Najlepsze FC danej drużyny. Jakościowo / Ilościowo.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Najlepsze FC danej drużyny. Jakościowo / Ilościowo.
Witam. Jak w temacie, myślę że to ciekawy temat. Proszę o głos przedstawicieli kibiców z danego miasta a nie ludzi z FC, będzie bardziej obiektywnie. Każdy wie jakie FC jeździ najczęściej i gdzie widać ich przedstawicieli, niech to podziała motywująco na innych ;) Aby nie pomagać smutnym panom w pewnych kwestiach pomijajmy kwestie " h".
-
Pozorymylą
Re: Najlepsze FC danej drużyny. Jakościowo / Ilościowo.
Skoro zacząłeś temat to napisz pierwszy o swojej ekipie.
-
za Ruchem !
w nazwie tematu napisałeś "jakościowo" mogłbyś rozwinąć jeśli nie chcesz poruszać kwestii "h"
i może nie jestem z Chorzowa ale obiektywny będę i tak nasz najlepszy FC to Ruda Śląska
i może nie jestem z Chorzowa ale obiektywny będę i tak nasz najlepszy FC to Ruda Śląska
-
Troublemaker
Widzewa Grudziądz i...
...czekam na wpis Tuskotronica. :)
Tczew - Arka Gdynia.
-
TadzioNorek
Piast Gliwice
FC Zabrze.
FC Zabrze.
Obiektywnie na Górnym Śląsku
Ruch Chorzów - Ruda Śląska
Górnik Zabrze - Ruda Śląska
GKS Katowice - Mysłowice
Polonia Bytom, GKS Tychy, ROW Rybnik, Piast Gliwice ograniczają się do swoich miast i kilku okolicznych wiosek, dlatego też nie biorę ich pod uwagę.
Ruch Chorzów - Ruda Śląska
Górnik Zabrze - Ruda Śląska
GKS Katowice - Mysłowice
Polonia Bytom, GKS Tychy, ROW Rybnik, Piast Gliwice ograniczają się do swoich miast i kilku okolicznych wiosek, dlatego też nie biorę ich pod uwagę.
-
tuskotronic
Hehe, serio doceniam Twoje poczucie humoru i piszę to bez sarkazmu, bo mam spory dystans do siebie. Ja odnośnie tego tematu nie mam już nic do dodania, bo po przytłaczających argumentach i konstruktywnej wymianie zdań wszystko zostało już wyjaśnione, czyż nie?Troublemaker pisze:Widzewa Grudziądz i...
-
Łódź Śródmieście
jakiego klubu jestes kibicem?tuskotronic pisze:Hehe, serio doceniam Twoje poczucie humoru i piszę to bez sarkazmu, bo mam spory dystans do siebie. Ja odnośnie tego tematu nie mam już nic do dodania, bo po przytłaczających argumentach i konstruktywnej wymianie zdań wszystko zostało już wyjaśnione, czyż nie?Troublemaker pisze:Widzewa Grudziądz i...
a nie przypadkiem Jaworzno?Magnat pisze: GKS Katowice - Mysłowice
-
tuskotronic
Ale jakie ma to znaczenie w kontekście pytania o FC?Łódź Śródmieście pisze:tuskotronic pisze:jakiego klubu jestes kibicem?Troublemaker pisze:
-
Łódź Śródmieście
Wydaje mi sie że ma bardzo duże bo od dłuższego czasu wypowiadasz sie nt.fan-clubu Widzewa z Grudziądza.Ciekaw jestem skąd czerpiesz wiedze na ich temat a okreslenie sie skąd i za kim jestes wiele by wyjaśniło.
-
tuskotronic
Wiesz, bardziej próbowałem skonfrontować moją wiedzę na ich temat z tym, co do powiedzenia mają sami zainteresowani, a jak to się skończyło to wiadomo. Dla mnie dlatego temat jest zakończony i wpisałem się tu tylko wywołany do tablicy;) Każdy może sam sobie odpowiedzieć na pytanie, czy WfcG jest tak świetny ale tak zakonspirowany, że upublicznia tylko akcje graffiti, turnieje piłkarskie i wlepkowe, czy jest tak słabe, że nic więcej do upublicznienia nie ma.
Zdecydowanie Mysłowice.wibrator pisze:a nie przypadkiem Jaworzno?Magnat pisze: GKS Katowice - Mysłowice
-
Łódź Śródmieście
Mimo wszystko nadal nie chcesz odpowiedzieć jaki klub/miasto reprezentujesz...Próbowales skonfrontowac swoja wiedze na ich temat wiec pewnie masz lub miałeś z nimi jakiś kontakt....tuskotronic pisze:Wiesz, bardziej próbowałem skonfrontować moją wiedzę na ich temat z tym, co do powiedzenia mają sami zainteresowani, a jak to się skończyło to wiadomo. Dla mnie dlatego temat jest zakończony i wpisałem się tu tylko wywołany do tablicy;) Każdy może sam sobie odpowiedzieć na pytanie, czy WfcG jest tak świetny ale tak zakonspirowany, że upublicznia tylko akcje graffiti, turnieje piłkarskie i wlepkowe, czy jest tak słabe, że nic więcej do upublicznienia nie ma.
[quote="Magnat"]Obiektywnie na Górnym Śląsk
Górnik Zabrze - Ruda Slaska /Gliwice
Dlamnie osobiscie nachwile obecna lepiej sie prezentuja Gliwice na wyjazdach i ogolnie.
Ruda tez napewno jest mocnym Fc ale teraz nieco slabszym niz Glwiice mysle ze niektore osoby Rudy sie ztym zgodza
Dlamnie osobiscie nachwile obecna lepiej sie prezentuja Gliwice na wyjazdach i ogolnie.
Ruda tez napewno jest mocnym Fc ale teraz nieco slabszym niz Glwiice mysle ze niektore osoby Rudy sie ztym zgodza
Oczywiście masz prawo tak sądzić, choć nie tylko moim zdaniem w dalszym ciągu Ruda Śląska jest nr 1. Dla mnie dwie najlepsze ekipy na Górniku to Ruda Śląska, Gliwice. Z ich FC też swego czasu imponowała mi ekipa z Czerwionki-Leszczyny.glwtrcd pisze:Magnat pisze:Obiektywnie na Górnym Śląsk
-
Stanisław_Anioł
Akurat na komendzie nie potrzebują informacji o WfcG.
Wszak wiadomo,że to towarzystwo wzajemnej adoracji.
Wszak wiadomo,że to towarzystwo wzajemnej adoracji.
Ale to wiadomo dla wszystkich czy tylko dla tych co mają jakiś kompleks tak jak Ty?
-
slonecznazks
A ja mam pytanie o najbardziej aktywne ( niekoniecznie w kwestiach sportowych, co by przypału nie robić :) fc Jagielloni i Zawiszy.
Wyjazdy, grafitti itp.
Wyjazdy, grafitti itp.
Tuskotronic, WFcG jezdzi na mecze do siebie, jezdzi na turnieje kibicowskie, dziala na miescie, nie wiem co by musieli wiecej zrobic zeby wg Twojego zdania okreslic ich jako dobry FC.
Lech - FC Piła
A Pogoni Szczecin?
A Pogoni Szczecin?
Według mnie kibica Ruchu
hols-FC Siemianowice dużo sportowców lecz niewykorzystują do końca potencjału ze względu na brak równożednego wroga w mieście
ilość-FC Ruda Śląska największa działalnoś pod wzgledem hols na Ruchu lecz według mnie ustępują jakościowo Siemianowicom
hols-FC Siemianowice dużo sportowców lecz niewykorzystują do końca potencjału ze względu na brak równożednego wroga w mieście
ilość-FC Ruda Śląska największa działalnoś pod wzgledem hols na Ruchu lecz według mnie ustępują jakościowo Siemianowicom
On przynajmniej nie wstydzi się swojego klubu.
-
tuskotronic
W sensie, ż ejest z Katowic i jest "Za Ruchem!" ? Weź nie zaczynaj tematu.
Mój błąd, chodziło mi oczywiście o Starogard ;) Oczywiście to tylko moje zdanie jak napisałem i może być mocno subiektywne, poza tym to tylko na podstawie obserwacji, ale myślę, że w wielu przypadkach mam rację. Nie umniejszam Ruchowi z Katowic, wypisywałem nieregularnie, tu jedną, tam trzy. Każdy może napisać swoje zdanie. Co do np. Staszowa jako FC Ruchu, wyróżniłem go z racji tego, że potrafią pojechać w kilka dych czy stówę i sobie raczej działają samodzielnie, a są nieco egzotyczni z racji kibicowania Ruchowi w województwie świętorzyskim ;) I zamiast się oburzać, zawsze możecie poprawić albo napisać własne zapatrywania ;) Patrząc na tytuł tematu, to chyba się nie mylę " najlepsze FC danej drużyny ". Poza tym, prawdę mówiąc jak dla mnie ciężko jest Rudę Śląską, Katowice, bo są większe od miasta-siedziby klubu i są blisko położone albo Dąbrowy Górniczej z racji bliskości. Tak samo Zgierz w przypadku Widzewa.
Pomieszkaj trochę w derbowym mieście, to może się domyślisz :)
Czyli jak, jest pałą, czy jednak nie jest pałą i piszę niewygodną dla RTSu prawdę jako mieszkaniec derbowego Grudziądza?!mms pisze:Pomieszkaj trochę w derbowym mieście, to może się domyślisz :)
Gubisz się chłopcze, oj gubisz się...
-
Łódź Śródmieście
Jaka niewygodna prawde?Zejdź na ziemie,jaki Widzew ma wpływ na to że jakis typ który nawet nie chce sie przypucować skąd jet wiecznie podważa jakość naprawde solidnego i dobrego fan-clubu.Chłopak od nas dobrze napisał Grudziądz nie raz udowodnił że jest konkretnym fc.jest na Widzewie szanowany i jesteśmy dumni z tego że mimo iż nasz klub sportowo dołuje od lat w mieście oddalonym od Łodzi ponad 200km.rządzi Widzew.Osobiście bywam w Grudziadzu i nie ma co do tego najmniejszej wątpliwosci.Przyjeżdzają na mecze domowe,jeżdzą na wyjazdy promują Widzew u siebie w mieście.Czy to nie wystarczy by WfcG uznać za jeden z najlepszych Widzewskich fc.?
-
RKS AGRESIVE
RADOMIAK RADOM
1. FC Pionki
2. FC Iłża
1. FC Pionki
2. FC Iłża
;) pisze: Zagłębie L. - Bolesławiec, Chojnów
Koncowka twojego zdania mnie r******** na lopatki, mianowicie nozowniki maja problem kto jest lepszy w chukigance zrobcie sobie w lesie zawody fc i napierdalajcie sie sprzetem zwyciezca moze byc tylko jedenprotektormalopolska pisze:Według mnie jeśli chodzi o fc Wisły to top 10 wygląda następująco. Skawina Chrzanów Jaworzno Wadowice Bochnia Olkusz Wieliczka Trzebinia Zabierzow . Liczbowo na ta chwile Skawina pokazywała się najlepiej. Reszta trzyma fason i ciężko wyłonić faworyta. Duży progres zaliczył Chrzanów i mniejsze miejscowości których nie wymieniłem min Dobczyce Krzeszowice Bukowno i Kalwaria. Trochę ogólnikowo to zrobiłem ale przy klimatach krakowskich cieżko wskazać faworyta jeśli chodzi o chuliganke ;)
-
tuskotronic
Czekamy kiedy ci powiedzą, że przejmują władzę w Bydgoszczy i to też łykniesz.mms pisze:przejmuje władzę we wrogim sąsiednim mieście (Kwidzyn)
-
Łódź Śródmieście
Na jakiej podstawie twierdzisz że Widzew nie dominuje w Kwidzynie?Jesli kolejny raz coś kwestionujesz opieraj sie na konkretach a nie uszczypliwosciach i bezpodstawnej ironi.
To dlaczego wy się nie opieracie na konkretach? Jakieś liczby tego waszego nowego top3 FC Kwidzyn?Łódź Śródmieście pisze:Na jakiej podstawie twierdzisz że Widzew nie dominuje w Kwidzynie?Jesli kolejny raz coś kwestionujesz opieraj sie na konkretach a nie uszczypliwosciach i bezpodstawnej ironi.
A za najlepszy FC Zagłebia Lubin co uchodzi? Bolesławiec? Bo chyba kiedyś tak było?
P.S. Banti ogarnij się
P.S. Banti ogarnij się
Ktoś twierdzi, że to top3?FzgW pisze:To dlaczego wy się nie opieracie na konkretach? Jakieś liczby tego waszego nowego top3 FC Kwidzyn?Łódź Śródmieście pisze:Na jakiej podstawie twierdzisz że Widzew nie dominuje w Kwidzynie?Jesli kolejny raz coś kwestionujesz opieraj sie na konkretach a nie uszczypliwosciach i bezpodstawnej ironi.
Ironia :) Chociaż biorąc pod uwagę słowa jakich używają Widzewiaki opisując ten ich FC Kwidzyn (DOMINACJA, PRZEJĘCIE WROGIEGO MIASTA) można odnieść wrażenie, że to urodzeni mordercy :)
Tak więc konkrety chłopaki.
-
Łódź Śródmieście
Konkrety?Ja nie prowadze statystyk ani nie posiadam liczb z list wyjazdowych czy ilości kupionych biletów na mecze u siebie.Wystarczy ze jak jade na wyjazd to widze dobry skład chłopaków z WfcG,wystarczy mi także to ze na kazdym meczu w Łodzi widze WfcG itd wystarczy mi również fakt że jak jestem w Grudziądzu niepokojony przez nikogo przechadzam sie po miescie w np.koszulce Śródmiescia i wiele napotkanych małolatów wita sie ze mna i przybija piatala.Co do Kwidzyna to przecież jakis czas temu Widzewiacy spotkali sie na ubitej ziemi z Legionistami z tego miasta i wyszli z tego spotkana zwycięsko,zreszta tych spotkań w tak małym mieście zapewne było wiecej niech więc wypowiedzą sie sami zainteresowani.FzgW pisze:Ironia :) Chociaż biorąc pod uwagę słowa jakich używają Widzewiaki opisując ten ich FC Kwidzyn (DOMINACJA, PRZEJĘCIE WROGIEGO MIASTA) można odnieść wrażenie, że to urodzeni mordercy :)
A ten nikogo co cię niepokoi to dobry zawodnik jest?Łódź Śródmieście pisze: Konkrety?Ja nie prowadze statystyk ani nie posiadam liczb z list wyjazdowych czy ilości kupionych biletów na mecze u siebie.Wystarczy ze jak jade na wyjazd to widze dobry skład chłopaków z WfcG,wystarczy mi także to ze na kazdym meczu w Łodzi widze WfcG itd wystarczy mi również fakt że jak jestem w Grudziądzu niepokojony przez nikogo przechadzam sie po miescie w np.koszulce Śródmiescia i wiele napotkanych małolatów wita sie ze mna i przybija piatala.Co do Kwidzyna to przecież jakis czas temu Widzewiacy spotkali sie na ubitej ziemi z Legionistami z tego miasta i wyszli z tego spotkana zwycięsko,zreszta tych spotkań w tak małym mieście zapewne było wiecej niech więc wypowiedzą sie sami zainteresowani.
Ty widzewski hipokryto od innych to się domagasz konkretów, ale ty poproszony o podanie nagle nic nie wiesz?
P.S Fajnie, że chodzisz po Grudziądzu w koszulce np. Śródmieścia i zbijasz piątale z małolatami, ale rzeczywistość jest inna WfcG to cień ekipy sprzed lat.