Komentarze 17-20 kwietnia
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
-
Kefirjagodowy
Re: Komentarze 17-20 kwietnia
Podczas wchodzenia Pogoni na sektory około 70 minuty było widać, jak z młyna pasów spora grupa idzie przez prostą pod sektor gości, zebrała się tam spora grupa napinaczy, zrobili wcześniej frajerską oprawe to Pogoń ich zaatakowała, akcja na mega plus, w tych czasach na prawdę ciężko o takie akcje i docencie to
-
Kefirjagodowy
Tak wynik rzucania rac. A ta czarna masa to tak jak pisałem, zaczęli tam iśc jak Pogoń wchodziła na sektor i wchodziła ich frajerska oprawa, poszli się ponapinać i dostali świecidełkami :)
-
obiektywnyFAN
coś więcej?tajskiboks pisze:Piast chyba jakieś problemy z wejściem na sektor w Białymstoku.
-
89piotrekski
Re: Komentarze 17-20 kwietni
Te szczawie z Cracovii tak co mecz obrażają przyjezdnych i napinają się ? To są niby ci godni następcy slynnej bandy krakowiaka? Pogratulować
-
RKS AGRESIVE
Radomiak obecny w Łodzi (ŁKS - Radomiak) na sektorach gospodarzy, dziękujemy za wejście. W jedną stronę bez wahadła, bez przygód.
-
SzachownicaZdarzen
co sie działo na meczu Górnik Wesoła Mysłowice - Odra Opole ?
Zagłebie i Czuwaj zgoda czy układ.?
Oprawa i prezencja Cracovii w ostatnim czasie = tragedia. Pogoń = świetna liczba i słuszna riposta w stronę ,,najaktywniejszego'' sektora gospodarzy przy Kałuży.
Myślałem, że "oprawa" Cracovii na rocznicę powstania, którą zaprezentowali na meczu z nami (Ruch) i nie umieli jej nawet rozwinąć to było dno. Myliłem się.
A banda napinaczy po lewej od sektora gości to tam normalka. Śmieszna ekipa (zarówno u siebie, jak i na wyjazdach) spadek z ekstraklasy dobrze im zrobi.
A banda napinaczy po lewej od sektora gości to tam normalka. Śmieszna ekipa (zarówno u siebie, jak i na wyjazdach) spadek z ekstraklasy dobrze im zrobi.
Cracovia kryzys, kryzys, kryzys... już się rzygać chce od tego. Chyba wszyscy zapomnieli jak na stary stadion Cracovii chodziło po 2/3 tysiące kibiców, a 6.5 to był komplet! Czasy nowego stadionu pokazały, że jeśli będą wyniki średnia frekwencja może być na poziomie 10tys., ale wyników nie ma i na mecze chodzą Ci co mają chodzić, nic się nie zmieniło. Poza tym Cracovia na trybunach, a Cracovia na mieście to dwie różne rzeczy i to jest problem, że nie można przenieść tego na stadion, ale to już jest inna kwestia. Co do meczu Pogoń zaprezentowała się dobrze głównie jeśli chodzi o liczbę, gorzej jeśli chodzi o doping, mieli zrywy, ale nie zamienili tego w dobrą zabawę, jak chociażby Korona. Ewidentnie byli nastawieni anty, czego tylko potwierdzeniem były race rzucane w nasze trybuny, podobno jedna zwrotna trafiła w ich flagę.
Po wtargnięciu kibiców na murawę w jakieś 10 minucie gry mecz został przerwany. Po kilku minutach przerwy sędzia wznowił grę.SzachownicaZdarzen pisze:co sie działo na meczu Górnik Wesoła Mysłowice - Odra Opole ?
-
Świętawojnaniechtrwa
Mógłby ktoś z Pogoni napisać po jaki c*** śpiewacie na Człowieka jak ta sprawa was nie dotyczy ?
-
ABC1935
Wcinając się w tą mniej lub... dużo mniej mądrą dyskusję dodam o czym większość nie wie bądź zapomina, że przy wejściu na Cracovię jest skanowanie siatkówki czy tęczówki oka. Nie wiem wprawdzie w jaki sposób to dokładnie działa ale logika mi podpowiada, że odpalenie tam czegokolwiek to prawie stuprocentowy przypał (?) chyba, że to wszystko to pic na wodę a ja jestem z technologią na bakier :). Pogoń to bodajże dopiero druga ekipa, która "zaświeciła" na Cracovii a gospodarze stojący blisko sektora gości dodają kolorytu temu wyjazdowi więc zostawcie ich w spokoju :).
co to bedzie jak młyna nie wystawią? kibice net bedzie pisało listy do ek o degradacje? Jeden pokemon płakał o race a reszta piejej z zachwytu jakby Pogoń się przebiegła po nich, chodz poleciało kilka rac tylko. Pamietam mecze Wisły jak spadala do II ligi i po 1,5 tys kibiców. Ruch też miał takie mecze. Jak zaczynałem to u nas było 300-400 osob na stadionie bez młyna. Jezeli wy chcecie się bawić w młynach to się bawcie nie wszyscy są tacy jak wy fajni i nowocześni. Co do liczby to czy przyjdzie 2 tys wiecej januszy bo z liderem gramy czy 25 tyś dzieci i rożnej masci wynalazków bo Legia gra jest akcja ze bijemy konia i wam to odpowiada i się jaracie to fajnie. Dla mnie na meczu kto ma być to bedzie i wole takie mecze i wyjazdy niż masówki
Cracovia jakby chciała to by miała pełny młyn.
Jakby chcieli to by pojechali do Szczecina w klocka.
Potem nawet ustawiliby sie na Pogon i mogliby sie po Nich przebiec.
I Oni to wszystko mogą...tylko im się nie chce.
A te chłopaczki co prawie ich wiatr przewraca to oni nie są chudzi tylko po prostu dają się wiatrowi wyszumieć.
Uzytkownik "krol zloty" chciał fajnie podjechać pod Pogoń ze skoro takie kozaki to mogli coś wykombinować.
A ja zapytam tak. A ta ekipa napinkowa która jest na stadionie zawsze, to moze nadejdzie taki dzień że słowa zamienią się w czyny czy ni c****?
Jakby chcieli to by pojechali do Szczecina w klocka.
Potem nawet ustawiliby sie na Pogon i mogliby sie po Nich przebiec.
I Oni to wszystko mogą...tylko im się nie chce.
A te chłopaczki co prawie ich wiatr przewraca to oni nie są chudzi tylko po prostu dają się wiatrowi wyszumieć.
Uzytkownik "krol zloty" chciał fajnie podjechać pod Pogoń ze skoro takie kozaki to mogli coś wykombinować.
A ja zapytam tak. A ta ekipa napinkowa która jest na stadionie zawsze, to moze nadejdzie taki dzień że słowa zamienią się w czyny czy ni c****?
-
Kefirjagodowy
Dynamo Berlin, które było z Pogonią w Krakowie to Niemcy? czy Polska emigracja?
W Jastrzębiu obie ekipy prezentują oprawy z pirotechniką
Polonia Bytom
https://www.youtube.com/watch?v=o18SlwEbi5I
GKS Jastrzębie
Polonia Bytom
GKS Jastrzębie
Mocna odpowiedź Pogoni na słabą oprawę Cracoviibnm pisze:Żenada...
https://www.youtube.com/watch?v=JLaAnlFwxaM
Pogoń właśnie wróciła,godzinowo niezły wyjazd....
Oprawa cracovii tak żałosna, że nawet szkoda komentować, a osób w młynie tyle, że ledwo miał kto to trzymać.
Władcy Krakowa hehe.
Władcy Krakowa hehe.
Tylu:http://www.12zawodnik.pl/galeria/gks-ja ... 2d8f969515RSD pisze: Ilu Bytomian wczoraj w Jastrzębiu ?

taka ciekawostka
Hincha można wiedzieć co to za ekipa i jakaż to ciekawostka?
Meczu Cra-Pog nie ma co komentować,bo wszyscy widzieli jak kto się zaprezentował a kto wyszedł na kretyna.Można jedynie pośmiać się z osób tłumaczących ze nie jest tak jak wszyscy widzą.
ps.Jeszcze chwila a Bełchatów albo jakaś Olimpia Grudziądz będzie miał większy młyn od Cracovi.
Meczu Cra-Pog nie ma co komentować,bo wszyscy widzieli jak kto się zaprezentował a kto wyszedł na kretyna.Można jedynie pośmiać się z osób tłumaczących ze nie jest tak jak wszyscy widzą.
ps.Jeszcze chwila a Bełchatów albo jakaś Olimpia Grudziądz będzie miał większy młyn od Cracovi.
Esencja napinaczy w czarnych kurtkach z Cracovii jest chyba najlepiej widoczna na pewnym filmiku z derbów Krakowa. Linka nie będę wrzucał, bo sporo twarzówek, ale jest moc !
-
SzachownicaZdarzen
Ile Górala z Polonią w Jastrzębiu?
Coś więcej o meczu Mysłowice - Odra Opole?
Coś więcej o meczu Mysłowice - Odra Opole?
-
Hercules Poirot
Nawet na swoim forum kibice Cracovii jadą po swoim młynie i oprawie oraz doceniają kibiców Pogoni : http://www.cracovia.krakow.pl/read.php? ... 417,page=4 . Mnie sie najlepiej spodobał ten cytat : "Jeśli faktycznie jesteśmy wielką Cracovią (a słyszę z trybun, że jesteśmy) pokażmy to. Póki co ujadamy jak ratlerek, który jest malutki i jedynie przez głośne szczekanie może zostać zauważonym." To najbardziej pasuje dla ratlerków Cracovi spod klatki gości i z forum kibice.net .
Pogoń - Cracovia 1000:0 .
Pogoń - Cracovia 1000:0 .
-
jebaćMedia
Polonia Bytom do Jastrzębia jedzie w komplecie(500), Góral Żywiec oczywiście z nimi w sektorze.
Dobry mecz jak na 4 poziom rozgrywek

Dobry mecz jak na 4 poziom rozgrywek

Natym filmiki co widac ze rzucaja sie racami to zklatki wybiega paru z Pogoni co pod plot Cracovi podbiegaja czy to stuardy?
Witam czytam te forum i mnie śmiech ogarnia i pozwoliłem sobie napisać ludzie przestańcie sie wyśmiewać z klubów ze to ze tamto wyśmiewacie sie z Cracovii ze juz samo dno wyśmiewacie sie z arki ze juz totalne dno z wszystkich topowych ekip sie wyśmiewacie a nie zauważacie ze i wasze kluby i ekipy sa na samym dnie kibicowskim czasy sie zmieniły i ja sam nie umiem juz sie odnaleźć w tej teraźniejszości powiem krótko wszystkie topowe ekipy to juz porażka np wyśmiewacie sie teraz z Cracovii ze lipa zgadza sie lipa ale czy ktoś sie z was zastanowił ze czasy sie zmieniły a wy żyjecie cały czas przeszłością jak było za normalnych lat kiedy to ekipy zadzily na trybunach i decydowały co i jak jak teraz ma to wyglądać skoro ekipy wymarły zmieniła sie policja prawo priorytety itp jak mozna wyśmiewać sie z craxy gdzie kiedyś na sam widok nie którzy srali w gacie przed Cracovia tak samo jak wyśmiewacie sie z arki kurde co to za arka a kiedyś bali byście sie wybrac do Gdyni w małej ilości i mogę stwierdzić ze arka miała wtedy najlepsza bojówkę w kraju i potwierdzam to gdzie jest mi daleko do arki a ekipy z craxy czy z arki sa nadal tylko ze w podziemiu na ulicach kto z tych ludzi bedzie sie narażał zeby jechać na mecz i nie wrócić do domu tylko odrazu do pudła za jakieś gowniane wykroczenie jest to duży problem bo jeszcze troche a ekipy umrą śmiercią naturalna kto teraz jeździ na wyjazdy jak tak patrzę na foty to śmiech jakieś dziewczyny dużo pikoli kur....a o co jest grane ekipy zadzily nawet w młynie ludzie z bojówki kręcili doping a teraz ultras pokazówki prezentacje co to kurde jest teatr było tak fajnie pózniej zaczęło sie robić coraz gorzej bojówka dostawała wody sodowej ze sa wielkimi chuliganami co po lasach biegają i wstyd było juz śpiewać lepiej było sie poprezyc a śpiewanie zostawiło sie pikników ultrasom małolatom gdzie doping zmieniał sie w pisk dziecięcy czasem prawda jest okrutna stare pokolenie gaśnie kiedyś odejdzie a młode nie umie juz tego rozkręcić moda na gangsterke i chuliganke minęła teraz moda jest na wyżelowane włosy i torebeczki na pasku i lansik po co chodzić mam teraz na mecze zeby pooglądać trybuny pełne pikoli i super ultrasowanie pełne dzieciaków i lasek i pełny spokój dlatego większość z chłopaków z ekip juz nie chodzi na mecze a jak chodzi to spotkać kogoś pogadać jezeli na stadionach nas nie chcą to niech wszystkie ekipy jeżdżą na wyjazdy i na miescie pokazywać swą sile i odbić sie od ultrasów i pikoli i starszyzna tez chętnie by sie pokazywała jak nie w te to w druga stronę bo niedługo na stadionach o ekipach bedzie mozna mowić z historia pozdrawiam
Teraz spróbuj po polsku :)
-
bez_emocji
Chaotycznie napisane ale gość dobrze prawi.
-
Blood&Honor
Po prostu napisał prawdę.
-
drugi nick
Najdłuższe zdanie w historii od czasów wynalezienia czcionki. Chętnie przeczytam po przetłumaczeniu.Pg fan pisze:Witam czytam te forum i mnie śmiech ogarnia i pozwoliłem sobie napisać ludzie przestańcie sie wyśmiewać z klubów ze to ze tamto wyśmiewacie sie z Cracovii ze juz samo dno wyśmiewacie sie z arki ze juz totalne dno z wszystkich topowych ekip sie wyśmiewacie a nie zauważacie ze i wasze kluby i ekipy sa na samym dnie kibicowskim czasy sie zmieniły i ja sam nie umiem juz sie odnaleźć w tej teraźniejszości powiem krótko wszystkie topowe ekipy to juz porażka np wyśmiewacie sie teraz z Cracovii ze lipa zgadza sie lipa ale czy ktoś sie z was zastanowił ze czasy sie zmieniły a wy żyjecie cały czas przeszłością jak było za normalnych lat kiedy to ekipy zadzily na trybunach i decydowały co i jak jak teraz ma to wyglądać skoro ekipy wymarły zmieniła sie policja prawo priorytety itp jak mozna wyśmiewać sie z craxy gdzie kiedyś na sam widok nie którzy srali w gacie przed Cracovia tak samo jak wyśmiewacie sie z arki kurde co to za arka a kiedyś bali byście sie wybrac do Gdyni w małej ilości i mogę stwierdzić ze arka miała wtedy najlepsza bojówkę w kraju i potwierdzam to gdzie jest mi daleko do arki a ekipy z craxy czy z arki sa nadal tylko ze w podziemiu na ulicach kto z tych ludzi bedzie sie narażał zeby jechać na mecz i nie wrócić do domu tylko odrazu do pudła za jakieś gowniane wykroczenie jest to duży problem bo jeszcze troche a ekipy umrą śmiercią naturalna kto teraz jeździ na wyjazdy jak tak patrzę na foty to śmiech jakieś dziewczyny dużo pikoli kur....a o co jest grane ekipy zadzily nawet w młynie ludzie z bojówki kręcili doping a teraz ultras pokazówki prezentacje co to kurde jest teatr było tak fajnie pózniej zaczęło sie robić coraz gorzej bojówka dostawała wody sodowej ze sa wielkimi chuliganami co po lasach biegają i wstyd było juz śpiewać lepiej było sie poprezyc a śpiewanie zostawiło sie pikników ultrasom małolatom gdzie doping zmieniał sie w pisk dziecięcy czasem prawda jest okrutna stare pokolenie gaśnie kiedyś odejdzie a młode nie umie juz tego rozkręcić moda na gangsterke i chuliganke minęła teraz moda jest na wyżelowane włosy i torebeczki na pasku i lansik po co chodzić mam teraz na mecze zeby pooglądać trybuny pełne pikoli i super ultrasowanie pełne dzieciaków i lasek i pełny spokój dlatego większość z chłopaków z ekip juz nie chodzi na mecze a jak chodzi to spotkać kogoś pogadać jezeli na stadionach nas nie chcą to niech wszystkie ekipy jeżdżą na wyjazdy i na miescie pokazywać swą sile i odbić sie od ultrasów i pikoli i starszyzna tez chętnie by sie pokazywała jak nie w te to w druga stronę bo niedługo na stadionach o ekipach bedzie mozna mowić z historia pozdrawiam
-
wyto(J)ski
Bate nie zostaje wpuszczone na sektor w Białymstoku, grupa 30 osób schodzi Piasta schodzi z sektora.Podobno jakaś zadyma z ochroną i psami.
Dajcie mu spokój, szkołę też omijał jak teraz ta cała ekipa omija stadiony, żeby czasem psy mu bandy szkolnej nie rozjebały.
Portowców ok 1000 w Krakowie, z tego na sektorze 900 reszta nie zdążyła wejść bo się zaczęło i zamkneli bramy.
Portowców ok 1000 w Krakowie, z tego na sektorze 900 reszta nie zdążyła wejść bo się zaczęło i zamkneli bramy.
GKS Jastrzębie z młynem w innym miejscu niż dotychczas. Dobre posunięcie bo się zawsze zastanawiałem czemu macie młyn w tak dziwnym miejscu, upchany za murkiem na trybunie a patrzac na fotki z wczoraj to teraz o wiele lepiej to wyglądalo.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
http://www.12zawodnik.pl/galeria/rakow- ... 43#zdjecie
nowa flaga grupy mocnych wrażeń?
nowa flaga grupy mocnych wrażeń?
W Chojnicach cisza czy cos sie dzialo?