Fiorentina zaatakowała Sevillę przed półfinałowym meczem w Lidze Europejskiej. Po kilku minutach wpada psiarnia, jednak Włosi zdążyli się ewakuować i nikogo nie aresztowano.
Potrzebne zdjęcie małego chłopca w koszulce Widzewa, który zostaję wyprowadzany przez psiarnie z płyty boiska. Kiedyś takie zdjęcie widziałem gdzieś w internecie. Może kojarzy ktoś ?
Witam, od dłuższego czasu poszukuje zdjęcia transparentu z meczu Legia:Widzew, Chodzi o transparent (Mt 8,24) stąd moje pytanie czy posiada ktoś zdjęcie tego transu? Z góry dzięki
, przeszukałem wszystko co się dało i transu brak.
kto obserwuje to widzi, że Santiago Wanderers, który jest ilościowo i popularnością czwarta ekipą stolicy rozkręca największe awantury na stadionach.
Wiem że tutaj nie komentujemy ale wkradł Ci się mały błąd. Kiedyś o nich czytałem i to jest klub z Valparaiso a nie ze stolicy Santiago. Myli człon nazwy klubu Santiago Wanderers. Pamiętam to tylko dlatego bo chyba z 10 lat temu rozkręcili niezłą awanturę w CL i jak dobrze pamiętam to ich wykluczyli z tych rozgrywek, ale tego nie jestem pewien do końca. Ważne że dobre wariaty są.