta i konfidenta. I nie pierdolcie tu że to tylko o lufkę jarania bo to wam wystawia jeszcze gorsze świadectwo że za taką błachą chujowinę się popruł a wy się z nim całujecie. Na Jaworznie jest zwykłą pałą ten wasz celebryta. Banda pozerów dla których liczy się zawartość portfela i lans na mieście. TOLERUJECIE KONFIDENTA - JESTEŚCIE KONFIDENTAMI!!!*** pisze:może przed kimś s*********, ale chyba nie przed plackiem który systematycznie wkleja jego fotki z FB robiąc z siebie kumacza.a co do tematu, ten jest o... Krakowie.
-
załóżcie sobie osobny temat, i tam wpinajcie jego focie z FB.jeszcze poproście admina żeby wam podpiął, albo zapiął jeden c***.
-
Najlepsze jest to, że typ z GKSu Katowice jedzie Wiśle, że tolerują konfidentów w ekipie ;)

-
A przytakuje mu chujowinka oficjalnie klepiąca metala po ramieniu.
-
Blood&Honor pisze:Najlepsze jest to, że typ z GKSu Katowice jedzie Wiśle, że tolerują konfidentów w ekipie ;)
To pochwal się co w tym takiego najlepszego ?
-
chyba to że jesteście cyganami, dosłownie i w przenośni.
-
to, że to podobny poziom i model zachowańVicekVicia pisze:Blood&Honor pisze:Najlepsze jest to, że typ z GKSu Katowice jedzie Wiśle, że tolerują konfidentów w ekipie ;)
-
białko na andrzejka[link]
[link]
-
daniKSC pisze:to, że to podobny poziom i model zachowańVicekVicia pisze:Blood&Honor pisze:Najlepsze jest to, że typ z GKSu Katowice jedzie Wiśle, że tolerują konfidentów w ekipie ;)
Więc DaniKSC przejdź do szczegółów, sprawdzimy Twój poziom wiedzy. Konkrety proszę zatem...
-
Ja p*******, co tu się dzieje...
-
ku*** ten temat i te wierszyki czeszą mi beret lepiej niż dopalacze za starych czasów.
Pamietam taki jeden dzien sprzed 3 lat. Stwierdziłem, że rzucam dragi i zajmuję się życiem. To był najpiekniejszy dzien mojego zycia, słońce świeciło, kolory wydawały się wyraziste, ludzie na ulicy się uśmiechali. Wytrzymałem do dnia dzisiejszego. Od tamtej pory naprawiłem sporo rzeczy w swoim życiu...
-
Najwidoczniej admin to gamoń, któremu nie przeszkadza, że 2 dni zapisane są pięcioma stronami, z czego 35% to posty jednego kretyna, któremu została faza po kwasie. Off topic
-
Nie sraj sie chujozo do mnie, na mnie nie pada żaden cień w przeciwieństwie do ciebie, nie wiem kto tam od ciebei pracuje wnuk czy dziadek, ale jak wróci robuś to do pokera będziecie mieli czwartegoJeŻuS C-trus pisze:Oficjalnie to frajer od was ,żre z jednej michy z kumplami z Zamoyskiego.Biegnii piździelcu,obgryziesz sobie kosteczki.
-
temat oficjalnie został rozpierdolony.
Fajnie ze jest jezus chrystus co wrócił z niewoli i wrzuca wspominki z przed 20 czy 30 lat w końcu to jest temat - Syt. w KRK na przełomie 30 lat.
Ale chłopie. masz prawo uważać że jesteście najlepsi, Wisła to kofi policja itd, Legia to ku*** a Łks najbardziej, tyle że mógłbyś to robić normalnie. A tak to wrzucasz jakieś wiersze? To tak od lat funkcjonuja wasza ekipa ze do siebie wierszem mówicie? Trzymaj poziom, jesli go posiadasz.
sytuacja jest jaka jest, a z roku na rok będzie gorsza. Dla jednych i drugich.
Fajnie ze jest jezus chrystus co wrócił z niewoli i wrzuca wspominki z przed 20 czy 30 lat w końcu to jest temat - Syt. w KRK na przełomie 30 lat.
Ale chłopie. masz prawo uważać że jesteście najlepsi, Wisła to kofi policja itd, Legia to ku*** a Łks najbardziej, tyle że mógłbyś to robić normalnie. A tak to wrzucasz jakieś wiersze? To tak od lat funkcjonuja wasza ekipa ze do siebie wierszem mówicie? Trzymaj poziom, jesli go posiadasz.
sytuacja jest jaka jest, a z roku na rok będzie gorsza. Dla jednych i drugich.
miasto nocą..i o to mi chodziło
-
gieksa jaworzno szkoda że zapomniała opisać swego kolegę jeke ale no zrobimy to za nią .
rozjebał jak widać na bogato + sprzęt,dopalacze...:) a oczywiście nie został pogoniony bo stwierdziliście że za dobry zawodnik i zwaliliście winę na inną osobę ze swojego grona ...taka sama sytuacja ma się do waszych koleżanek z " mg " z którymi tak sie trzymacie . od sztamy z lokalnymi kibicami pasów do układów z psami .jak to jest że na tyskich ciśniecie ale z ich zgodą która również jest waszą kosą normalnie jeździcie na legalu w barwach za Wisłą (jakiś pakt anty Wiślacki ?),spotkania razem robicie jedni w czapkach gieksy, drudzy pasów ..w sumie pasujecie pod każdym względem ;) jak to jest że ostatnio chełmku gieksa sie rozjebała PO RAZ KOLEJNY i są dalej niepogonieni bo starsi im powiedzieli że" TO NIE ROZPIERDALANIE SIĘ TYLKO ROBIENIE WIŚLE PROBLEMÓW I TO JEST NA +" ?! jest to tylko jeden z wielu przykładów zajmijcie sie może swoim kolegami a później kręćcie jak sztywniaki aferki na kibice net.

rozjebał jak widać na bogato + sprzęt,dopalacze...:) a oczywiście nie został pogoniony bo stwierdziliście że za dobry zawodnik i zwaliliście winę na inną osobę ze swojego grona ...taka sama sytuacja ma się do waszych koleżanek z " mg " z którymi tak sie trzymacie . od sztamy z lokalnymi kibicami pasów do układów z psami .jak to jest że na tyskich ciśniecie ale z ich zgodą która również jest waszą kosą normalnie jeździcie na legalu w barwach za Wisłą (jakiś pakt anty Wiślacki ?),spotkania razem robicie jedni w czapkach gieksy, drudzy pasów ..w sumie pasujecie pod każdym względem ;) jak to jest że ostatnio chełmku gieksa sie rozjebała PO RAZ KOLEJNY i są dalej niepogonieni bo starsi im powiedzieli że" TO NIE ROZPIERDALANIE SIĘ TYLKO ROBIENIE WIŚLE PROBLEMÓW I TO JEST NA +" ?! jest to tylko jeden z wielu przykładów zajmijcie sie może swoim kolegami a później kręćcie jak sztywniaki aferki na kibice net.

-
Mało kto sie wozi jak andrzejek na fejsie wielki huls co już za małolata rozpruł dupe a teraz się robi na główną gwiazde wiślackiego Jaworzna.
-
Dla Twojej wiadomości stary Leniu zmarł w 2007 roku, a sprawa jego brata miała miejsce w 1999 roku i stary nie robił z tego problemów bo trudno robić problemy o takie pierdoły gdy dzieciak miał 14 lat i sobie jointa zapalił. Kręcicie afere jakby chodziło o sztywną wagę o c*** wie o co. Nawet jego kompan nie miał do niego o to pretensji. 3/4 z was gorsze rzeczy robiła w tym wieku.
-
Ale metal ci nie przeszkadza. Ot, hipokryzja
za kim jestes?
-
Dokładnie ..najwięcej mają do powiedzenia te osoby które c**** wiedzą w temacie. wiadomo cyganki będą dalej na siłe nakręcały "afere",bajki opowiadały bo to im tylko zostało tak jak chwalenie sie zakupem śrutówek i różnego rodzaju sprzętu(przecież honorowi gracze) bo co z tego że ich na mecze jeździ +100 osób jak tam ekipy nie ma i musza po okolicach ściągać ludzi ,boli was to że ta osoba może sobie robić wakacje kilka razy w roku, a wy co najwyżej pojedziecie na kolonie nad morze ze starymi ,boli was to że w samym centrum jest sklepik Wisły i robimy chcemy w tym mieście :)kosacki pisze:Dla Twojej wiadomości stary Leniu zmarł w 2007 roku, a sprawa jego brata miała miejsce w 1999 roku i stary nie robił z tego problemów bo trudno robić problemy o takie pierdoły gdy dzieciak miał 14 lat i sobie jointa zapalił. Kręcicie afere jakby chodziło o sztywną wagę o c*** wie o co. Nawet jego kompan nie miał do niego o to pretensji. 3/4 z was gorsze rzeczy robiła w tym wieku.
-
Ja Ci mam wklejać papier?JeŻuS C-trus pisze:Wklejcie cokolwiek na Maliniaka,pocisk odemnie dostanie od kopa.Cokolwiek, chociaż opłatę podwyższoną za przejazd bez ważnego biletu. Nawet tego nie macie(nic dziwnego, w czasach gdy sprawdzał bilety byliście w rozmiarach bagażu podręcznego i nie podlegaliście opłacie)Gówno na niego macie i papier, którym osraną d*** wycieracie (tego proszę nie wklejać).
Nie masz już kolegów na osiedlu czy stadionie?
Nie chodzi zupełnie o kanarowanie jesli jeszcze nie skumałeś tylko o bieżące sprawy.
za kim jestes?
-
[/quote]
Dokładnie ..najwięcej mają do powiedzenia te osoby które c**** wiedzą w temacie. wiadomo cyganki będą dalej na siłe nakręcały "afere",bajki opowiadały bo to im tylko zostało tak jak chwalenie sie zakupem śrutówek i różnego rodzaju sprzętu(przecież honorowi gracze) bo co z tego że ich na mecze jeździ +100 osób jak tam ekipy nie ma i musza po okolicach ściągać ludzi ,boli was to że ta osoba może sobie robić wakacje kilka razy w roku, a wy co najwyżej pojedziecie na kolonie nad morze ze starymi ,boli was to że w samym centrum jest sklepik Wisły i robimy chcemy w tym mieście :)[/quote]
Sklepik na dzwoneczek, ha ha. Z ostatnim zdaniem to cię poniosło trochę
Dokładnie ..najwięcej mają do powiedzenia te osoby które c**** wiedzą w temacie. wiadomo cyganki będą dalej na siłe nakręcały "afere",bajki opowiadały bo to im tylko zostało tak jak chwalenie sie zakupem śrutówek i różnego rodzaju sprzętu(przecież honorowi gracze) bo co z tego że ich na mecze jeździ +100 osób jak tam ekipy nie ma i musza po okolicach ściągać ludzi ,boli was to że ta osoba może sobie robić wakacje kilka razy w roku, a wy co najwyżej pojedziecie na kolonie nad morze ze starymi ,boli was to że w samym centrum jest sklepik Wisły i robimy chcemy w tym mieście :)[/quote]
Sklepik na dzwoneczek, ha ha. Z ostatnim zdaniem to cię poniosło trochę
-
sklepik na dzwoneczek ? haha w jakim wy świecie żyjecie ..co z tym Jeką ?
-
JeŻuS C-trus pisze:O jakich wyjazdach na chatę piszesz? Tych w wykonaniu tego c**** Dzielnicowego, co napadł na rodzinę S. w Malborku, razem ze swoimi waflami z Gdańska?
Pierwszy był chyba Sa z Oświecenia (teraz już wasz), 94?. Później już poleciało i wielu chłopaków miało wizyty, czy w mieszkaniach, czy szkołach, nawet We próbowaliście odwiedzić w domu jak mieszkał jeszcze w Hucie i to na długo przed "wyczynem" Dziel.No właśnie, H.,kiedy to było i gdzie? Podaj mi przykład takiej frajerskiej akcji z naszej strony.
Wszystkiemu są winne niedobre Żydy,bo to oni ze wszystkim zaczęli.Zgodzę się, że to kibice Pasów, zaczęli wkładać kamienie,do kulek,w czasie styczniowym bitew na Błoniach.Ale to było dopiero po wprowadzeniu stanu wojennego. To wy pierwsi przychodziliście pod nasz stadion na krojenie, no chyba, że się mylę i to była Raba Dobczyce, to sorki
Z krojeniem może i masz racje, choć z drugiej strony kroiliście Wisłę (np. pod halą) już na początku lat 80-tych.
A ponoć swego czasu idolem Me był, nie kto inny jak We z Wisły.Idąc zomowskim torem myślenia(wiem,za duże słowo),oprócz złych Żydów,którzy winni są rzezi niewiniątek,za rozpropagowanie piłki noż-nej,odpowiedzialni są śp.Wolf,a przede wszystkim śp.Dufo z Lechii (,którym kibice rzeki nie dorastają do podeszw,ani dzisiejsi,ani ci starzy).
Zomowcy wam nie przeszkadzali na przełomie lat 70/80?
Prawda, że zainicjowaliście w Bratysławie (95?) "Gwa-rdia Ko-szalin"? kiedy piliście z Arką i ich ziomkami w jednej ze słowackich knajp?
A dokładnie który rok?Byłem na takim krojenieu na jesieni 90,albo 91 r.W 2.połowie dobra ekipa Wisły wyszła ze stadionu,my staliśmy na skrzyżowaniu u wylotu Piłsudskiego. Ciemno było, nie spodziewaliśmy się,nie ważne poszliśmy w rozsypkę.Wszyscy się zwiatrowali ,oprócz Izraela z Woli.Dopadliście Go w kilkunastu w bramie i napierdalaliście Go cegłówkami po głowie. TAKI DŁUŻSZY FILM O ZABIJANIU.Tam były same stare chłopy, nie cykory. Po prostu chcieli się uczciwie bić.Izrael przeżył a my wyciągneliśmy naukę.Potem uczeń przerósł mistrza.Taka historyjka o złej Cracovii i dobrej Wiśle. Starsi koledzy wam potwierdzą.
W tym Parku Jordana w lecie 91 nie wyglądaliście na sanitariuszy, kiedy okładaliście drągami F. leżącego na murawie. Bez interwencji pogotowia ratunkowego się nie obyło.
Podejrzewam, że podobnych sytuacji kilka by się znalazło już we wcześniejszych latach. Eskalacja na pewno postępowała i wg mnie przyczyny jej nie są tak oczywiste jak to przedstawiasz.
Nie wiem, ale może F zapamiętał Izr?
Może ktoś inny zapamiętał rozbita głowę od kulki śnieżnej w której był kamień?
Z tego okresu z trochę innej strony:
Było tu juz zdjecie chłopaka od was (na promie z Lechią), którego po styczniowych derbach (89?) dorwaliśmy na dworcu PKP. Włos mu z głowy nie spadł a szaliczek zabrał do domku. Będzie honorowy to sie przyzna.
Z kolei przed derbami tego samego roku? zaatakowaliśmy (ok.3 dychy) grupe (ok 5 dych) pod waszym stadionem (chyba ul. Włóczków). Zaczęliście uciekać, ktoś padł, leżał, dostał dwa trzy kopy, bo starzy nie pozwolili na więcej.
Przed Sosnowcem (90) podczas zbiegania przez mostek na Lubiczu przewrócił sie chyba Me i nikt go nawet nie kopnął.
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"
Ja Wisła, Ja Wisła!"
-
Wklej se do pustej dyni ze to ku*** i rozjebus. Rozejrzyj sie, wasza "ekipa" go pognała a ty chcesz uchdozic za wirtualny głos cracovii a lizesz mu jaja. Spocone? Albo c**** wiesz albo lubisz włosy między zębami.JeŻuS C-trus pisze:Wklejcie cokolwiek na Maliniaka,pocisk odemnie dostanie od kopa.Cokolwiek, chociaż opłatę podwyższoną za przejazd bez ważnego biletu. Nawet tego nie macie(nic dziwnego, w czasach gdy sprawdzał bilety byliście w rozmiarach bagażu podręcznego i nie podlegaliście opłacie)Gówno na niego macie i papier, którym osraną d*** wycieracie (tego proszę nie wklejać).
P.S. Oficjalne wasze oświadczenie wkleiłem to udałeś ze nie widzisz, i palce skore do klepania częstochowskich rymowanek odmówiły posłuszeństwa.
-
No to jeszcze coś ode mnie, będzie swojsko bo na melodię do Lajkonika;
Hej w krakowskim temacie
walka i napinka, walka i napinka
bryluje tu JeŻuS, reszta już wymięka(bis)
Ten lejwoda, nasz lejwoda
po Krakowie kiedyś gonił
lej nam wodę lej lej, lej nam wodę lej lej
lej nam wodę lej lej, lej nam wodę lej!
Hej w krakowskim temacie
tam Sharksów gromada, tam Sharksów gromada
mówią o JeŻuSie że to kawał dziada(bis)
po Krakowie kiedyś gonił
Hej w krakowskim temacie
tu się wszyscy biją, tu się wszyscy biją
Na ulicach cisza, na k.net se żyją(bis)
Hej w krakowskim temacie
walka i napinka, walka i napinka
bryluje tu JeŻuS, reszta już wymięka(bis)
po Krakowie kiedyś gonił
Hej w krakowskim temacie
tam Sharksów gromada, tam Sharksów gromada
mówią o JeŻuSie że to kawał dziada(bis)
po Krakowie kiedyś gonił
Hej w krakowskim temacie
tu się wszyscy biją, tu się wszyscy biją
Na ulicach cisza, na k.net se żyją(bis)
Pamietam taki jeden dzien sprzed 3 lat. Stwierdziłem, że rzucam dragi i zajmuję się życiem. To był najpiekniejszy dzien mojego zycia, słońce świeciło, kolory wydawały się wyraziste, ludzie na ulicy się uśmiechali. Wytrzymałem do dnia dzisiejszego. Od tamtej pory naprawiłem sporo rzeczy w swoim życiu...
-
Spokojnie. Już mnie tu nie ma. Myślałem, że masz poczucie humoru.JeŻuS C-trus pisze:Zapnij się rozporku,a jak masz z tym problem,poproś o pomoc agrafkę swoje drugie ja.Albo pisz co chcesz.Zaraz mi pojadą, że sam rymuje(raz na 50 postów),a innym bronie.
-
-
Jeżuś cytruś nie próżnuje, już 4 kontami spamuje w tym temacie, rozmawiając z samym sobą. Mistrz.
-
moderatorzy to chyba wszyscy za wcześnie na wakacje wyjechali, albo nie są w stanie ogarnąć tego co tu się odpierdala. rozjebaliście ten temat tak, że to co działo się swego czasu w Kibicowski Śląsk/ Woj. Śląskie to jest mały c*** przy tym co tu się odbywa. a najgorsze jest to, że niektórzy mają już swoje lata... wejdzie sobie na jakiś czat i tam pierdolcie trzy po trzy.
-

Panie i Panowie tym razem chcialbym wam przedstawic kolejnego sportowca i maczo (haha) z ekipy z gorszej strony blon ktory z reszta swoich
kolezanek pojechał niedawno poopalac sie w Rzymie. Otoz pozwole sobie nakreslic tu jego skromna osobe, PANIE I PANOWIE przed panstwem budzacy majestat i groze
dowodca bieżanowa (hahahaha jak to osiedle nisko upadlo) baziak. Otoz ten oto hooligan w wieku 14lat bedac juz wtedy za wisla siedzial na Prokocimiu. Byl traktowany jak popychadlo, wychodzil
z psem naszego kolegi, latał nam do sklepu. Ktoregos dnia przybiegl do nas mowiac ze nakoncu os przy biezanowie stoi chlopak w spodenkach wisly (jego pozniejszy kolega banan)oczywiscie poszlismy tam
i gdyby nie szybkie nogi banana to dzieki wislakowi mateuszowi bysmy go dorwali. Ale h** mniejsza z tym bo sytuacji z nim bylo wtedy wkurwe lacznie z przypalaniem go szlugami kiedy mial na sobie koszulke wisly. ktoregos dnia byl melanz na ktorym byl tez bazi
Wszyscy byli podpici, w ktoryms momencie baziakw zartach klepnal w tylek jednego z nas. ta osoba mu powiedziala ze jak jeszcze raz zdazy mu sie taka pedalska zagrywka to przecwelimy mu dupe butelka. Bazi myslal ze to zarty
i za jakis czas powtorzyl manewr, przekopalismy go i tak jak obiecalismy wsadzilismy mu w dupe szyjke butelki od duzej warki. c*** zostal przecwelony uciekajac zgubil buta po tej traumatycznej sytuacji
juz nie przychodzil na Prokocim lecz zostal hooliganem wisly. Na wisle opowiada ze to farmazon a oni mu w wiekszosci wieza (z jednej strony rozumiemy bo historie ma przejebana do ogarniecia haha) ale taka jest prawda!! od lat mamy z niego beke. h*** robi ucieka nakazdym kroku, w samym tym roku ciezko wyliczyc ile razy wydupcal.
Taka macie ekipe lenarta i szreka konfidentow i chlopa z butelka w d****. Ale pewnie zaraz powiecie jak z lenartem ze 14 lat mial to sie nie liczy
-
kolejny rekinek wisly.Czemu nim sie nie chwaliliscie na zdjeciach z Rzymu bo mu butelka z d*** wystaje?
[link]
[link]
-
Probowaliscie z siebie zrobic bande kilowych robocopow a tu lipa bo poza kilkoma wiekszymi osobami ktore i tak bez przerwy wydupcaja na miescie to wasza banda wyglada wlasnie tak jak mateusz :)
-
Po lewej masz 3 szczupłych chłopaków więc po co siejesz propagande

na zdjęciach nie ma tez kilku większych chłopów będacych wtedy w Rzymie i tych którzy w ogóle tam nie pojechali.

na zdjęciach nie ma tez kilku większych chłopów będacych wtedy w Rzymie i tych którzy w ogóle tam nie pojechali.