Najlepsze FC danej drużyny. Jakościowo / Ilościowo.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Banti

Re: Najlepsze FC danej drużyny. Jakościowo / Ilościowo.

Post autor: Banti » 02.04.2015, 22:48

Nie wiem skąd jest dzbanek, który rozpoczął ten temat, ale już na początku wiadomo było jak to się zakończy: Ruch-Ruda Śląska, Widzew-WfcG. Reszta to pionki, frajerzy itp.
Pominę Rudę Śląską, jako, że nie mam tam babci, nie byłem przejazdem, czy nie miałem tam biznesu jako przedstawiciel handlowy. Grudziądz, cóż kiedyś pisałem o nich i oczywiście mnie bolał Widzew, zostałem przez nich zgwałcony itp itd... Normalna sprawa jeśli piszę się na necie opanowanym przez te wszystkie mega zajebiste wirtualne fc RTSu.
Swego czasu, WfcG kreował się na drugą siłę w Kuj.-Pom. Baaa nawet były głosy, że na luzie wyskakują z Zawiszą i się po nich przebiegają. Lata biegną i "druga siła" staje się fc "trzeciej siły" Kuj.-Pom., pozując do selfies w 3 bluzach i groźnych maskach na autostradzie w drodze na chlanie do fc swojego wielkiego klubu. Tuskotronic, który próbuje coś tam uwierzytelnić w tym sławnym i przezajebistym fc przezajebistego Widzewka, zostaje z bani określony jako frajer albo pała. Tak sobie myślę, jeśli on jest pałą, to zajebiście się orientuje w waszych sprawach a nawet wie więcej niż Widzewioki w pokoroju mmsa czy lukab. To teraz pytanie do was Widzewioki z Sochaczewów, Żyrardowów i Łowiczów: jak to jest, że pała tyle wie o tym waszym naaaaaj fan clubie?
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!

iparts.pl
pomidor12

Post autor: pomidor12 » 02.04.2015, 23:18

Banti pisze:Nie wiem skąd jest dzbanek, który rozpoczął ten temat, ale już na początku wiadomo było jak to się zakończy: Ruch-Ruda Śląska, Widzew-WfcG. Reszta to pionki, frajerzy itp.
Pominę Rudę Śląską, jako, że nie mam tam babci, nie byłem przejazdem, czy nie miałem tam biznesu jako przedstawiciel handlowy. Grudziądz, cóż kiedyś pisałem o nich i oczywiście mnie bolał Widzew, zostałem przez nich zgwałcony itp itd... Normalna sprawa jeśli piszę się na necie opanowanym przez te wszystkie mega zajebiste wirtualne fc RTSu.
Swego czasu, WfcG kreował się na drugą siłę w Kuj.-Pom. Baaa nawet były głosy, że na luzie wyskakują z Zawiszą i się po nich przebiegają. Lata biegną i "druga siła" staje się fc "trzeciej siły" Kuj.-Pom., pozując do selfies w 3 bluzach i groźnych maskach na autostradzie w drodze na chlanie do fc swojego wielkiego klubu. Tuskotronic, który próbuje coś tam uwierzytelnić w tym sławnym i przezajebistym fc przezajebistego Widzewka, zostaje z bani określony jako frajer albo pała. Tak sobie myślę, jeśli on jest pałą, to zajebiście się orientuje w waszych sprawach a nawet wie więcej niż Widzewioki w pokoroju mmsa czy lukab. To teraz pytanie do was Widzewioki z Sochaczewów, Żyrardowów i Łowiczów: jak to jest, że pała tyle wie o tym waszym naaaaaj fan clubie?
Pewnie jest z WSI :)

mms

Post autor: mms » 02.04.2015, 23:58

Tam gdzie coś o Widzewie tam i Banti :)

Odpowiem wam raz porządnie gamonie, może zrozumiecie. Mimo takiej sportowej padaki jaka jest od jakiegoś czasu na RTSie i takiej odległości. Fan club który na ubitej ziemi kasuje dwie lokalne ekipy, przejmuje władzę we wrogim sąsiednim mieście (Kwidzyn), doprowadza do upadku ekipę lokalnego wroga, potrafi pokazać się na niektórych meczach zajebistą bandą i to nie jest dla was dobry fan club? To ja nie wiem co takie fan cluby muszą robić żeby być według was zajebiste? A pierdolenie że nie zawsze jeżdżą w takich dobrych liczbach, świadczy o was jakimi pajacami jesteście i co wiecie o wojażach za swoim klubem. Nie każdego stać by co tydzień zapierdalać ponad 200 kilosów do Łodzi albo w inny rejon kraju. Ale wy ku*** wiecie pewnie lepiej? :) WfcG jest szanowane na RTSie za działalność, co choćby świadczy fakt że mimo braku zgody Widzew-Elana, oni mogli przybić z nimi układ. To co tu przytoczyłem to tylko kilka faktów, bo chłopaki zrobili i robią dużo więcej, ale nie wszystko nadaje się do neta.

Banti

Post autor: Banti » 03.04.2015, 00:20

mms pisze:Tam gdzie coś o Widzewie tam i Banti :)

Odpowiem wam raz porządnie gamonie, może zrozumiecie. Mimo takiej sportowej padaki jaka jest od jakiegoś czasu na RTSie i takiej odległości. Fan club który na ubitej ziemi kasuje dwie lokalne ekipy, przejmuje władzę we wrogim sąsiednim mieście (Kwidzyn), doprowadza do upadku ekipę lokalnego wroga, potrafi pokazać się na niektórych meczach zajebistą bandą i to nie jest dla was dobry fan club? To ja nie wiem co takie fan cluby muszą robić żeby być według was zajebiste? A pierdolenie że nie zawsze jeżdżą w takich dobrych liczbach, świadczy o was jakimi pajacami jesteście i co wiecie o wojażach za swoim klubem. Nie każdego stać by co tydzień zapierdalać ponad 200 kilosów do Łodzi albo w inny rejon kraju. Ale wy ku*** wiecie pewnie lepiej? :) WfcG jest szanowane na RTSie za działalność, co choćby świadczy fakt że mimo braku zgody Widzew-Elana, oni mogli przybić z nimi układ. To co tu przytoczyłem to tylko kilka faktów, bo chłopaki zrobili i robią dużo więcej, ale nie wszystko nadaje się do neta.
Zacięcie i talent masz, ale science-fiction w innym dziale. Teraz odpowiedz na moje pytanie: skąd typ któremu jedziecie od pały ma tyle informacji o tym waszym szanowanym fc, który rozpierdala dwie ekipy i przejmuje wrogie miasto?
Kogo obchodzi, że 200 km i nie mają siana. Mogli zostać fc Wdy Świecie. Bliżej, taniej i bezpieczniej.
Uwolnić Maćka!!

mms

Post autor: mms » 03.04.2015, 00:48

Pomieszkaj trochę w derbowym mieście, to może się domyślisz :)

Banti

Post autor: Banti » 03.04.2015, 00:51

mms pisze:Pomieszkaj trochę w derbowym mieście, to może się domyślisz :)
Czyli jak, jest pałą, czy jednak nie jest pałą i piszę niewygodną dla RTSu prawdę jako mieszkaniec derbowego Grudziądza?!
Gubisz się chłopcze, oj gubisz się...
Uwolnić Maćka!!

Łódź Śródmieście

Post autor: Łódź Śródmieście » 03.04.2015, 08:19

Jaka niewygodna prawde?Zejdź na ziemie,jaki Widzew ma wpływ na to że jakis typ który nawet nie chce sie przypucować skąd jet wiecznie podważa jakość naprawde solidnego i dobrego fan-clubu.Chłopak od nas dobrze napisał Grudziądz nie raz udowodnił że jest konkretnym fc.jest na Widzewie szanowany i jesteśmy dumni z tego że mimo iż nasz klub sportowo dołuje od lat w mieście oddalonym od Łodzi ponad 200km.rządzi Widzew.Osobiście bywam w Grudziadzu i nie ma co do tego najmniejszej wątpliwosci.Przyjeżdzają na mecze domowe,jeżdzą na wyjazdy promują Widzew u siebie w mieście.Czy to nie wystarczy by WfcG uznać za jeden z najlepszych Widzewskich fc.?

Fighteros

Post autor: Fighteros » 03.04.2015, 08:57

Nie odpisujcie temu dzbanowi(banti) spod Wronek to skończy prowokować.Nie ma pojęcia o niczym a przypierdala się do wszystkiego.

RKS AGRESIVE

Post autor: RKS AGRESIVE » 03.04.2015, 11:44

RADOMIAK RADOM
1. FC Pionki
2. FC Iłża

drazen

Post autor: drazen » 03.04.2015, 11:48

;) pisze: Zagłębie L. - Bolesławiec, Chojnów

protektormalopolska

Post autor: protektormalopolska » 03.04.2015, 13:57

Według mnie jeśli chodzi o fc Wisły to top 10 wygląda następująco. Skawina Chrzanów Jaworzno Wadowice Bochnia Olkusz Wieliczka Trzebinia Zabierzow . Liczbowo na ta chwile Skawina pokazywała się najlepiej. Reszta trzyma fason i ciężko wyłonić faworyta. Duży progres zaliczył Chrzanów i mniejsze miejscowości których nie wymieniłem min Dobczyce Krzeszowice Bukowno i Kalwaria. Trochę ogólnikowo to zrobiłem ale przy klimatach krakowskich ciężko wskazać faworyta jeśli chodzi o chuliganke ;)
ABG

mefistoo

Post autor: mefistoo » 03.04.2015, 14:06

protektormalopolska pisze:Według mnie jeśli chodzi o fc Wisły to top 10 wygląda następująco. Skawina Chrzanów Jaworzno Wadowice Bochnia Olkusz Wieliczka Trzebinia Zabierzow . Liczbowo na ta chwile Skawina pokazywała się najlepiej. Reszta trzyma fason i ciężko wyłonić faworyta. Duży progres zaliczył Chrzanów i mniejsze miejscowości których nie wymieniłem min Dobczyce Krzeszowice Bukowno i Kalwaria. Trochę ogólnikowo to zrobiłem ale przy klimatach krakowskich cieżko wskazać faworyta jeśli chodzi o chuliganke ;)
Koncowka twojego zdania mnie r******** na lopatki, mianowicie nozowniki maja problem kto jest lepszy w chukigance zrobcie sobie w lesie zawody fc i napierdalajcie sie sprzetem zwyciezca moze byc tylko jeden

tuskotronic

Post autor: tuskotronic » 03.04.2015, 14:39

mms pisze:przejmuje władzę we wrogim sąsiednim mieście (Kwidzyn)
Czekamy kiedy ci powiedzą, że przejmują władzę w Bydgoszczy i to też łykniesz.

Łódź Śródmieście

Post autor: Łódź Śródmieście » 03.04.2015, 15:47

Na jakiej podstawie twierdzisz że Widzew nie dominuje w Kwidzynie?Jesli kolejny raz coś kwestionujesz opieraj sie na konkretach a nie uszczypliwosciach i bezpodstawnej ironi.

FzgW

Post autor: FzgW » 03.04.2015, 16:02

Łódź Śródmieście pisze:Na jakiej podstawie twierdzisz że Widzew nie dominuje w Kwidzynie?Jesli kolejny raz coś kwestionujesz opieraj sie na konkretach a nie uszczypliwosciach i bezpodstawnej ironi.
To dlaczego wy się nie opieracie na konkretach? Jakieś liczby tego waszego nowego top3 FC Kwidzyn?

wibrator

Post autor: wibrator » 03.04.2015, 16:08

A za najlepszy FC Zagłebia Lubin co uchodzi? Bolesławiec? Bo chyba kiedyś tak było?

P.S. Banti ogarnij się

asdasd

Post autor: asdasd » 03.04.2015, 16:12

FzgW pisze:
Łódź Śródmieście pisze:Na jakiej podstawie twierdzisz że Widzew nie dominuje w Kwidzynie?Jesli kolejny raz coś kwestionujesz opieraj sie na konkretach a nie uszczypliwosciach i bezpodstawnej ironi.
To dlaczego wy się nie opieracie na konkretach? Jakieś liczby tego waszego nowego top3 FC Kwidzyn?
Ktoś twierdzi, że to top3?
Zamknijcie rejestrację !

FzgW

Post autor: FzgW » 03.04.2015, 16:19

Ironia :) Chociaż biorąc pod uwagę słowa jakich używają Widzewiaki opisując ten ich FC Kwidzyn (DOMINACJA, PRZEJĘCIE WROGIEGO MIASTA) można odnieść wrażenie, że to urodzeni mordercy :)
Tak więc konkrety chłopaki.

Łódź Śródmieście

Post autor: Łódź Śródmieście » 03.04.2015, 16:44

FzgW pisze:Ironia :) Chociaż biorąc pod uwagę słowa jakich używają Widzewiaki opisując ten ich FC Kwidzyn (DOMINACJA, PRZEJĘCIE WROGIEGO MIASTA) można odnieść wrażenie, że to urodzeni mordercy :)
Tak więc konkrety chłopaki.
Konkrety?Ja nie prowadze statystyk ani nie posiadam liczb z list wyjazdowych czy ilości kupionych biletów na mecze u siebie.Wystarczy ze jak jade na wyjazd to widze dobry skład chłopaków z WfcG,wystarczy mi także to ze na kazdym meczu w Łodzi widze WfcG itd wystarczy mi również fakt że jak jestem w Grudziądzu niepokojony przez nikogo przechadzam sie po miescie w np.koszulce Śródmiescia i wiele napotkanych małolatów wita sie ze mna i przybija piatala.Co do Kwidzyna to przecież jakis czas temu Widzewiacy spotkali sie na ubitej ziemi z Legionistami z tego miasta i wyszli z tego spotkana zwycięsko,zreszta tych spotkań w tak małym mieście zapewne było wiecej niech więc wypowiedzą sie sami zainteresowani.

FzgW

Post autor: FzgW » 03.04.2015, 19:13

Łódź Śródmieście pisze: Konkrety?Ja nie prowadze statystyk ani nie posiadam liczb z list wyjazdowych czy ilości kupionych biletów na mecze u siebie.Wystarczy ze jak jade na wyjazd to widze dobry skład chłopaków z WfcG,wystarczy mi także to ze na kazdym meczu w Łodzi widze WfcG itd wystarczy mi również fakt że jak jestem w Grudziądzu niepokojony przez nikogo przechadzam sie po miescie w np.koszulce Śródmiescia i wiele napotkanych małolatów wita sie ze mna i przybija piatala.Co do Kwidzyna to przecież jakis czas temu Widzewiacy spotkali sie na ubitej ziemi z Legionistami z tego miasta i wyszli z tego spotkana zwycięsko,zreszta tych spotkań w tak małym mieście zapewne było wiecej niech więc wypowiedzą sie sami zainteresowani.
A ten nikogo co cię niepokoi to dobry zawodnik jest?
Ty widzewski hipokryto od innych to się domagasz konkretów, ale ty poproszony o podanie nagle nic nie wiesz?
P.S Fajnie, że chodzisz po Grudziądzu w koszulce np. Śródmieścia i zbijasz piątale z małolatami, ale rzeczywistość jest inna WfcG to cień ekipy sprzed lat.

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 03.04.2015, 20:05

czytam to forum od dawna , od niedawna się zarejestrowałem ..a co mi tam myślę sobie ,czasem i ja coś napiszę!
Ponieważ jestem z Widzewa rocznik 70 to coś tam widziałem w życiu . Ale nie o tym mowa...

Koledzy Widzewiacy dzięki temu tematowi i paru innym dowiedzieliśmy się dzięki tak wybitnym analitykom jak banti oraz tuskotronic o innych nie wspomnę bo do pięt nie dorastają tej dwójce..
dowiedzieliśmy się że w Grudziądzu wymieramy w Kwidzyniu nas nie ma , Bełchatów jest też na wymarciu a podejrzewam że za tydzień tuskotronic stwierdzi że jednak w Zgierzu przeżywamy też potężny kryzys..Otóż ułatwię wam żeby wam żyłka w d**** nie pękła .

Widzew jest wszędzie na wymarciu , jesteśmy cieniem Widzewa , są fan cluby gdzie wracamy po meczy nocami i zamaskowani tak żeby nas nie pobito. Ja np po jednym z meczów wracałem przebrany za Św Mikołaja i jakoś się uchowałem.

A w Łodzi to straciliśmy tak na jakości ,że zostało nam te kilka bloków przy stadionie...no ale to też kwestia czasu bo jak stadion do końca zburzą to te bloki podobno już są dogadane z wrw gang i mają się przerzucić na Łks.
Także lipa totalna!

Noo, to tyle.Teraz rzecznicy słabości Widzewa możecie iść i gdzieś w ciemnościach walić konia do woli!

MarcelW.

Post autor: MarcelW. » 03.04.2015, 20:12

To nie jest temat o Widzewie i jego FC którego nienawidzi pół Polski a drugie pół to oni chociaż frekwencja na ich stadionie pokazywała zupełnie co innego. Miało być krótko , odpowiedź i krótkie uzasadnienie.

JanuszKRK

Post autor: JanuszKRK » 03.04.2015, 20:41

protektormalopolska pisze:Według mnie jeśli chodzi o fc Wisły to top 10 wygląda następująco. Skawina Chrzanów Jaworzno Wadowice Bochnia Olkusz Wieliczka Trzebinia Zabierzow . Liczbowo na ta chwile Skawina pokazywała się najlepiej. Reszta trzyma fason i ciężko wyłonić faworyta. Duży progres zaliczył Chrzanów i mniejsze miejscowości których nie wymieniłem min Dobczyce Krzeszowice Bukowno i Kalwaria. Trochę ogólnikowo to zrobiłem ale przy klimatach krakowskich ciężko wskazać faworyta jeśli chodzi o chuliganke ;)
Według mnie Bochnia jest zdecydowanie na 1 miejscu

Radicaal

Post autor: Radicaal » 03.04.2015, 20:58

Ukochane Miasto pisze:czytam to forum od dawna , od niedawna się zarejestrowałem ..a co mi tam myślę sobie ,czasem i ja coś napiszę!
Ponieważ jestem z Widzewa rocznik 70 to coś tam widziałem w życiu . Ale nie o tym mowa...

Koledzy Widzewiacy dzięki temu tematowi i paru innym dowiedzieliśmy się dzięki tak wybitnym analitykom jak banti oraz tuskotronic o innych nie wspomnę bo do pięt nie dorastają tej dwójce..
dowiedzieliśmy się że w Grudziądzu wymieramy w Kwidzyniu nas nie ma , Bełchatów jest też na wymarciu a podejrzewam że za tydzień tuskotronic stwierdzi że jednak w Zgierzu przeżywamy też potężny kryzys..Otóż ułatwię wam żeby wam żyłka w d**** nie pękła .

Widzew jest wszędzie na wymarciu , jesteśmy cieniem Widzewa , są fan cluby gdzie wracamy po meczy nocami i zamaskowani tak żeby nas nie pobito. Ja np po jednym z meczów wracałem przebrany za Św Mikołaja i jakoś się uchowałem.

A w Łodzi to straciliśmy tak na jakości ,że zostało nam te kilka bloków przy stadionie...no ale to też kwestia czasu bo jak stadion do końca zburzą to te bloki podobno już są dogadane z wrw gang i mają się przerzucić na Łks.
Także lipa totalna!

Noo, to tyle.Teraz rzecznicy słabości Widzewa możecie iść i gdzieś w ciemnościach walić konia do woli!
No to może ja się odniosę.Otóż,to przecież Widzew rządzi w mieście Łodzi.Nawet wtedy,kiedy dostaje wpie..dol,okazuje się że wygrał.
Kiedy ŁKS dostaje oklep od Widzewa to oznacza,że ŁKSu była naajlepsza ekipa.Kiedy dzieje się odwrotnie,Widzew łapie oklep,to byli to malolaci lub ich dziewczyny.
Waszej propagandy nie da się porównać z żadną inną w tym kraju ! ! !
Może przytoczę jeden przykład.Sektor dla przyjezdnych w Płocku.ŁKSu i Widzewa tyle samo osób na sektorze (na różnych meczach).
ŁKS określa się na 1600 osób.Na ile określił się wielki Widzew???
Na 2400...
Teraz na pewno wylejecie widzewiacy na mnie kubeł pomyj,ok,dajcie upust swojej frustracji,ale proszę odnieście się tylko do tego
jednego zarzutu,a mianowicie słynnej sytuacji,właśnie z Plocka i Waszego sposobu liczenia kiboli na wyjeździe.
Tylko,proszę,nie piszcie,że ludzie byli w toitoyach lub na giętej,bo w to już nikt nie uwierzy.

puremuscle

Post autor: puremuscle » 03.04.2015, 21:07

Radicaal pisze:
Ukochane Miasto pisze:czytam to forum od dawna , od niedawna się zarejestrowałem ..a co mi tam myślę sobie ,czasem i ja coś napiszę!

Także lipa totalna!

No to może ja się odniosę.Otóż,to przecież Widzew rządzi w mieście Łodzi.Nawet wtedy,kiedy dostaje wpie..dol,okazuje się że wygrał.
Kiedy ŁKS dostaje oklep od Widzewa to oznacza,że ŁKSu była naajlepsza ekipa.Kiedy dzieje się odwrotnie,Widzew łapie oklep,to byli to malolaci lub ich dziewczyny.
Waszej propagandy nie da się porównać z żadną inną w tym kraju ! ! !
Może przytoczę jeden przykład.Sektor dla przyjezdnych w Płocku.ŁKSu i Widzewa tyle samo osób na sektorze (na różnych meczach).
ŁKS określa się na 1600 osób.Na ile określił się wielki Widzew???
Na 2400...
Teraz na pewno wylejecie widzewiacy na mnie kubeł pomyj,ok,dajcie upust swojej frustracji,ale proszę odnieście się tylko do tego
jednego zarzutu,a mianowicie słynnej sytuacji,właśnie z Plocka i Waszego sposobu liczenia kiboli na wyjeździe.
Tylko,proszę,nie piszcie,że ludzie byli w toitoyach lub na giętej,bo w to już nikt nie uwierzy.

Ja z kolei odnoszę wrażenie ze kiedy Lks zalicza oklep to ekipa była gdzie indziej( np. akurat szukała Widzewa :)), to byli zwykli kibice itp. Tłumaczenia

Łódź Śródmieście

Post autor: Łódź Śródmieście » 03.04.2015, 21:24

No i tak w kólko.Przecież w tym temacie wymieniamy sie pogladami odnośnie fc.a jakiś sfrustrowany sąsiad zza miedzy wylewa swoje żale o propagandzie,przecież to jest smieszne,nie porównujcie naszych liczb wyjazdowych bo bijemy was na głowe od lat zarówno jesli chodzi o liczby ogólne jak i osiedlowe i w temacie wyjazdów nie macie argumentów.Temat nie jest o Widzewie z Grudziądza a mimo to osoby tu piszace na siłe próbuja umniejszać jakoś tego fc.Ktoś z Widzewa wypowiedział sie i to wszystko czy my podwazamy jakośc np.Wislackiej Bochni czy Radomiaka z Pionek?Chyba kibice Widzewa wiedzą najlepiej gdzie maja mocne fc a nie jacys anonimowi kibice anonimowych klubów c*** wie skąd.Sąsiedzi w temacie łodzkim nie maja argumentów i tu sie produkują,niepowazne...

świeżak87

Post autor: świeżak87 » 03.04.2015, 21:27

[quote="wibrator"]A za najlepszy FC Zagłebia Lubin co uchodzi? Bolesławiec? Bo chyba kiedyś tak było

Kiedyś Bolesławiec najlepszy, później zniżka formy obecnie wracają na dobra drogę. W tym momencie chyba jednak Chojnów najlepszy, Polkowice też dobra ekipa.
Już mnie nie zobaczysz...

FzgW

Post autor: FzgW » 04.04.2015, 22:46

Łódź Śródmieście pisze:No i tak w kólko.Przecież w tym temacie wymieniamy sie pogladami odnośnie fc.a jakiś sfrustrowany sąsiad zza miedzy wylewa swoje żale o propagandzie,przecież to jest smieszne,nie porównujcie naszych liczb wyjazdowych bo bijemy was na głowe od lat zarówno jesli chodzi o liczby ogólne jak i osiedlowe i w temacie wyjazdów nie macie argumentów.Temat nie jest o Widzewie z Grudziądza a mimo to osoby tu piszace na siłe próbuja umniejszać jakoś tego fc.Ktoś z Widzewa wypowiedział sie i to wszystko czy my podwazamy jakośc np.Wislackiej Bochni czy Radomiaka z Pionek?Chyba kibice Widzewa wiedzą najlepiej gdzie maja mocne fc a nie jacys anonimowi kibice anonimowych klubów c*** wie skąd.Sąsiedzi w temacie łodzkim nie maja argumentów i tu sie produkują,niepowazne...
Czegoś łódzki "kolego" nie rozumiesz to Wy i Wasi koledzy ze Śląska potraficie rozpierdolić każdy temat.
Ty już byś sobie mógł darować i się nie wypowiadać, bo np. możesz pisać do nas w koszulce śródmieścia.

Łódź Śródmieście

Post autor: Łódź Śródmieście » 04.04.2015, 23:02

Jak moge sie nie wypowiadac skoro temat dotyczy mojego klubu?Odnosze wrażenie że twojego nie dotyczy a mimo to sie udzielasz i próbujesz umniejszać działalność naszego fc.choć tak naprawde nie bardzo wiadomo jaki klub/fan-club reprezentujesz FzgW?Co to ma być Falubaz?Napisz może skąd jesteś opisz dokonania swojego fc i wtedy podyskutujemy bo jak na razie to spinasz kiche,nie wnosząc do tematu nic,a jesli tak bardzo nie lubisz tego Widzewa to przyjedź do Łodzi ew Grudziądza bujnij sie po oskach i wyładuj swoją frustracje w realnym swiecie a nie w internecie.

Andrus

Post autor: Andrus » 05.04.2015, 19:53

Śląsk to zdecydowanie Oława, ktoś wie jak to jest na Górniku Wałbrzych? Nadal Kamienna Góra jest najlepszym Fan Clubem? Jakieś konkretne FC zaliczyły progres?

DOLNOSLAZAK

Post autor: DOLNOSLAZAK » 05.04.2015, 21:09

Andrus....z ciekawości, Oleśnica nie jest w lepszej kondycji obecnie?

MarcelW.

Post autor: MarcelW. » 05.04.2015, 22:08

DOLNOSLAZAK pisze:Andrus....z ciekawości, Oleśnica nie jest w lepszej kondycji obecnie?
Zdecydowanie Oława

Andrus

Post autor: Andrus » 06.04.2015, 00:26

DOLNOSLAZAK pisze:Andrus....z ciekawości, Oleśnica nie jest w lepszej kondycji obecnie?
Zdecydowanie Oława jest najlepszym FC, moim zdaniem nie zanosi się na to aby to się miało zmienić :)

alibabaZKS

Post autor: alibabaZKS » 06.04.2015, 00:49

Stal Rzeszów ?
Odra Opole ?
Raków Częstochowa ?

fanZL

Post autor: fanZL » 06.04.2015, 13:22

Najlepszy fc Zagłebia to od paru ładnych lat zdecydowanie Chojnów, pod każdym wzgledem, Bolesławiec i Polkowice też dobre ale nie ten poziom co koledzy z Chojnowa.

w_harringtonce

Post autor: w_harringtonce » 06.04.2015, 17:41

Jeśli chodzi o Odrę to wg mnie (a bywam na Opolszczyźnie dosyć często) warte uwagi są Strzelce Opolskie i Nysa, reszta jak dla mnie nic nie znaczy.

w_harringtonce

Post autor: w_harringtonce » 06.04.2015, 17:43

fanZL, a wy się czasem od swoich kolegów z Polkowic nie odcinaliście? Czy chodzi o żulbandę z Górnika Polkowice?

fanZL

Post autor: fanZL » 06.04.2015, 17:58

FCP i "kibice" Górnika to 2 osobne grupy które raczej nie chca miec ze sobą nic wspolnego. Specialnie kibice napisalem w cudzyslowniu gdyż kibicami ich ciezko nazwac. Pare razy zdarzylo sie ze po jakiś tarciach obu grup kibice Gornika lecieli na policje. Ogolnie totalne wynalazki. Za to FCP calkiem niezly fc choc moim zdaniem patrzac na bliskosc Lubina, tradycje kibicowskie w tym fc, obecnie nie wykorzystuja w pełni swojego potencjału a szkoda.

PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » 06.04.2015, 18:22

Może też wpływ na to ma że Polkowice oprócz wspomnianego już Górnika mają jeszcze koszykówkę na wysokim poziomie. Sporo pikoli chodzi tam gdzie sukcesy i blisko. Miasteczko ledwo ponad 20tys ludzi a wybór spory. Ile czasu już ten Fc działa na Zagłębiu?? i jak sobie radził w czasach gry w E-klasie Górnika??

fanZL

Post autor: fanZL » 06.04.2015, 18:37

Działa od zawsze i zawsze był jednym z najmocniejszych fc, w latach 90 i do połowy lat 2000 odgrywał taką role jak teraz wspomniany Chojnów czyli na każdej płaszcyznie poza konkurencją. Kiedy Górnik grał w e-klasie coś sie tam działo ale ogólnie nic szczególnego, po spadku piknik ekipka zaczeła sie coraz bardziej wykruszac ogólnie nawet w e-klasie porownalbym ich co najwyżej do Podbeskidzia. Czy na fc maja wplyw inne sekcje to nie wiem ale wydaje mi sie ze przy dobrej organizacji w fc nie stanowilo by to problemu.

ODPOWIEDZ