Oj dzieciaku gdybys tylko wiedzial jaki mam szacun od swojej ekipy to przykro by ci sie zrobilo...nie mam zamiaru sie tutaj spinac bo net i forum to kiepskie miejsce na to...Poprostu zamknij dupsko i ciesz sie z remisu i ze moja ekipa z wami nie ruszyla bo smutno by ci napewno bylo.Smierdzi mi tu bronkiem jak nic...DK08 pisze: idź bo tylko wstyd swojej ekipie przynosisz

DERBY RADOMIA Broń - Radomiak 04.04.2015 15:00
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: DERBY RADOMIA Broń - Radomiak 04.04.2015 15:00
-
plus dziesięć do siłyZielonoBialy pisze: Oj dzieciaku gdybys tylko wiedzial jaki mam szacun od swojej ekipy to przykro by ci sie zrobilo..
#pozamiatane
-
Wspaniala dyskusja, doprawdy...
-
Broń w moich oczach naprawdę dobrze się zaprezentowała ilościowo, patrząc na ostatnie spotkania nie spodziewałem sie takiej liczby :) doping ok z obydwóch stron chociaż u nas cięzko było to ogarnąć, bez awantur, coś tam się wydarzyło u Broniarzy na sektorach ale to sami napiszą,na szczęście dzień się jeszcze nie skończył, pirotechnika z obydwóch stron i ze stroni Broni chyba jakieś zawinięcia, ogólnie mogło być lepiej
ps: ile powiślanki + byli obecni jacys inni goście? czy ta wasza sektórówka z [FB] była zasponsorowana?
ps: ile powiślanki + byli obecni jacys inni goście? czy ta wasza sektórówka z [FB] była zasponsorowana?
-
Czereśniaku z szacunkiem wśród swoich, obiecałeś mamie że wrócisz szybko po meczu? Zamiast się napinać z pokoiku obok salonu rodziców pobiegaj trochę za chłopakami po Plantach. Czekał kaleka aby szybko i bezpiecznie po meczu wrócić do domu i klepać gówno w klawiaturę...ZielonoBialy pisze:Oj dzieciaku gdybys tylko wiedzial jaki mam szacun od swojej ekipy to przykro by ci sie zrobilo...nie mam zamiaru sie tutaj spinac bo net i forum to kiepskie miejsce na to...Poprostu zamknij dupsko i ciesz sie z remisu i ze moja ekipa z wami nie ruszyla bo smutno by ci napewno bylo.Smierdzi mi tu bronkiem jak nic...DK08 pisze: idź bo tylko wstyd swojej ekipie przynosisz
-
Antek mieszasz w to czrnych?Wiesz że może być szybko porządek zaprowadzony z wami.niezmanipulowany pisze:Było mega. Kibice Czarnych zbieraja się na górze sektora I. Jest nas kilkanaście osób, mamy swoje smyczki. Wśród nas nawet nasz trener Robert Prygiel - pozdro dla niego. Tuż po rozpoczęciu meczu wychwycony kibic Radomiaka w barwach, Broniarze wyprowadzają go poza stadion , oddał wcześniej szalik. Zarówno trybuna Radomiaka i Broni wypełniona prawie w 100%. Pirotechnika z obydwa stron, głośny doping. Broniarze rozkładają zajebistą sektorówkę.
Mecz walki, 1 połowa dla Broniarzy, druga dla Gołębiarzy. Sprawiedliwy remis.
Miła odmiana od naszych spotkań w hali.
Co do Broni nie było zle jak na nich wycieczki młodzików i przyzakładowe zrobiły swoje.Sektorówkę sponsorowała Fabryka broni jak i duzo biletów.
Jestem pełen podziwu dla Lipska że ruszyli dupe jak i Broni ze sie zebrali bo o wyjazdach zapominali.
wesołych duszki
-
No cóż.. kibice Radomiaka jak zwykle bedą pisać swoje tezy że Broń jest taka i owaka.. lecz dzisiejsze zdjęcia pokazują, że potrafią sie zebrać na najważniejsze mecze i jakoś sobie tam działają po swojemu. To normalne że druga strona będzie starała się ich ośmieszyć i wyciagać wszelkie brudy. Taka sama sytuacja na lini Legia - Polonia , niby dla nich żaden przeciwnik,a jednak niektórych boli ta Polonia i Broń.
I dlatego mam szacunek dla mniejszych ekip,że mając wiekszego woga w mieście,dalej działają w mniejszym lub większym stopniu.
Brawo Broniarze.
I dlatego mam szacunek dla mniejszych ekip,że mając wiekszego woga w mieście,dalej działają w mniejszym lub większym stopniu.
Brawo Broniarze.
-
A na wyjazdy jezdzą?Zakładowe i szkolne wycieczki to nie jest kibicownie.Moze pora ruszyc tam gdzie biją?
-
Człowieku przestań pisać relacje w imieniu kibiców Czarnych. Farmazoniarzniezmanipulowany pisze:Było mega. Kibice Czarnych zbieraja się na górze sektora I. Jest nas kilkanaście osób, mamy swoje smyczki. Wśród nas nawet nasz trener Robert Prygiel - pozdro dla niego. Tuż po rozpoczęciu meczu wychwycony kibic Radomiaka w barwach, Broniarze wyprowadzają go poza stadion , oddał wcześniej szalik. Zarówno trybuna Radomiaka i Broni wypełniona prawie w 100%. Pirotechnika z obydwa stron, głośny doping. Broniarze rozkładają zajebistą sektorówkę.
Mecz walki, 1 połowa dla Broniarzy, druga dla Gołębiarzy. Sprawiedliwy remis.
Miła odmiana od naszych spotkań w hali.
'Notoryczny brak pieniędzy, ale dzisiaj czas płynąć...'
-
odejdz juz od internetu. co do elokwetnego, bardzo sie podniecasz na tym internecie ale farmazony ze oprawa byla zasponsorowana tak jak i bilety to zostaw dla siebie.Po co KIBICOWSKA POLSKE wprowadzac w blad ? :)niezmanipulowany pisze:etyl nie chrzań głupot. Ustalone było na Będzinie, że kto chce to idzie z Broniarzami a kto chce to z Gołębiami. I tak zrobiliśmy. A ty elokwętny nie musisz wyjeżdżać moja ksywą na publicznym forum.
MY NIEPOKORNI
MY NIELUBIANI
MY Z NARUTOWICZA
BRONI CHULIGANI
MY NIELUBIANI
MY Z NARUTOWICZA
BRONI CHULIGANI
-
Broń w Radomiu nikogo nie boli bo oprócz spotkań typu derby czy jakaś kosa to ich nie uświadczysz, dopiero jak sam szukasz wrażen to może, może coś trafisz ale i tak jest ciężko o to ;-) jeżeli nie była sponsorowana to po c*** tam logo sponsora, pytam poprostu bez napinki :) fajny kibicowsko dzień w Radomiu - nic dodać nic ująć, zakończmy polemike na temat tego co gdzie jak i kiedy bo każdy zna swoje racje i takie wytykanie do niczego nie prowadzi ;-)
-
Tak troche z innej beczki, czy to prawda, ze podczas nieodleglej przyszlosci, gdy na Radomiaku bedzie budowana nowa trybuna, RKS ma grac na Broni i ze jednym z warunkow tej gry mial byc stawiany przez ludzi ze stowarzyszenia kibicow Radomiaka postulat, by wymienic krzeselka z barw Broni na "bardziej neutralne" ?

Agent Kloss zawsze do usług.
-
[link]
To zdjęcie z początku/przerwy meczu??
To zdjęcie z początku/przerwy meczu??
-
z tego co mi się wydaje to normalnie, podczas trwania meczu
-
Koszty związane z powstaniem sektorówki zostały pokryte w 100% przez Fanatyków BroniRKS AGRESIVE pisze:
ps:czy ta wasza sektórówka z [FB] była zasponsorowana?
Bo mocno utożsamiamy się z fabryką dzięki której w 1926 roku powstał nasz klub oraz osiedle Planty.RKS AGRESIVE pisze: jeżeli nie była sponsorowana to po c*** tam logo sponsora, pytam poprostu bez napinki :)
Przy okazji dodam ,że co roku oddajmy hołd poległym bohaterom z Fabryki Broni którzy podczas wojny zostali straceni przez niemieckiego okupanta za to ,że na terenie fabryki działała grupa konspiracyjna która zajmowała się dostarczaniem części broni dla ruchu oporu.
-
Hahaha Ty bananowcu ja nawet na meczu nie bylem bo tak bardzo sie ciebie wystraszylem ze wolalem w domu zostacBuehehehehe...Pozatym na Plantach i tak nikogo by sie nie upolowalo bo cala Bron kanalami sciekowymi spierdo$%^&la do domkow:)))MarcelW. pisze: Czereśniaku z szacunkiem wśród swoich, obiecałeś mamie że wrócisz szybko po meczu? Zamiast się napinać z pokoiku obok salonu rodziców pobiegaj trochę za chłopakami po Plantach. Czekał kaleka aby szybko i bezpiecznie po meczu wrócić do domu i klepać gówno w klawiaturę...
-
Najpierw piszesz że siedzisz za granicą, potem piszesz o wyniku na forum kibiców gdzie wynik tu nikogo nie obchodzi, a potem udajesz przekumacza, a na końcu będąc 1000km albo i więcej wiesz jak kibice Broni wracali do domu. Zjedz sobie żurek odejdź od kompa i ochłoń bo Cie ponosi.ZielonoBialy pisze:Hahaha Ty bananowcu ja nawet na meczu nie bylem bo tak bardzo sie ciebie wystraszylem ze wolalem w domu zostacBuehehehehe...Pozatym na Plantach i tak nikogo by sie nie upolowalo bo cala Bron kanalami sciekowymi spierdo$%^&la do domkow:)))MarcelW. pisze: Czereśniaku z szacunkiem wśród swoich, obiecałeś mamie że wrócisz szybko po meczu? Zamiast się napinać z pokoiku obok salonu rodziców pobiegaj trochę za chłopakami po Plantach. Czekał kaleka aby szybko i bezpiecznie po meczu wrócić do domu i klepać gówno w klawiaturę...

-
Widzisz chociaz Ty czytasz posty...wyraznie napisalem ze nie ma mnie w kraju i wynik i relacje sledze online.A te lobuzy bronki wyskakuja z tekstami ze prosto po meczu ucieklem bl bl bla do domu:)))McDon pisze:Najpierw piszesz że siedzisz za granicą, potem piszesz o wyniku na forum kibiców gdzie wynik tu nikogo nie obchodzi, a potem udajesz przekumacza, a na końcu będąc 1000km albo i więcej wiesz jak kibice Broni wracali do domu. Zjedz sobie żurek odejdź od kompa i ochłoń bo Cie ponosi.ZielonoBialy pisze:Hahaha Ty bananowcu ja nawet na meczu nie bylem bo tak bardzo sie ciebie wystraszylem ze wolalem w domu zostacBuehehehehe...Pozatym na Plantach i tak nikogo by sie nie upolowalo bo cala Bron kanalami sciekowymi spierdo$%^&la do domkow:)))MarcelW. pisze: Czereśniaku z szacunkiem wśród swoich, obiecałeś mamie że wrócisz szybko po meczu? Zamiast się napinać z pokoiku obok salonu rodziców pobiegaj trochę za chłopakami po Plantach. Czekał kaleka aby szybko i bezpiecznie po meczu wrócić do domu i klepać gówno w klawiaturę...
Druga sprawa..sporo ludzi na emigracji sledzilo wynik tego spotkania wlasnie tutaj a ze jest to temat DERBY RADOMIA a nie stadionowe awantury (taki mozna znalezc na tym forum) wynik meczu to nic zlego w tym temacie.I uwierz mi kazdego obchodzil wynik na murawie jak i poza nia...A co do tego ze wiem jak wracali do domu broniarze...Hmmmm od 12 lat kiedy jestem na emigracji raczej nic sie nie zmienilo.Zawsze tak wracali, wracaja i beda wracac.
Wszystko w temacie malolaci...Zastanawiam sie po ile wogole macie wyjazdow i jak dalekich...Z jakich konkretnie ekip jestescie bo zauwazylem ze nikt nawet nie chce sie przyznac skad jest...Bronki sie ukrywaja reszta tez nic nie pisze..Wiec pytam jakie ekipy reprezentujecie po ile macie wyjazdow, jak dalekich ile razy bralisie udzial w ''pozameczowych'' rozgrywkach???
-
-
To jest ściema - nas tu nie ma ! :)
[link]
[link]
Bielany !
-
Dzidek23 pisze:Koszty związane z powstaniem sektorówki zostały pokryte w 100% przez Fanatyków BroniRKS AGRESIVE pisze:
Bo mocno utożsamiamy się z fabryką dzięki której w 1926 roku powstał nasz klub oraz osiedle Planty.RKS AGRESIVE pisze: jeżeli nie była sponsorowana to po c*** tam logo sponsora, pytam poprostu bez napinki :)
Przy okazji dodam ,że co roku oddajmy hołd poległym bohaterom z Fabryki Broni którzy podczas wojny zostali straceni przez niemieckiego okupanta za to ,że na terenie fabryki działała grupa konspiracyjna która zajmowała się dostarczaniem części broni dla ruchu oporu.
Z tego co zauważyłem na kartonach również jest logo Fabryki Broni.
[link]
Możecie wytłumaczyć dlaczego ?
Reasumując. Broniarze jak na wasze możliwości zaprezentowaliście się naprawdę pozytywnie.
Trochę rozbawił mnie wasz trans. na temat naszych FC.
-
Mecz trwa w najlepsze a kolejka do wejścia na sektory Broni ciągnie się...

Bielany !
-
"Niezmanipulowany" baranie. Próbujesz jątrzyć, ale ci to nie wychodzi. Apeluję, żeby nie traktować wypocin tego imbecyla i bajkopisarza jako stanowiska kibiców Czarnych. Z pozdrowieniami dla normalnych! Reszta ewentualnie na priv.
Jeśli zapomnę o Czarnych, niech Bóg zapomni o mnie.
-
Trochę?? Ten transparent pokazuje tylko jak żałośni sa broniarze.szach1910mat pisze:Dzidek23 pisze:Koszty związane z powstaniem sektorówki zostały pokryte w 100% przez Fanatyków BroniRKS AGRESIVE pisze:
Z tego co zauważyłem na kartonach również jest logo Fabryki Broni.
[link]
Możecie wytłumaczyć dlaczego ?
Reasumując. Broniarze jak na wasze możliwości zaprezentowaliście się naprawdę pozytywnie.
Trochę rozbawił mnie wasz trans. na temat naszych FC.
Według nich siła Radomiaka to nasze FC. Nie ma to jak nieudolne podbijanie własnego wizerunku:))
A tutaj cos dla wszystkich w kit hooliganow którzy mocni sa tylko przed monitorem.
[link]
-
Frajerze Bronek to ma na imię twój stary i prezydent na którego głosowałeś. Do Radomia mam ponad 340 km a do Broni tyle co do Radomiaka więc rozkminiacz z ciebie marny. Pewnie ci ta Broń ładnie dokuczała że od 12 lat na emigracji jesteś.. Nie myśl sobie że jak ludzie udzielają się w tym temacie to Bóg wie jak traktują Radomiaka. Dla większości jest to średnio - przeciętna ekipa która ma dużo do powiedzenia w necie natomiast nie może sobie poradzić od lat z wrzodem na d**** i to w centrum miasta. Odłóź trochę kasy patoemigrancie na bilet bo następne święta za pół toku też spędzisz waląc kapucyna do monitora...ZielonoBialy pisze:Hahaha Ty bananowcu ja nawet na meczu nie bylem bo tak bardzo sie ciebie wystraszylem ze wolalem w domu zostacBuehehehehe...Pozatym na Plantach i tak nikogo by sie nie upolowalo bo cala Bron kanalami sciekowymi spierdo$%^&la do domkow:)))MarcelW. pisze: Czereśniaku z szacunkiem wśród swoich, obiecałeś mamie że wrócisz szybko po meczu? Zamiast się napinać z pokoiku obok salonu rodziców pobiegaj trochę za chłopakami po Plantach. Czekał kaleka aby szybko i bezpiecznie po meczu wrócić do domu i klepać gówno w klawiaturę...
-
https://www.youtube.com/watch?v=zZzdu-P-FAA
skrót meczu
kamery po stronie Radomiaka , ale kibiców Broni - około 1900 osób też dobrze słychać
skrót meczu
kamery po stronie Radomiaka , ale kibiców Broni - około 1900 osób też dobrze słychać
Bielany !
-
Wczoraj rebus, dziś zagadka:
Z którego roku pochodzi klub z Wójostwa Gołębiów? Na herbie widnieje data 1910, w Wikipedii pisze: "Został założony w 1945 roku", a na tej oprawie: https://www.facebook.com/TylkoRadomiak/ ... =1&theater
jest 1919. Jak to w końcu jest?
Z którego roku pochodzi klub z Wójostwa Gołębiów? Na herbie widnieje data 1910, w Wikipedii pisze: "Został założony w 1945 roku", a na tej oprawie: https://www.facebook.com/TylkoRadomiak/ ... =1&theater
-
zieloneogóry pisze:Wczoraj rebus, dziś zagadka:
O Boże ci jak zwykle swoje. Dla was może być i 2019.
-
-
co to zmienia czy 1910, 1919, 1945, 2000 czy 2030? naprawde nudne to sie juz robi :)
-
Sektorówka Broni malowana czy druk?
Skąd logo FB na kartonach i sektorówce?
Można zdjęcie młyna (nie trybuny) Broniarzy - przy tańczeniu lambady lub z barwami w górze?
Skąd logo FB na kartonach i sektorówce?
Można zdjęcie młyna (nie trybuny) Broniarzy - przy tańczeniu lambady lub z barwami w górze?
-
sektorówka na 99% druk, niech któryś z Broniarzy się określi ale nie wierzę że tak dokladnie namalowali, zbyt czytelna była na żywo :)
na reszte masz odpowiedź wcześniej, czytaj temat dokładnie ;-)
"Bo mocno utożsamiamy się z fabryką dzięki której w 1926 roku powstał nasz klub oraz osiedle Planty.
Przy okazji dodam ,że co roku oddajmy hołd poległym bohaterom z Fabryki Broni którzy podczas wojny zostali straceni przez niemieckiego okupanta za to ,że na terenie fabryki działała grupa konspiracyjna która zajmowała się dostarczaniem części broni dla ruchu oporu."
na reszte masz odpowiedź wcześniej, czytaj temat dokładnie ;-)
"Bo mocno utożsamiamy się z fabryką dzięki której w 1926 roku powstał nasz klub oraz osiedle Planty.
Przy okazji dodam ,że co roku oddajmy hołd poległym bohaterom z Fabryki Broni którzy podczas wojny zostali straceni przez niemieckiego okupanta za to ,że na terenie fabryki działała grupa konspiracyjna która zajmowała się dostarczaniem części broni dla ruchu oporu."
-
Naszym klubem RKS !!!
Cała POLSKA o tym wie !!!
Zamłynie & Borki 1926% BROŃ !!!
Bielany !
-
A ja mam cos na temat Radomia, derby derby i po derbach. niestety derby Radomia dla kibicoe spoza tego maista niewiele mowia nietety tyle lat w 3 ligach swoje zrobily a szkoda bo miasto prawie 200 tys powinno miec derby minimum na poziomie 1 ligi. Z tego co slysze to Radomiak rzadzi calym miastemz wyjatkiem jednej dielnicy Planty. Ale tym bardziej szcun dla takiej Broni ze trzymaja sie mimo przeciwnosci losu. tym bardziej ze jest to klub z tradycjami nie jakis twor zrobiony przez sponsora. Mam kolege w Radomiu i mi opowiadal ze Radomiak dominuje ale wielu kibicow kibicuje zielonym poprostu z wygody bo taka moda bo altwiej bo w zeby nie dsotaniesz na osiedlu, wiadomo plniesz z pradem. tym bardziej szacun dla mniejszosci ktora trzyma poziom i mio przeciwnosci losu kibicuje Broniarzom narazajac sie na roznego rodzaju represje. ocywiscie nie jestem za nikim w tym miescie bo poprostu mowie jako obserwtor z zewnatrz, jak ktos cche sie odniesc to milo mi bedize podyskutowac,kuntakinte3 pisze:Naszym klubem RKS !!!
-
oczywiscie ze bastion Broni w Radomiu to Planty. Na tym forum jest wysyp niedojebow na ktorych niema wplywu, a zmanipulowany tak jak uzytkownik kuntakinte3 nie jest glosem kibicow Broni i posty nalezy traktowac z duzym przymrozeniem oka. Fantazja ponosi..
MY NIEPOKORNI
MY NIELUBIANI
MY Z NARUTOWICZA
BRONI CHULIGANI
MY NIELUBIANI
MY Z NARUTOWICZA
BRONI CHULIGANI
-
W jakiej części Radomia znajduje się hala gdzie grają koszykarze Rosy Radom?
Kilka lat temu byliśmy tam na koszu na Rosa-ŁKS w ok 20 osób, chodziliśmy w barwach zarówno przed halą jak i na hali, po meczu na hali obstawiły nas wąsy, a na halę weszło kilku chłopaków w bluzach Broni którzy nas obserwowali.
Kilka lat temu byliśmy tam na koszu na Rosa-ŁKS w ok 20 osób, chodziliśmy w barwach zarówno przed halą jak i na hali, po meczu na hali obstawiły nas wąsy, a na halę weszło kilku chłopaków w bluzach Broni którzy nas obserwowali.
--1908 --
-
Hala jest obok Stadionu Broni na Narutowicza 9 :) nie mieszajmy siatkówki, koszykówki do piłki nożnej. ..

-
Zapomnialeś już zaduszki jak wam flagi padły pajacu? Nie pij juz wiecej bo jeden mecz to nie cala runda jestkuntakinte3 pisze:Naszym klubem RKS !!!
-
-
50 osób z Pionek na derbach w Radomiu.
Wideo ze zbiórki: https://www.youtube.com/watch?v=ahdiOSBmX_c

Wideo ze zbiórki: https://www.youtube.com/watch?v=ahdiOSBmX_c