Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
No jak dla mnie mozecie byc nawet 5 poziomow tak jak napisalem ulica co innego i ubita ziemia co innego kazdy wie jakie problemy mamy i nikt nie bedzie ryxykowal narazie jakis osiedlowych wjazdow co innego na ubitej ziemi wiekszosc by nie odmowila ale to juz wiecie pozatym nie ma co sie przekrzykiwac jestescie na gorze ale w naszym miescie dobrze wiecie ze raz na gorze raz na dole bo raczej trudno utrzymac sie jednym niepidzielnie tobtyle
Dobrze, że kibice.net nie decyduje co dzieje się na mieście. ŁKS dostaje ostatnio po głowach i nie mają co tego ukryć
-
pato1908gang
Marek dobry z ciebie zegarek hahaha wasza nowa taktyka to po prostu pisanie farmazonów i celowe wprowadzanie wszystkich w bład. Widac wszyscy to tolerują a osoby które zgrywają tu wielkich kumaczy sami wiodą w tym prym.
Ku.. panowie skonczcie juz bo to nudne Lks teraz ma swoj czas i tyle a licytowac sie nie me sensu bo dobrze wiedzie ze na ubitej ziemi to c*** wie jak moze byc i my tez zalezy od dnia i ekipy wiec po co ta spinka
I na tym poście powinniśmy zakończyć dywagacje.
Skoro nie ma tyej liczby do tej pory to pewnie z jakiegos powodu.Z reszta innych liczb z okazji innych meczow Lech tez nie ma a o obecnosci ŁKS-u wiedza zainteresowani.Pozdr.MW10 pisze:Proszę cię kolego po szalu abyś nie wypisywał bzdur, bo robisz sobie, jak i innym Widzewiakom przypał.Marek21 pisze:Dobrze, że kibice.net nie decyduje co dzieje się na mieście. ŁKS dostaje ostatnio po głowach i nie mają co tego ukryć
Ktoś z ŁKS jest w stanie podać liczbę z pp?
-
White1910Pride
cobytu a jakiego ?
nie mogę się powstrzymać od małej uszczypliwości ;) jako, że mam dobrą wiedzę w tym temacie to może chodzi o to by wasze długoletnie zgody nie dowiedziały się, że dużo chętniej i częściej wybieracie stosunkowo świeży kierunek Poznań bo można tam zabalować zamiast wspierania ich, nawet jeśli mają w tym samym czasie ważne spotkanie ? :)
nie mogę się powstrzymać od małej uszczypliwości ;) jako, że mam dobrą wiedzę w tym temacie to może chodzi o to by wasze długoletnie zgody nie dowiedziały się, że dużo chętniej i częściej wybieracie stosunkowo świeży kierunek Poznań bo można tam zabalować zamiast wspierania ich, nawet jeśli mają w tym samym czasie ważne spotkanie ? :)
Ja też pozwolę sobie na małą uszczypliwość.Jaki jest Wasz stosunek do Waszej zgody,która gwiżdże podczas hymnu i praktycznie wybiera
opcję niemiecką.I dopytam jeszcze,będąc razem z Ruchem na takowych meczach reprezentacji Polski,kiedy ten gwiżdże to:
a) siedzicie wtedy cicho
b)zwracacie uwagę,że przeginają pałę (nie sądzę !!!)
c)gwiżdżecie razem z nimi
d)udajecie głuchych,lub że to deszcz pada i nikt na Was nie pluje
Z góry dziękuję za odpowiedź :)
opcję niemiecką.I dopytam jeszcze,będąc razem z Ruchem na takowych meczach reprezentacji Polski,kiedy ten gwiżdże to:
a) siedzicie wtedy cicho
White1910Pride pisze:cobytu a jakiego ?
Serio? Nawet gdyby ktos chcial cos ukryc to myslisz ze w dzisiejszych czasach jet to mozliwe? Co wiecej wieszalibysmy flagi dla kolegi za kratami? Heh przesadziles z lekka ale ok.
-
Sjordskold
Dobre pytania, ale nie spodziewaj się rzeczowej odp. Mecze kadry, to mały problem, bo z wiadomych względów Ruchu praktycznie na nich nie ma i jeśli gwizdali jak pamiętam to z dołu pod płotem. Ale ciekawiej na zwykłych ligowych spotkaniach - co robi zgoda przy dwóch słynnych przyśpiewkach "gorole raus, gorole won, gorole w********** stąd" oraz tym drugim dziele literacko-muzycznym na melodię "haj-li haj-lo haj-la". Tyle o potomkach Ribbentropa. Natomiast ci po Mołotowie (CSKA) też uwielbieni przez Widzew wieszają regularnie żółto-czarne flagi carskie imperialne - z Polską w granicach Rosji, no ale niemiecka piosnka niesie się po stadionie, a ruska flaga nie - więc tego Widzew może nie widzieć w przyjaznym uniesieniu.Radicaal pisze:Ja też pozwolę sobie na małą uszczypliwość.Jaki jest Wasz stosunek do Waszej zgody,która gwiżdże podczas hymnu i praktycznie wybiera
a) siedzicie wtedy cicho
-
Sjordskold
Zadzwoń do kogoś z Arki, chyba zrobiliśmy wrażenie. A o zgody proszę się nie martwić, żadnej nie musimy się wstydzić.MW10 pisze: Ktoś z ŁKS jest w stanie podać liczbę z pp?
-
PanTuNieStał
Rozumiem że twoja wiedza na temat rzekomego wydarzenia w Madrycie jest ogromna, więc opisz nam rzetelnie jak to było i co dokładnie widziałeś bo naturalnie tam byłeś, napisz w końcu niech cała Polska w końcu wie.
-
Sjordskold
To nie jest moja sprawa, nie prowokuj, połowa widzewiaków tutaj doskonale wie jak było. Później tylko (moim zdaniem niepotrzebnie) takie kwiatki się pojawiają: http://fotowrzut.pl/KA1DN4LA0C
Szukasz na sile afer tam gdzie ich nie ma serio.Sami mieliscie uklad z Lechem i nie przeszkadzalo to ze wam cisneli wczesniej itd Czasy sa takie a nie inne uklady,zgody,kontakty kiedys nie do pomyslenia staja sie faktem.To nie koniec uwierz i nie mam na mysli Was czy Nas tylko.Wacław pisze:Kolejne pytanie do wielkich kumatych na tym forum z Łks-u... Jak to jest, że trzymacie się z Lechem a ludzie od Was z ekipy śmigają do Gdańska do ziomków z Lechii ;)? Tylko jak ktoś napisze, że nie jest tak to znaczy, że gówno wie i nie ma pojęcia.
To ze ktos pije prywatnie to nic nie znaczy ale tez nie kazdy to rozumie.Dlatego juz czytalem na tym forum o mozliwych zgodach a toz Lechia,Legia,Gornikiem czy tam Belchatowem nawet... Jak by kolega zobaczyl w jakich sie konfiguracjach pije np na reprezentacji to by mu sie chyba w glowie zakrecilo.
-
czajnik_widzew
nie porównywałbym paktu o nieagresji Widzew-Lech do aktywnego układu ŁKS-Lech
czajnik_widzew pisze:nie porównywałbym paktu o nieagresji Widzew-Lech do aktywnego układu ŁKS-Lech
Pakt plus wspolne picia alko etc. Szkoda ze kolega Waclaw nie pytal wtedy co na to Wasza zgoda... I tak mozemy sobie wyliczac w nieskonczonosc... Tylko po co?
Jako kibic Widzewa pamiętający najlepsze wyjazdy proszę by nasi ludzie zajęli się czymś innym niż wdawanie się w polemikę z sąsiadami zza miedzy. Proponuję uprawiać sport po sztuki walki bo w tej chwili słabo to wygląda bez zasłużonych Starych co np. podbili Lublin. Przykład Arki która się podnosi i tylko patrzyć jak Gdańsk będzie w plecy! Pozdrawiam i do boju!
-
zdeptany trawnik
A jaki jest wasz stosunek do Cracovi? Wasza była zgoda i nadal swietne relacje na meczu w Krakowie strzelacie nam fotki z ich sektora a to wszystko pod flaga z gwiazda dawida to jak to jest jestescie w koncu jude czy anty ??Radicaal pisze:Ja też pozwolę sobie na małą uszczypliwość.Jaki jest Wasz stosunek do Waszej zgody,która gwiżdże podczas hymnu i praktycznie wybiera
a) siedzicie wtedy cicho
Proszę cie nie odpowiadaj za gnomów z waszego podwórka.Wiem doskonale że wy znacie.Dlatego pytam się dzieciaków wpisujących takie teksty.I to właśnie jest hipokryzja,wytykać komuś stratę flagi nie znając historii swych flag.
Zacznijmy od tego że z Lechem nie łączy nas zgoda, a układ. A was z Ruchem który podpierdalał wam flagi łączy zgoda.Wasteland pisze:Proszę cie nie odpowiadaj za gnomów z waszego podwórka.Wiem doskonale że wy znacie.Dlatego pytam się dzieciaków wpisujących takie teksty.I to właśnie jest hipokryzja,wytykać komuś stratę flagi nie znając historii swych flag.
A teraz wyloguj się,zaloguj ponownie na drugim nicku i wpisz "pato ma rację".Czynność powtórz jeszcze raz na swym trzecim nicku i wszyscy uwierzą w to co napisałeś.
Parowa to ty jestes gdzies tam uslyszales albo masz kolege w bandzie i walisz na forum wszystko ja nie musze nic pisac bo kazdy co wie kuma i wie o czym pisze , nikt tym Lechem sie nie jaral jak piszesz i nie napisalem nigdzie ze ich olewalismy poprostu byl pakt i to wszystko i napewno nie mieli u nas szacunku za to ze walczyli z wami prosze cie teraz to sie usmialem haha a na dluzsza mete bylo wiadomo ze nic z tego nie wyjdzie i nikt nie plakal po nich a wasz uklad wiadomo dlaczego zrobiony jedni jak i drudzy nie mieli sami polotu nawet ze swoimi zgodami do W&R i taka jest prawda nie twierdze ze teraz tak jest ale na poczatku tak bylo i to wy lataluscie z jezorami podjarani Lechem ale dobrze wam to chociaz wyszlo ala wigilia hehe co do poddebic do porzucenia to nikt nikogo nie porzucil smieciu widzac nadchodzace psy zostawilismy go bedac pewni ze udziela mu pomocy nikt nie przypuszczal ze go ku...zostawia i dopiero po paru minutach sie nim zainteresowali a co do flagi Ludzie Honoru to my wiemy po co ja wieszamy i dlaczego i c*** ci do tego
-
pato1908gang
sami walicie na to forum takie rzeczy że az żal , wiec c*** cie obchodzi co ja pisze. Z tym Lechem się ośmieszasz, ale już odpuszczę, mimo że doskonale pamiętam ten czas i to jaki mieliście do nich stosunek. Apropo układu, niech ci starczy tyle ze nie była to do końca inicjatywa nasza , wiec jak mogliśmy się podlizywac niby, dla wielu osob było to absolutne zaskoczenie , wcześniej raczej nie planowane. Widac można se pogadać, nie musiałeś się tak spinać ale już c*** widze żeś się dobrze zagrzał z rana heheh widać czuły punkt został podrazniony Duma wielkich i jeszcze wiekszych ludzi honoru. Temat uznajemy za zakończony, może ktoś uwierzy faktycznie w to co zes tam natworzył, moze ktos poleci na ten stek ogolników i farmazonów. Oczywiście o ile wcześniej się rozczyta o co ci chodziło. Najlepsze zdanie o poddebicach zes sam napisał, ''my nie obsralismy sie psów i nikogo nie porzucilismy, po prostu zostawilismy chłopaka jak zobaczylismy ze psy idą" hahah ku*** ludzie tez to widzicie
-
PanTuNieStał
Nie ma takiej opcji by w derbowym mieście jedna ekipa kompletnie posadziła drugą na d**** jak to nazywasz, nawet w Wawie gdzie Legia ma miażdżącą przewagę uciekano się do frajerskich akcji jak np wywożenie do lasów wjazdy na chate itp. i mimo to Polonia od czasu do czasu daje Legii prztyczka w nos, ja na pewno nie napisałem że jest was w Łodzi garstka, ty dobrze wiesz w jakiej sytuacji jest teraz ekipa Widzewa i to że wygrywacie teraz więcej potyczek jest raczej naturalne, ale nie ma mowy o jakiejś kolosalnej przewadze, o historii naszych klubów nie ma się co rozwodzić bo to już nudne, bo znowu internetowi smarkacze będą ujadać, bo historii nie zmienimy. A tak poza tym life goes on......
Mam kontakt z kilkoma osobami z Polonii, i niestety nie wygląda to tak kolorowo jak opisujesz. Na dzień dzisiejszy są w totalnym odwrocie, w porównaniu do tego co było np 5-10 lat temu.PanTuNieStał pisze:Nie ma takiej opcji by w derbowym mieście jedna ekipa kompletnie posadziła drugą na d**** jak to nazywasz, nawet w Wawie gdzie Legia ma miażdżącą przewagę uciekano się do frajerskich akcji jak np wywożenie do lasów wjazdy na chate itp. i mimo to Polonia od czasu do czasu daje Legii prztyczka w nos, ja na pewno nie napisałem że jest was w Łodzi garstka, ty dobrze wiesz w jakiej sytuacji jest teraz ekipa Widzewa i to że wygrywacie teraz więcej potyczek jest raczej naturalne, ale nie ma mowy o jakiejś kolosalnej przewadze, o historii naszych klubów nie ma się co rozwodzić bo to już nudne, bo znowu internetowi smarkacze będą ujadać, bo historii nie zmienimy. A tak poza tym life goes on......
Oczywiście że muszą być w odwrocie. Grając w lidze w której grają, i mając takie przejścia jakie mieli z klubem to dziwne by było gdyby było inaczej.
Skala rywal jest ogromn tak ze cud ze istniej I zdarza im zarpnac jakas flage w podwarszawskich miejscowosciach.Wrazenie na dzien dzisiejszy robia fatalne jednak.Bylem tam ostatnio I widzialem na wlasne oczy.isis pisze:Oczywiście że muszą być w odwrocie. Grając w lidze w której grają, i mając takie przejścia jakie mieli z klubem to dziwne by było gdyby było inaczej.
-
PanTuNieStał
Zamiast wpaść z odwiedzinami do tego słabego Widzewa bo okazja przednia to wy takie rzeczy cieniutkie to.
Derby ci sie marzą... Mi tez, ale jesli do nich dojdzie to najpredzej w drugiej lidze a jak juz do nich dojdzie to bedziemy je ogladac w relacji tekstowej ...
Poki zyjemy w POlicyjnym panstwie nie ma co marzyc o normalnych derbach z udziałem kibicow obu Łodzkich Klubow.
Z reszta za 5-10 lat nie wiem czy w ogole komus bedzie sie chcialo kibicowac patrzac co sie dzieje na osiedlach , mlodziez woli doprawic sie dopalaczami niz kupic bilet na mecz by wspomoc swoj klub. Takie czasy, jeszcze za czasow 1 ligi gdy gralismy z takimi potegami jak Heko Czermno czy Mks Mława stadion byl pelny a i jeszcze pod stadionem staly tlumy mlodziezy ktore probowaly sie wbic na mecz lub czekali na koncowe 5 minut meczu gdy bramy byly otwierane.
Moze z Nowymi Stadionami przyjda lepsze czasy, poki co slabo to widze
Poki zyjemy w POlicyjnym panstwie nie ma co marzyc o normalnych derbach z udziałem kibicow obu Łodzkich Klubow.
Z reszta za 5-10 lat nie wiem czy w ogole komus bedzie sie chcialo kibicowac patrzac co sie dzieje na osiedlach , mlodziez woli doprawic sie dopalaczami niz kupic bilet na mecz by wspomoc swoj klub. Takie czasy, jeszcze za czasow 1 ligi gdy gralismy z takimi potegami jak Heko Czermno czy Mks Mława stadion byl pelny a i jeszcze pod stadionem staly tlumy mlodziezy ktore probowaly sie wbic na mecz lub czekali na koncowe 5 minut meczu gdy bramy byly otwierane.
Moze z Nowymi Stadionami przyjda lepsze czasy, poki co slabo to widze
nie którym widać nie w smak że na B klasie lepsza frekwencja niż na III lidze .
tym postem szczyt propagandy został osiągnięty .
wrócił wieśniak-lukb w swoim stylu :)
wrócił wieśniak-lukb w swoim stylu :)
dlaczego propagandy ? wieśniaków na swoim stadionie już tolerujecie przecież , widać żeś nie był dawno na meczu , bo twoi koledzy sami przyznają że z frekwencją u was słabo
Lukb l...Wyjdź!
Taa, a jak rok temu na Starcie tak samo było rozrzucone szkło jak my graliśmy to było ok, prawda? Typowa widzewska hipokryzja.
Trzeba było dziś odwiedzić ten słaby Widzewek internetowi szczekacze, przecież jesteśmy w takim kryzysie i bez bandy ;)
wysyp dworcowych podszywających się pod widzewiaków jest niesamowity. Każda osiedlową akcję wynosicie do rangi wielkich zwycięstw po czym wspolnie z tymi przebierancami stwierdzacie że Widzewa juz prawie nie ma. Kiedy ktos przywoluje świeże akcje osiedlowe na plus dla Widzewa to zaraz kontra Potokiem czy Poddebicami. I jeszcze te stowarzyszenia działające z cackiem:)
Mimo że było gadane kilka tysięcy razy, powtórzę, nie porównuj osiedlowych akcji, do walki banda na bandę, bo w każdym z tych starć ponieśliście porażkę, a na dzień dzisiejszy nie macie chęci sprawdzić się ponownie. Na osiedlach wiadomo, raz jedni raz drudzy.Cees pisze:wysyp dworcowych podszywających się pod widzewiaków jest niesamowity. Każda osiedlową akcję wynosicie do rangi wielkich zwycięstw po czym wspolnie z tymi przebierancami stwierdzacie że Widzewa juz prawie nie ma. Kiedy ktos przywoluje świeże akcje osiedlowe na plus dla Widzewa to zaraz kontra Potokiem czy Poddebicami. I jeszcze te stowarzyszenia działające z cackiem:)
-
Sjordskold
Cześć chłopaki z Widzewa, to ja: szóste wcielenie Pato i czternaste Białego, haha. Dziwne, że dwoi i troi wam się w oczach - przecież na forum po sprowadzeniu na ziemię z braku argumentów nie musicie się tłumaczyć jak zwykle, że ŁKS-u było więcej i mieliśmy sprzęt oraz wszystkie zgody ze sobą!
Ta rozmowa caly czas wraca na te same tory I fakt jest taki ze jest lekko pozbawiona sensu.Bo co jakis czas pojawiaja lub wracaja do rozmowy ludzie jak Cees np I po raz kolejny przerabiamy to samo.Inna sprawa jest taka ze I jedni I drudzy zawsze zostana przy swoich racjach.Chociaz o dziwo zdarzyly sie tematy w ktorych jedni drugim przyznali racje.Mam na mysli osoby w wieku ponad gimnazjalnym oczywis cie.. Jedyne dobre w tym temacie jest to ze np nie rozlozylismy na czynniki pierwsze histori powstania klubow I histori kibicowania w Łodzi jak zrobiono to w temacie Krakowaskim... Jak napisal wczesniej gosc z Widzewa... To jest zwyczajnie nudne.