Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
dlaczego na kibicow Hutnika mowia gumiory?
-
W sezonie bodajże 03/04 Zagłębie Sosnowiec gra wyjazdowy mecz z Carbo w Gliwicach, główna ekipa nie dociera na stadion(zawróceni), udaje się wejść 16 osobom, którzy kroją gospodarzy z dwóch flag.
Są jakieś zdjęcia tych flag?
Są jakieś zdjęcia tych flag?
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.
-
Dlaczego Wisła i Motor tak nie darzą się sympatią? Tylko bez żadnej spiny, normalnie wytłumaczyć.
-
zaczęło się od krótkiej zgody Motoru z Wisłą a raczej jej zamiany na rzecz Śląska wówczas kosą Wisły;)Poprawie relacji Wisły ze Śląskiem towarzyszyły napięcia z ich aktualną zgodą z Lublina i tak jest do dzisiaj.
-
Szukam filmiku z dopingu. Chodzi najprawdopodobniej o jakąś argentyńską ekipę (może kibiców kadry). Akcja dzieje się gdzieś w lokalu/restauracji... Mc Donald albo coś w tym stylu. Przewijał sie na forum ten filmik, ale nie mogę znaleźć.
-
https://www.youtube.com/watch?v=MEMfkQTnEhAKaczyP pisze:Szukam filmiku z dopingu. Chodzi najprawdopodobniej o jakąś argentyńską ekipę (może kibiców kadry). Akcja dzieje się gdzieś w lokalu/restauracji... Mc Donald albo coś w tym stylu. Przewijał sie na forum ten filmik, ale nie mogę znaleźć.
-
Podziękował.
-
Kto wymyślił i kiedy znak rozpoznawczy chuliganów (h)?
-
znaczek (h) jest chyba z tej marki odzieżowej modnej na początku XXI wieku? jak się mylę to zonk
natomiast w pewnej chwili modne stało się używanie symbolu takiej łysej głowy która pochodziła z takie podupconej gry "hooligans storm over europe"
natomiast w pewnej chwili modne stało się używanie symbolu takiej łysej głowy która pochodziła z takie podupconej gry "hooligans storm over europe"
-
to prawda że niejaki Słowik wykupil loże na Legii ? i nie chodzi tu o bramkarza Jagiellonii...
-
Pewnie, będzie robił masę, wpierdalaj*c kiełbase!
-
Widziałem gdzieś listę wkładów osucha, mógłby ktoś wrzucić jeszcze raz ? chodzi mi i piłkarzy oczywiście.
-
Varus pisze:Widziałem gdzieś listę wkładów osucha, mógłby ktoś wrzucić jeszcze raz ? chodzi mi i piłkarzy oczywiście.

-
Jak wygląda sytuacja w Radomsku? Jakie kluby oprócz RKSu?
-
Broń. Pytania zadajesz jakbyś się wczoraj urodził.AveRCHV pisze:Jak wygląda sytuacja w Radomsku? Jakie kluby oprócz RKSu?
''Mam grono kumpli, najlepszy to SAMOTNOŚĆ,
On dobrze mnie rozumie, rozumie za dobrze na złość''
-
Kolega pytał o Radomsko a nie Radom czytasz jakbyś się wczoraj nauczył.Agrafka pisze:Broń. Pytania zadajesz jakbyś się wczoraj urodził.AveRCHV pisze:Jak wygląda sytuacja w Radomsku? Jakie kluby oprócz RKSu?
-
:DAgrafka pisze:Broń. Pytania zadajesz jakbyś się wczoraj urodził.AveRCHV pisze:Jak wygląda sytuacja w Radomsku? Jakie kluby oprócz RKSu?
ot i pouczył...
hehehe
Kimkolwiek jesteś życzę Ci dobrze 

-
Zamuliłem, pomyliło mi się z Radomiem. Z rana miałem lekką zwiechę.
''Mam grono kumpli, najlepszy to SAMOTNOŚĆ,
-
Dobra weź się nie pograzaj . Był to twój pierwszy post w dziale Kibice i na dodatek na takim poziomie. Ja się obawiam czy aby to była pomyłka "ranna" bo są ludzie, którzy mylą Lubin z Lublinem. Nie wiem jak w twoim przypadku.
-
Vanilia Ice pisze:Varus pisze:Widziałem gdzieś listę wkładów osucha, mógłby ktoś wrzucić jeszcze raz ? chodzi mi i piłkarzy oczywiście.
Jest to cała lista piłkarzy, którzy podpali dla kibiców ? czy to taka skrócona wersja ?
-
Skrocona. Było więcej tych piłkarzy w tym trochę obcokrajcow no i Kuklis, który później płakał. Tak więc nie wiem czemu akurat tych wyrzucili na zdjęcie.
-
Miasto RKSu.AveRCHV pisze:Jak wygląda sytuacja w Radomsku? Jakie kluby oprócz RKSu?
Jednostki Widzewa i była dość głośna sprawa z przerzutami z RKS na Raków.
Zamknijcie rejestrację !
-
Agrafka to introwertyk czyli pogromca szynobusa.zapomnial wziasc lekow przynajmniej teraz pucujr sie ze on i introwertyk to ta sama osoba.spierdalaj do dzialu popek typ psychola i tam siedz
mahomet to pedofil. AVE BMH
-
A kibice Stomilu Olsztyn i Legii jeszcze istnieją w Radomsku?asdasd pisze:Miasto RKSu.AveRCHV pisze:Jak wygląda sytuacja w Radomsku? Jakie kluby oprócz RKSu?
[link]
http://archiwum.legionisci.com/photos/0 ... ko1_f2.jpg
-
Legii jednostki się znajdą, ale nic nie znaczą w Radomsku. Co do Stomilu nie wiem, ale na pewno miasto w większości pro RKS / Widzew.Sławol79 pisze:A kibice Stomilu Olsztyn i Legii jeszcze istnieją w Radomsku?asdasd pisze:Miasto RKSu.AveRCHV pisze:Jak wygląda sytuacja w Radomsku? Jakie kluby oprócz RKSu?
[link]
http://archiwum.legionisci.com/photos/0 ... ko1_f2.jpg
-
Kolejny co coś tam wie/zasłyszał. Pro RKS/Widzew?? co to znaczy??Stomil w Radomsku??
W Radomsku od wielu, wielu lat na mieście liczy się tylko RKS.
Stomilu nigdy nie było( że taka fana zawisła na stadionie Stomilu temat przemilczę, bo to lata odbiegłe i opisywane na forum).
Fakt istotny,że gdzieś ten Widzew i Legia są nie od dzisiaj wiadomy, ale na mieście nie widoczni i tyle, chyba dla większość będzie to zrozumiałe
W Radomsku od wielu, wielu lat na mieście liczy się tylko RKS.
Stomilu nigdy nie było( że taka fana zawisła na stadionie Stomilu temat przemilczę, bo to lata odbiegłe i opisywane na forum).
Fakt istotny,że gdzieś ten Widzew i Legia są nie od dzisiaj wiadomy, ale na mieście nie widoczni i tyle, chyba dla większość będzie to zrozumiałe
RKS RADOMSKO ULTRAS
-
-
Ależ skąd.Barnet pisze:Jest w Myslowicach f.c. Cracovii?
"My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."
-
W ich propagandzie maja wszędzie FC i osiedla opanowane więc nie zdziwie sie jak i z takim wyjadąPango pisze:Ależ skąd.Barnet pisze:Jest w Myslowicach f.c. Cracovii?
-
Jak wygląda sytuacja kibicowska w Chełmnie?
-
Pierwsza: jak to jest na stadionach np Legia, Lech, Wisła, Korona czy Pogon o miejsca na sektorze/stadionie. Tzn na młyn to nie pytam nawet ale dajmy na to prosta to według biletu np. Sek 4 r 6 m 9, czy zasada kto pierwszy ten lepszy? Fest mnie to ciekawi :) z rok mnie to męczy aż w końcu założyłem konto hehe
A drugie sportowe, to zmienili juz te zasady odnośnie żółtych kartek ze jak w półfinale chyci 4zolto kartka to nie gro w finale?
Dzieki pozdro
A drugie sportowe, to zmienili juz te zasady odnośnie żółtych kartek ze jak w półfinale chyci 4zolto kartka to nie gro w finale?
Dzieki pozdro
-
Taką informacje można znaleźć w starych zinach. Jest to nieprawda.Barnet pisze:Jest w Myslowicach f.c. Cracovii?
-
w Mysłowicach nigdy nie było FC Cracovii i nie ma na dzień dzisiejszy. Kiedyś mieszkał tutaj jeden gość, który próbował "przepchnąć" taki wizerunek, chyba nawet w jakiś zinach o tym pisali (końcówka lat 90, początek 2000, jakoś tak). Tyle.
-
-
Kiedy można się spodziewać, że ruszy sprzedaż biletów na Szkocja - Polska w Glasgow?
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
ZemdlałBarnet pisze:I co z nim?
-
Nie wejdziesz na ani jeden z wymienionych, gdyz nie umiesz polskiegoRuchFan pisze:Pierwsza: jak to jest na stadionach np Legia, Lech, Wisła, Korona czy Pogon o miejsca na sektorze/stadionie. Tzn na młyn to nie pytam nawet ale dajmy na to prosta to według biletu np. Sek 4 r 6 m 9, czy zasada kto pierwszy ten lepszy? Fest mnie to ciekawi :) z rok mnie to męczy aż w końcu założyłem konto hehe
Dzieki pozdro
-
Spojrz piesku na swoj fc z Gdynii, potem szczekaj.Sam Fisher pisze:W ich propagandzie maja wszędzie FC i osiedla opanowane więc nie zdziwie sie jak i z takim wyjadąPango pisze:Ależ skąd.Barnet pisze:Jest w Myslowicach f.c. Cracovii?
-
Gdynia jest flagą prowokacyjną w odpowiedzi na wiele innych z waszej strony podobnych FC widmo. Obecnie nadgoniliście wszystkich flagami typu Azory, sianiem fermentu o Bieżanowie, więc nikogo nie zdziwi jak wyskoczycie z jakimiś Mysłowicami czy Świnoujściem
-
Co powiesz na temat tej flagi? Arka Gdynia Nowa Huta. Spuszczaliście sie nad tym na waszym forum a flaga jest jeszcze śmieszniejsza od Wisły Gdynia