Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
michal.silesia
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Może ktoś opisać zgodę Widzew - Jaga ?
Kiedy powstała, do kiedy trwała, co było powodem jej zakończenia?
pozdro!
pozdro!
Tu masz dobrze opisane jak to wszystko wyglądało przynajmniej ze strony Widzewa:michal.silesia pisze:Może ktoś opisać zgodę Widzew - Jaga ?
pozdro!
http://www.widzewtomy.net/jagiellonia-bialystok/
-
SzachownicaZdarzen
Z kim GKS JASTRZĘBIE ma zgody,układy?
ps. kiedyś była taka stronka gdzie pisało kto z kim ma zgody,układy,kosy podałby ktoś link?
ps. kiedyś była taka stronka gdzie pisało kto z kim ma zgody,układy,kosy podałby ktoś link?
-
RKS AGRESIVE
http://www.stadionowioprawcy.net/ekipy tu jest dużo takich informacji
-
SzachownicaZdarzen
Czy GKS JASTRZĘBIE ma z kimś zgody/układy ?
-
TheySawTheLight
SzachownicaZdarzen pisze:Czy GKS JASTRZĘBIE ma z kimś zgody/układy ?
Ostani układ (chyba jeżeli się myle popracie mnie) to zakończony z Hutnikiem Kraków
-
krojenieszali
To była zgoda.
A przypadkiem z Ruchem (szczegolnie z Niebieskim Poludniem) to nie jest juz uklad ?MFC'05 pisze:SzachownicaZdarzen pisze:Czy GKS JASTRZĘBIE ma z kimś zgody/układy ?
Ostani układ (chyba jeżeli się myle popracie mnie) to zakończony z Hutnikiem Kraków
-
TheySawTheLight
Kiedyś była zgoda z Zawiszą.Zakończona chyba w 1999
-
krojenieszali
Zakończyła się później, gdzieś 2007-2009TheySawTheLight pisze:Kiedyś była zgoda z Zawiszą.Zakończona chyba w 1999
W 2005 r. we Wrocławiu była flaga Zawiszy.
http://www.slasknet.com/galeria/sez04-0 ... to024.html
http://www.slasknet.com/galeria/sez04-0 ... to024.html
Powiem Ci że nie mam pojęcia musiałby się ktoś z Ruchu lub z GKS-u wypowiedzieć ;)Oldhopper pisze:A przypadkiem z Ruchem (szczegolnie z Niebieskim Poludniem) to nie jest juz uklad ?MFC'05 pisze:SzachownicaZdarzen pisze:Czy GKS JASTRZĘBIE ma z kimś zgody/układy ?
FC Ruchu - Niebieskie Południe ma układ z GKS Jastrzębie.
-
studentka GWSP
Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej kibiców piłki nożnej
http://moje-ankiety.pl/respond-75405.html
"Chętnie podporządkowują się ich wskazówką"studentka GWSP pisze:Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej kibiców piłki nożnej
I Ty jesteś studentką?
Ona jest studentkom...ViKaR pisze:"Chętnie podporządkowują się ich wskazówką"studentka GWSP pisze:Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej kibiców piłki nożnej
I Ty jesteś studentką?
Mam kilka pytań:
Co łączy Czuwaj Przemyśl z Zagłębiem Sosnowiec? jest zgoda/układ?
Jakie obecnie są relacje na linii Polonia Bytom - Karpaty Krosno? ostatnio Karpaty i Polonia wzajemnie wizytowały się na turniejach kibicowskich organizowanych przez siebie. Mógłby ktoś z Bytomia lub Krosna odpowiedzieć na pytanie?
Co łączy Stal Stalowa Wole z Polonia Przemyśl? oraz jakie relacje na linii Stal Stalowa Wola - Resovia
Z góry dziękuje za odpowiedzi od kumatych z ww ekip.
Co łączy Czuwaj Przemyśl z Zagłębiem Sosnowiec? jest zgoda/układ?
Jakie obecnie są relacje na linii Polonia Bytom - Karpaty Krosno? ostatnio Karpaty i Polonia wzajemnie wizytowały się na turniejach kibicowskich organizowanych przez siebie. Mógłby ktoś z Bytomia lub Krosna odpowiedzieć na pytanie?
Co łączy Stal Stalowa Wole z Polonia Przemyśl? oraz jakie relacje na linii Stal Stalowa Wola - Resovia
Z góry dziękuje za odpowiedzi od kumatych z ww ekip.
Czy lewackie grupy Polonii Warszawa miały jakieś prywatne kontakty z praskim Bohemiansem?
Oba kluby mają dość podobną historię, oba z mocniejszym rywalem (w wypadku Bohemki nie aż tak), w końcu oba kluby z klimatu "Oi" dryfowały na lewo - ona szczęście na Polonii zostało to ukrócone.
Oba kluby mają dość podobną historię, oba z mocniejszym rywalem (w wypadku Bohemki nie aż tak), w końcu oba kluby z klimatu "Oi" dryfowały na lewo - ona szczęście na Polonii zostało to ukrócone.
Chemik Kędzierzyn Koźle ma układ z Rakowem?
z Kotwicą przyjazne stosunki ma NRŚL
Trochę Ci nie poszło ale chciałeś dobrze:)FF1981 pisze:Ona jest studentkom...ViKaR pisze:"Chętnie podporządkowują się ich wskazówką"studentka GWSP pisze:Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej kibiców piłki nożnej
I Ty jesteś studentką?
Zawsze znajdzie sie ktoś kto rozpieprzy temat... Jakie zgody układy posiada Tarnovia? Maja zgode tylko z Cracovią?
Nowa zgoda Wisły Kraków-Lazio Rzym . W niedzielę oficjalnie sie ujawnia n meczu Koroną. Mam nadzieję, że długo nie pociagnie.
Z tobą wszytko w porządku?get more pisze:Nowa zgoda Wisły Kraków-Lazio Rzym . W niedzielę oficjalnie sie ujawnia n meczu Koroną. Mam nadzieję, że długo nie pociagnie.
Ze mną tak. Z tymi co przybijają to nie jestem pewien....WOB pisze:Z tobą wszytko w porządku?get more pisze:Nowa zgoda Wisły Kraków-Lazio Rzym . W niedzielę oficjalnie sie ujawnia n meczu Koroną. Mam nadzieję, że długo nie pociagnie.
Skąd niby masz taką informację? Z facebooka czy w fakcie pisali?get more pisze:Ze mną tak. Z tymi co przybijają to nie jestem pewien....WOB pisze:Z tobą wszytko w porządku?get more pisze:Nowa zgoda Wisły Kraków-Lazio Rzym . W niedzielę oficjalnie sie ujawnia n meczu Koroną. Mam nadzieję, że długo nie pociagnie.
-
swiatowitpostronny
Info pewne wiec ogarnij sie Wisła i Lazio ma przybita zgode ze soba
co ku*** xd?
Dobra, niech ci będzie. BSNT Wisła z Lazio. Ale i tak zapytaj lekarza czy nie może ci zalecić większej dawki leków.swiatowitpostronny pisze:Info pewne wiec ogarnij sie Wisła i Lazio ma przybita zgode ze soba
Dobra, niech ci będzie. BSNT Wisła z Lazio. Ale i tak zapytaj lekarza czy nie może ci zalecić większej dawki leków.swiatowitpostronny pisze:Info pewne wiec ogarnij sie Wisła i Lazio ma przybita zgode ze soba
-
Nieobeznany
Z Polski to chyba tylko Resovia Rzeszów ma "prywatne" kontakty z S.S. LAZIO!swiatowitpostronny pisze:Info pewne wiec ogarnij sie Wisła i Lazio ma przybita zgode ze soba
Nie Bohemka nigdy nie miała kontaktów z kibicami PoloniiKlaus B. pisze:Czy lewackie grupy Polonii Warszawa miały jakieś prywatne kontakty z praskim Bohemiansem?
Nie tylko. Ugadywanie się trwało od jakiegoś czasu. Kto lata do Rzymu na mecze wie, że to nie farmazonNieobeznany pisze:Z Polski to chyba tylko Resovia Rzeszów ma "prywatne" kontakty z S.S. LAZIO!swiatowitpostronny pisze:Info pewne wiec ogarnij sie Wisła i Lazio ma przybita zgode ze soba
-
Pomorzanin
Góral Żywiec - Chrobry Głogów (kilku z Górala ponoć obecnych po stronie Chrobrego na ostatnich derbach Chrobry-Zagłębie Lubin) ?
Motor Lublin - Hetman Zamość ?
Stal Stalowa Wola - Radomiak Radom ?
Motor i Hetman to raczej kosa...
Pomorzanin pisze:Góral Żywiec - Chrobry Głogów (kilku z Górala ponoć obecnych po stronie Chrobrego na ostatnich derbach Chrobry-Zagłębie Lubin) ?
dokładnie 2 osoby z Górala i 2 Zilina prywatne kontakty
-
Marcin Plichta
Co świat runął kolego WOB... ?WOB pisze:Skąd niby masz taką informację? Z facebooka czy w fakcie pisali?WOB pisze: Z tobą wszytko w porządku?
Zasada prosta- nie jesteś w temacie, siedzisz cicho.Udajesz kumatego- nie wyszło.Pozostaje chyba zmiana nazwy użytkownika bo pod tą wiarygodność alias kumatość coś koło trzech procent teraz...
Ciekawe dosyć sa kulisy pobytu w kurorcie. Otóż z moich informacji pojawił się na meczu JEDEN ziomek z Lazio, bynajmniej nie czołowy (ale tutaj usprawiedliwienie-czołówka jest tak obserwowana, że nie było raczej na to szans, a sam Lacjal też wjechał na lewej szmacie).19SZ27 pisze:Żebyś się nie zdziwił. Jak tam wczorajszy melanż z Włochami w Zakopanem? Świat jest mały, a niektóre języki długie :))WOB pisze:Dobra, niech ci będzie. BSNT Wisła z Lazio. Ale i tak zapytaj lekarza czy nie może ci zalecić większej dawki leków.swiatowitpostronny pisze:Info pewne wiec ogarnij sie Wisła i Lazio ma przybita zgode ze soba
Powopowiadał jakieś bajki o porywaniu i torturowaniu tygodniami Romanistów i pojawił się na meczu. Jedna fana i flaga na kiju, kórą machali młodzi UW. I tyle.
Na stadionie żadnego info , żadnego dopingu dla Lazio. Szaików jeszcze nie uszyto ;-)