Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
kumatszy od ojca pisze:W Wyjątkowychsabiii pisze: Jakich Okolicznościach Polonia Traci Flagi ?
Nie obrażaj kibiców, 90% to cioty a nie kibice.19normals46 pisze:bilety kupili kibice z 91 krajów
kumatszy od ojca pisze:W Wyjątkowychsabiii pisze: Jakich Okolicznościach Polonia Traci Flagi ?
Zazdrosny? Twój czas miną, pogodz sie z tym.darekszpakowski pisze:mógłby ktoś jebnąć tego kurwowskiego? i tatuśka przy okazji... ja p*******..wielkie emocje.. ''stadion Narodowy przystrojony''....
Trzeba było mu buta na plecy zajebać a nie foty cykasz z partyzanta!!!!Mam racje pisze:Z Dniprem grupa Hutnika, z Sevillą ... Czarni Jasło
To idź mu zajeb.lopez88 pisze:Trzeba było mu buta na plecy zajebać a nie foty cykasz z partyzanta!!!!Mam racje pisze:Z Dniprem grupa Hutnika, z Sevillą ... Czarni Jasło
na meczu ze Śląskiem wieszali sierpy i młoty, piłowali coś o Katyniu to na meczu z ukrami wywiesili imperkę, jakby grali z Realem to pewnie powiesiliby łączone fany Sevilli i Barcelony, takie oto zachodnie "ultrasy"...permanent pisze:na dole sektora sevilli po lewej stronie nie wisi przypadkiem rosyjska flaga imperialna - żolto biało czarna?
Widzę że ironii nie zrozumiałeś i najlepiej będzie zakończyć temat PozdroN_ pisze:To idź mu zajeb.lopez88 pisze:Trzeba było mu buta na plecy zajebać a nie foty cykasz z partyzanta!!!!Mam racje pisze:Z Dniprem grupa Hutnika, z Sevillą ... Czarni Jasło
Do postu wyżej nikt od Nas z żadną sevilla nie siedzi.
I na tym zakończcie ten temat.
[link]obiektywnyFAN pisze:89piotrekski jakieś zdjęcia?
Flaga Bielsk P. wisi a dole po prawej stronie, na wysokości połowy Dniepra, często w TV widaćobiektywnyFAN pisze:89piotrekski jakieś zdjęcia?
Dokładnie.Mam racje pisze:Czarni Jasło nie mają Januszów.jonaszkoc pisze:Przecież ten typ w koszulce Czarni Jasło to pewnie jakiś janusz, co pojechał na finał.
Chyba znalazł się ktoś ogarnięty i flaga BIELSK PODLASKI juz nie wisi :)89piotrekski pisze:Naprawdę nie ma tam w miarę znającej realia kibicowskie osoby ,która zdjęła by tę flagę BIELSK PODLASKI i Stargard ? Co to jest wybieg mody w Paryżu ?
Destroye pisze:Chyba znalazł się ktoś ogarnięty i flaga BIELSK PODLASKI juz nie wisi :)89piotrekski pisze:Naprawdę nie ma tam w miarę znającej realia kibicowskie osoby ,która zdjęła by tę flagę BIELSK PODLASKI i Stargard ? Co to jest wybieg mody w Paryżu ?
zdjętacerber14 pisze:[link]
Odleciales w kosmos jesli nie wiesz jakie znaczenie ma slowo Oberschlesien to sie doucz, a taki z ciebie ekspert w sprawach Ukrainy jak z koziej zici rajzentasza.Foxx pisze:Nazwanie Dniepru "banderowcami" jest na tyle zasadne, co powiązanie państwowej tożsamości kibiców Widzewa z Oberschlesien. Mają przecież zgodę, a na Ruchu jest to istotny nurt.
Nie wspomagają żadnej z ekip. Wyjazd piknikowy organizowany dla dzieci z Legnicy przez lokalny ośrodek Kibice Razem do którego należy flaga.Mam racje pisze:Fani Legnicy wspomagają jedną z ekip na finale LE
W takich przypadkach nie ma co tłumaczyć. Paleniezabija :) I taka to "dyskusja".kibolek1983 pisze:Wątpliwa sprawa, że obok flag UPAiny która kocha te barwy. Foxx Ci to zaraz na swoim blogusiu wytłumaczy :D Doczekała sie Polska przyjaciół. WSTYD!
przepraszam za offtopic, ale wpis kolegi jest znakomitym przykładem do tezy mojego postu wyżej. Tak jak Stomil ostatnio wywiesił trans " rządamy ". Trzymajcie jakiś poziom umysłowy do cholery...BornOfhate pisze:Patrząc na fora zagraniczne to finał bez większych wydarzeń kibicowskich więc zarząd PZPN z pisał się na medal ;-) Mam nadzieje że kilku ciapatych dorwie WKS po drodze ;-)
zadam Ci pytanie bo mnie to drażni za każdym razem jak czytam określenie "ciapaty" względem rasy białej.BornOfhate pisze:Patrząc na fora zagraniczne to finał bez większych wydarzeń kibicowskich więc zarząd PZPN z pisał się na medal ;-) Mam nadzieje że kilku ciapatych dorwie WKS po drodze ;-)
Użytkownicy przeglądający to forum: EPGepg, luq88, Mareczek86, maystero, ministerwojny, pdkrpk, wu tang pcklan, Zabek1990 i 111 gości