Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Sjordskold
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
mercedes ku rwa jego mać, hahaha
Coś się dzisiaj działo w Łodzi? Na autostradzie A2 widziałem dziś w okolicach 18:00 dwa zestawy składające się z polewaczki, karetki, mitsubishi i około 15 busów.
Z rok temu miałem odwiedzić Żyrardów przy okazji meczu III ligi i na stadionie sporo osób w barwach Legii, mało tego zrobiliśmy małą wycieczkę po mieście i nikogo w barwach Widzewa. Nie mówię oczywiście że Żyrardów to jest Legia, bo nie znam aż tak dobrze sytuacji, aczkolwiek wydaje mi się że gdyby Widzew całkowicie zdominował miasto, to nie latały by po ich mieście osoby z Legii.Marek21 pisze:Polecam nieraz troche dystansu do swojej najzajebistrzej Legii. Nawet mój kumpel ze studiów, który mieszka w Żyrardowie, ale nie bardzo interesuje się piłką, mówi, że zmieniło się bardzo na waszą niekorzyść, i dużo łatwiej Widzewiaka spotkać w Żyrardowie. Ale on pewnie też przesiąkł tą naszą propagandą nawet o niej nie wiedząc:)jestesmywaszastolica pisze:ale jak straciliśmy Żyrardów to jak mamy niby malować w nim grafy ? w sensie z Warszawy dzwonią do Was po pozwolenie ?
akurat te dwa miasta to przykład waszej napisze to wprost śmiesznej propagandy. musi być z Wami naprawdę źle skoro sami się oszukujecie, ale patrząc na wasz zjazd z najbardziej aktywnej ekipy w Polsce jeszcze kilka lat temu, do bandy która terroryzuje Grudziądz, Bełchatów, Lutomiersk, Wałcz, Wieluń, Siedlce, Kwidzyn, Żyrardów, Piotrków i c*** wie co jeszcze, ale jak przychodzi co do czego to was po prostu nie ma.
-
Sjordskold
Link powyżej do jakiejś zjebanej gry, nie wchodzić! A poważnie wydaje mi się, że to temat "Łódź i województwo łódzkie", a nie "Moda wśród chłopaków z Grudziądza i okolic oraz ich rozpędzanie się w stronę obiektywu kamery".
-
Sjordskold
Nadal nie rozumiem, co film z udziałem jakichś kilkunastu jednakowo ubranych kolesi ma udowadniać w temacie o Łodzi i województwie łódzkim, ale OK. I nie z ŁKS-em, tylko z Legią dyskutowaliście sobie o tamtych miasteczkach.
No i tym postem powinno się zakończyć temat FC.Łks dobrze wie jaka jest siła widzewskich fc i dlatego próbuje to umniejszyć śmiesznym hasełkiem Większość ich dojezdza ze wsi.Od wielu lat Widzew to potęga jeśli chodzi o fan cluby.357. pisze:wogóle taka dyskusja o fan clubach wygląda jak gadka własciciela malucha z posiadaczem mercedesa. Nawet jeśli RTS coś traci to i tak jest to inna , nieosiągalna dla ŁKSu liga (zaznaczam że mówie tu o fan clubach) .
Co do miasta Łodzi to można powiedzieć,że jest 50/50 z lekkim wskazaniem aktualnie na Widzew jeśli chodzi o sprawy H.
Naprawdę ŁKS to musi wam się po nocach śnić. Rozmowa była o FC Legii i Widzewa z Żyrardowa i FC innych miejscowości, a tu z d*** pojawia się temat ŁKSu.
cobytu,jakie gimnazjum chłopie?Napisałem choć słowo nieprawdy o widzewskich fan clubach i o sytuacji w Łodzi?Według Ciebie pewnie jest 70 do 30 do Łksu ale fakty są inne.Miasto jest podzielone pół na pół i pisali to tutaj już wiele razy kumaci z oby dwóch stron.Co do H to chyba nie powiesz że macie przewagę?Jak to ktoś też napisał raz biali raz czerwoni i tak to się kręci.Ja napisałem z delikatnym wskazaniem na Widzew to odwołuję i napisze że ilość i jakość po równo w mieście.
Wyskoczyles jak filip z konopi ze swoimi teoriami na tematy h ktore dopiero co byly przerobione chyba na piec stron.Do tego jako postronny obserwator wypowiadasz sie kto w Krakowie ma nad kim przewage.To co ja moge o Tobie myslec?Jak jest wedlug mnie w Łodzi to sobie mozesz znalezc w tym temacie.Takie bajki o 30 do 70 to sie moga w glowie gimnazjalisty urodzic a nie w mojej.Pałacyk pisze:cobytu,jakie gimnazjum chłopie?Napisałem choć słowo nieprawdy o widzewskich fan clubach i o sytuacji w Łodzi?Według Ciebie pewnie jest 70 do 30 do Łksu ale fakty są inne.Miasto jest podzielone pół na pół i pisali to tutaj już wiele razy kumaci z oby dwóch stron.Co do H to chyba nie powiesz że macie przewagę?Jak to ktoś też napisał raz biali raz czerwoni i tak to się kręci.Ja napisałem z delikatnym wskazaniem na Widzew to odwołuję i napisze że ilość i jakość po równo w mieście.
-
tuskotronic
Wydaje mi się, że to raczej oni muszą szóstego udowodnić w jakiej kondycji jest ich FC i pokazać się w adekwatnej do rozmiarów Grudziądza, Kwidzyna i okolic liczby.
I czego ma dowodzic ten tekst skopiowany z jakiejs gadzinowki? U was po bramach i na osiedlach malo jest takich zdarzen?
Pewnie tak....sami prawilniacy.
Pewnie tak....sami prawilniacy.
-
Łódź-Andrzejów
Można jeszcze dodać, że Łks miał dzisiaj niespodziankę u siebie na stadionie.
Jak tam ełkałesiaki żegnanie rudery w tym smrodzie ? ;-)
-
zdeptany trawnik
Zaraz etatowi ujadacze z Łks-u nam wszystko wyjasnia tylko musza popytac kolegow co pisac bo lipa w c*** ale jestem pewien ze teksty i tłumaczenia beda zacne haha
Zebraliście się w czterysta osob, rzeczywiście w obecnych czasach, jest to dla Was sukces i tego się trzymajmy.
Bajki o waszej sile chuliganskiej, możecie już tylko wypisywać w takich relacjach, tylko to Wam pozostalo.
Zróbcie coś konkretnego, wtedy będzie o czym gadać.
Narazie to cwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, może kiedyś razem z tymi swoimi wszsytkimi fan clubami będziecie w stanie się nam zrewanżować za Poddębice. Póki co to tylko słowa, słowa i czarne koszulki :))
Bajki o waszej sile chuliganskiej, możecie już tylko wypisywać w takich relacjach, tylko to Wam pozostalo.
Zróbcie coś konkretnego, wtedy będzie o czym gadać.
Narazie to cwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, może kiedyś razem z tymi swoimi wszsytkimi fan clubami będziecie w stanie się nam zrewanżować za Poddębice. Póki co to tylko słowa, słowa i czarne koszulki :))
http://zapodaj.net/03967dd11b8f6.jpg.html :) łks nawet swojej psiej budy nie umie obronić ...a podobno jakąś "akcje" mieli ..pożegnaj galerę czy coś ... to Widzewiacy pożegnali ją chyba z większą pompą :D
-
ŁKS1908ŁKS
Widzew ma bardzo mocny 400osobowy chuligański skład... Andersen Wam to pisał ?
Wiedzieliscie gdzie gramy. Wiedzieliscie pewnie ze sie zbierzemy. Gralismy mecz tuz przed wami. Gdzie byliscie?
Trzeba bylo sprawdzic ten slaby sklad upiekszony przez andersena.
Trzeba bylo sprawdzic ten slaby sklad upiekszony przez andersena.
a ilu Was dziś było na pożegnaniu starej galery…? konkretne liczby poproszę...dintre pisze:Zebraliście się w czterysta osob, rzeczywiście w obecnych czasach, jest to dla Was sukces i tego się trzymajmy.
trzeba było ją sprawdzić, daleko nie było, zaś czasu Wam by nie brakło… no ale, zawsze na kibice.net muskuł łatwiej prężyć niż facjatę na oklep ewentualny wystawić…dintre pisze:Bajki o waszej sile chuliganskiej (…)
nie, Gall Anonim… pasuje?ŁKS1908ŁKS pisze:Widzew ma bardzo mocny 400osobowy chuligański skład... Andersen Wam to pisał ?
Widziałem te waszą 400 osobową bandę jak szliście w obstawie przy Drewnowskiej.
0 barw, jakieś 10% w koszulkach widzewu. Na chuliganke to za wiele osób też tam nie wyglądało.
(zresztą sami napisaliście że rzuciły się na was "dzieci" więc zbyt groźnie to raczej nie wyglądaliście:))
Dobrze że jak to napisaliście zbieraliście się po cichu bo jak bym wiedział to bałbym się na mecz iść :)
0 barw, jakieś 10% w koszulkach widzewu. Na chuliganke to za wiele osób też tam nie wyglądało.
(zresztą sami napisaliście że rzuciły się na was "dzieci" więc zbyt groźnie to raczej nie wyglądaliście:))
Dobrze że jak to napisaliście zbieraliście się po cichu bo jak bym wiedział to bałbym się na mecz iść :)
A jednak wystarczyło byś siedział cichutko w domciu z obesranymi majtkami.
Z waszej relacji wynika ,że zebraliście się po cichu niepokojeni przez nikogo. Trzeba było wykręcić numer i się sprawdzić a nie pierdolicie trzy po trzy . Kolejny weekend dla Widzewa ? Chłopaki nie wiem co bierzecie ale zmiencie dilera. Dzisiaj nie doszło do niczego i nic nie zostalo zweryfikowane,zadnego starcia nie bylo a podniecacie sie jakbyscie zaliczyli walke roku. Ochloncie odejdz jeden z drugim od komputera wyjdz na ulice i sprawdz co sie na niej dzieje. Skoro byliscie dzisiaj takim mocnym skladem moze trzeba bylo samemu cos sprobowac wykrecic a nie zakonczyc dzien relacja na wtm. A moze jaracie sie ze kolejny weekend na + dla Was po tym jak oblaliście farbą bramę na Galerę w nocy ? Moze to szczyt waszych mozliwosci. A co do pozegnania starej Galery to chłopaki że tak powiem dni pomyliliście bo ostatni mecz jest 06.06 ale cóż sie mozna po Was spodziewac.
przewidywalna reakcja na krótką relacje z ostatniego meczu drużyny kibiców Widzewa . cóż weekend znów udany dla kiboli Widzewa , wystarczy poczytać relacje z tego jak i z poprzedniego meczu TRMF , nikt tam nie napisał o tym że rządzimy , panujemy , że coś udowodniliśmy ....za to wy udowodniliście że nawet paro zdaniowa relacja z której wynika że był przemarsz 400-stu kiboli wywołuje u was taką reakcję , widać że z waszej strony wypisują się tutaj totalnie odrealnieni matołki !
Gdyby to była jak to napisałeś normalna relacja na temat przemarszu 400 kibicow to nikt tutaj a nie Wy ani my nie poruszali tego tamatu. Tylko ,że z Waszej relacji wynika że jesteście bardzo pewni siebie i z góry zakładacie ,że jakby doszło do starcia to byście wyszli wygrani
Mniej wiecej takimi stwierdzeniami " ŁKS może dziękować Bogu, że nie udało się nam się do nich dostać. ". Wyluzujcie i do nastepnego moze bedzie dane sprwdzić ten Wasz mocny chuliganski sklad
Mniej wiecej takimi stwierdzeniami " ŁKS może dziękować Bogu, że nie udało się nam się do nich dostać. ". Wyluzujcie i do nastepnego moze bedzie dane sprwdzić ten Wasz mocny chuliganski sklad
Rzeczywiście byliśmy bardzo pewni siebie, bo szliśmy dobrą załogą prosto do was i liczyliśmy, że wy jeszcze żyjecie, ale okazało się, że tydzień czasu to dla was za mało, żeby zorganizować kontrę na swoim terenie. Tego dnia naprawdę możecie "dziękować Bogu".
byłeś…? czy specjalnie się zarejestrowałeś chwil kilka temu wraz z kolegą 123jebacpsy by zaistnieć tu na kibice.net?tenztych pisze:Rzeczywiście byliśmy bardzo pewni siebie, bo szliśmy dobrą załogą prosto do was i liczyliśmy, (…)
Teraz to możemy co najwyżej pogdybać. Psy byly przygotowane na to ze gracie rzut beretem od naszego stadionu i moze do czegos dojsc wiec darujcie sobie stwierdzenia że moglismy po cichu podejść. Nastepny sezon tez gramy w 3 lidze pewnie tez bedziemy odwiedzali jedno z jakis waszych FC i wtedy tez mozecie sprobowac swoich sil. Jakos do tej pory żadne miasteczko nie bylo chetne do harców. Same napinacze zza kordonu ;-) jezeli nie dostaniecie licencji na 2 lige to traficie do naszej wiec i tak ciekawie dopiero moze byc.
Zeby nie bylo, nie widzialem calej akcji bo nie bylo mnie w Łodzi, ale skoro byliście tacy chetni na harce, szliscie po cichaczu, to czemu nie bylo telefonow?
Co ty porównujesz wasze mecze w naszych miastach fan clubowych do meczu w Łodzi, kilometr od waszego stadionu na waszym osiedlu w dniu i czasie waszego meczu? Widzisz tą subtelną różnicę?
-
walczzawsze
około kilkunastu stron czytania i .... można się dowiedzieć że Widzewa chuliganki już nie ma i praktycznie Widzewa już nie ma.
Ale fakt jest taki że jakby tak było to Łks zrobiłby wszystko by dostać się do słabego Widzewa który jest na ich terenach, tym bardziej że o tym wiedzieli że grają swój mecz :) Widzew zagrał Łksowi na nosie i pokazał że wszystkie te posty pato, ŁKS1908 i innych można traktować jako Sci-Fi :)
Ale fakt jest taki że jakby tak było to Łks zrobiłby wszystko by dostać się do słabego Widzewa który jest na ich terenach, tym bardziej że o tym wiedzieli że grają swój mecz :) Widzew zagrał Łksowi na nosie i pokazał że wszystkie te posty pato, ŁKS1908 i innych można traktować jako Sci-Fi :)
-
walczzawsze
prośba o szczerą odpowiedź.
Kiedy Łks ustawił się na Widzew jadący na mecz bądź turniej?
nie piszę tu o akcjach osiedlowych bo nie ma to sensu.
-
zdeptany trawnik
Ustawia sie jak beda pewni ze jest nas 2 razy mniej a ze jezdzi nas tylu co ich na meczach u siebie wiec pozostaje im wyłapywac pojedyncze auta lub jakiegos busa i wszystko w temaciewalczzawsze pisze:prośba o szczerą odpowiedź.
-
podejźrzon
co ku***? jakich kamer i jakich psów, w jakim ty świecie żyjesz. ze zbiórki na Żabieńcu przeszliśmy przez osiedle Mireckiego na boisko w parku, i żadnej obstawy psów i kamer nie było. no ale najwygodniej tak napisać:).Mr.KKK pisze:przeszliście się po naszych terenach w obstawie kamer i psów i spuszczacie się jak byście nie wiem czego dokonali...
-
CentralnaPolska1234
tenztych pisze:Co ty porównujesz wasze mecze w naszych miastach fan clubowych do meczu w Łodzi, kilometr od waszego stadionu na waszym osiedlu w dniu i czasie waszego meczu? Widzisz tą subtelną różnicę?

:)
-
walczzawsze
prośba o szczerą odpowiedź.
czy ktoś mi może odpowiedzieć?? takie to trudne??
czy ktoś mi może odpowiedzieć?? takie to trudne??
Widzew wszedł na tereny łksu, 2 km od stadionu łksu w dniu ich meczu, siedział tam 3 godziny, maszerował bez policji, pierwsze godziny też nie były z tak silną obstawą, łks po 3 godzinach i dopiero ze 30 minut przed ich meczem zebrał się w stówkę, podbiegł z policją, krzyknął z daleka cos tam, Widzew próbował wyjść do nich 3ma wyjściami, nie udało się, ale i tak łks wyszedł na zajebisty, bo krzyknął z daleka, co tam że także nie udalo im się podbiec do stadionu. żałosne.
-
ŁKS1908ŁKS
Tak na przyszłość ustalcie sobie jedną wersje jak wracacie do domu i piszcie według niej bo oficjalne info z WTM już zmieniło się w kilka innych wersji z relacji Waszych kibiców... i w ten sposób pokazujecie na tym forum że strona WTM to farmazoniarze i tworzą propagandę dla całej grupy kibiców Widzewa .
za to wasza oficjalna relacja na fp starego polesia wcale farmazonem nie jedzie;dŁKS1908ŁKS pisze:Tak na przyszłość ustalcie sobie jedną wersje jak wracacie do domu i piszcie według niej bo oficjalne info z WTM już zmieniło się w kilka innych wersji z relacji Waszych kibiców... i w ten sposób pokazujecie na tym forum że strona WTM to farmazoniarze i tworzą propagandę dla całej grupy kibiców Widzewa .
-
ŁKS1908ŁKS
a co ma tam jechać farmazonem jak sami przyznaliście że 100 osób z ŁKSu było "500 metrów" od Was w parku ... za to Wasz opis na fp Młodych Bałut twierdzi pod zdjęciami z tego wydarzenia że teraz to już "Władacie Łodzią" więc troche pokory...