Małopolska kibolska
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Małopolska kibolska
Górnik Brzeszcze działo coś, czy skupili się na wsparciu ziomków z Oświęcimia ?
-
Kokinonero
Zgody już nie ma od jakiegoś czasu, z tego co pytałem typka z Unii.nonameboy pisze:Górnik Brzeszcze działo coś, czy skupili się na wsparciu ziomków z Oświęcimia ?
Oki dzięki za info. Unia teraz kontakty tylko z Hejnałem utrzymuje ?
-
malopolska zach
O tyle o ile, bo na Hejnale przez długi czas nic się nie działo. Prywatne kontakty kibiców w większości 30+, były zawsze. Chłopaki z Kęt na hokej śmigali ale nie w zorganizowanych grupach. Ostatnio na Hejnale coś zaczyna się ruszać. Sprawy zdają się iść w dobrą stronę. Zobaczymy. Kontakty są między Unią a Hejnałem...nonameboy pisze:Oki dzięki za info. Unia teraz kontakty tylko z Hejnałem utrzymuje ?
Kiedy ostatnio był młyn na Hejnale ?
Walker uspokój hormony już ci pisałem że tylko ja się wypowiadam od nas tutaj. Nikt się nie zbierał na jakiś Fablok tym bardziej jak tam byliśmy pół roku wcześniej nic sie nie działo 0 oznak kibicowskich i chodziliśmy po mieście jak u siebie.
Walker uspokój hormony już ci pisałem że tylko ja się wypowiadam od nas tutaj. Nikt się nie zbierał na jakiś Fablok tym bardziej jak tam byliśmy pół roku wcześniej nic sie nie działo 0 oznak kibicowskich i chodziliśmy po mieście jak u siebie.
przezywasz jak stonka wykopki, ucza sie od najlepszych...
-
handlarzVG
dokładnie jak pisze WiślakDT , a co do kibicow Tarnovii - wydajac takie oswiadczenie i mowiac ze to kibice Unii stajecie sie w tym momencie banda konfidentow.
Ojca tam pewnie nie było , nie ma co jak na razie kogo obwiniać poczekajcie aż sprawa się rozwiąże , bez spiny w takiej chwili
-
Leśny dziad
no wlasnie tak sie sklada ze nie jestem toba ,
Tak sie sklada ze piszac to wkolko o tym to kto by goscia nie potracil naprowadzacie takimi wpisami psy na trop i robiac to umyslnie badz nie ulatwiacie psom prace a chyba nie o to chodzi.Leśny dziad pisze:no wlasnie tak sie sklada ze nie jestem toba ,
-
municypalny
ewenement na skale krajową prze chuje z was :)
po tym oswiadczeniu, to cała tarnovia do wora powinna iść. oficjalni konfidenci
-
szwadron97
http://skwk.pl/galeria/6330-wisla-artego.html w tej galerii jest zdjecie koszulki koalicja bezżydowska jakich miast herby sa na niej?
o tym kto za tym stoi, zaczeli pisać ludzie nie związani a ni z nami a ni z Unią... a pisanie że Ojciec jego nic nie wie bo jest za granicą jest nie na miejscu. Nie napisałby tego gdyby nie był pewien tych wydarzeń. Stało się to, czego chyba nikt nie chciał.Uszanujmy te wydarzenie..
Wadowice oraz Kalwaria Zebrzydowska.szwadron97 pisze:http://skwk.pl/galeria/6330-wisla-artego.html w tej galerii jest zdjecie koszulki koalicja bezżydowska jakich miast herby sa na niej?
-
handlarzVG
Tak oczywiście nagle ludzie nie związani z nikim zaczęli tak pisać. Daliscie oficjalne oswiadczenie i jestescie banda konfidentów, kazdy to doskonale teraz widzi, żenada..TT1909 pisze:o tym kto za tym stoi, zaczeli pisać ludzie nie związani a ni z nami a ni z Unią... a pisanie że Ojciec jego nic nie wie bo jest za granicą jest nie na miejscu. Nie napisałby tego gdyby nie był pewien tych wydarzeń. Stało się to, czego chyba nikt nie chciał.Uszanujmy te wydarzenie..
-
Troublemaker
"Koniec Anonimowsości Badny Rozporka" będący profilem na Facebook'u ze zdjęciami, adresami kibiców Hutnika i wasz transparnet na derbach o identycznej treści, to jest fair? Hipokryci.gnuj pisze:Dodaj do tego ksywki gości z WSH, które zamieszczaliście na forum GK po akcji na Kurdwanowie. Także to wy w tym temacie jesteście prekursorami.
O tempora, o mores!
-
vvvvvvvvvv
Na portalach pisze ze badaja ten wypadek pod katem potracenia a Ci juzdali informacje ze to Unia. brak slow na takie zachowanie tarnovii
-
Leśny dziad
i w takich sytuacjach wychodzi kto ma wiedze z portali a kto z innych zrodel ,Na portalach pisze ze badaja ten wypadek pod katem potracenia a Ci juzdali informacje ze to Unia. brak slow na takie zachowanie tarnovii
-
Zbyszko_z_Bogdańca
Nie mówiąc o sypaniu ksywami i adresem.protektormalopolska pisze:Nikogo nie zlapano a Wy na wszystkich stronach oglosiliscie ze to Unia.
-
nieskumalemtypa
każdy wie ze za tą akcja stoi C. ktory pare godzin przed wspomnianym wydarzeniem zostal wziety w obroty przez kibicow tarnovii, wiec nie mowcie ze unia tego nie spowodowala, jestem ciekawy jak długo wasze chlopaki wytrzymaja z zamknietymi ustami
-
nieskumalemtypa
nie płaczcie tak i tak juz maja jego auto
ta sprawa została dawno wyjaśniona. A na temat konfidentów wam nie przystoi się wypowiadać po wydarzeniach które nie tak dawno miały miejsce.
-
nieskumalemtypa
dam jeden przyklad chlopczyka od was czyli ciastusia, wiecej nic nie mow
-
handlarzVG
http://www.tarnowianin.com/n/kronika-po ... -oskarzaja
Ten artykuł pokazuje, że jesteście konfiturami. Do wora.
Ten artykuł pokazuje, że jesteście konfiturami. Do wora.
Cieszy mnie taka odpowiedź, mocno mnie wypunktowałeś. Bez odbioru.
Ja ciebie nie bede punktowal bo widze ze nie masz pojecia o calej sprawie.
Jesli chodzi o Tarnowskie podwórko to zarówno Tarnovia jak i Unia używają sprzetu,wiec jesli ktos sie wypowiada na temat któreś z ekipy ze nie używają,to chyba ta osoba nie zna realii Tarnowskich.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
dziwne, że prawie każdy i na Tarnovii i na Unii wie co się stało i kto to zrobił a Ty biedny nie wiesz :) a to, że policja na razie nie ma nikogo, to trochę niszczy Twoją teorie konfidenctwa, czyż nie?
-
Sam Fisher
No jak to.. Przecież tarnovia powstała jak feniks z popiołów i została władcą świata! przydupasy sracovii
Dorosłe chłopy a ciśniecie się jak dzieci w gimnazjum.
Coś w tym chyba jest i troszkę was to boli ale coż trzeba było bardziej pilnować podwórka...Sam Fisher pisze:No jak to.. Przecież tarnovia powstała jak feniks z popiołów
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=5l4g ... UpL8fAnI3g jeden już wybrałNivek pisze:Coś w tym chyba jest i troszkę was to boli ale coż trzeba było bardziej pilnować podwórka...Sam Fisher pisze:No jak to.. Przecież tarnovia powstała jak feniks z popiołów
znaleziony filmik z kibicami Podhala: https://www.youtube.com/watch?v=57EgekBGBlI
mógłby ktos szczegółowo opisać sytuacje w Tarnowie? Z podziałem na wszystkie osiedla. Tarnovia obecnie stanowi jakąś siłe w mieście? jest godnym rywalem Unii? posiadają jakieś swoje osiedle?
pozdrawiam.
pozdrawiam.
pół tematu jest o tym, co nowego się zrodziło? :)
-
zumikogr200
Czy w Muszynie na miejscowym Popradzie działają jacyś kibice?
-
Sam Fisher
Nie działają. Tylko dziadki i oglądacze piłkizumikogr200 pisze:Czy w Muszynie na miejscowym Popradzie działają jacyś kibice?
Czy w zachodniej małopolsce są ekipy lub mniejsze grupy osób jeżdzące na BKS Bielsko? Miasta są w niewielkiej odległości od siebie, a może coś się zmieniło na przełomie ostatnich lat.
Jak wygląda ogólnie zarys w takich miastach jak:
Kęty
Brzeszcze
Oświęcim
Skawina
Chrzanów
Wadowice
Libiąż
Zator
Rozumiem, że wschodnia część małopolski jest podzielona na na kibiców Wisła/Cracovia (Brzesko/Bochnia/Wieliczka/Tarnów/Nowy Sącz/ Myślenice, Krynica, Gorlice). Nie uwzględniając kolejne siły w tym regionie Unie Tarnów, Sandencje, Tarnovie- z całym szacunkiem dla tych ekip, kolejność losowa (bez napinki).
Jeżeli coś przeoczyłem to proszę o wyrozumiałość. Od kilku lat jestem sporadycznie w kraju i nie śledziłem na bieżąco informacji.
Jak wygląda ogólnie zarys w takich miastach jak:
Kęty
Brzeszcze
Oświęcim
Skawina
Chrzanów
Wadowice
Libiąż
Zator
Rozumiem, że wschodnia część małopolski jest podzielona na na kibiców Wisła/Cracovia (Brzesko/Bochnia/Wieliczka/Tarnów/Nowy Sącz/ Myślenice, Krynica, Gorlice). Nie uwzględniając kolejne siły w tym regionie Unie Tarnów, Sandencje, Tarnovie- z całym szacunkiem dla tych ekip, kolejność losowa (bez napinki).
Jeżeli coś przeoczyłem to proszę o wyrozumiałość. Od kilku lat jestem sporadycznie w kraju i nie śledziłem na bieżąco informacji.