Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
PCtsw

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: PCtsw » 25.03.2015, 14:20

AMEN

iparts.pl
zwykły chłopak

Post autor: zwykły chłopak » 25.03.2015, 14:40

Zostali pogonieni. Normalnie i prawidłowo. Ale to co wasi "koledzy" po szalu pisali powyżej to ciężka żenada.

Post autor: *** » 25.03.2015, 15:05

grabarz1906 pisze:*** po ukazaniu sie artykułu w Krakowskiej miałes najwiecej do napisania w tym temacie,a teraz okazuje sie ,że najbardziej interesuje cie to ile było Tarnovii na derbach.
ty jesteś jakiś niedojebany.pytam się o liczbę zgód w sektorze na derbach, a tym masz coś z tą tarnovią, kłamiesz że miałem najwięcej do powiedzenia na jakiś temat że niby są jakieś ważniejsze sprawy?Jakie?ta wasza relacja z derbów haha?

bnm

Post autor: bnm » 25.03.2015, 15:10

Ta relacja to typowy strzał w stopę którym dostają rykoszetem prosto w ryj. Oficjalnie dają w tej relacji przyzwolenie na kulawe zachowania w swoich szeregach i uważają dpkowanie za coś zupełnie normalnego, a wręcz zachęcają do tego. c*** z tego że kutasa do mordy wsadzili wszystkim tym którzy się jeszcze ukrywają. Wstyd jak c***, "zazdroszcze" wszystkim tym którzy biegają w cracovii i wyznają jeszcze jakieś zasady (chyba że już tam takich osób nie ma, co nie specjalnie by mnie zdziwiło - biorąc pod uwagę tą szopkę co ma miejsce teraz), macie pecha bo prawdopodobnie przy następnej okazji was koledzy wypierdolą na minę i powiedzą że nic się nie stało :D .

Czas zacytować klasyka, lepszego komentarza nie ma:

Obrazek

NNZNP_qn

Post autor: NNZNP_qn » 25.03.2015, 15:18

mnk mam pytanie do Ciebie i reszty Wiślaków wypisujących się tutaj. Rozjebałeś mi głowę na policji zeznaje że to ty rozjebałeś mi głowę jestem poszkodowany.Ty się przyznajesz żeby wyłapać jak najmniejszy wyrok.Kto jest konfidentem ty?czy ja? a teraz dalej udajcie hoolsów z wsh.
Jesteśmy biali, jesteśmy czerwoni - jesteśmy Cracovia ! A kim są oni?

grabarz1906

Post autor: grabarz1906 » 25.03.2015, 15:24

Dziekan nie był WSH?to jaka literka kryje się za kwiatkiem [link] ?ktoś se dla jaj to napisał?A o zgody to się martwcie swoje,bo jak wiadomo Śląsk wolał pojechać z Motorem do Boguchwały niż przyjechac na derby Krakowa.

dziwki dragi lasery

Post autor: dziwki dragi lasery » 25.03.2015, 15:29

Zgody Cracovii na derbach:
Sandecja - 30
Polonia Warszawa - 43
Tarnovia - 40
Lech - ?
Arka - ?
Tychy - ?

"Kilkadziesiąt" :)

Post autor: *** » 25.03.2015, 15:37

grabarz1906 upomniał mnie wcześniej żebym nie łykał tych liczb jak pelikan, ale nie chce powiedzieć jakie były naprawdę.nie wie kto kogo sprzedaje, czy Dziekan był Sharksem.

Cracovskie ulice

Post autor: Cracovskie ulice » 25.03.2015, 15:41

Co może być bardziej wiarygodnego niżeli np papier na shreka upubliczniony .Czy jak w tym przypadku sygnatury akt sprawy.
No może być np według wisły mogą to być transparenty czy flagi a w tym przypadku oprawa:)
Zero faktów zero papierów.Czy wy zdajecie sobie sprawę ubeki że np jak w kryminale twierdzisz że ten i ten jest konfidentem a nie masz na to papieru dostajesz ch.uja do d.upy z urzędu:)
Wam to naszczać na ryj to powiecie że deszcz pada.
Przecież jak już sugerujecie się mediami to wyraźnie było w mediach że kibice wisły do tej sprawy są poszkodowani i zasądzono odszkodowania.To co wy wyprawiacie w tym internecie to wirtualna huliganka na najwyższym poziomie.

Oldhopper

Post autor: Oldhopper » 25.03.2015, 15:58

grabarz1906 pisze: A o zgody to się martwcie swoje,bo jak wiadomo Śląsk wolał pojechać z Motorem do Boguchwały niż przyjechac na derby Krakowa.
Przeciez wieczór przedtem grali w Łęcznej, więc zostali na Lubelszczyźnie i na drugi dzien przy okazji zaliczyli mecz Motoru u siebie.
Ach te stare dobre czasy ...
Obrazek Obrazek
www.youtube.com/watch?v=9qfNgrrCYGU

mnk

Post autor: mnk » 25.03.2015, 16:08

NNZNP_qn pisze:mnk mam pytanie do Ciebie i reszty Wiślaków wypisujących się tutaj. Rozjebałeś mi głowę na policji zeznaje że to ty rozjebałeś mi głowę jestem poszkodowany.Ty się przyznajesz żeby wyłapać jak najmniejszy wyrok.Kto jest konfidentem ty?czy ja? a teraz dalej udajcie hoolsów z wsh.
Żeby porównanie było lepsze i dobrze oddawało waszą sprawe, dodajmy że mam wspólnika za którym jest list gończy i przyznając się, ewidentnie daję swojego wspólnika który się ukrywa i w takim przypadku jestem takim samym konfidentem jak Ty. O to tu wszystko chodzi. Z mojej strony koniec.

Fighteros

Post autor: Fighteros » 25.03.2015, 16:29

Dlatego bo są sztywni i prawilni.

zwykły chłopak

Post autor: zwykły chłopak » 25.03.2015, 17:16

Fighteros pisze:Dlatego bo są sztywni i prawilni.
ty ku*** nie uzywaj nawet tych slow, skoro twierdzisz, ze zeznania pogonionych typow sa w porzadku

ts06

Post autor: ts06 » 25.03.2015, 17:35

Może i nie są w porządku ale nie miały żadnego związku z tym co stało się z cała waszą ekipą.4 opowiedziała wszystko z najmniejszymi szczegółami a reszta się przyznała

Tutaj zresztą te wielkie zeznania ograniczają się do ' wpadli, krzyczeli cracovia, spierdoliliśmy'.Przy Fujinie wasz góru opowiedział wszystko jak było, tu się przyznał a rozumiem że nadal sztywny;)

drugi nick

Post autor: drugi nick » 25.03.2015, 18:16

Na razie nie mają zdania na ten temat. Czekają co powie ślepy frajer szaraniec. Przepraszam pan prawnik biorący udział w szkoleniach dla psiarni. Na forum chrzczonych nożykiem zacznie rzucać frajerami i to wszystko na co go stać.

Fighteros

Post autor: Fighteros » 25.03.2015, 18:54

zwykły chłopak pisze:
ty ku*** nie uzywaj nawet tych slow, skoro twierdzisz, ze zeznania pogonionych typow sa w porzadku
Wszyscy?Większość?Nie więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.Wszędzie znajdą się osoby nie w porządku.Kręcicie znowu wielkie afery tutaj.

zwykły chłopak

Post autor: zwykły chłopak » 25.03.2015, 18:58

całe szczęście, że ty masz pozytywne zdanie o wiślakach, którzy poopowiadali psom o przebiegu awantury. I mądrzejsi od ciebie podziękowali im w odpowiedni sposób.

zwykły chłopak

Post autor: zwykły chłopak » 25.03.2015, 19:01

Fighteros pisze:
zwykły chłopak pisze:
Wszyscy?Większość?Nie więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.Wszędzie znajdą się osoby nie w porządku.Kręcicie znowu wielkie afery tutaj.

co wszyscy, co większość, o czym ty p*********?

Fighteros

Post autor: Fighteros » 25.03.2015, 19:31

Co do gorszej strony błoń to jeszcze napisze kilka zdań na ich temat bez jakiejkolwiek napinki:
Sztywna ekipa moze i kiedys tak było ale teraz z cracovii zostala tylko historia.Jesli chodzi o honor,zasady i lojalnosc to sa gorsi od Wisły.Moim zdaniem stalo sie tak na ich wlasne zyczenie bo skoro przyjmuja do siebie ludzi ktorzy dopiero co na nich polowali to w jaki sposob chca byc honorowi.Z takim przerzutem jest jak z kobieta ktora zdradzi faceta zdradzi przyzna sie i przez jakis czas wszystko bedzie ok ale na 90% po jakims czasie zrobi to ponownie tak samo z ekipa kiedys za Wisła teraz za pasami nigdy nie ma gwarancji ze znow w jakichs okolicznosciach nie zmieni zdania.A to co ostatnio sie dzieje to juz w ogole parodia smieszy mnie.wyzywanie Wisły od konfidentow psiarni gtsów i innych podczas gdy u siebie w ekipie ma sie wiecej przerzutow niz normalnych kibicow gniazdowym był syn komendanta policji a jg jeszcze do nie dawna miała wtykę w policji ktora informowal ich o wszystkich ruchach i akcjach zapalnowanych przeciwko jg,ze nie wspomne o milicjancie z prewencji ktory jako kibic cracovii brał czynny udział w akcji w DębnikachCzyzby prawda az tak bolala ze trzeba zwalic ze to kto inny jest konfidentem i sprzedawczykiem??? Ale to juz jest inna historia.wszystko to prawda ale jeszcze pół kozłówka sie na siebie rozpruło haha i gdzie ta cracovia z azorów uciekła do poznania??

NNZNP_qn

Post autor: NNZNP_qn » 25.03.2015, 19:52

Fighteros powiadasz że brak jakiejkolwiek napinki? przeczytaj jeszcze raz te wypociny co napisałeś bo chyba nie znasz słowa napinka:):) i powiedz mi jak z takimi osobami jak Ty można normalnie prowadzić dyskusje.

Cracovskie ulice

Post autor: Cracovskie ulice » 25.03.2015, 19:56

Fighteros pisze:Co do gorszej strony błoń to jeszcze napisze kilka zdań na ich temat bez jakiejkolwiek napinki:
Sztywna ekipa moze i kiedys tak było ale teraz z cracovii zostala tylko historia.Jesli chodzi o honor,zasady i lojalnosc to sa gorsi od Wisły.Moim zdaniem stalo sie tak na ich wlasne zyczenie bo skoro przyjmuja do siebie ludzi ktorzy dopiero co na nich polowali to w jaki sposob chca byc honorowi.Z takim przerzutem jest jak z kobieta ktora zdradzi faceta zdradzi przyzna sie i przez jakis czas wszystko bedzie ok ale na 90% po jakims czasie zrobi to ponownie tak samo z ekipa kiedys za Wisła teraz za pasami nigdy nie ma gwarancji ze znow w jakichs okolicznosciach nie zmieni zdania.A to co ostatnio sie dzieje to juz w ogole parodia smieszy mnie.wyzywanie Wisły od konfidentow psiarni gtsów i innych podczas gdy u siebie w ekipie ma sie wiecej przerzutow niz normalnych kibicow gniazdowym był syn komendanta policji a jg jeszcze do nie dawna miała wtykę w policji ktora informowal ich o wszystkich ruchach i akcjach zapalnowanych przeciwko jg,ze nie wspomne o milicjancie z prewencji ktory jako kibic cracovii brał czynny udział w akcji w DębnikachCzyzby prawda az tak bolala ze trzeba zwalic ze to kto inny jest konfidentem i sprzedawczykiem??? Ale to juz jest inna historia.wszystko to prawda ale jeszcze pół kozłówka sie na siebie rozpruło haha i gdzie ta cracovia z azorów uciekła do poznania??

Jesteś prawdziwy internetowy Fighteros:)

Sam Fisher

Post autor: Sam Fisher » 25.03.2015, 20:43

Lepiej powiedzcie żydy skąd wzieliście zdjęcie zabitego Dziekana do waszego plakaciku "za śmierć naszego brata", nie wydaje mi sie żeby dostęp do tego miał byle paź, może tato radzia wam udostepnił? cracovia = policja?

19Cracovia06

Post autor: 19Cracovia06 » 25.03.2015, 20:53

gnuj pisze:Dlaczego Sharksi nie poddali się dobrowolnie karze tylko odjebali taki cyrk na rozprawie i przyjęli wyroki po 10-8 lat?

]
NNZNP_qn pisze: mam pytanie do Ciebie i reszty Wiślaków wypisujących się tutaj. Rozjebałeś mi głowę na policji zeznaje że to ty rozjebałeś mi głowę jestem poszkodowany.
Nie zeznajesz, że ja ci rozjebałem głowę tylko KTOŚ ci ją rozjebał. Tyle jeśli chodzi o analogie do tej sprawy.
W tym tkwi sedno, KTOS a nie kibice Cracovii a juz tym bardziej nie czuje sie poszkodowanym i nie domagam sie odszkodowania. Czy nie tak?
mnk pisze:
NNZNP_qn pisze:mnk mam pytanie do Ciebie i reszty Wiślaków wypisujących się tutaj. Rozjebałeś mi głowę na policji zeznaje że to ty rozjebałeś mi głowę jestem poszkodowany.Ty się przyznajesz żeby wyłapać jak najmniejszy wyrok.Kto jest konfidentem ty?czy ja? a teraz dalej udajcie hoolsów z wsh.
Żeby porównanie było lepsze i dobrze oddawało waszą sprawe, dodajmy że mam wspólnika za którym jest list gończy i przyznając się, ewidentnie daję swojego wspólnika który się ukrywa i w takim przypadku jestem takim samym konfidentem jak Ty. O to tu wszystko chodzi. Z mojej strony koniec.
Co to za wspolnik z ktorym nie masz kontaktu i nie wie co sie dzieje? Ty naprawde myslisz ze osoby poszukiwane o niczym nie byly poinformowane a wszystko odbylo sie bez ich zgody?
pctsw jeszcze jedno do ciebie kundlu. Zobacz jak twoje towarzystwo odwrocilo kota ogonem w sprawie shreka i cinka a potem miej czelnosc cos komus wytykac.
takie ciekawostki:
[link]
[link]

jason

Post autor: jason » 25.03.2015, 21:05

d**** dragi lasery pisze:Zgody Cracovii na derbach:
Sandecja - 30
Polonia Warszawa - 43
Tarnovia - 40
Lech - ?
Arka - ?
Tychy - ?

pojęcie kilkadziesiąt odnosi się do liczby mniejszej od 200 niedouczony gamoniu
Lecha było mniej niż zwykle ze względu na mecz z Legią , który odbywał się nazajutrz . Arki z 3- 4 dyszki Tychów podobnie i wychodzi Ci liczba w okolicach 200 . więc nie wiem co za sensacja jest tutaj kreowana jakoby zgód było parę stówek .

coglin

Post autor: coglin » 25.03.2015, 21:08

jason pisze:
d**** dragi lasery pisze:Zgody Cracovii na derbach:
Sandecja - 30
Polonia Warszawa - 43
Tarnovia - 40
Lech - ?
Arka - ?
Tychy - ?

pojęcie kilkadziesiąt odnosi się do liczby mniejszej od 200 niedouczony gamoniu
Lecha było mniej niż zwykle ze względu na mecz z Legią , który odbywał się nazajutrz . Arki z 3- 4 dyszki Tychów podobnie i wychodzi Ci liczba w okolicach 200 . więc nie wiem co za sensacja jest tutaj kreowana jakoby zgód było parę stówek .
kto tu jest niedouczonym gamoniem - [link]
Wisła Kraków

jakdzieci

Post autor: jakdzieci » 25.03.2015, 21:08

Fighteros niedawno w innym temacie najeżdżał na typa, czemu nie jeździ wspierać zgody pomimo zakazu i nie napije się piwa bez wchodzenia na stadion.
Używanie przez niego słów typu: zasady i prawilnie jest conajmniej smieszne.
wyzywanie Wisły od konfidentow psiarni gtsów i innych podczas gdy u siebie w ekipie
To co na Cracovii potwierdza regułę jako wyjątek, na gts-ie jest normą.
Nie zeznajesz, że ja ci rozjebałem głowę tylko KTOŚ ci ją rozjebał.
KTOS czyli Cracovia :)
Zeznaje, że się przewróciłem na schodach i straciłem pamięć.
Żeby porównanie było lepsze i dobrze oddawało waszą sprawe, dodajmy że mam wspólnika za którym jest list gończy i przyznając się, ewidentnie daję swojego wspólnika który się ukrywa
"Przyznaję się i odmawiam składania wyjaśnień" wg ciebie jest dawaniem kogoś innego?
Dlaczego Sharksi nie poddali się dobrowolnie karze tylko odjebali taki cyrk na rozprawie i przyjęli wyroki po 10-8 lat?
szarksi się sami posprzedawali i nie było żadnych poszkodowanych, którzy by zeznawali.
Pod multikinem też się popruliście jako pierwsi.
Ja uciekłem, dobiegł do mnie Tiger, który stwierdził że „to jakieś pojebane chłopy”.
Ciekawe kogo się spodziewali fejsbukowicze gts-u.

Legia jak miała ITI jako zarząd to z nimi walczyli i bojkotowali mecze. Na gts zarząd z panem mięttą i honorowy prezes stow. kibiców tow. czerwiński, są przyjaciółmi "trybun".

gts robi oprawę i wiesza prześcieradła na podstawie informacji z gazet, ale już suche fakty do nich już nie docierają.
To jak mają się przejmować gts, a tym bardziej tow. czerwińskim na pokładzie :)

Mam sugestie dla fanów Pasów, by dali sobie narazie spokój z odpisywaniem, wszystko jest w relacji czarno na białym. A dajecie im podkładke do przeniesienia gadki na inne tematy.
Niech jeszcze się poośmieszją i będzie można zobić przesiew, wśród tych ich kumatych kont. Same pajace od nich piszą, tym lepiej.
Zgody Cracovii na derbach:
Sandecja - 30
Polonia Warszawa - 43
Tarnovia - 40
Lech - ?
Arka - ?
Tychy - ?

A jak nazwiesz liczbę poniżej 200? Kilkaset?
I zapomniałes wspomnieć o delegacji z Węgier.

shanti

Post autor: shanti » 25.03.2015, 21:33

Idąc waszym tokiem "rozumowania" Malinowski (bo widzę ze nazwiska zaczęły latac) w sprawie pielęgnarskiej z neo mówiąc o kibicach Wisły nie złamał zasad, teraz używając zwrotu kibice Cracovii jest wielka afera i próbujecie odwracać kota ogonem.
podales przyklad kolego naprawde.... jak juz to opowiedz calej Polsce jak to brat sp Fudzina rozjebal sie na kibicow Cracovii i M zlapano juz dzien po zajsciu.A pan O senior pol roku pozniej stal z WSH na sektorze gosci na stadionie Pasow.Jakos wam jego obecnosc nie przeszkadzala
"CHŁOPI"REYMONTA

bnm

Post autor: bnm » 25.03.2015, 21:50

Żydki fakty sa takie

Sprawa za człowieka - Ludzie nie przyznali się do winy i odmówili składania zeznań
Sprawa za Dziekana - podludzie OBSRALI SIĘ I POSZLI NA DPK WYPIERDALAJĄC NA MINĘ RESZTE UKRYWAJĄCYCH SIĘ

Więc skończcie mędrkować i się dalej komromitować. Kraków się was wstydzi.

Cracovskie ulice

Post autor: Cracovskie ulice » 25.03.2015, 22:02

Nie przyznali się do winy oprócz
Gęstego, Pasty ,Ważki. i...... a zresztą poczytaj i idź już spać może przyśnij ci się sztywna wisła hahahhaha
[link]

bnm

Post autor: bnm » 25.03.2015, 22:06

Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Zbedny_balast

Post autor: Zbedny_balast » 25.03.2015, 22:25

Cracovskie ulice pisze:Nie przyznali się do winy oprócz
Gęstego, Pasty ,Ważki. i...... a zresztą poczytaj i idź już spać może przyśnij ci się sztywna wisła hahahhaha
[link]

Mów do d*** to cie osra.....

Nikt nie neguje tych rozjebusów gestego,pasty,wazki róznica jest taka,ze oni na Wisle nigdy sie juz nie pojawią a u was te świętoszki dalej będą stanowić pierwsze skrzypce ot cała wielka Cracovia Criminal's :)

jakdzieci

Post autor: jakdzieci » 25.03.2015, 22:37

Idioto, za kurdwanów, na planowanej akcji, gdzie pojechał sztywny skład, sami się rozdupcacie na siebie. I jedyny poszkodowany nie żyje.
A po multikinie, gdzie akcja była spontaniczna po meczu Cracovii, z chłopaków na prędce zwołanych. Też się rozdupcacie pierwsi potwierdzając zdarzenie jako bójkę kibiców i w sprawie występujecie jako poszkodowani.
Nie można porównywać tych dwóch spraw, a wy robicie oprawę na podstawie doniesień prasowych.
Jeśli ktoś przerwał "zmowę milczenia" to na pewno nie słowami "przyznaję się i odmawiam składania zeznań".

I nie będzie pajac na wolności ustalał kto jest kim w kryminale, bo w waszej bandzie festów są conajwyżej misie i szreki.

Zbedny_balast

Post autor: Zbedny_balast » 25.03.2015, 22:42

Szkoda z tobą w ogóle polemizować, ten misiek którego nazywasz festem o****** pajde wiekszą za głupoty niż wasz guru za dwa zabójstwa i to powinno dać co poniektórym do myślenia
bez odbioru

wisla nh

Post autor: wisla nh » 25.03.2015, 23:28

cRACOVIA jest jak ku*** przyjmie każdego

NNZNP_qn

Post autor: NNZNP_qn » 25.03.2015, 23:30

Daje do myślenia ostania akcja w której brał udział i się przyznał z kolegami do zajebania maczet na żarty ,chłop może i odsiedzial swoje ale w głowie ma pustkę,wiem wiem siłownia i te sprawy,wsh rządzi.

Fighteros

Post autor: Fighteros » 25.03.2015, 23:53

Ja sieję napinkę?A co takiego napinkowego i gdzie była nieprawda w moim poście??O kozłówku czy azorach to napinka?
gęsty to j***** frajer i nikt tego nie neguje bo pajac potem nawet na swoich czy naszych chłopaków najeżdżał,w tym na S. i kilku innych.ważka czy pasta to samo,r******** się i nie maja wstepu na Wisle,ale tak jak ktos wyzej napisał rozliczycie wszystkich swoich gangsterków czy dalej beda smigać?Przeciez bez nich to co wy ku*** zrobicie na tym Krakowie?
Niech mi teraz tu cracovskie ulice i reszta przyzna racje i tak jak my wymienią ksywy rozjebund.Czekamy!
A co tam u przerzuta tego c**** konradka?Bo jakos go od dłuższego czasu nie idzie nigdzie uświadczyć.Chodzi kanałami j***** szczur?

PCtsw

Post autor: PCtsw » 26.03.2015, 00:32

jakdzieci pisze:
Pod multikinem też się popruliście jako pierwsi.

zatrzymali was jako pierwszych, a pozniej mieli całą resztę i nic o tym w waszej relacji nie ma.
Nikogo z nich z nami już nie ma, u was jest odwrotnie.
4 was sprzedało reszta potwierdziła!

grabarz1906

Post autor: grabarz1906 » 26.03.2015, 08:10

Jest za to z wami konfident(przecież odwołal zeznania ),gwałciciel (małolat miał ,więc sie nie liczy)i marek o którym przypomnieliście na derbach, a który swoją karierę na mieście zaczynał jako ochroniara w justusie(normalna robota,więc tez się nie liczy).

Borek

Post autor: Borek » 26.03.2015, 09:06

Następne derby na Reymonta nie będą już takie ciekawe :
Komunikat Komisji Ligi Esktrakalsy SA:

"W związku z zachowaniem kibiców gospodarzy podczas meczu Wisła Kraków – Cracovia na Wisłę nałożono karę zakazu wstępu dla kibiców z trybuny ultras na kolejny mecz z Cracovią oraz 50 000 złotych kary w zawieszeniu na 18 miesięcy. W związku z zachowaniem kibiców gości podczas tego samego meczu na Cracovię nałożono karę zakazu wyjazdowego na kolejny mecz z Wisłą."
A B G

PCtsw

Post autor: PCtsw » 26.03.2015, 09:23

wy jak zwykle to wiecie wszystko najlepiej, kto co kiedy. Tylko szkoda dla was i tych waszych wypocin, że gdzie nie siedzieli albo siedzą byli/są grypsującymi, więc możecie się wykazać . Nie przeszkadzało wam , że przez lata mieliście szefa bandy kanara, który zaganiał na psy za brak biletu,a teraz ze szczegolami opowiedział o multikinie.grupie 100 tez nie przeszkadzało we współpracy z psem kupować mecze da cracovii. stevens też spoko co nie? i tak można w kółko

ODPOWIEDZ