Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

walczzawsze

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: walczzawsze »

jedna i druga strona niech sobie da spokój już z pisaniem farmazonów bo wstyd na całego....
iparts.pl
mms

Post autor: mms »

Pato a kiedy się odniesiesz na temat waszego wspólnego jeżdżenia po Łodzi z Legią oraz baletów z Lechią? Dowiedziałeś się już? :)
zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik »

mms pisze:Pato a kiedy się odniesiesz na temat waszego wspólnego jeżdżenia po Łodzi z Legią oraz baletów z Lechią? Dowiedziałeś się już? :)
Po co go pytasz o temat z Legią jak on wtedy w piasku sie bawił
Fjk

Post autor: Fjk »

Aleksandrów też to była zasadzka, i pewnie nawet sobie nie zdaje sprawy jakei liczby były ;)
EL 1910

Post autor: EL 1910 »

DK 08 - Tak na Rudzie była Wasza banda. Oprócz ekipy wyjazdowej była jeszcze ekipa z Łodzi ktora nie wybrała sie na mecz, ale wyjechała po resztę na wypadek konfrontacji. To był okres w którym Widzew atakował Was przy każdej nadążającej się okazji, a Wasze wyjazdy były do tego najlepsza okazją. Ponadto to Wasza banda stała bez cerat w grupie ( sam nie wierzysz ze pikniki wyszli by i stanęli w grupie) i jak już pewna osoba od Nas krzyknęła że teraz sie wszystko wyjaśni to Wy niestety uciekliście w stronę Makro zostawiając wszystkie samochody. Tak wtedy tam było i proszę nie mówcie ze bylo inaczej. Było kilka takich spotkań po których można by bylo mówić ze Widzew wygrał ekipą, ale wy wtedy uciekaliście. Gdyby Widzew w Poddębicach i Potoku przyjął waszą strategie to jedyne zwycięstwo banda na bandę moglibyście sobie przypisać to z parku 3 maja gdzie mieliście sprzęt.

Pozdrawiam normalnych i obiektywnych.
EL 1910

Wacław chociaż my nie zaklinajmy rzeczywistości. Na Rudzie nie doszło do żadnego starcia, gdyż przeciwnik pomimo ze był zebrany w grupie nie podjął rękawic.
Sjordskold

Post autor: Sjordskold »

Hahaha, ej tylko nie pokłóćcie się jak było!!! Mówiłem, że pompa.
Sjordskold

EL 1910 pisze:w twoich 3 ostatnich postach wniosłeś tym do tematu co twój stary
Ochłoń, w tym temacie nie od 3 postów, ale od 30 stron nie jest wniesione nic nowego. Śmiech z was widzewioki to zdrowie, jedyna korzyść z tego wątku.
bialy08

Post autor: bialy08 »

Wacław odpalił wzięliście chłopaków z bramek .EL 1910 z Rudą,zapomnialeś dodać ,że ta ekipa z Łodzi nie dojechała na miejsce zdarzenia.Trzy Łęczna też była banda i chłopaki z bramek.Pajace.
glwtrcd

Post autor: glwtrcd »

tak nie moj temat niemoja sprawa.
Ale w robocie mma takiego chorzowskiego i se gadalismy ostanio tak i zapytalem se go o Lodz jak oni to widza .Powiedzial ze Widzew sam mowi ze w Lodzi samej Lks ma lepsza ekipa niz oni i maja ciezko. Bo wiadamo beda podwioski to wiecej bedzie Widzewa a i wsumie moglyby sie wypowiedziec z Widzewa ktos bardziej ogarnieci niz Wacala,Cess, czy ten El np. Cwaniakk lub Kiju jak jeszcze zagladaja tu
EL 1910

My jak na Was polowaliśmy to jedynym problemem byliście Wy. Wy bo uciekaliście. Wy zawsze macie problem z psami.

Psy szczekają , a karawana jedzie dalej.....
EL 1910

Nie lubię się powtarzać, ale czasami trzeba.

Psy szczekają, a karawana jedzie dalej :)
cobytu

Post autor: cobytu »

EL 1910 pisze:Cobytu- Mnie nie chodzi o szczekaczy z jednej i drugiej strony którzy wykłócają się o najmniej istotna pierdołę, a konkretnie o te akcje. Nigdy nie spotkałem sie z komentarzem z Waszej strony, że wtedy dostaliśmy baty, uciekliśmy, przeliczyliśmy sie, nie mieliśmy dnia. Zawsze jest jakies ale. Zgadzam się ze te tematy były wałkowane po 100 razy, że to było 5 lat temu , ale nigdy nikt od Was nie przyznal ze to byly Wasze porażki.
Nadal twierdze ze nie przesledziles tego tematu.Sam przyznawalem ze byly przegrane od turniejow na Orle po Rude.Nie tylko ja z reszta.Opisalem dokladnie np. Potok krok po kroku jako naoczny swiadek wydarzen bo juz wersje byly takie smieszne ze sie czytac tego nie dalo.Tak jak teraz gosci wymysla jakies ekipe z bramek to juz sie w ogole odechciewa.Niie wtracam sie do tej wymiany zdan bo my swoje I wy swoje.Napisze po raz ostatni bo to dla mnie istota sprawy.
Nigdy w tym miescie nie bedzie proporcji podobnych do Warszawy bo pomimo waszej przewagi liczebnej w tym ilosc F.C bez porownania itd Postawimy stawic wam czola I nie raz sprowadzalismy was do parteru.Nie uwazasz ze cos jest nie tak? Ze nie jestescie az tak dobrzy jak sie niektorym wydaje? Ze ekipie za jaka sie uwazacie nie przystoi lapac sie na baty od garstki kibicow ŁKS-u? To nie sa zwykle zwyciestwa osiedla I czy inne walki 1 na 1.Macie na koncie PRZEGRANE wlaki zainteresowanych grup w proporcjach po kilkadziesiat.
EL 1910

My dwa razy Was zlekceważyliśmy. Oby nigdy więcej!
Sjordskold

Kur-wa nie wiem jak wiewiórka może zlekceważyć wilka.
SILESIA FAN

Post autor: SILESIA FAN »

Apel o zamknieciu tematu Lodz i Slask, a nastepnie Krakow w teorii zakonczy napinke, ktora pewnie uaktywni sie w komentarzach.
Mamy nowe czasy internetowo-fejsowych wojownikow z kominiarka na glowie oraz anonimowe jury oceniajace trybuny i ekipy z wysokosci fotela przed TV.
halodrol

Post autor: halodrol »

Widzę, że dzisiaj przerwa w awanturze o Poddębice i inne Potoki, więec może ktoś na luzie odpisze.
Na weszło pisali, że w Byczynie k**** psy dawały mandaty za oglądanie meczu z czyjejś prywatnej posesji.
Na jakiej podstawie??
Sjordskold

Chłopie, który z nich Ci tutaj powie! Dokładnie w porze meczu tu na forum równo napierdalali o twardych sprawach z życia ludzi ulicy, hahaha.
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Chłopie, który z nich Ci tutaj powie! Dokładnie w porze meczu tu na forum równo napierdalali o twardych sprawach z życia ludzi ulicy, hahaha.
Widzisz "parówo" wczoraj twój klub grał mecz o mistrzostwo 3 ligi w Nowym Dworze Maz a ty zamiast tam być wolałeś "napierdalać o twardych sprawach z życia ulicy"
123alfabet

Post autor: 123alfabet »

Co do Poddębic to cynk dostaliście z Gdyni od Arki a ŁKS dostał od Lecha że czekacie,a co do monitorowania ŁKSu w Madrycie na Real-CSKA to z lornetkami byliście by wypatrzyć przeciwników za miedzy

/
123alfabet

prawda to czy nie?
tor1312

Post autor: tor1312 »

jak się ma sytuacja w Aleksandrowie pod względem liczbowym?
wid08

Post autor: wid08 »

Przewagę pod każdym względem ma ŁKS , no chyba ze z tego forum dowiem się innej "prawdy" :)
tor1312

Post autor: tor1312 »

a tak z ciekawości: które jeszcze miasta po zachodniej stronie Łodzi należą do ŁKSu?
DK08

Post autor: DK08 »

tor1312 pisze:a tak z ciekawości: które jeszcze miasta po zachodniej stronie Łodzi należą do ŁKSu?
Konstantynów
Wasteland

Post autor: Wasteland »

I to pisze osoba siedząca na kibice.net w czasie gdy jego(?) klub grał mecz a wcześniej podczas pogrzebu Dawida.
Sjordskold

Po prostu nie byłem na tym meczu i nie mam też w zwyczaju wyłączać domowych urządzeń elektronicznych z okazji pogrzebów - z czym masz problem? Bywam gdzie trzeba i kiedy trzeba, uwierz. W Kanzasie bywam.
rdg80

Post autor: rdg80 »

przestancie sie przekrzykiwac prawda jest jaka jest Lks na dzien dzisiejszy lepszy i tyle a co bylo to juz historia co do umuwionej walki jedni i drudzy wiedza ze nie wiadomo kto by wygral game over
123alfabet

Czy w Wieluniu są jeszcze kibice Legi czy zostali tylko sami kibice Widzewa?
Uliczny_Wojownik

Post autor: Uliczny_Wojownik »

Czytam to zacne forum od kilku dobrych lat jego poziom obecnie jest bardzo niski brak rzeczowej dyskusji. piszę pierwszy i ostatni raz jak wygląda obecnie sytułacjia w ldz . A Więc tak zyję w tym pieknym miescie lekko ponad 30 lat znam wszystkie jego rewiry specyfikę itp . Na dzień dzisiejszy według mnie Widzew Liczbowo przeważa nad Ełksą jakieś 60 do 40 w % ale jakościowo to już zupełnie inna para kaloszy tu ŁKs jeszcze w znacznijeszym stopniu bije Widzewiaków na głowe bo to na ta chwile wyglada jakieś 65 lub 70% do 30 /35 % na korzyść ełksy Najbardziej Rodowite osiedla to i zarazem najlepsze pod kazdym względem to Teo , Koziny i SP skolej Widzew i tu jest zagadka 3/4 lata wymieniłbym bez wachania Chojny ale Chojny ostatnio bardzo pod upadły Górna jako górniak itp lepiej sie prezentuje niz Chojny co kiedys byloby nie do pomyslenia. Dlatego uważam , że na tą chwilę Sstare Bałuty i Dąbrowa to obecnie najlepsze Bastiony Widzewa DBW zrobiła dużą zwyżkę formy skolej Chojny pod upadłyu. Co do innych osiedli wiadomo Retkinia cała Biała i Widzew Wschód cały czerwony ale jakosciowo nie maja startu do najlepszych osiedli czy to Widzewiaków czy Ełksy. według mnie jeszcze 2/3 lata mizeri pilkarzyków i w ldz zupelnie scena kibicowska juz upada mlodzi wola balety dziewczyny inne rozrywki niż niby ukochany klub i takie sa fakty i to sie tyczy 2 klubów. Co do Widzewa według mnie Łdz nie ma startu do Fan Clubów bo tu jeśli chodzi o cala wojewodzctwo to w 9-0% jest sam Widzew i uważam że te najlepsze czyli ( Zgierz Pabianice Zyrardów Grudziadz czy Bełchatów ) na spokojnie dałoby radę Widzewiaką z Ldz i takie sa fakty nie bez powody Fan Cluby sa Dumą Widzewa. Ale tak jak napisałem wyzej 2/3 lata mizeri pilkarzyków Widzewa i ten stan rzeczy może sie dimentralnie zmienic przynajmniej te pólnocne fan cluby ktore sa naciskane przez Legionistów i każdy o tym doskonale wie co gorsza Widzewiacy sa obecnie w niektorych miastach nawet w defensywie co tutaj oczywiscie sie nie dowiecie ... Przekrzykiwanie się kjto ma lepsza bande jesli chodzi o Ldz to LKS bez dwóch zdan na dzień dzisiejszy jesli chodzi o Cały Widzew tu już o przebiegu starcia nie byłbym tego taki pewien ... to tyle Życzę aby grajki awansowaly obu klubow do najwyzszej klasy rozgywkowej bo widać ze masa ludzi zmieniaja sie Prioruytetety i z roku na rok jest coraz gorzej to tyle.
123alfabet

jeżeli chodzi ci o
stare Miasto czy Stare Bałuty to też są Ełkaesiacy i powiem ci że byli wcześniej przed Widzewem
???

Post autor: ??? »

Czy w Łodzi słyszał ktoś o posiedzeniu "raz na wozie, raz pod wozem "?
Sjordskold

W zasadzie tak. Zupełnie bez napinki i szczerze Widzew ciągle pod wozem.
123alfabet

mieszkam w Łodzi jestem za ŁKsem i nie widze tu zadnej dominacji no chyba że Widzewa bo często wpadaja na limanke
opel

Post autor: opel »

Mieszkasz w naszym mieście i nawet nazwy swojego klubu nie umiesz napisać poprawnie?. Jak Ty jesteś za ŁKSem to ja jestem za Widzewem. Łódź widziałeś pewnie tylko na Google maps.
Twoj THC

Post autor: Twoj THC »

Dziwne ze ktos z ŁKS-u nie ustrzeli tego pato czy jak on tam ma inny nick na s teraz. Taka wioska i przechodzi bez echa. Czytac sie nie da ciagle napinanie sie.
123alfabet

opel pisze:Mieszkasz w naszym mieście i nawet nazwy swojego klubu nie umiesz napisać poprawnie?. Jak Ty jesteś za ŁKSem to ja jestem za Widzewem. Łódź widziałeś pewnie tylko na Google maps.
a Ty pewnie tylko z książki pisałem z telefonu,mieszkasz gdzieś na osiedlu co jest Widzew? chyba nie i nie wiesz jak jest
123alfabet

powinieneś posprawdzać kropki i przecinki każdemu.powinny być stare dobre ziny i nikt do literówki się nie przypierdalał
Thor1910

Post autor: Thor1910 »

Były piłkarz ŁKS został łódzkim policjantem i... patroluje na Widzewie
Przyznaje, że wychodząc na ulicę w mundurze, myślał, że jest rozpoznawalny jako były sportowiec. - Ja już na dzień dobry w swoim oddziale prewencji usłyszałem, że rejonem patrolowania naszej grupki jest Łódź-Widzew. Zastanawiałem się, czy to jakaś kara, bo potem, patrolując ulice, byłem przerażony. Nie mogłem pozbyć się wrażenia, że mam wypisane na czole: "To ja, Krysiński, ten z ŁKS-u". Bałem się, że wszyscy mnie rozpoznają. Na szczęście, nie rozpoznali - opowiada. - W ogóle od czasów, w których grałem, środowisko kibiców ŁKS-u trochę się zmieniło. Niektórzy z tych, co mnie pamiętali, nie wytrzymali. Słyszałem od nich: "Ty psem?!". Jakbym nie wiadomo, co robił. Inni docenili, że czymś się zająłem i nie zostałem żulem na emeryturze bez pomysłu na siebie.
Pamiętam też ostatnie derby Łodzi, kiedy gorąco zaczęło się robić jeszcze przed stadionem. My musieliśmy prowadzić ten mój nieszczęsny, kochany ŁKS.
:-))))
ODPOWIEDZ