Na Koronie od dawna nie jest wymagana KK.prawy1488 pisze:Witam
Panowie jak to jest z tymi kartami kibica czy wszystkie kluby z Ekstraklasy maja takie cos jak Lechia kupując pierwszy raz bilet to nie potrzeba karty ?

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
-
Nie. Pogoń to kosa, ale nie mamy na nich takiego ciśnienia jak oni na nas.Kefirjagodowy pisze:Mam pytanie do kogoś ze Szczecina, jak wyglądał wasz powrót do domu z Poznania po przerwanym meczu z Lechem, gdy zmarł Papież? Czy wąsy zachowywały się porządnie jak na taką sytuacje i mieliście spokój, czy w takiej przykrej chwili robili wam problemy?
Plus pytanie do kogoś z Krakowa, czy Cracovia ma na Pogoń też takie ciśnienie jak Pogoń na Cracovie?(największa kosa)

-
to było dzień przed śmiercią Papieża (poszła plotka, że zmarł). Ogólnie był spokój. kilka godzin czekaliśmy na pociąg jeszcze, to wypuszczali po kilka osób na miasto. Z Lechem oczywiście spokój, podrzucali prowiant itp.Kefirjagodowy pisze:Mam pytanie do kogoś ze Szczecina, jak wyglądał wasz powrót do domu z Poznania po przerwanym meczu z Lechem, gdy zmarł Papież? Czy wąsy zachowywały się porządnie jak na taką sytuacje i mieliście spokój, czy w takiej przykrej chwili robili wam problemy?
Plus pytanie do kogoś z Krakowa, czy Cracovia ma na Pogoń też takie ciśnienie jak Pogoń na Cracovie?(największa kosa)
Co do drugiego pytania to oczywiste, że z naszej strony jest większa nienawiść.
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
Dziękuje panowie za odpowiedź, wesołych :)
-
Pytanie do kibiców Lecha - jak to było ze zmianą Waszego herbu w ostatnich 10 latach? Tzn. pamiętam, że około 2013-2014 Lechici używali tego - [link] , natomiast potem pojawił się obecny. Było jakieś szczególne wydarzenie i jakieś motywy zmiany herbu?
exitus acta probat.
-
-
Jest to powrót do kolejowego herbu z lat 60.
-
Jakby to sami określili - zmierzyli się z tym intelektualnie :d
-
https://www.facebook.com/FCStargard/pho ... =1&theater
Koszulka nawiązuje do zabitego kibica Pogoni przez KSC w Chorzowie.Mógłby ktoś z Portowców napisać czy kiedykolwiek udało im się dopaść na kadrze Cracovie i dojechać ich za to??
Koszulka nawiązuje do zabitego kibica Pogoni przez KSC w Chorzowie.Mógłby ktoś z Portowców napisać czy kiedykolwiek udało im się dopaść na kadrze Cracovie i dojechać ich za to??
Jaki Romuś?To jakiś twój wafel jest czy jak?
-
Do Białegostoku w Lany Poniedziałek udało się 362 sympatyków Białej Gwiazdy, wraz z nami na sektor zawitali nasi zgodowicze Unia 25, Lechia 6, Polonia 2 oraz gościnnie Resovia (28) którym dziękujemy za wsparcie.
Ach ta Polonia chciałoby się powiedzieć...
A tak na POWAŻNIE!!!jaka przeszkoda na zaciśnięciu relacji na lini Wisła-Stalówka jeśli oczywiście można...wiedzieć?
Wisła na nie czy SSW?
A tak na POWAŻNIE!!!jaka przeszkoda na zaciśnięciu relacji na lini Wisła-Stalówka jeśli oczywiście można...wiedzieć?
Wisła na nie czy SSW?
-
Moze Lechia na nie?merek13 pisze:Do Białegostoku w Lany Poniedziałek udało się 362 sympatyków Białej Gwiazdy, wraz z nami na sektor zawitali nasi zgodowicze Unia 25, Lechia 6, Polonia 2 oraz gościnnie Resovia (28) którym dziękujemy za wsparcie.
Wisła na nie czy SSW?
-
Pytanie do kibiców RKS Radomsko. Jak ma sie sprawa z nazwa waszego klubu? Coś się ruszyło w tej sprawie?
I samolot sobie spadł.
-
ja mam pytanie o trans "zamiast konia wal Płoskonia". Kiedyś był wywieszony ale nie wiem kto, dlaczego i czy to Górnik czy drużyna która z nim grała i o co chodziło, bo prezesem był chyba nie najlepszym, trans zajebisty
-
Trans wisiał w sezonie 97- 98 r na Legii.
Płoskoń, prezes Górnika jako jedyny bronił Mariana Dziurowicza, ówczesnego betonowego prezesa PZPN-u.
Pamiętam, że zastrajkowały wszystkie kluby pierwszoligowe z wyjątkiem Górnika własnie, Płoskoń nawet chciał wyjść na boisko i dostać walkowera.
Z Legią zagrali wtedy chyba sparing zamiast głównego meczu.
Mogłem pomylić sezon, ale to historia sprzed 15 lat :-)
Płoskoń, prezes Górnika jako jedyny bronił Mariana Dziurowicza, ówczesnego betonowego prezesa PZPN-u.
Pamiętam, że zastrajkowały wszystkie kluby pierwszoligowe z wyjątkiem Górnika własnie, Płoskoń nawet chciał wyjść na boisko i dostać walkowera.
-
Trans wisiał w sezonie 97- 98 r na Legii.
-
Rozmowy były miało ruszyć to w dobrą stronę ale temat stoi i nie widać końca na tą chwilę nic się nie zmieniło oprócz tego że pojawiamy się na własnym stadionie.Pogromca Tupolewa pisze:Pytanie do kibiców RKS Radomsko. Jak ma sie sprawa z nazwa waszego klubu? Coś się ruszyło w tej sprawie?
-
Hah, betonowy Dziurowicz. Pamiętam jak politycy, kibicowska Polska piała z zachwytu że ten Dębski zrobi z nim porządek. Dębski człowiek czysty, uzdrowiciel.Beha pisze:Trans wisiał w sezonie 97- 98 r na Legii.
Każdy trzeźwo myślący i widzący co się dzieje, wiedział kim jest Dębski.
Po zabójstwie tego ciula, nagle politycy umilknęli z zachwytami jak jego szemrane interesy wyszły na jaw.
Pamiętam dzień zamachu, jak wiadomość podały media... Strasznie się cieszyłem i śmiałem z głupoty lemingów, bo przewidywałem taki scenariusz.
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga
-
Kiedyś przed derbami Radomiak-Broń Radomiak zrobił piosenke anty Broń i śpiewali coś o konduktorze itp, nie moge piosenki znaleźć, ktoś pomoże?
-
Poszukuję video z przyśpiewką Widzewa, trapi mnie to w c*** już parę lat... leciało to tak "Dopingujeeeemy, nigdy Cię nie zdradzimy, na zawsze wierni tylko Tobie Widzew Łóóóódź..lolololooolo...." z góry dziękuję za odpowiedź.
-
pamietam ze w tamtych czasach na stadionach czesto bylo spiewane " marian dziurowicz najwieksza K... z Katowic"Beha pisze:Trans wisiał w sezonie 97- 98 r na Legii.
-
https://www.youtube.com/watch?v=WSfjhZ1GFqk jak sie nazywa ta przyspiewka?
-
Bałtyk Gdynia działa coś?
-
Jak gdzieś jadą to relacja pojawia się zazwyczaj tutaj: [link]Larkson1908 pisze:Bałtyk Gdynia działa coś?
-
Oświadczenie grup decyzyjnych Wisły Kraków: pisze: Podczas meczu z Koroną Kielce po raz pierwszy na naszym stadionie oficjalnie gościła delegacja rzymskiego Lazio.
Dobre relacje panujące od dłuższego czasu pomiędzy obiema ekipami zostały przekształcone w przyjaźń! Na najbliższych derbach Rzymu zostanie przybita zgoda!
Tylko z Lazio Rzym utrzymujemy oficjalnie kontakty za granicą i ich barwy są jedynymi zagranicznymi, które można nosić na Reymonta! Barwy Romy będą traktowane jak sąsiadki zza Błoń.
Pytanie trochę głupie dziecinne ale mnie trapi ;)
Jaki jest stosunek Ruchu Chorzów do barw Realu Madryt i Barcelony (których pełno wszędzie) Również takie ciśnienie jak w Krakowie? :D
Pozdrawiam. Bez napinki
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
-
Może mi to ktoś z RTS wytłumaczyć? Logicznie?

-
Sprzedają znak graficzny czyli herb.Mozejko pisze:Może mi to ktoś z RTS wytłumaczyć? Logicznie?
Takie coś znalazłem:
"Przeżywający ogromne problemy organizacyjne Widzew szuka pieniędzy na działalność. Rezygnację z pracy złożyła zajmująca się finansami wiceprezes Agata Gensieniec. Jedynym członkiem zarządu został więc Sylwester Cacek.
Najnowszym pomysłem na znalezienie pieniędzy jest pozbycie się aktywów klubu. Na stronie internetowej ukazała się informacja o wystawieniu za sprzedaż działki przy ul Brzezińskiej 175. Ma ona powierzchnię prawie 4 ha, a cena minimalna to 3 mln zł netto.
To nie koniec ofert. O desperacji właściciela świadczy chęć pozbycia się prawa do historycznego logo. Przypomnijmy, że po odkupieniu udziałów od Zbigniewa Bońka i Wojciecha Szymańskiego Sylwester Cacek zastrzegł prawa do znaku Widzewa w Hiszpanii. Prawa do niego ma do 2025 roku. Nie chciał go użyczyć m.in. koszykarkom. Teraz jest gotów go sprzedać za 2,5 mln zł, co pokazuje jego desperację i bezradność w szukaniu pieniędzy.
Oferty można składać w klubie, a szczegóły oferty można znaleźć na stronie internetowej klubu."
-
Może jestem debilem ekonomicznym ale takich idiotów jak cacek czy w Bydgoszczy osuch to powinno się...nieważne
-
Tutaj jest inaczej bo prawa do "znaku graficznego" - Herbu posiada Cacek jak jest napisane wyżej. W przypadku Bydgoszczy ów znak"Herb(czarną Zetkę na białym tle) posiada SKZB. A pinokio zaczerpnął Herb CWZS (czyli żółte tło) tak samo jak było podczas poprzedniego Tworu i bojkotu.Mozejko pisze:Może jestem debilem ekonomicznym ale takich idiotów jak cacek czy w Bydgoszczy osuch to powinno się...nieważne
-
podeśle ktoś oprawy z wykorzystaniem zimnych ogni ? :)
-
https://www.youtube.com/watch?v=HqnzLvQemZcwhite88 pisze:podeśle ktoś oprawy z wykorzystaniem zimnych ogni ? :)
https://www.youtube.com/watch?v=SI_GhQ9WKeE
-
też bardzo fajny efekt, zamiast rac dać czasami te zimne ognie, ciekawe czy komisja ligi by się przyczepiła..
-
Zimne ognie ponoć są tak samo zakazane jak race .white88 pisze:też bardzo fajny efekt, zamiast rac dać czasami te zimne ognie, ciekawe czy komisja ligi by się przyczepiła..
-
Gdzie znajde odcinek pamiętniki z wakacji co byli chłopaki z BKS Bielsko Biała ?
-
a zapalniczki ?
-
Natknąłem sie na newsa o awansie do francuskiej ekstraklasy korsykańskiego Ajaccio.
Myslalem ze AC a tu zdziewko bo to jakies GFCO.Przyznam ze pierwszy raz slysze.To jakis nowy twór/efemeryda czy ekipa z kibolami i tradycjami?
Myslalem ze AC a tu zdziewko bo to jakies GFCO.Przyznam ze pierwszy raz slysze.To jakis nowy twór/efemeryda czy ekipa z kibolami i tradycjami?
-
plus dezodorant... :) Zabawa z dziecinstwa mi sie przypomniala:Ktos tu chyba gdzies takie foto wrzucal.Albo to gazety byly palone? Juz nie pamietam ale efekt ciekawy.sok pisze:a zapalniczki ?
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Pomijając fakt, że sprawdzenie tej interesującej Cię kwestii w internetach jest krótsze niż napisanie posta, ale skoro już tyle się napracowałeś albo Google szuka Ci tylko francuskich stron; tak to dwie różne ekipy. AC ma na trybunach kiboli, ci z Gazélec Football Club Olympique mimo, że historię mają długą, to porównując do Naszego podwórka- Amica Wronki tudzież Olimpia Poznań; kluby które tak naprawdę działały obok zdominowanego terytorium Lecha.maystero pisze:Natknąłem sie na newsa o awansie do francuskiej ekstraklasy korsykańskiego Ajaccio.
Tak jest właśnie na Korsyce.
-
Tak, wiem. to nie ten dzial ale nie mam czasu szukac odpowiedniego temaut.
Prosze kogos o odpowiedz w jednym poscie zeby nie rozwalac tematu.
[link]
Dlaczego istnieja lacznie 3 tabele ?
Tabela-zasadnicza, spadkowa i mistrzowska ?
Na jakiej zasadzie to wszystko dziala aktualnie ? Dawniej kto wygral wszystkie mecze ten mial mistrza, nie bylo zxadnego podzialu na grupy spadkowe i mistrzowskie..
[link]
Na jakiej zasadzie to wszystko dziala aktualnie ? Dawniej kto wygral wszystkie mecze ten mial mistrza, nie bylo zxadnego podzialu na grupy spadkowe i mistrzowskie..
-
Po sezonie zasadniczym (30 kolejkach) każdej drużynie dzieli się zdobycz punktową na pół (w przypadku nieparzystej liczby zaokrągla się ją w górę). Pierwsze osiem zespołów po sezonie zasadniczym walczy między sobą o mistrzostwo, drugie osiem zespołów walczy o uniknięcie spadku. W obu grupach każdy gra jeszcze siedem spotkań (czyli w całym sezonie 37), a z kim i u kogo i w której kolejce - jest to ustalane przed sezonem (np. zespół 1 po rundzie zasadniczej gra u siebie z zespołem 2 w 31 kolejce itd).sok pisze:Tak, wiem. to nie ten dzial ale nie mam czasu szukac odpowiedniego temaut.
[link]
-
Dzieki Wielkie za odpowiedz.