TFC
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: TFC
Do "Solid Snake". Ja jestem naprawdę kolego ciekawy skąd masz info odnośnie słabej Arki na grillach. Jestem przekonany że nie wymienisz mi żadnej porażki na ubitej ziemi. Nie liczą się akcje spontan. Jak już się do czegoś odnosisz to poprzyj to przykładami. Tak samo może sobie napisać każdy.. o byle czym i kim.
-
Jak dla mnie to właśnie spontaniczne akcje w trasie itp świadczą o sile danej ekipy a nie wyselekcjonowana grupa osób, których często nie uświadczysz nawet na meczu (tyczy się chyba wszystkich ekip, nei tylko Arki).BePower pisze:Do "Solid Snake". Ja jestem naprawdę kolego ciekawy skąd masz info odnośnie słabej Arki na grillach. Jestem przekonany że nie wymienisz mi żadnej porażki na ubitej ziemi. Nie liczą się akcje spontan. Jak już się do czegoś odnosisz to poprzyj to przykładami. Tak samo może sobie napisać każdy.. o byle czym i kim.
-
Różnie można na to patrzeć, czasami w trasie może dostać jakiś FC od głównej ekipy rywala, liczby mogą być nierówne, ktoś moze nie dojechać, ktoś zwali na element zaskoczenia i że zerwała się bardziej piknikowa część wycieczki itp itd, tak naprawde nie ma w 100% obiektywnego jednego kryterium świadczącego o sile ekipy, raczej powiedziałbym że jest to wypadkowa kilku elementów. A co do spontanów - teraz to nawet na spontanach większość kalkuluje.w_harringtonce pisze:Jak dla mnie to właśnie spontaniczne akcje w trasie itp świadczą o sile danej ekipy a nie wyselekcjonowana grupa osób, których często nie uświadczysz nawet na meczu (tyczy się chyba wszystkich ekip, nei tylko Arki).
-
Według was to Górnik i GieKSa do nikogo nie mają startu. Źenujące jest,że się wypowiadasz na tego typu tematy, pewnie doskonale znasz kondycje głównej ekipy Arki i możesz ją z łatwością porównać do Górnika. Przecież mieszkasz tylko 550km od Gdyni. Na pewno wiesz najlepiej.Bolo85 pisze:z Górnikiem cie poniosło, nie powiedziałbym że Arka nie ma do nich startu
zresztą to nie temat do takich rozkminek
-
Nie wiem co się dopierdalasz do niego, dobrze napisał, zresztą nie pisał nic o GieKSie więc sobie reszte dopowiedziałeś. Areczka może tak silna nie jest jak kiedyś, każdy ma wzloty i zniżki formy, ale niedługo na tym forum przeczytamy że Arka jest na poziomie Podbeskidzia. Ogarnijcie się
-
Sami 'znafcy' normalnie hehe.
-
-
Ta zniżka formy trwa już dobre kilka lat, i nie zapowiada się na powrót do czołówki, tym bardziej że Lechia obija ich na każdym kroku.daniKSC pisze:Nie wiem co się dopierdalasz do niego, dobrze napisał, zresztą nie pisał nic o GieKSie więc sobie reszte dopowiedziałeś. Areczka może tak silna nie jest jak kiedyś, każdy ma wzloty i zniżki formy, ale niedługo na tym forum przeczytamy że Arka jest na poziomie Podbeskidzia. Ogarnijcie się
-
Kolego wyżej chyba za mało obiektywizmu przedstawiasz albo powtarzasz to co koledzy. Poczekajmy na konkretną konfrontację a o sile danych ekip będzie można dyskutować. Kto lepszy w trójmieście ? Można polemizować ale nie ma tu jednogłośnego wyniku. Zależne od dyspozycji dnia i akcji. Ot co.
-
Nie siedze w temacie.Pojawily sie juz wszystkie walki z rozegranych turniejow? Kiedy beddzie kolejny turniej?
-
nie TFC niedawna walka Paulka https://www.youtube.com/watch?v=PI80YFvUttE#t=675
-
Tej Stalinogród1920, mam takie pytanie: Paulek to jego ksywa, czy może wasze mistyczne gorole zabronili jego starym nadać mu Paul i ma teraz bidok w dowodzie Paweł?19__kattowitz__20 pisze:nie TFC niedawna walka Paulka https://www.youtube.com/watch?v=PI80YFvUttE#t=675
Jeśli już chcesz być taki germański napisz Ibrahimek, Hasanek albo Mohammedek, będzie bardziej na czasie.
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!
Uwolnić Maćka!!
-
Banti odpierdol sie od Slazakow, bo gdyby nie Stalin o Slasku mogliscie tylko pomarzyc :)
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksowUmoumsxxl pisze:...

Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu

-
Po 'germańsku' Paul, w gwarze śląskiej Paulek. Coś jeszcze chórzysto?Banti pisze:Tej Stalinogród1920, mam takie pytanie: Paulek to jego ksywa, czy może wasze mistyczne gorole zabronili jego starym nadać mu Paul i ma teraz bidok w dowodzie Paweł?19__kattowitz__20 pisze:nie TFC niedawna walka Paulka https://www.youtube.com/watch?v=PI80YFvUttE#t=675
Jeśli już chcesz być taki germański napisz Ibrahimek, Hasanek albo Mohammedek, będzie bardziej na czasie.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Oj przepraszam was germańskie gangstery, nie chciałem wsadzać kija w waszą antypolską valhallę. Jak chce poczytać komiks i poprawić sobie humor, to sobie przecież mogę wejść w temat o waszym województwie, nie? Mój błąd!
Ale pozwolicie, że skoro używacie nazwy jednego okupanta, to ja sobie z przekąsem będę używał tej narzuconej przez drugiego. Zresztą tego, co dużo swojego nasienia zostawił w tej waszej germańskiej valhalli.
Ale pozwolicie, że skoro używacie nazwy jednego okupanta, to ja sobie z przekąsem będę używał tej narzuconej przez drugiego. Zresztą tego, co dużo swojego nasienia zostawił w tej waszej germańskiej valhalli.
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!
Uwolnić Maćka!!
-
Banti ewidentnie szukasz zaczepki, ogarnij się
Myśle że nawet obiektywni kibice Arki przyznają że na obecną chwilę stali by na straconej pozycji w starciu głównych ekip, co uczywiście nie znaczy że za pare lat nie może się to zmienicBePower pisze:Kolego wyżej chyba za mało obiektywizmu przedstawiasz albo powtarzasz to co koledzy. Poczekajmy na konkretną konfrontację a o sile danych ekip będzie można dyskutować. Kto lepszy w trójmieście ? Można polemizować ale nie ma tu jednogłośnego wyniku.
-
Nie twierdze, ze chwala Stalinowi, ktory wiele zla wyrzadzil Polakom i Slazakom :)Oden2 pisze:chwala Stalinowi co my bysmy bez niego zrobiliwelnoak pisze:Banti odpierdol sie od Slazakow, bo gdyby nie Stalin o Slasku mogliscie tylko pomarzyc :)
Zapytaj Polakow jak dobrze mieszka sie w DE, gdzie pracuja zarobkowo i policz ilu wielkich patriotow buja sie na codzien w kraju nad Wisla z towarami produkcji niemieckiej :)Oden2 pisze:wszedzie dobrze ale w Niemczech najlepiejwelnoak pisze:Banti odpierdol sie od Slazakow, bo gdyby nie Stalin o Slasku mogliscie tylko pomarzyc :)
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksowUmoumsxxl pisze:...

-
Banti jedz do Warszawy, bo wlasnie buduja nowy meczet :)

-
https://www.facebook.com/video.php?v=994470203899519 Walka HFA z jakimiś z Nowego Jorku. Troche jednak to głupie że nie ma tylko ekip Hools a wpierdalaja się jakieś z Nowego Jorku, czy cholera wie skąd,
-
Jeśli oceniasz siłę ekipy po walkach 5 na 5 to gratulacje... (nie oceniam Arki w tym momencie)
w Polsce mocną 5 może wystawić 90% ekip.
w Polsce mocną 5 może wystawić 90% ekip.
-
To całe Peak Submission to jakaś kibicowska ekipa z USA czy jakiś zupełnie inny twór?
-
Ogólnie zmierza to ku profesjonalizacji i komercjalizacji i niebawem bedzie to pewnie nowa dyscyplina . i obawiam sie , ze coraz mniej ekip stricte hools bedzie bralo udzial.Pierre89 pisze:https://www.facebook.com/video.php?v=994470203899519 Walka HFA z jakimiś z Nowego Jorku. Troche jednak to głupie że nie ma tylko ekip Hools a wpierdalaja się jakieś z Nowego Jorku, czy cholera wie skąd,
Te hamburgery to jakis ichniejszy team MMA , czyli zawodowcy.
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS
-
Znasz składy i osiągnięcia osób chociażby z Arki? Jestem pewien, że nie. TFC nie jest turniejem kibicowskim, i od początku zmierza do profesjonalizacji.wurda1ak pisze:Ogólnie zmierza to ku profesjonalizacji i komercjalizacji i niebawem bedzie to pewnie nowa dyscyplina . i obawiam sie , ze coraz mniej ekip stricte hools bedzie bralo udzial.Pierre89 pisze:https://www.facebook.com/video.php?v=994470203899519 Walka HFA z jakimiś z Nowego Jorku. Troche jednak to głupie że nie ma tylko ekip Hools a wpierdalaja się jakieś z Nowego Jorku, czy cholera wie skąd,
Te hamburgery to jakis ichniejszy team MMA , czyli zawodowcy.
-
Znasz sklady i osiagniecia osób z Submission Peak , czy chociazby Brazylijczyków .
Byc może zmierza to od poczatku do profesjonalizacji , ale w pierwszym turnieju walczyły ekipy kibolskie ,a jak jest teraz widać.
I nawet jesli jacys polscy, ruscy, ukrainscy zawodnicy bioracy tam udzial , walcza tez w MMA to nie ma co porównywac tego do sceny amerykanskiej , bo to niebo a ziemia.
Byc może zmierza to od poczatku do profesjonalizacji , ale w pierwszym turnieju walczyły ekipy kibolskie ,a jak jest teraz widać.
I nawet jesli jacys polscy, ruscy, ukrainscy zawodnicy bioracy tam udzial , walcza tez w MMA to nie ma co porównywac tego do sceny amerykanskiej , bo to niebo a ziemia.
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS
-
Oczywiście, że znam. USA 1- mma 6-9 ( w tym walka na Ballatorze w undercardzie w 2011 roku, ostatnia walka w karierze), 2- mma 1-1, 3- mma (amatorsko) 1-1, 4- mma (amatorsko) 1-0, 5- mma 2-2, pozostali bez historii, podobnie w Latynoskiej ekipie.
"Nie znam się, to się wypowiem". Aha... i nie zapominajmy, że Polacy walczący na TFC to też profesjonaliści/zawodowcy, sukcesy chociażby jednej osoby z rodzimej sceny będącej na ostatniej edycji przysłaniają Amerykanów i Latynosów na raz. Wątek już dawno powinien zostać przeniesiony do Hyde Parku.
"Nie znam się, to się wypowiem". Aha... i nie zapominajmy, że Polacy walczący na TFC to też profesjonaliści/zawodowcy, sukcesy chociażby jednej osoby z rodzimej sceny będącej na ostatniej edycji przysłaniają Amerykanów i Latynosów na raz. Wątek już dawno powinien zostać przeniesiony do Hyde Parku.
-
nie podkresliłoDario1916 pisze:"Sędziom" ? ....................
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
Troche skopiowane.Nawet ekipy kojarzace sie z pilkarskimi.
Już 28 stycznia 2017 roku w hali widowiskowo–sportowej Arena w Poznaniu odbędzie się pierwsza gala turnieju mieszanych sztuk walki Iron Warriors Team.
Iron Warriors Team (IWT) to nowa organizacja, której celem jest propagowanie drużynowych turniejów mieszanych sztuk walki. Założeniem IWT jest wyłanianie młodych, utalentowanych zawodników. Organizatorzy chcą pokazać piękno sportu drużynowego w mieszanych sztukach walk.
Podczas imprezy wystąpi poznański raper Śliwa. Raper będzie zagrzewał do walki zawodników z 8 utworami - 2 utwory wykona na otwarciu, 3 zaplanował przed walkami o miejsce i 3 dodatkowo na zakończenie gali. Całą galę poprowadzą Rafał Dąbrowski i Filip Sadowski. Zaś o oprawę muzyczną zadba DJ Gregory.
Tego wieczora odbędzie się pierwszy z trzech planowanych drużynowych turniejów mieszanych sztuk walki. Drugi turniej planowany jest na 18 marca 2017, a 8 kwietnia 2017 odbędzie się turniej finałowy. W marcu na scenie Areny wystąpi Kaczor, natomiast w kwietniu swój udział zapowiedział Peja.
Do turnieju styczniowego zgłosiło się 8 klubów z całej Polski - No Limits Janikowo, Fight TEAM Jarosław, MMATADORES K-CE, Sportowe Zagłębie, Fight Gym Gdynia, MMA Devil Fight Club, ŁKS Łódź Boks, KSZO Boxing Academy. W zawodach wezmą udział zespoły 5 osobowe, w których 4 zawodników stanowi skład podstawowy, kolejna osoba jest rezerwowa. Dla najlepszych organizator przewidział nagrody pieniężne o łącznej wartości 100 tysięcy złotych.
- Od początku wiedzieliśmy, że podczas naszych gal musi wystąpić ktoś z charyzmą i pasujący charakterem do tego wydarzenia, więc oczywistym wyborem był Śliwa, a przy kolejnych galach Kaczor i Peja. Po pierwsze Śliwa będzie świetnym, mocnym akcentem, a po drugie kto ma lepiej zagrzewać do walki zawodników w Poznaniu jak nie rodowity poznaniak? Liczymy na dużo emocji zarówno w klatce, jak i poza nią. Wiemy, że fani sportu czy rapu na pewno ten czas spędzą dobrze - powiedział Paweł Rydlewski, założyciel organizacji IWT, promotor sportu
-
Będzie nawet na żywo lecieć. Na Fightboxie. Tu macie szczegóły: https://www.facebook.com/iwtmma/?fref=tsMR1 pisze:MMA Devil Fight Club to z jakiego miasta? Zapowiada sie ciekawie. Mam nadzieje, ze turniej bedzie nagrywany i walki beda pozniej na yt. No i brawo za pomysl.