to się opowiedziały że na to nie idą, na co parę ekip przystało a sprzęt był użyty choć nie na taką skale to jednak był i co powiesz na to?wytłumacz jeszcze jaka jest różnica pomiędzy paktem poznanskim a tym że dana ekipa wydaje oświadczenie chęci walki na gołe łapy?skoro są ekipy które są gotowe sprawdzać się z Wisłą, to się ośmieszasz pisząc takie bzdety..
Liczba Śląska elegancka.A co do liczby widzów to widać tańsze bilety to i ludzie przyjdą obejrzeć mecz kto by płacił 50zł.Swoja drogą to sendzia dawno nie miał tak ciupane.Legia z niezłym dopingiem
MacMac pisze:Rozjebało mnie, gdy Legia jechała po Marciniaku przez dobre 5min, na co Śląsk odpowiedział na sam koniec: "jazda z ku... Marciniak jazda z ku..." :D
Zdaje sobie sprawę że zaraz po mnie pojadą zawsze sztywne prawilniaki heh.
Dlaczego Legia po Marciniaku jechala jak dzieki niemu weszli do polfinalu?
Co do naszej liczby to 4 chuliganów specjalnie zakupiło bilety na sektory dziecięce żeby nas liczyć. Zajęło im to 2 połowy więc oni na pewno mają najdokładniejsze dane. Mam nadzieję ,że się wypowiedzą.
Z nami na pewno osoby z Legnicy, Lublina i Gdańska.
Mam racje pisze:Na tym meczu było ok.8 tys dzieci ze szkół za free. Sztucznie nadmuchana frekwencja.
nawet jakby to co? żal dupe ściska? z takiego dziecka będzie w przyszłosci wiecej pożytku niż z emertowanego janusza ktory przychodzi 2 razy w roku, lub z internetowych fanów z kibice.net
Zolpidem pisze:Cud cenowy i marketingowy. Na lige byłyby 2x droższe i pewnie max. 15 tys widzów. Ostatnio ledwo pękło 10k.
Ja cudem to bym nazwal Ze na Lecha albo Wisle chodzi po okolo 15tys, przyjezdze Legia i frekwencja skacze do ponad 30tys;)
kiedyś Amika Wronki robiła, Widzew za czasów Citki, Wisła jak zamiatała po pierwszej rundzie tą ligę chujową sprawiała mokro u innych przed jej przyjazdem.Ktoś zainwestowałby w Podbeskidzie to po pierwszym pozamiatanym sezonie robiliby podobną frekwencje.Ludzie też chcą chodzić na piłkę, a że liga polska to nie premier legue i nie każde spotkanie wzbudza emocję to tak to wygląda.
Takie krótkie podsumowanie:
- klimat - taki mały old school - ilość bluzg na zadowalającym poziomie - rymy na KSP malina:)
- Śląsk - na duży plus, jak na czwartek - ilość i poziom złośliwości zadowalająca...
- mecz - PUCHAR JEST NASZ!!!
mnie jednak zastanawia jedna rzecz:( kto płaci za te wszystkie służby w różnych miejscach?
ile to kosztuje? i po co nam to?
sytuacja jakies 3km od stadionu: picie piwka na Powiślu. wyjście z knajpy i odpalenie racy. nie mija 15 sekund i patrol w pełnym rynsztunku:( podjarani sytuacją nawijaja jakie to przęstępstwo... o jakimś zakłócaniu porządku nawijają... skończyło się gites.
pytanie jest takie: ile osób zabezpiecza mecz i po co oraz ile to kosztuje i kto za to płaci????
ja rozumiem, że bogatemu wszystko wolno i jak się król bawi to złotem płaci - ale my podobno kaski na remont Łazienkowskiego w mieście nie mieliśmy...:(
ja p*******....
Dobry mecz w Krakowie, ciekawie się ogląda i słucha wypowiedzi piłkarzy Błękitnych Stargard Szczeciński po takim dwumeczu. Liczba przyjezdnych też bardzo dobra, wtorek, 620km... coś oko koło 120, może 150 osób.
No i dobra ironia przy śpiewie: "Puchar jest nasz..". Zastanawiam się jednak czy "biało-niebieskie, to barwy.." często śpiewana jest na tym stadionie - zwłaszcza przy obecności ich przyjaciół z wielkopolski.
kolaboracja_PL pisze:No i dobra ironia przy śpiewie: "Puchar jest nasz..". Zastanawiam się jednak czy "biało-niebieskie, to barwy.." często śpiewana jest na tym stadionie - zwłaszcza przy obecności ich przyjaciół z wielkopolski.
A co maja przyjaciele z wielkopolski do barw bialo-niebieskich skoro Lech ma barwy niebiesko-biale?
kolaboracja_PL pisze:No i dobra ironia przy śpiewie: "Puchar jest nasz..". Zastanawiam się jednak czy "biało-niebieskie, to barwy.." często śpiewana jest na tym stadionie - zwłaszcza przy obecności ich przyjaciół z wielkopolski.
A co maja przyjaciele z wielkopolski do barw bialo-niebieskich skoro Lech ma barwy niebiesko-biale?
Mówisz że biało-niebieskie, a niebiesko-białe to zupełnie inna paleta barw. Topshhe... to dlaczego sklep sportowy Lecha sprzedaje komplety opisane jako biało-niebieskie? :D I nie, nie podam linka - sprawdź sam.