Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Larkson1908

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: Larkson1908 » 14.06.2015, 12:07

czy to prawda że do pewnego baru na obrzeżach Nowej Huty kojarzonego z pewną ekipą - wpadła w odwiedziny inna ekipa? :)

iparts.pl
???

Post autor: ??? » 14.06.2015, 12:42

Larkson1908 pisze:czy to prawda że do pewnego baru na obrzeżach Nowej Huty kojarzonego z pewną ekipą - wpadła w odwiedziny inna ekipa? :)
Kumatość level master.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.

Piastów TSW

Post autor: Piastów TSW » 14.06.2015, 13:37

Do Jeżus,nie chce mi sie chłopie z tobą gadac bo z tego co widze to zyjemy w dwóch innych światach,odpowiem tylko że sp, Kaster nie kibicował Chemikowi Police ...szukaj dalej, a jak znajdziesz to zrozumiesz bez pozdrowień

A/J

Post autor: A/J » 14.06.2015, 21:20

grabarz06 pisze:AJ opisz jak zostaliście kilka lat później rozjebani na Grodzkiej w czasie waszej fety z okazji mistrzostwa.
Opisz tez ciąg dalszy flagi ze zdjęcia które wrzuciłeś. Wiem,ze nie będzie Ci się chciało więc zrobię to za ciebie.Na fladze czarnym sprayem napisaliście CRACOVIA GROBLE i na meczu u siebie z Sokołem Tychy powiesiliście ją do góry kołami.Na tym samym meczu trzy osoby od nas z flagą PROKOCIM NOWY wchodzą na stadion,a wy się patrzycie nie wiadomo na co.Zdecydowanie lepiej wyszlo wam skrojenie flagi pod stadionem Cracovii,która kilka dni po meczu z Tychami i tak wróciła do nas po tym jak tymczasowy właściciel flagi Cracovia Groble miał przyjemność gościć u siebie w domu kibiców najstarszego polskiego klubu sportowego .
A ten opis z waszego forum znajdę specjalnie dla ciebie jutro,bo dzis juz mi sie nie chce:)
Brednie nikt nic nie pisał flaga poszła z dymem na meczu z Lechem w 98 ,tu jest fota,kup sobie lecytynę lub skończ pierdolić.Powiadasz o forum,szukaj sobie pewnie chodzi ci o forum na twsd,na które od lat mamy wyjebane i każdy kto chce może się tam zarejestrować i pisać co chce.
Obrazek

Na meczu z Tychami wspomagaliście ich w 16 osób czyli jak zwykle bardzo słabo,osoby z prokocimia wyszły z końcem meczu w obstawie psów i zostały przez nich zaprowadzone na autobus.Jako ciekawostkę napiszę ,że Tychów było około 150 mocno najebani w czasie meczu pobili się między sobą.

nrth

Post autor: nrth » 15.06.2015, 09:13

Grabarz te osoby z Prokocimia z tą flagą weszły przcyhodząc osobno bodajże w 3 osoy jeśli dobrze pamiętam.
Traf chciał że byłem wtedy pod kasami i nie podbilismy do nich tylko dlatego że wyglądały b młodo, potem jak się wjebali przez kasy dla gości i wywieszona została flaga to gul nam pięknie śmignął.
Tak więc można faktycznie napisać że patrzyliśmy się nie wiadomo na co.
Z flagą Grobli nikt nic nie musiał na niej dopisywać, odzyskaliście ją tak jak piszesz
za kim jestes?

ostrykrk

Post autor: ostrykrk » 15.06.2015, 09:57

grabarz06 pisze:AJ opisz jak zostaliście kilka lat później rozjebani na Grodzkiej w czasie waszej fety z okazji mistrzostwa.
Opisz tez ciąg dalszy flagi ze zdjęcia które wrzuciłeś. Wiem,ze nie będzie Ci się chciało więc zrobię to za ciebie.Na fladze czarnym sprayem napisaliście CRACOVIA GROBLE i na meczu u siebie z Sokołem Tychy powiesiliście ją do góry kołami.Na tym samym meczu trzy osoby od nas z flagą PROKOCIM NOWY wchodzą na stadion,a wy się patrzycie nie wiadomo na co.Zdecydowanie lepiej wyszlo wam skrojenie flagi pod stadionem Cracovii,która kilka dni po meczu z Tychami i tak wróciła do nas po tym jak tymczasowy właściciel flagi Cracovia Groble miał przyjemność gościć u siebie w domu kibiców najstarszego polskiego klubu sportowego .
A ten opis z waszego forum znajdę specjalnie dla ciebie jutro,bo dzis juz mi sie nie chce:)
Kolego to były dwie różne flagi Cracovia Groble została odzyskana natomiast ta na zdjęciach spalona podczas meczu z Lechem.

A/J

Post autor: A/J » 15.06.2015, 12:35

grabarz06 pisze:Ok,popierdoliłem z tą flagą,ale ty internetowa konfituro nie p****** o jakimś wcześniejszym wychodzeniu z meczu,bo wszyscy przyjezdni razem zostali zapakowani do przeguba i odwiezieni na Główny.
Wychodzili wcześniej i tyle widać chłopcze ,że w d**** byłeś i gówno widziałeś ,słyszałeś gdzieś tam jakieś opowieści i tyle.Dodatkowo większość tego co piszesz to bzdury więc sobie odpuść ,bo się kompromitujesz,a konfitur to sobie szukaj u siebie na stadionie ewentualnie przed lustrem.

Psiak

Post autor: Psiak » 15.06.2015, 13:19

Sagat14 pisze:rzeka nawet za najlepszych czasów swojego resortowania, za najlepszych Bugusia nigdy nie była na Kazimierzu a flage sobie zrobiła :)
I kolejne kłamstwo.
Powiem ci tak. W 1988, zasiedliśmy w jakieś 2-3 stówy na stadionie wtedy jeszcze przy ul. Manifestu Lipcowego. Nie pamietam dokładnie, ale to był mecz rozgrywany z okazji jakiegoś szczytnego celu lub coś podobnego. Młynu Cracovii nie stwierdzono więc pewnie nie będziesz wiedział, ze pierwszą linię stanowili wtedy chłopaki z Kazimierza.

Resortowa zgoda z Poznania w żaden sposób ci nie przeszkadza?
JeŻuS C-trus pisze:Piastów TSW a o naszym Abadonie co sądzisz? Szacunek czy nienawiść,nienawiść czy szacunek? Po jednych derbach szedł ramię w ramię z Dziadkiem,przed innymi derbami ten sam Dz.wystrzelał Go po zębach.Po meczu w rewanżu Abi. dusił go metalowym prętem na P.B.Chodził z nożem,czasem z widłami,lubiał rzucić siekierą w jakiegoś Białostoczczanina.Z tego co się jednak orientuję to do piachu nie wysłał nikogo.Tak pytam,bo o tym Twoim Kasterze, to przyznaję nic nie słyszałem. Komu kibicował?Chemikowi Police?Uchyl trochę rąbka tajemnicy.
Napisałeś to w taki sposób jakby Dz. z Abadonem byli co najmniej kolegami na co dzień i nielojalność pierwszego spowodowała akcję drugiego.
Jedne Derby z drugimi w żaden sposób się nie wiążą.
To, ze na fali spontanicznego połączenia, szli razem w 90-tym , nie mogło wykluczyć sytuacji z 93 roku, gdzie PB wjechał wam na zbiórkę na Kałuży.
Przez 3 lata w Krakowie wiele się zmieniło łącznie z kupą sytuacji przez które rywalizacja zdecydowanie się zaostrzyła.
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"

jck

Post autor: jck » 15.06.2015, 13:28

A/J pisze:
grabarz06 pisze:Ok,popierdoliłem z tą flagą,ale ty internetowa konfituro nie p****** o jakimś wcześniejszym wychodzeniu z meczu,bo wszyscy przyjezdni razem zostali zapakowani do przeguba i odwiezieni na Główny.
Wychodzili wcześniej i tyle widać chłopcze ,że w d**** byłeś i gówno widziałeś ,słyszałeś gdzieś tam jakieś opowieści i tyle.Dodatkowo większość tego co piszesz to bzdury więc sobie odpuść ,bo się kompromitujesz,a konfitur to sobie szukaj u siebie na stadionie ewentualnie przed lustrem.
Jako osoba z Prokocimia będąca na tym meczu powiem ci tyle.W cztery osoby czekamy ok 30 minut pod kasami na Tychy,a po meczu wraz z Tyskimi jedziemy przegubem na Płaszów.

W-G

Post autor: W-G » 16.06.2015, 11:28

JeŻuS C-trus pisze:Zawsze był dobry.Jeśli zmienił się na lepsze, widocznie jest jak wino.Kolo ma za sobą kilkudziesięcio letnią karierę, o której ty możesz pomarzyć, zaciskając kolanka przy lekturze jakichś wspomnień.
To zrób mu laskę, albo chociaż poklep po ramieniu. Komedia takie pochlebstwa pisać o konfiorze.

Psiak

Post autor: Psiak » 16.06.2015, 14:36

Jeżu, masz racje co do ulicy. Zwracam honor, choć w zasadzie to nawet nie pomyślałem by coś sugerować i rewanżować się w ten sposób Sagatowi.
Pomyliłem stadion z siedzibą KS, która w tamtym czasie mieściła sie właśnie na Manifestu.
Przychylne nam redakcje, co miałoby to nie znaczyć? Nawet sam Pilch (kibic Cracovii) w relacji meczu z 1966r. (wtedy kiedy gościliście Cyrankiewicza) pisał o Al. Puszkina. Mniejsza z tym.

Co do Abadona, to w zasadzie nie lubie się wypowiadać w sprawach, w których bezpośrednio nie uczestniczyłem, ale info miałem takie, ze właśnie PB napadł ich w knajpie i zerwali się na stadion przy ul. Kałuży. Ktoś tam nawet (chyba Abadon?)nie mógł wgramolić się na kraty stadionu z tej grupy "kilkuosobowej" (7-8 wg tego co opowiadali) i załapał się na bicie.
Nie wiedziałem, ze zbieraliscie sie na Groblach, myślałem, ze pod stadionem, bo akcja była na długo (2,5 h?) przed meczem.

Żeby nie było, że zwoje mam całkiem pokręcone.
W tle barwówki Wisły i chyba jednak wiecej osób niż mi się wydawało i ... kolejny JeŻy, tym razem w barwach Wisły przy akompaniamencie kibiców Białej Gwiazdy.
Zaraz pewnie Sagat nas uświadomi dlaczego Stuhr, który dostał swego czasu wpie.rdol od milicji ubrał się w milicyjne barwy...
https://www.youtube.com/watch?v=WiGVoWyPpSs

A tak na marginesie i bez żadnych podtekstów, to Manifestu nie tylko znana była z Cracovii, ale również z "Barcelony" :)
W życiu bym nie pomyślał, ze jej dawnym właścicielem mógł być ojciec J. Lustgartena.
Tak. Taka była "Barcelona", było piwo, wieprzowe galaretki, kapusie i koledzy. Był pan Jasio, kelner - malutki, nerwowy, zabiegany. Tylko o pani Geni zapomniał poeta - wielkiej, zwalistej, pożywiającej się niespiesznie na oczach wygłodniałych, zniecierpliwionych klientów.

"Barcelona" przepadła. Znikła. Najpierw zamieniono ją w nędzny, bezalkoholowy bar, później w jakiś sklep, aby wreszcie obwie-ścić, że na miejscu małego narożnego domu stanie wielka kamienica. Sic transit gloria mundi... Szkoda, bo mała knajpka była fragmentem historii Krakowa, niegdyś należała do Lustgartena, ojca słynnego piłkarza Cracovii. "Pasioki" - jak nazywano Cracovię na Zwierzyńcu i w całym chyba Krakowie - chętnie widziały w swych szeregach Żydów, w przeciwieństwie do "aryjskiej" Wisły. Lustgarten - absolwent "Sobka", prawnik - był bramkarzem. Podobno jako pierwszy w Polsce stosował tak zwaną robinsonadę, czyli rzucanie się szczupakiem w kierunku piłki. Nic więc dziwnego, że Kraków śpiewał o nim tak:

A bramkarz Lustgarten
Ten skacze po bramie
Jak małpa po klatce
W podartej panamie

Po Lustgartenie ojcu narożną knajpkę przejął Goldstein, restauracja pozostała - zapewne do czasów wojny - w żydowskich rękach. Dlaczego więc nazywano ją "Barceloną"? To przecież następna mordownia, ta przy niegdysiejszej ulicy Manifestu Lipcowego, na skrzyżowaniu z Retoryka, przed wojną pozostająca w rękach chrześcijańskich, nieoficjalnie nosiła nazwę "U Żyda". Bóg jeden wie dlaczego...
[link]
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"

tygrys

Post autor: tygrys » 16.06.2015, 17:59

Może ktoś napisać co to za gość z Cracovii wyskoczył na boisko podczas meczu Polska-Izrael w 1995 na stadionie Górnika w Zabrzu?
Pamiętam że zdjęcia łysego napompowanego kibica obiegły wszystkie możliwe gazety.

PCtsw

Post autor: PCtsw » 16.06.2015, 20:36

sam sobie wystawiasz świadectwo, nie wiedząc że został od was pognany i jest konfiturą. Zacznij zyc terazniejszoscia, bo same tu jude emeryty co nawet nie wiedza co sie dzieje u nich w "ekipie" ze ich guru został przez obecnych pogoniony.

PCtsw

Post autor: PCtsw » 16.06.2015, 21:08

z M. jest pojechane na 100%, na lipach z nim jechaliście . a co do Shreka to pisałem wcześniej, że dobrze wiecie że chłop na którego zeznał rozjebał się na całe osiedle ( co można sprawdzić), tak samo jak wiadomo to bylo jak mu proponowaliście żeby się przeżucił. jakby się wam udało wtedy jak z innymi waszymi obecnymi kolegami to byłby spoko czy nie ?

obiektywny pn

Post autor: obiektywny pn » 16.06.2015, 21:58

JeŻuS C-trus pisze:Dobrze wiem jak wygląda sytuacja z M.,w przeciwieństwie do osób,które się na jego temat tu rozpisują.Na mł.Lenia(odkąd przeczytałem,że braciak go gonił po browary...No po prostu kelner,urodzony donosiciel), na Shreka papiery są(może archiwalne,ale są).Wy ich jednak nie pogonicie.M. nikt nie pogonił,tylko doradzono Mu,żeby wyjechał z miasta na jakiś czas.Byłby papier czarno na białym, nikt by się z nim nie pierdolił.

haha ale tu sa jaja.... myslalem ze chlopaki z wisly przekroczyly wszelkie granice i sa nie do pobicia ze swoimi historiami o niepodzielnym panowaniu w krk ale ty Cytryna przebiles nawet ich. Nw czy ty jestes ktoras z jego rozjebanych kolezanek czy kims z jego rodziny ( bo styl pisania debilizmow masz faktycznie identyczny) ale skoncz pisac swoje madrosci. Niech ktos usunie w pizduto forum bo admin juz chyba w pasach w kobierzynie lezy. wymiencie sie numerami i popiszcie smsy moze wam zejdzie cisnienie
Jak Trzystu w Sparcie, Walczymy wciąż uparcie!!!

Sam Fisher

Post autor: Sam Fisher » 16.06.2015, 22:14

obiektywny pn pisze:
JeŻuS C-trus pisze:Dobrze wiem jak wygląda sytuacja z M.,w przeciwieństwie do osób,które się na jego temat tu rozpisują.Na mł.Lenia(odkąd przeczytałem,że braciak go gonił po browary...No po prostu kelner,urodzony donosiciel), na Shreka papiery są(może archiwalne,ale są).Wy ich jednak nie pogonicie.M. nikt nie pogonił,tylko doradzono Mu,żeby wyjechał z miasta na jakiś czas.Byłby papier czarno na białym, nikt by się z nim nie pierdolił.

haha ale tu sa jaja.... myslalem ze chlopaki z wisly przekroczyly wszelkie granice i sa nie do pobicia ze swoimi historiami o niepodzielnym panowaniu w krk ale ty Cytryna przebiles nawet ich. Nw czy ty jestes ktoras z jego rozjebanych kolezanek czy kims z jego rodziny ( bo styl pisania debilizmow masz faktycznie identyczny) ale skoncz pisac swoje madrosci. Niech ktos usunie w pizduto forum bo admin juz chyba w pasach w kobierzynie lezy. wymiencie sie numerami i popiszcie smsy moze wam zejdzie cisnienie
a Ty panie z gimnazjum nie umiesz po polsku pisać? Co to jest "nw"? Jakiś z****** skrócik kolejny?

GavriloP

Post autor: GavriloP » 16.06.2015, 23:15

Wtem wyskoczył zza rogu drukarz nieszczery,
Oddajcie mi swinie moje papiery!
Ten ma tego, tamten tamtego,
Nikt nie chce pokazac, smutek kolego...

W-G

Post autor: W-G » 17.06.2015, 12:37

JeŻuS C-trus pisze:W-G masz papier na M.?Czytałeś jego zeznania?Jak nie,to sklej wary,nie tylko sromowe.
Nie wciągniesz mnie w swoje przepychanki. Wielki z ciebie ura bura, nie obraze cie pisząc ze ciesze się ze z robusiem jesteś na stopie kolezenskiej/przyjacielskiej, moze relacja mistrz-uczen albo uległa, byle wiecej od was takich ananasków, piszesz o zasadach ale piąteczke bys zbil z kanarzyca i konfiorem, a jeee!

Orange&Mango

Post autor: Orange&Mango » 17.06.2015, 18:11

Papiery papierami ale mieć policjantki w składzie jak ksc to już przesada . Swoją drogą jak to się ma do tego że ciśniecie z rywalem od milicjantów itd. ???

wisla nh

Post autor: wisla nh » 17.06.2015, 19:33

Mam pytanie,czy pejsy i GKS Katowice to już zgoda czy jeszcze układ bo widzę że współpraca na granicy Małopolski i Śląska tych ekip przebiega wzorowo-wspólne akcje,sprzęt,

wisla nh

Post autor: wisla nh » 17.06.2015, 19:39

Czy to prawda, że Hutnik ma zakaz śpiewania nieładnych piosenek o kurwie żydowskiej

prism

Post autor: prism » 17.06.2015, 19:49

wisla nh pisze:Mam pytanie,czy pejsy i GKS Katowice to już zgoda czy jeszcze układ bo widzę że współpraca na granicy Małopolski i Śląska tych ekip przebiega wzorowo-wspólne akcje,sprzęt,
To samo co na Śląsku z Ruchem - nie dają rady to się kurwią. W Małopolsce Zachodniej i Gieksa i Craxa coraz słabsze, stąd sprzęt, wspólne akcje i to nie tylko na Wisłę, ale też na ZS czy Unię Oświęcim.
Czy Sharks Księstwo Cieszyńskie to jakiś realny skład, czy tylko bazgranie po murach?

GavriloP

Post autor: GavriloP » 17.06.2015, 22:35

wisla nh pisze:Mam pytanie,czy pejsy i GKS Katowice to już zgoda czy jeszcze układ bo widzę że współpraca na granicy Małopolski i Śląska tych ekip przebiega wzorowo-wspólne akcje,sprzęt,

Aaale sztos!
Taki ma donosny glos?
Ze, gdy odcinali mu fi*ta,
To slyszala Wisla Nowa Huta?

halodrol

Post autor: halodrol » 17.06.2015, 23:28

Następny jakiś P*********** zaczyna wierszyki układać no normalnie w tym temacie już jest taki ku*** folklor i festyn że tylko brakuje balonów z myszką miki i baby z brodą.

GavriloP

Post autor: GavriloP » 18.06.2015, 00:18

wisla nh pisze:Czy to prawda, że Hutnik ma zakaz śpiewania nieładnych piosenek o kurwie żydowskiej
Tak, ale tylko od Wzgórz do Alei Róż,
Lecz, gdy beda niegrzeczni,
Gumowe ziomeczki,
KSC wkurzy sie i nałoży kolejne

SANKCJE!

Sam Fisher

Post autor: Sam Fisher » 18.06.2015, 00:40

halodrol pisze:Następny jakiś P*********** zaczyna wierszyki układać no normalnie w tym temacie już jest taki ku*** folklor i festyn że tylko brakuje balonów z myszką miki i baby z brodą.
Obrazek

Mówisz masz :)

Obiektywny1906

Post autor: Obiektywny1906 » 18.06.2015, 12:51

Baba z bordą idealnie by pasowała do wsh po stylu haha ;)

mds

Post autor: mds » 18.06.2015, 13:08

A mi bardziej przypomina Jezusa ;)

Olsza2O2

Post autor: Olsza2O2 » 18.06.2015, 14:06

Hmmm ciekawe czemu kibole z oswiecenia nie wypowiedza sie na temat tego, ze widzieli jak chlopaki z O2 rozdupcają im wrzuta w samym srodku osiedla? Aha, być moze dlatego, ze uciekali ze stylami w łapach u siebie?
Wszystko jasne.
Cały internetowy czar oswiecenia prysł :<
przepraszam, pewnie sekunde po tym zebrala się cała banda z oswiecenia 50 osob hahahaha

Gieksa J-no

Post autor: Gieksa J-no » 18.06.2015, 19:49

Andrzej Lenart, rozjebus wyjechał na wakacje

https://www.facebook.com/malopolscyfana ... =1&theater

tacy dwaj

Post autor: tacy dwaj » 18.06.2015, 19:53

Gieksa J-no pisze:Andrzej Lenart, rozjebus wyjechał na wakacje

Też byś tak pojechał,ale cię nie stać :-)

Gieksa J-no

Post autor: Gieksa J-no » 18.06.2015, 20:05

tacy dwaj pisze:

Też byś tak pojechał,ale cię nie stać :-)
tego nie możesz wiedzieć

Orange&Mango

Post autor: Orange&Mango » 18.06.2015, 20:19

błysnąłeś naprawdę . Pozdro dla mysłowickiej gieksy

Gieksa J-no

Post autor: Gieksa J-no » 18.06.2015, 20:27

Pozdro przekazane.

89piotrekski

Post autor: 89piotrekski » 18.06.2015, 20:29

O czym tu gadka skoro Cracovia nie potrafi zapobiec grupie sfrustrowanych nieudaczników stojącej przy sektorze gości napinajacej się ?

Sam Fisher

Post autor: Sam Fisher » 18.06.2015, 20:53

89piotrekski pisze:O czym tu gadka skoro Cracovia nie potrafi zapobiec grupie sfrustrowanych nieudaczników stojącej przy sektorze gości napinajacej się ?
Jak przecież to cała cracovia :)

Jaskół

Post autor: Jaskół » 18.06.2015, 22:39

JeŻu ale ta napinka jest tak żałosna, że zazwyczaj przynosi odwrotny efekt od zamierzonego i jest na sektorze gości kupę śmiechu z tych waszych fajterów co wyglądają jakby dopiero co zażyli solidną porcję dopalaczy.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''

Obiektywny1906

Post autor: Obiektywny1906 » 19.06.2015, 07:45

Olsza2O2 pisze:Hmmm ciekawe czemu kibole z oswiecenia nie wypowiedza sie na temat tego, ze widzieli jak chlopaki z O2 rozdupcają im wrzuta w samym srodku osiedla? Aha, być moze dlatego, ze uciekali ze stylami w łapach u siebie?
Wszystko jasne.
Cały internetowy czar oswiecenia prysł :<
przepraszam, pewnie sekunde po tym zebrala się cała banda z oswiecenia 50 osob hahahaha
No patrz 2 waszych zajeżdża wrzuta ok 3-4 rano, nagle jedna osoba na was wyskoczyła z okrzykiem "j**** wisłe" i zaczeła biec w waszym kierunku,to wy rura i podjechało wasze auto wszyscy szybciutko do auta i odjazd z piskiem, minutę później wjeżdżają psy, zawijają 2 zwykłych chłopaczków z osiedla ( nie kibicujących, full capy itp) na izibę po tam wcześniej sobie popili i siedzieli niedaleko na ławce i zatrzymują tego który was gonił, jednak go puszczają po paru minutach i zostaje on sam i sekundy po odjeździe policji nagle wybiega z drugiej strony z przełączki 4-5 chłopa z zabawkami od was i gonią tego kolesia jakieś 150 metrów gdzie kończycie go gonić i wydupcacie.
Wiec droga koleżanko zanim coś pierdolniesz że ktoś uciekał, to najpierw opowiedz jak to wy uciekacie na początku przed 17 latkiem, którego potem oczywiście gonicie po tym jak pały wam teren oczyściły.

Obiektywny1906

Post autor: Obiektywny1906 » 19.06.2015, 07:48

olsza 2 imperium fermentu

Agrafka

Post autor: Agrafka » 19.06.2015, 10:25

JeŻuS C-trus pisze:
mds pisze:A mi bardziej przypomina Jezusa ;)
Do jakiego ty kościoła chodzisz?ksiądz w różowych pończochach zapodaje wiernym do buzi?
Ja mam od dawna rozkminę jak wpadłeś na taki nick i co on oznacza? JeŻuS to mi wychodzi j**** Żydów Siekierami ale nie pasuje bo jesteś z Cracovi. a C-trus to już nie potrafię rozkminić, jakiś skrót od czegoś?
''Mam grono kumpli, najlepszy to SAMOTNOŚĆ,
On dobrze mnie rozumie, rozumie za dobrze na złość''

ODPOWIEDZ