Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Rokicie Reprezentant
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... i-rokicie/
opis Rokicia przez Widzewiaków prześmieszny, kibicowska pustynia? w miarę bezpiecznie ? kabaret.
Panowie nie oszukujcie się ale na Rokiciu nie spotkacie widzewiaka
opis Rokicia przez Widzewiaków prześmieszny, kibicowska pustynia? w miarę bezpiecznie ? kabaret.
Panowie nie oszukujcie się ale na Rokiciu nie spotkacie widzewiaka
-
ŁKS1908ŁKS
chciałem zapytać bez napinki czy Widzew zapłacił ratę w piątek ? to dość istotna kwestia bo nic nie dadzą przenosiny do Chorzowa bo klub zostanie przez sąd zdegradowany... i 2 pytanie jeśli do tego dojdzie będziecie chcieli zacząć od 4 ligi jak My którą decyzje bardzo krytykowaliście czy zaczniecie od 8 i pokażecie nam i całej Polsce że tak należy ?!
h** mnie obchodzi czy zapłacił ratę czy nie, jak i to, w której lidze będzie grał. Dyskusja dla gimnazjalistów a nie dla kogoś, kto chodzi na mecze.ŁKS1908ŁKS pisze:chciałem zapytać bez napinki czy Widzew zapłacił ratę w piątek ? to dość istotna kwestia bo nic nie dadzą przenosiny do Chorzowa bo klub zostanie przez sąd zdegradowany... i 2 pytanie jeśli do tego dojdzie będziecie chcieli zacząć od 4 ligi jak My którą decyzje bardzo krytykowaliście czy zaczniecie od 8 i pokażecie nam i całej Polsce że tak należy ?!
a co się stało z kasą na rotowanie ŁKS-u które zbierało stowarzyszenie kibiców ??? widzę że ełkaesiaki mają radochę taką samą jak kiedyś kiedy robili sobie okazjonalne szaliczki żegnaj RTSsssiiieee ...pamiętacie ? wtedy wam "pożegnanie" nie wyszło...i teraz też może wam się nie udać :)
Nie ważne co chcemy, po waszej sprawie zmieniono przepis po waszej sytuacji nie można już rozpoczynać od IV ligi
Teofilów ABC (nawet nie mówię o DEF :-)) tam są takie Widzewiaki, jak ŁKS na Olechowie (jest, a jakoby go nie było:-)).vvv pisze:Mam pytanie czy opisy tych trzech osiedli okiem Widzewa maja cokowleik wspolnego z rzeczywistoscia ?
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... eofilow_c/
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... i-piastow/
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... i-rokicie/
Rokicie (Stare) cyt. - pustynia kibicowska :-) (to tutaj rodzło się/jest teraz, NASZE (ŁKS) MMA.
Nowe Rokicie - cyt. - jedyne osiedle na Górnej na którym można chodzić w naszych (ŁKS) barwach, ale generalnie to stare osiedle (:-))- Ja pierdolę przyjdź tu w Widzewskim szaliku, dostaniesz w łeb od dziadka laską (bo tak chyba to widzisz - Nowe Rokicie same dziadki w BCB szalikach :-)).
Piastów - są tu fajne DUŻE chłopaki od nas(ŁKS), Widzewiaki to młode leszcze zapatrzone na Czerwony Rynek. Na szczęście (o czym Widzew już nie pisze), dużo do powiedzenia ma tutaj Czackiego, Wólczańska i Ordona (MMA ŁKS).
-
PanTuNieStał
Jednym słowem same tygrysy......szkoda że papierowe, nie chce mi sie juz pisać kończe w tym temacie naRta
No to pochwal się :)
@mms
Masz racje! To jest po prostu część planu Cacka dzięki któremu za 2 lata będziecie grać w lidze mistrzów! Ogólnie na Widzewie wszystko idzie po twojej i Cacka myśli i oby tak dalej!
Masz racje! To jest po prostu część planu Cacka dzięki któremu za 2 lata będziecie grać w lidze mistrzów! Ogólnie na Widzewie wszystko idzie po twojej i Cacka myśli i oby tak dalej!
-
ŁKS1908ŁKS
Jeśli chodzi o tereny to np Żabieniec , południowa część Górniaka , ale ile osób tyle opinii ...
ŁKS na Żabieńcu jest taki sam jak RTS na Teofilowie, parę osób co się nie ujawniają i nie pokazują na osiedlu. Z Górniakiem dobry żart, bo akurat na południu tracicie najwięcej, po rozpadzie koalicji. A najlepszy przykładem moich słów jest sytuacja na Piastowie i Kuraku, gdzie jesteście w defensywie i sytuacja klaruje się na naszą korzyść.
-
ŁKS1908ŁKS
chyba nie chcesz powiedzieć że to ten sam Żabieniec co 5 lat temu i nic się nie zmieniło ?? Piastów akurat jestem w stanie opisać i to dość obiektywnie i tu naprawdę ciężko jest spotkać kogoś w barwach któregokolwiek z klubów , osiedle pomalowane raz na korzyść Widzewa , raz ŁKSu więc ciężko powiedzieć że Widzew zdominował to osiedle,idąc Waszym tokiem myślenia , kilka napisów o treści "Widzew Polesie" świadczy o przejęciu tego terytorium,,,
Jaki na chwile obecna najsilniejszy jest fc Widzewa i LKS-u?
To że Żabieniec nie jest taki samem osiedlem jak parę lat temu, nie oznacza że ŁKS coś tam znaczy. Tak samo mogę napisać, że Helska to już nie to samo co kilka lat temu. Żabieniec nadal jest nasz i wszystko idzie ku lepszemu. Nie twierdze, że na Piastowie czy Kuraku mamy przewagę, bo nadal jest tam sporo waszych. Ale mimo, że mieliście tam przewagę to sytuacja się wyrównuje, co nawet osoby od was to przyznają.ŁKS1908ŁKS pisze:chyba nie chcesz powiedzieć że to ten sam Żabieniec co 5 lat temu i nic się nie zmieniło ?? Piastów akurat jestem w stanie opisać i to dość obiektywnie i tu naprawdę ciężko jest spotkać kogoś w barwach któregokolwiek z klubów , osiedle pomalowane raz na korzyść Widzewa , raz ŁKSu więc ciężko powiedzieć że Widzew zdominował to osiedle,idąc Waszym tokiem myślenia , kilka napisów o treści "Widzew Polesie" świadczy o przejęciu tego terytorium,,,
Ja osobiscie Piastow i Kurak uwazam za ogolnie slabe i malo aktywne osiedla kibicowsko.Ogolne pomieszanie ludzi.Mieszkalem tam i takie odnioslem wrazenie.O wiekszych zmianach w miescie jedni i drudzy noga sobie co najwyzej pomarzyc.Moze ulica,blok,brama... ale nie osiedle.Ja bym sie martwil o ogolny odplyw kibicow a to ze nie ma juz takiej wielkiej zajawki na kibicowanie jak dajmy na to 10 czy 15 lat temu no i ogolna bryndza sportowa.Narazie na szczescie o jakims wielkim kryzysie jednej czy drugiej ekipy nie ma mowy.mms pisze:To że Żabieniec nie jest taki samem osiedlem jak parę lat temu, nie oznacza że ŁKS coś tam znaczy. Tak samo mogę napisać, że Helska to już nie to samo co kilka lat temu. Żabieniec nadal jest nasz i wszystko idzie ku lepszemu. Nie twierdze, że na Piastowie czy Kuraku mamy przewagę, bo nadal jest tam sporo waszych. Ale mimo, że mieliście tam przewagę to sytuacja się wyrównuje, co nawet osoby od was to przyznają.ŁKS1908ŁKS pisze:chyba nie chcesz powiedzieć że to ten sam Żabieniec co 5 lat temu i nic się nie zmieniło ?? Piastów akurat jestem w stanie opisać i to dość obiektywnie i tu naprawdę ciężko jest spotkać kogoś w barwach któregokolwiek z klubów , osiedle pomalowane raz na korzyść Widzewa , raz ŁKSu więc ciężko powiedzieć że Widzew zdominował to osiedle,idąc Waszym tokiem myślenia , kilka napisów o treści "Widzew Polesie" świadczy o przejęciu tego terytorium,,,
Widzewa na pewno FCB'91 i WFCG, natomiast po stronie ŁKS Piotrków. (moje obiektywne zdanie)J_ag pisze:Jaki na chwile obecna najsilniejszy jest fc Widzewa i LKS-u?
-
ŁKS1908ŁKS
Piotrków i Aleksandrówkrystiann pisze:Widzewa na pewno FCB'91 i WFCG, natomiast po stronie ŁKS Piotrków. (moje obiektywne zdanie)J_ag pisze:Jaki na chwile obecna najsilniejszy jest fc Widzewa i LKS-u?
-
tuskotronic
Zatem ZFH i FCB'91 i serio już nie siejcie propagandy z tym WfcG.
Dodałbym jeszcze Włocławek, dobra ekipaŁKS1908ŁKS pisze:Piotrków i Aleksandrówkrystiann pisze:Widzewa na pewno FCB'91 i WFCG, natomiast po stronie ŁKS Piotrków. (moje obiektywne zdanie)J_ag pisze:Jaki na chwile obecna najsilniejszy jest fc Widzewa i LKS-u?
z tym uniejowem a jeszcze bardziej poddębicami to chyba Ci sie coś pomyliło, pytanie bylo o mocne FC a nie wszystkie FC łksu chyba że jestem w błędzie i w którymś z tych miast łks ma przewagę i prezentuje się w dobrych liczbach na meczach czy aktywnie działa nam miescie
Zelów mocny FC WidzewaWacław pisze:Jeśli chodzi o Widzew to pominąłeś Zgierz.krystiann pisze:Widzewa na pewno FCB'91 i WFCG, natomiast po stronie ŁKS Piotrków. (moje obiektywne zdanie)J_ag pisze:Jaki na chwile obecna najsilniejszy jest fc Widzewa i LKS-u?
-
Czerwona Armia Widzewa
Takie porównanie nie ma sensu, choćby dlatego iż Widzew ma całą masę silnych fanklubów, świetnie zorganizowanych i aktywnych.J_ag pisze:Jaki na chwile obecna najsilniejszy jest fc Widzewa i LKS-u?
Niejeden z nich ma taką ekipę, której nie powstydziłyby się niektóre kluby piłkarskie.
Porównać można sobie z fc Legii, czy Lecha, ale nie z Łksem. Ich fc można najwyżej zaznaczyć że mają kilka.
-
Czerwona Armia Widzewa
Nie stać was na choć trochę obiektywizmu. Nie oczekuję że przyznacie mi rację i nie do was pisałem.
Po prostu nie macie bladego pojęcia o czym piszecie.
Jeśli przytaczasz przykład fc Piotrków jako dowód słabości fc Widzewa to faktycznie już więcej nie pisz.
Tyle.
I nie ma co ciągnąć tego tematu kolejne strony.
Jeśli przytaczasz przykład fc Piotrków jako dowód słabości fc Widzewa to faktycznie już więcej nie pisz.
Tyle.
Czerwona Armia Widzewa pisze:Nie stać was na choć trochę obiektywizmu. Nie oczekuję że przyznacie mi rację i nie do was pisałem.
Tyle.
Znaczy ze Ty masz monopol na racje i nikt nie ma prawa do polemiki z Toba? Kogo nie stac na obiektywizm? Ciebie na pewno to fakt.Pozdrawiam i nadal zycze wiecej pokory...
[/quote]
Zelów mocny FC Widzewa[/quote]
Zelów to może parę lat temu. Teraz tak jak zostało wcześniej napisane Zgierz, Grudziądz, Bełchatów.
Zelów mocny FC Widzewa[/quote]
Zelów to może parę lat temu. Teraz tak jak zostało wcześniej napisane Zgierz, Grudziądz, Bełchatów.
FCB'91? Naprawdę sądzicie że FCB'91 trzyma formę z przed 10 czy 15 lat...?
Zelów mocny FC Widzewa[/quote]SH1910 pisze:
Zelów to może parę lat temu. Teraz tak jak zostało wcześniej napisane Zgierz, Grudziądz, Bełchatów.[/quote]
A u nas Włocławek,Aleksandrów i Piotrków,tak więc temat najmocniejszych fc można zakończyć,bo znowu będzie bezsensowne przekrzykiwanie się przez kilka następnych stron
-
forever1908young
Co do ilości ok.Ale co do jakości to już bym sie sprzeczał.Oczywiście jest kilka mocnych,ale wiekszosc to nadmuchane baloniki...
forever1908young pisze:Co do ilości ok.Ale co do jakości to już bym sie sprzeczał.Oczywiście jest kilka mocnych,ale wiekszosc to nadmuchane baloniki...
"i moze wiecej zainteresowania wlasnymi F.C ktore tracicie albo tych ktore ida wlascna droga albo sa cieniem F.C z przed lat..."
-
stachuzrdg
Miło z Waszej "rodowitej" strony że aż tak Wam leży na sercu troska o FC Widzewa. Dla Naszych FC każda pomoc się przyda - wpłaty prosimy kierować na nr konta Stowarzyszenia Fanatycy Widzewa 02 1020 3378 0000 1902 0191 4522 w tytule proszę o podanie nicku z forum kibice.net i informacji jaki FC chcecie wesprzeć.
Mam nadzieję że Wasze zainteresowanie widzewskimi fan-clubami w tym temacie zamieni się na wysokie przelewy.
Mam nadzieję że Wasze zainteresowanie widzewskimi fan-clubami w tym temacie zamieni się na wysokie przelewy.
Chciales blysnac ale twoj podpis swiadczy o tym ze zawsze bedziesz na poziomie gimnazjum.Pozdrawiam.stachuzrdg pisze:Miło z Waszej "rodowitej" strony że aż tak Wam leży na sercu troska o FC Widzewa. Dla Naszych FC każda pomoc się przyda - wpłaty prosimy kierować na nr konta Stowarzyszenia Fanatycy Widzewa 02 1020 3378 0000 1902 0191 4522 w tytule proszę o podanie nicku z forum kibice.net i informacji jaki FC chcecie wesprzeć.
-
polskilobuz1925
forma z przed 10 / 15 lat to raczej nie jest ale jako mocniejszy fc mozna uznaćznawca pisze:FCB'91? Naprawdę sądzicie że FCB'91 trzyma formę z przed 10 czy 15 lat...?
choć osobiście typował bym WfcG
-
szwadron97
no i co z tego ze Widzew ma 100 fan clubow jak maja srednia frekwencje ponizej 4000 wiec gdzie sa one w czasie meczow?
pato1908gang pisze:o czym się zresztą przekonaliśmy już bardzo dawno temu, atakując kilka zasłużonych na widzewie FC i sam wiesz jakie później były placze jeśli zaloge autokaru w ponad polowie stanowily dzieci z opiekunami.
Jeżeli Zduńską Wolę uważaliście za jeden z najsilniejszych fc Widzewa to chyba posługiwaliście się danymi wywiadowczymi sprzed 20-25 lat.
Do konfidenckiego klubiku gksu, to nikt nie ma startu :)
FCB91 aktualnie leje GKS w mieście, a poniedziałkowy mecz z Ruchem to potwierdzi. Tyle w temacie.
-
ŁKS1908ŁKS
a czy to nie chodzi przypadkiem o to żeby znaczyć coś na codzień w mieście (nie chodzi mi o Bełchatów akurat) a nie mobilizowanie się z okazji jednego meczu w sezonie ?! bo co może potwierdzić mecz z Ruchem w tym przypadku że raz w roku dane FC może zebrać się w większej liczbie i wywiesić flagę ?! to chyba nie stanowi o sile danego FC ...keltonski pisze:FCB91 aktualnie leje GKS w mieście, a poniedziałkowy mecz z Ruchem to potwierdzi. Tyle w temacie.
Wacław pisze:Może inaczej,niech ktoś kto zna dokładnie temat Bełchatowa się wypowie ,żeby nie było znowu zbędnego pisania.ŁKS1908ŁKS pisze:a czy to nie chodzi przypadkiem o to żeby znaczyć coś na codzień w mieście (nie chodzi mi o Bełchatów akurat) a nie mobilizowanie się z okazji jednego meczu w sezonie ?! bo co może potwierdzić mecz z Ruchem w tym przypadku że raz w roku dane FC może zebrać się w większej liczbie i wywiesić flagę ?! to chyba nie stanowi o sile danego FC ...keltonski pisze:FCB91 aktualnie leje GKS w mieście, a poniedziałkowy mecz z Ruchem to potwierdzi. Tyle w temacie.
Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Na dzień dzisiejszy w Bełchatowie rządzi FCB91, które m.in. trenuje sobie w centrum miasta, a na co dzień robi co chce.
Zawisza ma protesty i jakoś ciągle u nich bez zmian. W Legii było to samo, protesty i bez rezultatów. Z tymże i Zetka i Legia miały sukcesy, a ich lokalni rywale są słabiutcy. U nas rywal jest mocny, a nasz klub cały czas balansuje na krawędzi upadku. Dlatego mimo tego jaki jest cacek, robimy wszystko żeby nasz klub nie upadł i nie musiał startować jak wasz ŁKS od niższych lig. Jeżeli teraz nasz klub utrzyma się i zacznie wychodzić na prostą, to wraz z nowym stadionem sytuacja w Łodzi może się sporo zmienić. W ŁKSie to wiedzą, że będą mieli spory ból głowy ;)
-
tuskotronic
Stary, pisze bez napinki. Co takiego w ciągu ostatnich 5 lat zrobił WfcG, ze jest takim mocnym FC? Nie pytam rzecz jasna o szczegóły ale o konkretne przykłady solidnego działania. Moim zdaniem są mocni ale we wlepkach, bazgraniu po murach i jeżdżeniu na turnieje piłkarskie ale kiedy o tym pisze to jedyne argumenty przeciw to że mnie obili albo że mnie boli. Ja się pytam gdzie np. był ten mityczny WfcG, który przekreślone "L" bazgrze nawet w Grudziądzu, jak Legia przyjechała na PP? Serio albo podajcie jakiś argument albo skończcie propagandę fejsbukowych fanatyków bardziej Elany niż RTSu.polskilobuz1925 pisze:forma z przed 10 / 15 lat to raczej nie jest ale jako mocniejszy fc mozna uznaćznawca pisze:FCB'91? Naprawdę sądzicie że FCB'91 trzyma formę z przed 10 czy 15 lat...?
choć osobiście typował bym WfcG