Komentarze 11-13 kwietnia
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Komentarze 11-13 kwietnia
Logo na sektorówce Lechii to ksero loga Korony na 40-lecie.
wlasnie mialem o tym pisac:Rafix pisze:Logo na sektorówce Lechii to ksero loga Korony na 40-lecie.

-
Marcin Plichta
Tradycyjnie nie będziemy przenosić pyskówki na internety, ale jak ważna jest "edukacja kibolska" od najmłodszych lat to Wy akurat powinniście wiedzieć najbardziej.J_ag pisze:W sumie ok 18 000 darmowych wejsciówek, brakowało tylko dobrych chearlederek i mamy NBA.
-
TczewiakAG
http://www.tcz.pl/index.php?p=1,62,0,tc ... hii-GdanskJack Sparrow_UT1922 pisze:Na którym zdjęciu? Na pierwszym i drugim to sam Tczew. Nas dzisiaj w Gdańsku jakieś 700-800, z czego 500 to dzieciaki ze szkół w zorganizowanych przez nas transportach.na_chwile pisze:jaka liczba z tego tłumu to kibice z Tczewa ?
Niech jako komentarz do liczby posluzy ten filmik z główna ekipa
-
starysadeczanin
Patrzac na fotki meczu Piast- Śląsk nasuwaja sie 2 pytania
Pierwsze- co to za flaga na mlynie Piastunek z napisem Sosnica, ja dobrze orientuje sie Sosnica zawsze byla bastionem Gornika i chyba nic w ej kwesti sie nie zmienilo, no chyba ze to tylko taka proba kłucia w oczy jak flaga Azory na Cracovii, prosze kogos z zabrzan badz gliwiczan o odpowiedz
Drugie- glupio wyglada jak kibicow gosci jest wiecej niz w młynie gospodarzy mowie oczywiscie o zespolach z tej samej klasy rozgrywkowej mam tu na mysli oczywiscie powyzszy mecz
Płka Nozna DLa Kibicow
Pierwsze- co to za flaga na mlynie Piastunek z napisem Sosnica, ja dobrze orientuje sie Sosnica zawsze byla bastionem Gornika i chyba nic w ej kwesti sie nie zmienilo, no chyba ze to tylko taka proba kłucia w oczy jak flaga Azory na Cracovii, prosze kogos z zabrzan badz gliwiczan o odpowiedz
Drugie- glupio wyglada jak kibicow gosci jest wiecej niz w młynie gospodarzy mowie oczywiscie o zespolach z tej samej klasy rozgrywkowej mam tu na mysli oczywiscie powyzszy mecz
Płka Nozna DLa Kibicow
Jakiś czas temu zrobili sobie flage Sośnica, chociaż tam to nawet w kanałach nie mają prawa bytu, a ostatnio na derbach z nami zawisła nawet flaga " Zabrze", szkoda czasu na komentowanie tej komedii.starysadeczanin pisze:Patrzac na fotki meczu Piast- Śląsk nasuwaja sie 2 pytania
Płka Nozna DLa Kibicow
-
Gigaset504AG
[quote="starysadeczanin"]Patrzac na fotki meczu Piast- Śląsk nasuwaja sie 2 pytania
Na pierwsze pytanie sobie sam odpowiedziałeś a druga wypowiedz to nie pytanie tylko stwierdzenie.
https://www.youtube.com/watch?v=BTRo0i76Y7o
Na pierwsze pytanie sobie sam odpowiedziałeś a druga wypowiedz to nie pytanie tylko stwierdzenie.
hehe,a do tego jaka pyskata z nich ekipa.Bardzo ich boli ta Opava.
-
Gigaset504AG
Piast pare lat wstecz jedzie do Czech gdzie kroi Opave z flagi , był tez tam Sląsk:) sa zdjecia na necie jak pala na stadionie Slaska flage OpavyBączyński pisze:hehe,a do tego jaka pyskata z nich ekipa.Bardzo ich boli ta Opava.
-
darekszpakowski
powod do dumy. niedlugo zaczna sie ukladac z ochrona ze jak nie bedzie dymow to dostana po meczu czekoladki. oprawa jak na ''łestern jurop'' chujnia. zreszta czego mozna sie po Lechii spodziewać. ksero od Korony... oprawa a/la Bayern Munchen, żal.Mam racje pisze:Lechia dotrzymała umowy z klubem i na meczu był spokój, żadnej pirotechniki i udała się wspólnie przygotowana oprawa z klubem.
-
Emigrant_85
Tymczasem w pociągu specjalnym Korony udającym się do POZnania... Zibi Boniek ;)
a na Legii powód do dumy? za możliwość zarobienia PLN decyzyjni obiecali że nie będzie rac, dlatego nie ma opraw bo ultrasom się nie podoba układanie z kontynuatorami itidarekszpakowski pisze:powod do dumy. niedlugo zaczna sie ukladac z ochrona ze jak nie bedzie dymow to dostana po meczu czekoladki. oprawa jak na ''łestern jurop'' chujnia. zreszta czego mozna sie po Lechii spodziewać. ksero od Korony... oprawa a/la Bayern Munchen, żal.Mam racje pisze:Lechia dotrzymała umowy z klubem i na meczu był spokój, żadnej pirotechniki i udała się wspólnie przygotowana oprawa z klubem.
szcz25 pisze:a na Legii powód do dumy? za możliwość zarobienia PLN decyzyjni obiecali że nie będzie rac, dlatego nie ma opraw bo ultrasom się nie podoba układanie z kontynuatorami itidarekszpakowski pisze:powod do dumy. niedlugo zaczna sie ukladac z ochrona ze jak nie bedzie dymow to dostana po meczu czekoladki. oprawa jak na ''łestern jurop'' chujnia. zreszta czego mozna sie po Lechii spodziewać. ksero od Korony... oprawa a/la Bayern Munchen, żal.Mam racje pisze:Lechia dotrzymała umowy z klubem i na meczu był spokój, żadnej pirotechniki i udała się wspólnie przygotowana oprawa z klubem.
Niestety w tych czasach coraz wiecej ekip dogaduje sie z zarządem np dostaną dofinansowanie na oprawe lub wyjazd za brak piro itp
Proszę Cię.. nie porównuj stadionu do ulicy, tak was to boli, że Górnik trzyma w ryzach dużą część miasta. To, że ekipa jest na czarno na stadionie, nie znaczy, że się boją chodzić w barwach, tylko ćwierćinteligent mógłby tak pomyśleć, Lechowi czy Śląskowi też to powiesz gdy jeżdżą na wyjazd na czarno?
co tam jest skserowane bo już chyba niedowidzę?
trochę niczym w tvn odwróciłeś kota ogonem. szacunek dla NS że nie wybierają układania się z klubem za $$ jak starszyzna i osoby decyzyjne w ekipie LegiiMam racje pisze:Jeśli to prawda to szacunek dla grupki ultrasów Legii że trwają wierni swoim zasadom i nie wybierają układania się z klubem za $$ jak nie które ekipy...szcz25 pisze:a na Legii powód do dumy? za możliwość zarobienia PLN decyzyjni obiecali że nie będzie rac, dlatego nie ma opraw bo ultrasom się nie podoba układanie z kontynuatorami itidarekszpakowski pisze:
powod do dumy. niedlugo zaczna sie ukladac z ochrona ze jak nie bedzie dymow to dostana po meczu czekoladki. oprawa jak na ''łestern jurop'' chujnia. zreszta czego mozna sie po Lechii spodziewać. ksero od Korony... oprawa a/la Bayern Munchen, żal.
Imponujące mniemanie o stanie własnej wiedzy o sytuacji na Legii. Już sami "kontynuatorzy iti" najlepiej ukazują jej stan faktyczny.
Leśnodorski wstawiony na prezesa przez wdowę po Wejchercie, Mioduski który zawsze był i jest z Wejchertami bardzo blisko związany, sprawa przejęcia Legii od iti to mit, widać dobrze to zrobili, skoro ludzie się złapali.Foxx pisze:Imponujące mniemanie o stanie własnej wiedzy o sytuacji na Legii. Już sami "kontynuatorzy iti" najlepiej ukazują jej stan faktyczny.
Nic dodać nic ująć-wypada tylko dodać,że jest równie imponujące mniemanie o stanie własnej wiedzy na Lechii kumaterii z kibice net.Foxx pisze:Imponujące mniemanie o stanie własnej wiedzy o sytuacji na Legii. Już sami "kontynuatorzy iti" najlepiej ukazują jej stan faktyczny.
Swoją drogą można zrozumieć złość arkowców gdy wczoraj u nas 36,5 tyś a u nich 4,5 tyś ludzi,można zrozumieć ich złość na zgrabną ekipę z Tczewa,ale farfocel z Wałbrzycha piszący co można oczekiwać po Lechii( w domyśle nic) -to przechodzi moje pojęcie pisania bzdur.
-
tajskiboks
Niektórym to serio trzeba współczuć stanu umysłowego...Mam racje pisze:Foxx pisze:Imponujące mniemanie o stanie własnej wiedzy o sytuacji na Legii. Już sami "kontynuatorzy iti" najlepiej ukazują jej stan faktyczny.
Prosty myk "na słupa" , aby zażegnać konflikt z kibicami :) Jak widać dziś można ich jeszcze kasą omamić w zamian za spokój :)
Popraw to co nabazgrałeś bo ośmieszasz tylko Zagłębie,tamci atakują jedno auto w kolumnie aut(ciekawe,losowali które czy na chybił trafił) a ZL broniło się w 3-4 fury.Przed kim?Skoro atakowane było jedno auto.coś tam kręcicie jedni jak i drudzy.
Moj bład bo chodziło że atakuje pierwsze auto z tych co były. Chodziło o pierwsze auto z tej drugiej grupy auto które akurat wjerzdzało na skrzyzowanie. Sam nie wiem dlaczego miedzy jedna grupą a drugą zrobiła sie taka luka ok 200 metrow ale tak wyszlo. Sory ale słabo mnie interesuje czy myslisz ze ktos tu kreci bylo jak bylo, Chrobry wykorzystal moment ze zrobila sie taka luka. Auta ktore byly z tylu tez za bardzo nie wiedzialy co sie dzieje i niektorzy jak dobiegali bylo juz po wszystkim a ktora byla na samym koncu wogole nie biegla bo nawet nie wiedziala co sie dzieje.
auta troszkę zdemolowane to na minus a akcja jak najbardziej na plus, akcja kolejki?
Flage Sosnica zrobil sobie jeden kibic Piasta co tam mieszka wszyscy wiemy okogo chodzi i tyle prenasce lat temu .Gigaset504AG pisze:starysadeczanin pisze:Patrzac na fotki meczu Piast- Śląsk nasuwaja sie 2 pytania
Co do derbow Chrobry - Zaglebie musze powiedziec ze bylem swiadiem tego starcia kolo castoramy i rzeczywiscie to Zaglebie pogonilo Chrobrego byly tam kao.
-
daredevil0
Kilka KO po stronie zagłębia, zawijają pospiesznie rannych do fur i odjeżdżają w kierunku stadionu. Chrobry pali wrotki przed przyjazdem policji, jednak kilku zawijają. Ogólnie akcja na plus dla ChG, takie akcje to rzadkość w dzisiejszych czasach. Ponadto po meczu podczas odjazdu kilka lubińskich fur uszkodzonych ale przez nikogo z ekipy H ChG
Ok ;) Fajnie, że na zmywaku możesz korzystać z neta i rzetelnie przekazywać info telefoniczne z derbów.Popeyee pisze:nawet w uk wiedza ze zaliczyliscie muke tyle.
Czy Unia Leszno była obecna na meczu Chrobry - ZL?
"Na meczu z Chrobrym obecne tylko zainteresowane osoby, liczbę poda Głogów w relacji"
Dodam tylko ze przejrzalem posty ktore w tym temacie pisały inne osoby z ZL i momo ze zeby to raczej ich prywatne zdanie a nie oficialne stanowisko to nie widze zeby sie to bardzo róznilo od tego co napisalem ani jesli chodzi o wydarzenia przed meczowe ani po meczowe takze nie pierdolcie farmazonów o 100 wersjach i przekrzykiwaniu sie z naszej strony nawzajem a co do Chrobrego to napewno jesli bylo by starcie dla nich odrazu bylo by tu mase komentarzy o wielkim zwyciestwie, na meczu na nasze okrzyki na temat tego zajscia tez cisza i w prywatnych rozmowach ktore byly po meczu prze tel rowniez ani razu nie powiedzili ze starcie dla nich a jedynie co sie nie zgadzalo w naszych wspolnych rozmowach to ze mowili o tej policji jakby przerwala starcie a pojawili sie po wszystkich na castoramie.
gdyby ZL nie liczyło na jakieś atrakcje, to nie byłoby postoju przed Głogowem, gdzie miały zostać ubrane pomarańczowe peleryny na przejazd przez miasto, po to żeby ewentualna późniejsza identyfikacja przez policję była utrudniona.patyk. pisze: Nie wierze w to że że zagłębie było przygotowane na jakieś niespodzianki podczas trasy, tym bardziej że to derby. Ponieważ gdzie ostatni raz ktoś kogoś zaatakował na trasie w dzień derbów.
-
mr. ventura
jakie liczby zgód po stronie ZL jak i ChG?
ilu Blekitnych w Legionowie?
Wg innego forum:Mogerator pisze:Wracając do meczu w Gdańsku, to dopowiem jeszcze tylko, że Legia bardzo dobrze słyszalna z perspektywy wersalki przed telewizorem, momentami nawet dużo bardziej od gospodarzy, ale to może za sprawą tego, że siedzieli w cieniu, przez cały mecz, nie wiem, niech wypowiedzą się zainteresowani.
P.S. Ile Stalowej w Wałbrzychu? Działo coś?
Stalówki jakieś 160-180 z kilkoma flagami. Przed meczem Górnik atakuje jedno auto SSW, dochodzi do kilkuminutowej wali, Stalówka wysiada z auta. Na meczu Górnik robi racowisko.
Od siebie ilość bluzg jak na meczu derbowym, może obydwie strony dopiszą o dojaśnią...
Siarki koło 40, Stali Mielec ponad 200.
miał byc ostatni post,a dałeś już ich chyba z 5 i w każdym coraz bardziej sie wybielasz...fanZL pisze:Co wydarzeń przed derbami bedzie to ostatni post ze strony ZL wiec prosiłbym kolegów z Zl o nie zabieranie wiecej głosu na ten temat i nie wchodzenie w dalsza polemike z jakimis fantastami.
Przed meczem Górnik wyłapuje zabłąkane auto ze Stalówki i proponuje grilla, walka się odbywa 4x4 , wygrana Górnika.
-
bazylzbazaru
Co za harce były w Libiążu?
-
SuwalskieWigry
Dolcan Ząbki - Wigry Suwałki
W Ząbkach piłkarzy wspiera 85 kibiców Wigier.RELACJA + FOTO: http://www.forzawigry.pl/7-aktualnosci/ ... -0-0-wigry
W Ząbkach piłkarzy wspiera 85 kibiców Wigier.RELACJA + FOTO: http://www.forzawigry.pl/7-aktualnosci/ ... -0-0-wigry
-
WiślakBSNT
bazylzbazaru pisze:Co za harce były w Libiążu?

-
Tricolores
Jantar Ustka - Gryf