KOMENTARZE 27-29 Lipiec
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
sam żes jest baran ,trzeba bylo wejsc na inny sektor
super liczba wyjazdowa Polonii Bytom po 21 latach nieobecnosci w 1 lidze,taki liczny pierwszy wyjazd tylko pozazdroscic!brawo Polonia!!
super liczba wyjazdowa Polonii Bytom po 21 latach nieobecnosci w 1 lidze,taki liczny pierwszy wyjazd tylko pozazdroscic!brawo Polonia!!
Ostatnio zmieniony 30.07.2007, 16:22 przez homofob, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ku*** ludzie (dzieci) litosci przeciez tego sie czytac nie da... 9 z 10 stron tego tematu nadaje sie do wyjebania bo to ciagla napinka dotyczaca frekwencji danej ekipy.... c*** was obchodzi ile osob przychodzi na Lazienkowska, ile w Lubienie a ile w Krakowie.... Chodzi tyle ile chodzi i c*** wam do tego. Zajmijcie sie soba albo najlepiej pozbierajcie kloski i idzcie pograc w kapsle w piaskownicy... Paranoja zeby czlowiek chcacy poczytac jakies relacje z meczow musila wylawiac je z takiego balaganu. Proponuje od nastepnej kolejki Banowac jegomosciow zajmujacych sie takim procederem jak wytykanie komus frekwencji albo chociaz kasowac posty o ww tematyce. Pewnie zaraz na mnie posypia sie JOBY ale mam to gdzies ... chce (nie tylko pewnie ja) w spokoju poczytac sobie relacje z wyjazdow poszczegolnych ekip albo ekip gospodarzy...
Tak wiec powtorze pytanie kogos kto juz byl podobnie jak ja zainteresowany CO SIE DZIALO PO MECZU NA LAZIENKOWISKIEJ I CO Z TA FLAGA CRAXY ???
Tak wiec powtorze pytanie kogos kto juz byl podobnie jak ja zainteresowany CO SIE DZIALO PO MECZU NA LAZIENKOWISKIEJ I CO Z TA FLAGA CRAXY ???
Ostatnio zmieniony 30.07.2007, 16:22 przez NFC04, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
-
Sam jestes farmazon, po co w ogole piszesz skoro bedac z Legii nie znasz sprawy?!jarus_warszawa_ pisze:Jot pisze:Potwierdzi ktoś??West pisze:wszystko fajnie nie ciekawie na Legii,
ale co z ta plota o fanie KSC ?
Jarus tego co piszesz czytać się nie da......
nikt tego narazie nie potwierdza moim zdaniem to jest farmazon . Bede sie staral pisac wyraźniej . i nie poprawiac mnie![]()
![]()
FC z Dolnegośląska odlączyl sie od grupy , dostal po glowie i stracil flage!
"Współczuję tym, którzy nie piją. Wstają rano i wiedzą, że cały dzień będą się czuć tak samo."
-
Jako iż nie jestem ani kibicem Zagłębia, ani Legii postaram się je wybronić. Nie wiem co macie do Zagłębia, że frekwencja była 6-7 tysięcy. Faktycznie, nie poraża, ale czy jest aż tak zła? Nie jest tym bardziej, że Lubin ma około 80 tysięcy mieszkańców. Wielkiego potencjału nie ma, a jest nieźle. Oczywiście, wiele brakuje Zagłębiu do np. Lecha, Legii czy Widzewa, wiadomo. Ale jak na wielkość miasta dają sobie nieźle radę, frekwencja jest dość przeciętna jak na realia ligowe, ale na takiej wielkości miasto moim zdaniem naprawdę dobra.
Z drugiej strony Legia, 8 tys. (wg. gazet
) ale jednak protestowali,a te karty kibica to moim zdaniem totalny idiotyzm. Frekwencja nie powaliła, ale wiadomo. Legioniści (z resztą słusznie) protestują przeciwko zarządowi i pomimo nienawiści do Legii, życzę powodzenia w walce z zarządem, który jest naprawdę pojebany.
Z drugiej strony Legia, 8 tys. (wg. gazet

-
Przynajmniej jeden który się do tego przyznaje.Kubal pisze:Możesz pisać co chcesz,ja się usprawiedliwiać nie mam zamiaru,frekwencja była do d*** i to fakt,ale jak pisałem wcześniej,nie znacie sytuacji od środka.pit bull pisze:Większość z Was nabija się z Zagłębie L. jaka to u Nich frekwencja, 6-7 tys luda jqak na Mistrza Polski. A co było na Legii? 8000 ? przecież to żenada, klub w największym mieście w Polsce na 8000 kibiców na stadionie?
I nie zmieni tego fakt że narozrabialiście w Wilnie i macie problem z zarządem.
Może i nie znamy, bo mnie to nie interesuje, choć życzę udanej i zwycięskiej walki z zarządem!
-
-
-
do +GKS Katowice+ a zabole mieli rakietnice?? wydaje mi sie ze niema sie co chwalic ze robicie akcje z Ksg!! w tym roku juz 2 razy zabole uzyli rakietnic przeciwko Ruchowi,naszczescie nikt niezostal trafiony!!i tych rakietnic nieuzywaja jacys malolaci,tylko osoby z "ekipy" (jesli mozna tak nazwac grupe ludzi ktorzy uzywaja takiego sprzetu)
1 raz przed wjazdem na FC Siemianowice przed naszym wyjazdem do Gdanska
2 raz na Rudzie Sl
1 raz przed wjazdem na FC Siemianowice przed naszym wyjazdem do Gdanska
2 raz na Rudzie Sl
-
- ostatnie ostrzeżenie
dokładnie,ale jest wsumie na to metoda,olac i poczekac jak moderator usunie wpis.Jackdaniels pisze:Ale niektórzy mają chore rozkminy![]()
Zamiast napisać coś o stracie flagi przez KSC (podobno) lub skomentować akcje Gieksy i Górnika to pierdolicie głupoty.
Co do kolejki to :
+
-Bardzo ładna oprawa Jagielloni ,czytelna i z fajnym tekstem.Do tego dużo ludzi i to co zwykle czyli cały stadion ludzi w barwach. Fajnie to w TV wygląda,jak cały stadion jest kolorowy.
-Frekfencja na Lechu BRAWO
-Akcja GKS&Górnik
-Nasza akcja na Cracovie
-liczba Zagłębia na Lechu
minusów nie pisze

-
Odnośnie akcji na Cracovie ... koleś który podał to info o stracie fany przez Craxe (w relacjach dodając, że to info telefoniczne) edytował post i usunął ten wpis. Tak więc teraz już nie wiadomo czy swoje info mial prawdziwe czy mu się to śniło.
A co do frekwencji to jest to już nudne te ciągłe wytykanie kto gdzie w ilu był. Inna sprawa to, że popieram Legię w walce z zarządem jednak jest małe ale ... sami ten zarząd sprowokowali do takich działań więc niech za wiele nie narzekają.
POZDR
A co do frekwencji to jest to już nudne te ciągłe wytykanie kto gdzie w ilu był. Inna sprawa to, że popieram Legię w walce z zarządem jednak jest małe ale ... sami ten zarząd sprowokowali do takich działań więc niech za wiele nie narzekają.
POZDR
-
-
-
- ban
sluchaj nie mialem jeszcze zadnego info o tej fladze wiec stwierdzilem ZE MOZE BYC TO FARMAZON .oki jezeli jezeli masz takie info to ok ale nie wyzywaj odrazu kogos od farmazoniarzy eLo pozdrawiam .Jurek z Działek pisze:Sam jestes farmazon, po co w ogole piszesz skoro bedac z Legii nie znasz sprawy?!jarus_warszawa_ pisze:Jot pisze: Potwierdzi ktoś??
Jarus tego co piszesz czytać się nie da......
nikt tego narazie nie potwierdza moim zdaniem to jest farmazon . Bede sie staral pisac wyraźniej . i nie poprawiac mnie![]()
![]()
FC z Dolnegośląska odlączyl sie od grupy , dostal po glowie i stracil flage!
[link] czytajcie i na dole zobaczcie zdjecie :/
Moja Mama!, Wyjazdy, Melanże, Mecze u Siebie,...LEGIA WARSZAWA... RESTA MNIE j****
-
- ban
-
- ostatnie ostrzeżenie
Prosze cie odpuś sobie na jakiś czas pisanie na forum bo robisz nam przypał,bo po pierwsze nie macz o czymś pojęcia a sie wypowiadasz a po drugie nie rozumiesz teksu pisanego....mam na myśli odpowiedz "Szydercy" do artykułu do którego ku*** sam podałeś linka....kpina poprostujarus_warszawa_ pisze:jakto my stracilismy ??? rozwin wypowiedzszyderca pisze:na to wychodzi że to (L) straciła fanę, na korzyść...szczurów:P
-
- ban
janku poprostu nie skojarzylem . i nie odpuszcze sobie pisania na tym forum i tyle i pojecia to ty mozesz nie miec oczyms . eLoJanek pisze:Prosze cie odpuś sobie na jakiś czas pisanie na forum bo robisz nam przypał,bo po pierwsze nie macz o czymś pojęcia a sie wypowiadasz a po drugie nie rozumiesz teksu pisanego....mam na myśli odpowiedz "Szydercy" do artykułu do którego ku*** sam podałeś linka....kpina poprostujarus_warszawa_ pisze:jakto my stracilismy ??? rozwin wypowiedzszyderca pisze:na to wychodzi że to (L) straciła fanę, na korzyść...szczurów:P
Moja Mama!, Wyjazdy, Melanże, Mecze u Siebie,...LEGIA WARSZAWA... RESTA MNIE j****
-
-
- ban
na ciebie wola na srac niz plucSeb pisze:Kończ waść wstydu oszczędźjarus_warszawa_ pisze:jakto my stracilismy ??? rozwin wypowiedzszyderca pisze:na to wychodzi że to (L) straciła fanę, na korzyść...szczurów:P![]()
plują ci w twarz, a ty myślisz że deszcz pada..
-
-
popieram w 100% i podpisuje sieNFC04 pisze:ku*** ludzie (dzieci) litosci przeciez tego sie czytac nie da... 9 z 10 stron tego tematu nadaje sie do wyjebania bo to ciagla napinka dotyczaca frekwencji danej ekipy.... c*** was obchodzi ile osob przychodzi na Lazienkowska, ile w Lubienie a ile w Krakowie.... Chodzi tyle ile chodzi i c*** wam do tego. Zajmijcie sie soba albo najlepiej pozbierajcie kloski i idzcie pograc w kapsle w piaskownicy... Paranoja zeby czlowiek chcacy poczytac jakies relacje z meczow musila wylawiac je z takiego balaganu. Proponuje od nastepnej kolejki Banowac jegomosciow zajmujacych sie takim procederem jak wytykanie komus frekwencji albo chociaz kasowac posty o ww tematyce. Pewnie zaraz na mnie posypia sie JOBY ale mam to gdzies ... chce (nie tylko pewnie ja) w spokoju poczytac sobie relacje z wyjazdow poszczegolnych ekip albo ekip gospodarzy...
-
- ban