KOMENTARZE 27-29 Lipiec
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
KOMENTARZE 27-29 Lipiec
Legia Warszawa - Cracovia 29 lipca, 19:00
GKS Bełchatów - Korona Kielce 28 lipca, 20:00
Lech Poznań - Zagłębie Sosnowiec 28 lipca, 19:00
Jagiellonia Białystok - Polonia Bytom 28 lipca, 16:00
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Ruch Chorzów 27 lipca, 19:00
Odra Wodzisław Śląski - Łódzki KS 28 lipca, 19:00
Zagłębie Lubin - Widzew Łódź 27 lipca, 20:00
GKS Bełchatów - Korona Kielce 28 lipca, 20:00
Lech Poznań - Zagłębie Sosnowiec 28 lipca, 19:00
Jagiellonia Białystok - Polonia Bytom 28 lipca, 16:00
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Ruch Chorzów 27 lipca, 19:00
Odra Wodzisław Śląski - Łódzki KS 28 lipca, 19:00
Zagłębie Lubin - Widzew Łódź 27 lipca, 20:00
-
Trochę z innej beczki:
W meczu testowym w Havirzovie miejscowy pierwszoligowy zespół Panthers przegrał z drużyną mistrza Polski, Wojasem Podhale Nowy Targ 2:4. Sportowe widowisko zakończyło się bijatyką kibiców.
Jak poinformowała miejscowa policja - pięciu polskich kibiców zostało zatrzymanych. Zraniony został jeden z porządkowych i trzeba było go hospitalizować.
Pięciu cudzoziemców w wieku od 16 do 27 lat zostało umieszczonych w policyjnych celach. Jeden z nich, będący w stanie znacznego upojenia alkoholowego, został przewieziony do izby wytrzeźwień - poinformowała rzeczniczka miejscowej policji. Dodała, iż do awantury, sprowokowanej przez przyjezdnych kibiców, doszło pod koniec meczu. Interweniowały służby porządkowe, a jeden z nich, 56- letni porządkowy, został dotkliwie pobity i z licznymi obrażeniami został odwieziony do szpitala.
W meczu testowym w Havirzovie miejscowy pierwszoligowy zespół Panthers przegrał z drużyną mistrza Polski, Wojasem Podhale Nowy Targ 2:4. Sportowe widowisko zakończyło się bijatyką kibiców.
Jak poinformowała miejscowa policja - pięciu polskich kibiców zostało zatrzymanych. Zraniony został jeden z porządkowych i trzeba było go hospitalizować.
Pięciu cudzoziemców w wieku od 16 do 27 lat zostało umieszczonych w policyjnych celach. Jeden z nich, będący w stanie znacznego upojenia alkoholowego, został przewieziony do izby wytrzeźwień - poinformowała rzeczniczka miejscowej policji. Dodała, iż do awantury, sprowokowanej przez przyjezdnych kibiców, doszło pod koniec meczu. Interweniowały służby porządkowe, a jeden z nich, 56- letni porządkowy, został dotkliwie pobity i z licznymi obrażeniami został odwieziony do szpitala.
-
-
-
Choć nie jestem kibicem zespołu z Grodziska to jednak kolego szanuj torchę innych bo razi w oczy to co piszesz ... Używaj nazwy Dyskobolia.Mustang pisze:Groclin przegrał w pierwszym meczu sezonu z Ruchem aż 1:4
P.S: Czy ktoś Z Grodziska może zapodać relacją??
Royce Gracie - "...Czarny pas chroni tylko 2 cm twego tyłka...Resztę musisz chronić sam..."
-
-
brawo Niebiescy.Mam nadzieję,że jest to ostatni sezon Grodziska w I lidze.Sorki ,ale czasy ligi w tak małych ośrodkach skończyły się dawno.Nie tylko pieniądze wpływają na poziom widowiska,ale trybuny i ludzie tam zasiadajacy.A co jest w Grodzisku-pustak do okoła chyba że przyjeżdża Leszek i wykupuje 75 % stadionu 

-
Nooo chyba nie podziałały plakatyX pisze:Troche słabo jak na mistrza polskiGlonojad_chuligan pisze:"Wielkie" Zagłębie na inaugurację sezonu stawiło się w 6 koła.
Info niepewne bo 90minut.pl

Cos nie piszą na razie bo pewnie się ukrywają, zeby było, że są na meczu, ale zaraz zrobią pojazd po wszystkich

-
ladny masz kompleks, az musiales posta edytowac zeby napisac drugie zdanie. j**** starym czlowiekiem od ciebie huh.szalona musztarda pisze:Nooo chyba nie podziałały plakatyX pisze:Troche słabo jak na mistrza polskiGlonojad_chuligan pisze:"Wielkie" Zagłębie na inaugurację sezonu stawiło się w 6 koła.
Info niepewne bo 90minut.pl
Cos nie piszą na razie bo pewnie się ukrywają, zeby było, że są na meczu, ale zaraz zrobią pojazd po wszystkich
Ps - nie jestem z Zaglebia.
Żyj...!
-
Edytowalem bo nic nie pisza, za to od Ciebie j**** glupotąmozart pisze:ladny masz kompleks, az musiales posta edytowac zeby napisac drugie zdanie. j**** starym czlowiekiem od ciebie huh.szalona musztarda pisze:Nooo chyba nie podziałały plakatyX pisze: Troche słabo jak na mistrza polski

-
O ile mi wiadomo to niestety wlodaze ZL niepostarali sei o zakupienie jakis paru tysiecy krzeselek i stadion ma pojemnosc tylko 7200.I tyle biletow sprzedaja.Wiec takie gadanie jest troche dziwne.
Ei Stadt... Ein Verein... I eusrä Stadt gitts nur ein Verein... Züüri ghört siit über hundert jahr am Fc Züri isch ja klaaar! Züüri alllez züri allez und mir singed bis zum Tod Züri allleeeez... Eine Stadt.....
-
Glupota ? Moze, pewnie sa na swiecie madrzejsi ode mnie, ale nie rozumiem czemu najezdzasz na frekwenje na Lubinie. Wytlumacz mi to jakimis sensownymi argumentami. Jak dla mnie tez niezla liczba. Popatrz na liczbe na Dyskobolii, tam to wola o pomste do nieba.szalona musztarda pisze:Edytowalem bo nic nie pisza, za to od Ciebie j**** glupotąmozart pisze:ladny masz kompleks, az musiales posta edytowac zeby napisac drugie zdanie. j**** starym czlowiekiem od ciebie huh.szalona musztarda pisze: Nooo chyba nie podziałały plakaty
Żyj...!
-
.
Było nas 6 - może max. 7 tysięcy dziś. Bez rewelacji. Widzewa może ze 400-500 (na moje oko - niech sami się tu wypowiedzą jak wrócą). Z dopingiem różnie, czasem sennie, czasem gromko. Widzew prezentuje w 2 połowie sektorówkę otoczoną flagowiskiem. Sektor oflagowany.
Zagłębie także wciąga sektorowkę. Atmosfera pikniku, na boisku nuda.
To takie wrażenia na szybko...
-
7000 było spokojnie. Pierdolone brukowce nam zawsze zaniżają liczbe widzów. Dziś pokazaliśmy im na trybunach co o nich myślimy. Widzew w 500 prowadzi bardzo dobry doping przez cały mecz. Łks może się od nich uczyć a taka liczba jest dla nich nie osiągalna w Lubinie. Co za czasy chore nastały zero bluzgów na Widzew już drugi mecz z rzędu. STRASZNE
-
nie ze norma ale na lepsze mecze tyle przychodzi, na najlepsze ponad 10Glonojad_chuligan pisze:Pewnie dlatego, że ZL mało co sie nie spuszczali z podniety zapewniając, że u nich 10 koła to norma...mozart pisze: Glupota ? Moze, pewnie sa na swiecie madrzejsi ode mnie, ale nie rozumiem czemu najezdzasz na frekwenje na Lubinie. Wytlumacz mi to jakimis sensownymi argumentami. Jak dla mnie tez niezla liczba. Popatrz na liczbe na Dyskobolii, tam to wola o pomste do nieba.
Zagłębiak z Legnicy pisze: Co za czasy chore nastały zero bluzgów na Widzew już drugi mecz z rzędu. STRASZNE

chłopie daj spokój
-
Kłamanie to wasze powołanie
[link]
Wykopmy słonecznik ze stadionu
[link]

[link]
Wykopmy słonecznik ze stadionu
[link]

Ostatnio zmieniony 28.07.2007, 01:44 przez kalashnikov, łącznie zmieniany 2 razy.
-
co do naszego wyjazdu do Lubina. Nas 500 na luzaku. ciezko okreslić ale 500 jest naprawde dla mnie liczba minimalna. w sumie naprawde zajebistego dopingu prowadzimy jakies 15 minut. ale w tym czasie na całym sektorze korba na maxa
przez reszte spotkania raczej piknik. Zagłębie zaprezentowało sie dla mnie smiesznie. mruczenie na sektorze, doping bardzo średni czasami wrecz żenujący. ogólnie wyjazd mocno piknikowy.

-
-
Re: .
Przepraszam że się wstrące, ale:SmileY ZL pisze:Było nas 6 - może max. 7 tysięcy dziś. Bez rewelacji. Widzewa może ze 400-500 (na moje oko - niech sami się tu wypowiedzą jak wrócą). Z dopingiem różnie, czasem sennie, czasem gromko. Widzew prezentuje w 2 połowie sektorówkę otoczoną flagowiskiem. Sektor oflagowany.
Mistrz Polski, pierwszy mecz sezonu, legendarny wręcz przeciwnik, niezła liczba gospodarzy jak i przyjezdnych, i atmosfera pikniku?

-
Widzew napewno zaprezentowal sie nie najgorzej, sektorówka też na +. Co do Zaglębia to naprawde nie rozumiem dlaczego nie mieli żadnej oprawy (no chyba ze te flagi to byla oprawa
) Zobaczymy jak Pasy zaprezentują sie w stolicy i co Legia zrobi
Napewno liga będzie o wiele ciekawsza niż w zeszłym sezonie.

-
- ban
Doping Widzewa dobrze slyszalny w TV, natomiast Mistrz Polski niestety w tym roku zaszczytu nam nie przyniesie a raczej obciach. Jak im ktos nie pomoze ze zgód to ich zjedza Rumuny na surowo. Na trybunach II - III ligowy poziom, czasami cos tam buczeli ale nie nazwalbym tego dopingiem, nuda nuda i jeszcze raz nuda. Moze wkrotce dołączą do Łęcznej, oby.
-
Podzielam Twoje zdanie, bardzo lubie i szanuje Zagłębie, jestem pełen podziwu temu, czego dokonali podczas ostatnich kilku lat (a dokonali bardzo wiele), niestety podczas ostatniego meczu z Widzewem dali wielką plame. Miejmy nadzieje że jest to jednorazowa "wpadka".Exterior pisze:Doping Widzewa dobrze slyszalny w TV, natomiast Mistrz Polski niestety w tym roku zaszczytu nam nie przyniesie a raczej obciach. Jak im ktos nie pomoze ze zgód to ich zjedza Rumuny na surowo. Na trybunach II - III ligowy poziom, czasami cos tam buczeli ale nie nazwalbym tego dopingiem, nuda nuda i jeszcze raz nuda. Moze wkrotce dołączą do Łęcznej, oby.
Pozdrawiam Lubin!
Cracovia 1906 Nowa Huta [okolica zatruta]

-
Według mnie to bardzo dobrze i chyba każdy ze mną się zgodzi.Zagłębiak z Legnicy pisze:7000 było spokojnie. Pierdolone brukowce nam zawsze zaniżają liczbe widzów. Dziś pokazaliśmy im na trybunach co o nich myślimy. Widzew w 500 prowadzi bardzo dobry doping przez cały mecz. Łks może się od nich uczyć a taka liczba jest dla nich nie osiągalna w Lubinie. Co za czasy chore nastały zero bluzgów na Widzew już drugi mecz z rzędu. STRASZNE
-
-
-
no kolego Ruch możesz pominąć a wy możecie sie śmiać ale Lech z Widzewem od dawna ma jakieś tam układy i nie ukrywają tego obie strony ...Mokotów_CWKS(L) pisze:Bo ku*** jakby ktos nie wiedział to był mecz zgody i niech nikt temu nie zaprzecza.Wiadomo od dawna ,że Lech , Ruch , Widzew , Zagłebie L. i jeszcze pewnie Elana albo coś to wielcy przyjaciele.