Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
ts06

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: ts06 » 30.05.2015, 19:28

kolejny żyd-nethools/napinka 100%;) .Polecam melise choć obawiam się że tu natura nie pomoże i trza będzie pójść w chemie.
Popatrz na twojego 'brata po szalu' z tym debilnym nickiem.Tabletki bierze regularnie więc mniej ciśnieniuje a stara się swoje spierdolenie przełożyć na dowcip.

iparts.pl
Pałacyk

Post autor: Pałacyk » 30.05.2015, 20:07

JeŻuS C-trus pisze:
Pałacyk pisze:.Ja napisałem że za kilka lat czyli jakieś 5 może 7.Taki Lech czy Ruch już większego poziomu nie osiągną raczej a Wisła właśnie przez te kilka lat może się do nich zbliżyć.

Ogólnie to widzę,że KSC na siłę chce umniejszać tutaj sukcesy czy kroki ku sukcesom rywalowi.Za chwile wpadnie JeŻuS i będzie znowu swoje głupie głupoty pisał nie związane z tematem.
Temat tego wątku brzmi:Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat.Spakuj, więc z łaski swojej,swoje grabki i łopatkę,wiaderko i foremki,swoje mżonki i marzenia na przyszłość i W********** do tematu "Kim zostanę jak będę duży".Tam możesz głosić swoje "mądre mądrości ".Pa!łacyku
A co cię tak boli?że nie wspomniałem o twojej ekipie a o rywalu?Ty masz jakieś życie poza k.net bo siedzisz tu non stop internetowy wojowniku.Twoja piaskownica to internet a zabawki to klawiatura i myszka:D
p**** nad głową, pi pi p**** nad głową.
Kręć dupą swoją, kre kre kręć dupą swoją

S.J.

Post autor: S.J. » 30.05.2015, 21:04

Mnie dziwi jedna sytuacja.Po wycieczce Wisły do Rzymu na faceboku i forach internetowych krąży w c*** zdięć ekipy Wisła Sharks bez jakiegokolwiek zamazywania twarzy i nie są to fotki robione przez pismaków ,tylko hulają na Wiślackich oficjalnych profilach kibicowskich.Mam rozumieć ,że ekipa się na to godzi ??

Banti

Post autor: Banti » 30.05.2015, 21:12

Pajacyk, uhylisz rabka tajemnicy skad jestes 'bezstronny obserwatorze Lodzi i Krakowa'?
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!

ts06

Post autor: ts06 » 30.05.2015, 21:31

S.J. pisze:Mnie dziwi jedna sytuacja.Po wycieczce Wisły do Rzymu na faceboku i forach internetowych krąży w c*** zdięć ekipy Wisła Sharks bez jakiegokolwiek zamazywania twarzy i nie są to fotki robione przez pismaków ,tylko hulają na Wiślackich oficjalnych profilach kibicowskich.Mam rozumieć ,że ekipa się na to godzi ??
'Wycieczki' zagraniczne mają to do siebie że foty krążą, nie raz przecież wyciekały twarzówki Legii czy Lecha.Nie sądzę by ta pierwsza fota wyszła od nich, szczególnie że z tego co pamiętam to na skwk były tylko foty z kominami, ale z tego co wiem to już później tak - była zgoda na nie zamazywanie twarzy.

Pałacyk

Post autor: Pałacyk » 30.05.2015, 22:07

Banti pisze:Pajacyk, uhylisz rabka tajemnicy skad jestes 'bezstronny obserwatorze Lodzi i Krakowa'?
A to nie można już się wypowiadać jeśli się nie jest z ww.miast?Wiem,że kibica Lecha boli jak sie pisze prawdę o sytuacji z miasta ich zgody czy układowicza ale ja tu nie sieję napinki tylko piszę to co obserwuję i to co ludzie mówią i piszą.Nigdzie nie obraziłem żadnej z ekip tylko napisałem że Wisła ma przewagę w Krakowie a w Łodzi jest 50/50 ilościowo i jakościowo.W życiu bym nie napisał krzywego słowa na ekipę ŁKSu,która ma top bandę h w Polsce czy Cracovię,która też miała swoje lata w mieście ale teraz sytuacja odwróciła się i trzeba to przyjąć po prostu na klatę.

obiektywny pn

Post autor: obiektywny pn » 30.05.2015, 22:10

Banti pisze:Pajacyk, uhylisz rabka tajemnicy skad jestes 'bezstronny obserwatorze Lodzi i Krakowa'?
Orientujecie sie czy jest jakis temat o Łodzi? jezeli tak, jak sie nazywa?
Jak Trzystu w Sparcie, Walczymy wciąż uparcie!!!

Doktor

Post autor: Doktor » 30.05.2015, 22:54

Przeciez ten pajacyk to kolejne wcielenie tego niedojebka co szynobus napadl.bezstronny obserwator hehe.ku*** ten bazant nawet nie ogarnia ze przez ten swoj czerstwy styl jest trzasniety po pietwszym akapicie .w temacie lodzkim tez rozstzygnal ze jest 50/50 po tym ze kumaci ludzie z ekip tak mowia.Wisly i Cracovii tez nigdy na oczy nie widzial chyba ze jak byl na wycieczce na Wawelu.pochwal sie pajacyku z jakiej jestes ekipy zeby bylo wiadomo z kim sie gada.nie wstydz sie wariacie zwariowany
mahomet to pedofil. AVE BMH

Hutnik_Pany

Post autor: Hutnik_Pany » 30.05.2015, 22:59

Panowie z Wisly i Cracovii. Od kilku dni rozwalacie na potege ten temat, chwalac sie kto to nie jest lepszy w czym i dlaczego. Proponuje Wam umowic sie jutro na 12.00 na ustawke na Bloniach. Banda na bande. Zobaczymy kto ma wieksze jaja i przyjdzie. My Hutnicy bedziemy Wam sedziowac. Aby bylo ciekawiej mozecie wszyscy walczyc bez koszulek. Napewno nie bedzie problemu z ogarnieciem kto jest kto, bo pielgrzymi z Rzymu beda sie wyrozniac swoja swieza opalenizna. Aha niech ta ustawka pozostanie w tajemnicy, aby nikt postronny, a zwlaszcza policja sie nie dowiedzial.

Powodzenia, niech wygra lepszy!

Post autor: *** » 30.05.2015, 23:08

no jeszcze tego brakowało w temacie, ostatni bastion horroru

Makler

Post autor: Makler » 30.05.2015, 23:45

*** pisze:no jeszcze tego brakowało w temacie, ostatni bastion horroru
.. napisała mega pała w kagańcu co siedzi przed monitorem 24h i trzepie wacka po każdym kolejnym durnym poście. Typowy profil kumacza w k.net który toczy codzienne boje przed komputerem ze swoimi odpowiednikami w pejsach i resztą świata.

Poziom forum dzięki takim pajacom nie przekroczy nigdy nawet warstwy mułu...

A/J

Post autor: A/J » 31.05.2015, 01:29

JeŻuS C-trus pisze:Sędzia kalosz!!
A jak tam jego zdrowie?

info_z_rzymu

Post autor: info_z_rzymu » 31.05.2015, 06:44

S.J. pisze:Mnie dziwi jedna sytuacja.Po wycieczce Wisły do Rzymu na faceboku i forach internetowych krąży w c*** zdięć ekipy Wisła Sharks bez jakiegokolwiek zamazywania twarzy i nie są to fotki robione przez pismaków ,tylko hulają na Wiślackich oficjalnych profilach kibicowskich.Mam rozumieć ,że ekipa się na to godzi ??

godzi.

Obrazek

zdechła skarpeta

Post autor: zdechła skarpeta » 31.05.2015, 07:55

Sam Fisher pisze:
zdechła skarpeta pisze:
Pałacyk pisze: Jeszcze kilka lat i moim zdaniem Wisła dogoni ścisłą czołówkę polski jeśli chodzi o H czyli zbliży się do poziomu Lecha czy Ruchu.
buahahahaha

:)

buahahahahahahahahahah

a w którym momencie jest teraz? czy to , że wstawiła napakowanych opalonych chłopaków z rzymu to znaczy że COKOLWIEK znaczą??
wisła h to na razie s-f
wisła to na dziś dzień jedna z dwóch najbardziej frajerskich ekip w kraju, która boi się wyskoczyć na gołe łapy z kim kolwiek
Zalatuje hipokryzją prosto z supermarketu na kałuży

Tak tak ooo tak tak
nie dość, że frajerzy to i bez szkoły :)))
"wisła to na dziś dzień jedna z dwóch najbardziej frajerskich ekip w kraju"
Kimkolwiek jesteś życzę Ci dobrze :)

WOB

Post autor: WOB » 31.05.2015, 08:19

zdechła skarpeta pisze:
Pałacyk pisze: Jeszcze kilka lat i moim zdaniem Wisła dogoni ścisłą czołówkę polski jeśli chodzi o H czyli zbliży się do poziomu Lecha czy Ruchu.
buahahahaha

:)

buahahahahahahahahahah

a w którym momencie jest teraz? czy to , że wstawiła napakowanych opalonych chłopaków z rzymu to znaczy że COKOLWIEK znaczą??
wisła h to na razie s-f
wisła to na dziś dzień jedna z dwóch najbardziej frajerskich ekip w kraju, która boi się wyskoczyć na gołe łapy z kim kolwiek
Może podaj jakieś argumenty za tym swoim twierdzeniem?

Post autor: *** » 31.05.2015, 08:44

garbatym na dzień dzisiejszy zostały najwyżej opinie rodem z onetu na temat wszystkiego co związane jest z Wisłą, prezentowali by jakiś poziom to może ktoś te kity jeszcze by łyknął.nie zapominajmy oczywiście o dzielnych kibicach Hutnika, misjonarskim głosie rozsądku na forum.

starysadeczanin

Post autor: starysadeczanin » 31.05.2015, 09:07

kilka słow o kibicach w Krakowie
jade ostatnio trnwajem lini 18 z Krowodrzy Gorki naprzeciwko mnie siedzi 2 mlodych chlopakow ok 20 lat moze 40 kilo wagi graja na telefonach. caly czas jednak nerwowo podnosza glowe i rozgladaja sie na kazdym przystanku kto wchodzi jakby sie kogos obawiali, co oczwiscie od razu zwrocilo moja uwage bo wygladalo smiesznie.dojezdzamy do dworca wychodze sobie w kierunku galerii a kolesie ida pospiesznie w jej kierunku nagle przekraczajac brame galeri wyciagaja z plecaka smycze z napisem Cracovia wydaja okrzyk Pasy Pasy i bohatersko wchodza do galerii gdzie czuja sie bezpiecznie i moga poszpanowac jacy to kibole
naprawde beka smiechu ale oczywiscie w galeri pod okiem kamer i ochroniarzy wlos z glowy nie spadnie
taki to poziom dzisiaj prezetuja kibice

r-m

Post autor: r-m » 31.05.2015, 10:22

starysadeczanin pisze:kilka słow o kibicach w Krakowie
jade ostatnio trnwajem lini 18 z Krowodrzy Gorki naprzeciwko mnie siedzi 2 mlodych chlopakow ok 20 lat moze 40 kilo wagi graja na telefonach. caly czas jednak nerwowo podnosza glowe i rozgladaja sie na kazdym przystanku kto wchodzi jakby sie kogos obawiali, co oczwiscie od razu zwrocilo moja uwage bo wygladalo smiesznie.dojezdzamy do dworca wychodze sobie w kierunku galerii a kolesie ida pospiesznie w jej kierunku nagle przekraczajac brame galeri wyciagaja z plecaka smycze z napisem Cracovia wydaja okrzyk Pasy Pasy i bohatersko wchodza do galerii gdzie czuja sie bezpiecznie i moga poszpanowac jacy to kibole
naprawde beka smiechu ale oczywiscie w galeri pod okiem kamer i ochroniarzy wlos z glowy nie spadnie
taki to poziom dzisiaj prezetuja kibice
Pomijam dalsza czesc tekstu, ale znasz takie cos jak "roczny niewidoczny"?

bhbd88

Post autor: bhbd88 » 31.05.2015, 10:29

może, patrzyli czy kanary nie wsiadają ;) a ja mam pytanie na temat okolic ulicy Siemaszki i Żabinca znajdującego się obok. Jaki podział sił? Na murach widnieją pasy, aczkolwiek ostatnio zauważyłem, że druga strona skasowała na tych terenach chyba wszystkie grafy.

Pałacyk

Post autor: Pałacyk » 31.05.2015, 12:30

Doktor pisze:Przeciez ten pajacyk to kolejne wcielenie tego niedojebka co szynobus napadl.bezstronny obserwator hehe.ku*** ten bazant nawet nie ogarnia ze przez ten swoj czerstwy styl jest trzasniety po pietwszym akapicie .w temacie lodzkim tez rozstzygnal ze jest 50/50 po tym ze kumaci ludzie z ekip tak mowia.Wisly i Cracovii tez nigdy na oczy nie widzial chyba ze jak byl na wycieczce na Wawelu.pochwal sie pajacyku z jakiej jestes ekipy zeby bylo wiadomo z kim sie gada.nie wstydz sie wariacie zwariowany
Scenę kibicowską w Polsce obserwuję od mniej więcej drugiej połowy lat 90tych także daruj sobie takie teksty.tego co napisałeś że jestem tym z szynobusu to nawet nie zamierzam komentować.Czerstwy styl?niech przynajmniej połowa piszących tutaj przyjmie mój styl w ktorym nie ma napinki to to forum będzie o wiele lepiej wyglądać.

Pałacyk

Post autor: Pałacyk » 31.05.2015, 15:29

PyskatySK pisze:zamknij p**** intropojebie. :)
Masz idealny nick do tego co prezentujesz tutaj.

Sam Fisher

Post autor: Sam Fisher » 31.05.2015, 15:37

bhbd88 pisze:może, patrzyli czy kanary nie wsiadają ;) a ja mam pytanie na temat okolic ulicy Siemaszki i Żabinca znajdującego się obok. Jaki podział sił? Na murach widnieją pasy, aczkolwiek ostatnio zauważyłem, że druga strona skasowała na tych terenach chyba wszystkie grafy.
Siemaszki to Cracovia jednak to co widziałeś pokasowane to wjazdy Olszy II do której nie mają podjazdu w żadnym aspekcie

miszigan

Post autor: miszigan » 31.05.2015, 20:34

BornOfhate pisze:Wisła kilku ekipą już proponowała skrzyżować rękawice ;)
sama propozycje też dostawała? :)

obiektywny pn

Post autor: obiektywny pn » 31.05.2015, 21:08

miszigan pisze:

Skoncz pierdolic. proponowala tylko w twoich bajkach
Jak Trzystu w Sparcie, Walczymy wciąż uparcie!!!

Orange&Mango

Post autor: Orange&Mango » 31.05.2015, 21:21

obiektywny pn pisze:
miszigan pisze:

Skoncz pierdolic. proponowala tylko w twoich bajkach
Sam skończ pierdolić bo chyba c**** wiesz

halodrol

Post autor: halodrol » 31.05.2015, 22:07

Każdy średnio ogarnięty wie, ile i jakie propozycje i rozmowy toczyły się w ciągu ostatniego roku. Napewno wiedzą to też moderatorzy a przynajmniej Foxx.
Skoro więc na tym forum jest przyzwolenie by głos zabierały dauny nie mające pojęcia o niczym np koleżka obiektywny_pn to tylko świadczy jaki kurewsko niski poziom sięgnęło to forum.

H_C

Post autor: H_C » 31.05.2015, 22:11

BornOfhate pisze:Ej zydki uspokócie się i nie napinajcie się tak Wisła to czołówka H może nie podium ale czołówka nie tak jak wy 2ga liga lub początek 3ciej;)
Jakoś nie przypominam sobie żebyście się zebrali nawet z Lechem na jakąś lepsza ekipe ;-) Wisła kilku ekipą już proponowała skrzyżować rękawice ;)
Wychodzi na to, że mało wiesz. a to, że wyście sie zebrali jak do tej pory chyba trzy razy ze śląskiem i lechią o niczym nie świadczy, bo wam do niczego nie doszło.

H_C

Post autor: H_C » 31.05.2015, 22:13

Sam Fisher pisze:
bhbd88 pisze:może, patrzyli czy kanary nie wsiadają ;) a ja mam pytanie na temat okolic ulicy Siemaszki i Żabinca znajdującego się obok. Jaki podział sił? Na murach widnieją pasy, aczkolwiek ostatnio zauważyłem, że druga strona skasowała na tych terenach chyba wszystkie grafy.
Siemaszki to Cracovia jednak to co widziałeś pokasowane to wjazdy Olszy II do której nie mają podjazdu w żadnym aspekcie
Innej odpowiedzi na ten post sie nie spodziewałem, zaraz sie okaże, że żadne nasze osiedle nie ma startu do najsłabszej waszej wioski ;)

Hutnik_Pany

Post autor: Hutnik_Pany » 31.05.2015, 22:27

Hutnik_Pany pisze:Panowie z Wisly i Cracovii. Od kilku dni rozwalacie na potege ten temat, chwalac sie kto to nie jest lepszy w czym i dlaczego. Proponuje Wam umowic sie jutro na 12.00 na ustawke na Bloniach. Banda na bande. Zobaczymy kto ma wieksze jaja i przyjdzie. My Hutnicy bedziemy Wam sedziowac. Aby bylo ciekawiej mozecie wszyscy walczyc bez koszulek. Napewno nie bedzie problemu z ogarnieciem kto jest kto, bo pielgrzymi z Rzymu beda sie wyrozniac swoja swieza opalenizna. Aha niech ta ustawka pozostanie w tajemnicy, aby nikt postronny, a zwlaszcza policja sie nie dowiedzial.

Powodzenia, niech wygra lepszy!
Na ustawke ustawiona przez ze mnie, co jest wielkiem zaskoczeniem, NIKT nie przyszedl. Czyli to kto jest najlepszy w Krakowie wciaz jest nie rozstrzygniete. Teraz pora aby w szranki staneli kibice Hutnika i Garbarni. Czy Garbarze przyjmujecie nasze zaproszenie na pojedynek na ubitej ziemi?

Doktor

Post autor: Doktor » 31.05.2015, 23:43

Ogolnie jeden z najciekawszych tematow tutaj.gdyby wykasowac odpowiedzi nie dojebkow i innych pajacykow.poziom by sie podniosl jak przy rejestracji byl obowiazek wpisac jaki klub sie reprezentuje.wiadomo ze nie da sie zweryfikowac wszystkich ale i tak byloby lepiej niz teraz.osoby bez klubu powinny miec zakaz pisania w dziale kibice.

Jaskół

Post autor: Jaskół » 31.05.2015, 23:58

Nie wiem czy by to coś dało Doktor. Forum schodzi na psy z każdym dniem przez to, że nie jest zamknięta rejestracja i codziennie jest przypływ nowych kont niedojebów z intorem na czele. Widocznie adminom nie zależy, by tutaj był w miarę normalny poziom.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''

Sam Fisher

Post autor: Sam Fisher » 01.06.2015, 00:51

H_C pisze:
Sam Fisher pisze:
Innej odpowiedzi na ten post sie nie spodziewałem, zaraz sie okaże, że żadne nasze osiedle nie ma startu do najsłabszej waszej wioski ;)
Porównaj obiektywnie względnie słabe Siemaszki to jednego z najmocniejszych osiedli Wisły zamiast bronić ślepo swojej strony

Doktor

Post autor: Doktor » 01.06.2015, 01:30

Taki ze nie jezdzisz na wyjazdy po Polsce,nie udzielasz sie pod zadnym wzgledem na sektorze,od machania balonem poprzez uczestniczenie w dopingu na awanturach konczac.nie uzerasz sie z milicja itd itp.wiec po kiego h*** masz sie tu wypowiadac jak w tym nie uczestniczysz i cie to nie dotyczy.wiec nic do tematu nie wnosisz.teraz juz rozumiesz.zaloz sobie w hydeparku temat livorno fc cos tam i tam sue udzielaj a nie zasmiecaj tematow o ktorych wiedze czerpiesz z internetu tv lub tegi co ci koledzy powiedza.

Pająk Spajder

Post autor: Pająk Spajder » 01.06.2015, 07:10

halodrol pisze:Każdy średnio ogarnięty wie, ile i jakie propozycje i rozmowy toczyły się w ciągu ostatniego roku. Napewno wiedzą to też moderatorzy a przynajmniej Foxx.
Skoro więc na tym forum jest przyzwolenie by głos zabierały dauny nie mające pojęcia o niczym np koleżka obiektywny_pn to tylko świadczy jaki kurewsko niski poziom sięgnęło to forum.
Co wy sobie myślicie, że po wszystkich waszych krzywych akcjach nagle ekipy zacznął was traktować jak honorową bande? Macie długą tradycje krzywych akcji jak branie sprzętu na awanture na pięści ( Grabiszyńska) czy używanie go w miastach gdzie obowiązuje pakt poznański (Kielce, Lublin), więc wbijcie to sobie do łbów, że dla chuligańskiej Polski byliście jesteście i będziecie bandą c****.I żadne oświadczenia internetowe tego nie zmienią. Walczyć to wy możecie co najwyżej z Cracovią, tyle że po każdej takiej walce niezależnie od wyniku wychodzi na jaw jakie u was jest konfidenctwo, ale co tu się dziwić skoro sami dumnie prezentujecie na fotkach, że macie u siebie konfiture.

Jaskół

Post autor: Jaskół » 01.06.2015, 07:11

Babeuf pisze:
Doktor pisze:(...)osoby bez klubu powinny miec zakaz pisania w dziale kibice
Uważam, że każdy powinien mieć prawo do wypowiedzi. Nie ma przecież obowiązku kibicowania jakiemuś określonemu klubowi. Osobiście sympatyzuję z włoskim AS Livorno i podaj mi, proszę, jakiś ważki argument na rzecz tego, bym nie mógł wypowiadać się w tym oto temacie?
Znowu szmato założyłaś nowe konto. Gdyby ktoś nie wiedział to na meczach Livorno wywieszane są szmaty z che guevarą oraz sierpy i młoty także nie wdawajcie się z dzbanem w dyskusje, bo kurwisko chce dyskusję sprowokować.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''

Post autor: *** » 01.06.2015, 11:04

Pająk Spajder pisze:
halodrol pisze:Każdy średnio ogarnięty wie, ile i jakie propozycje i rozmowy toczyły się w ciągu ostatniego roku. Napewno wiedzą to też moderatorzy a przynajmniej Foxx.
Co wy sobie myślicie, że po wszystkich waszych krzywych akcjach nagle ekipy zacznął was traktować jak honorową bande? Macie długą tradycje krzywych akcji jak branie sprzętu na awanture na pięści ( Grabiszyńska) czy używanie go w miastach gdzie obowiązuje pakt poznański (Kielce, Lublin), więc wbijcie to sobie do łbów, że dla chuligańskiej Polski byliście jesteście i będziecie bandą c****.I żadne oświadczenia internetowe tego nie zmienią. Walczyć to wy możecie co najwyżej z Cracovią, tyle że po każdej takiej walce niezależnie od wyniku wychodzi na jaw jakie u was jest konfidenctwo, ale co tu się dziwić skoro sami dumnie prezentujecie na fotkach, że macie u siebie konfiture.
skoro zabierasz głos w imieniu chuligańskiej Polski to chociaż napisz komu kibicujesz...a tak na marginesie to c*** Wisłę obchodzi co sobie ktoś o niej myśli.jest opcja sprawdzenia się z Wisłą na łapy, jedni mają to na uwadze, drudzy mają kupę.

cerber14

Post autor: cerber14 » 01.06.2015, 11:08

[link]
"Kibole Cracovii nie przyznają się do winy. Twierdzą, że na miejscu znaleźli się przypadkowo i zostali zaatakowani podczas spaceru przez zamaskowanych mężczyzn. Maczetę mieli, ale tylko do samoobrony. Do winy nie przyznają się kibole Wisły Dawid B. i Filip F., ale inną postawę prezentują ich koledzy. Pierwszy ujawnił szczegóły zajścia Maciej M. Teraz proponuje dla siebie karę 4 lat więzienia w zawieszeniu na 8 lat. Roger G. chce się poddać karze 5 lat więzienia w zawieszeniu na 10 lat, a Dawid G. 4 lat w zawieszeniu na 6 lat."
Obrazek

Pająk Spajder

Post autor: Pająk Spajder » 01.06.2015, 12:41

*** pisze:
Pająk Spajder pisze:
skoro zabierasz głos w imieniu chuligańskiej Polski to chociaż napisz komu kibicujesz...a tak na marginesie to c*** Wisłę obchodzi co sobie ktoś o niej myśli.jest opcja sprawdzenia się z Wisłą na łapy, jedni mają to na uwadze, drudzy mają kupę.
A ty w czyim imieniu zabierasz głos bo chyba nie Wisły skoro cały czas piszesz o nich w 3-ciej osobie? Napisałeś 400 postów na forum kibicowskim a reprezentować to możesz co najwyżej sektor rodzinny...a tak na marginesie to c**** i konfidentów może też c*** obchodzi co ktoś o nich myśli tylko co to zmienia?

bnm

Post autor: bnm » 01.06.2015, 13:17

Pająk Spajder reprezentuje co najwyżej swoją mame. 4 posty najebał i wszystkie dotyczą Wisły, pewnie kiedyś ta Wisła skrzywdzić go musiała stąd te kompleksy.

Post autor: *** » 01.06.2015, 14:50

w imieniu krakusa, kibica Wisły ;)a ty pedale jak się wstydzisz własnego pochodzenia to W********** z tego tematu najlepiej na onet...

ODPOWIEDZ