Brzozovia53 pisze:Jak jest teraz pomiędzy:
Hetman Zamość a Unią Hrubieszów
Lech Poznań a Obrą Kościan Górnik Konin a Unią Leszno
Górnik Konin a Obrą Kościan?
Do tych dwóch ekip było proponowane przeciąganie liny jednak nie skorzystali z zaproszenia. Żadna kosa
Biały1 pisze:Gryf Wejherowo -zgody i układy ?
I drugie pytanie, czy FC Arki to jest właśnie Gryf, czy całkiem inne osoby pochodzące z Wejherowa ?
Zgody - Kaszubia i Orkan ale pewny nie jestem co do Orkana .
Sytuacja na Gryfie troche sie skomplikowala od wojny z zarzadem , wtedy "normalni" kibice odpuscili Gryfa i skupili sie na Arce a na Gryfa zaczeli chodzic "pracownicy" prezesa ktorzy byli/sa oplacani przez niego. Nie znam dokladnie sytuacji obecnie ale wiem ze napewno stara grupa ktora dopingowała na Gryfie przed wojna z zarzadem utozsamia sie zarowno z Gryfem jak i Arka.
P.S. Nie mam Polskich znakow.
Jeszcze nie tak dawno Falubaz był ewentualnie tolerowany we Wrocławiu (ze względu na ich zgodę z wrocławską Spartą). Bo zakończeniu żużlowej przygody wrocławsko - zielonogórskiej, i zaprzedaniu się Myszki Miki za bilety po 5 zł na Zagłębie, postrzegani są jako wrogowie.
Można sobie odpowiedzieć pytaniem na to pytanie. Czy znacie inną sytuację w polskim świecie kibicowskim, gdzie konkurencyjna ekipa z danego miasta przegania najpierw kibiców drugiej ekipy spod ich własnego stadionu a potem zajmuje ich młyn i robi tam nieniepokojona co chce po czym spokojnie opuszcza stadion? To najlepiej opisuje sytuację w Toruniu - resztę każdy dopowie sobie sam.
ostatnio właśnie często można się naciąć na użytkowników którzy dużo mają do powiedzenia na jakiś temat a po wypowiedziach ciężko sklasyfikować komu kibicują czy skąd pochodzą.na zadane pytanie nie odpowiedzą lub napiszą ,jakie to ma znaczenie, jakby się tego wstydzili:)
Pomyliłeś tematy Kolego:) W wiadomej kwestii dostałem odpowiedź: 'Nikt Ci się nie będzie z niczego tłumaczył bla bla..." i ja mam się pucować do czegokolwiek, bo ktoś tak chce?
Jestem dumny. Zbyt dumny żeby na polecenie się deklarować. Chyba, że lubisz robić/mówić to, co Ci ktoś każe. Dla mnie to "pucka" ale każdy ma swoje sposoby na życie.
Nie było żadnej dyskusji. W odpowiedzi na moje pytania i argumenty była tyrada bluzgów i fantasmagorii na mój temat i na koniec mam jeszcze odpowiadać, jak ktoś mi każe, bo tak wypada. Dobre!
Teraz moze tak, temat ZGODY/KOSY.UKLADY. czy ktos nie umie czytac?
co nas obchadza jakies sytuacej dotyczace jakiegos wyjazdu itp. Pytanie i odpowiedz, ta ekipa ma zgode z tym a z tym, a kose z tymi, propozycja aby admin kasowal te posty , i moze troche przejzystosci, np ekipa A ma zgode z ekipa 4, uklad z 5 i r , a kose z 2 i w, Gdy zgoda pada albo zawiazuje sie nowa adnotacja.... zrobicie jak chcecie ale pozadek powinien byc
Kefirjagodowy pisze:Jakie są największe kosy Cracovii oprócz Wisły i zgód? Jeszcze największe kosy Zagłębia Sosnowiec, Pogoni i Resovii (oprócz Stalówki)