Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Z Igorem rozmawialem sporo przy okazji jednego wyjazdu na Legie.Dziwny facet.Mial fajna koszulke pilkarska chyba Malmo FF na ktora mialem chrapke ale nie dal sie przekonac.Za to fajki odemnie wysepil ;-)
Jezeli chodzi ci o frajerska akcje na powrocie z Lechii grajacej w Wodzislawiu to ladnych bajek sie nasluchales...Mam racje pisze:Wisła obiła Zagłębie Sosnowiec ich własnym sprzętem :)aczytowazne? pisze:czy była kiedyś jakaś ekipa która pokonała drugą wyposażoną w sprzęt?
Ohoho :)ZS1906 pisze:Jezeli chodzi ci o frajerska akcje na powrocie z Lechii grajacej w Wodzislawiu to ladnych bajek sie nasluchales...Mam racje pisze:Wisła obiła Zagłębie Sosnowiec ich własnym sprzętem :)aczytowazne? pisze:czy była kiedyś jakaś ekipa która pokonała drugą wyposażoną w sprzęt?
Akurat przypadkiem tam byłem i jak to mówią - aż musiałem się zalogować, by zapytać, który moment uważasz za frajerski?
-
walka_o_przetrwanie2
Ta książka ,,Igor Sypniewski Zasypany''. to koszt około 30 ziko , przygnebiający materiał ale warto przeczytać .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mab0exRrraE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mab0exRrraE[/youtube]
noooo, straszne bajki musza krążyć skoro piszesz że to był powrót z Wodzisławia hahaZS1906 pisze:Jezeli chodzi ci o frajerska akcje na powrocie z Lechii grajacej w Wodzislawiu to ladnych bajek sie nasluchales...Mam racje pisze:Wisła obiła Zagłębie Sosnowiec ich własnym sprzętem :)aczytowazne? pisze:czy była kiedyś jakaś ekipa która pokonała drugą wyposażoną w sprzęt?
nasstępny madry haha
-
Jerzy_z_wieży
...
Jeśli można to wyrzucić ten post. Sorka.
Jeśli można to wyrzucić ten post. Sorka.
-
jebać cenzure
on to chyba napisał szyderczo, bo chyba nikt nie wierzy w takie brednienrth pisze:nasstępny madry haha
https://www.youtube.com/watch?v=h3PCZxbTwjY zna ktos slowa tej przyspiewki?
http://www.sadistic.pl/panathinaikos-fa ... t95750.htm1950M pisze:https://www.youtube.com/watch?v=h3PCZxbTwjY zna ktos slowa tej przyspiewki?
Kilka sekund w google...
-
Solid Snake
Milan dalej ma zgode z Partizanem ? Poda ktos liczby w jakich sie wspieraja i na jakich meczach ?
-
ulicznapsychologia
Ma.. i Ps.... (prowadzący Górnika, m.in z sezonu 2008/2009) udzielają się jeszcze kibicowsko? bo z tego co pamiętam to bardzo zasłużone osoby dla KSG to były.
Jak najbardziej, nic się w tej materii nie zmieniło.ulicznapsychologia pisze:Ma.. i Ps.... (prowadzący Górnika, m.in z sezonu 2008/2009) udzielają się jeszcze kibicowsko? bo z tego co pamiętam to bardzo zasłużone osoby dla KSG to były.
A podobno z Bielska kumaczuZS1906 pisze:Jezeli chodzi ci o frajerska akcje na powrocie z Lechii grajacej w Wodzislawiu to ladnych bajek sie nasluchales...Mam racje pisze:Wisła obiła Zagłębie Sosnowiec ich własnym sprzętem :)aczytowazne? pisze:czy była kiedyś jakaś ekipa która pokonała drugą wyposażoną w sprzęt?
-
R.E. Bells
W pytaniu pewnie chodzi o ekipę, która obiła na ręce kolesi ze sprzętem. Było spotkanie ZS z Wisłą po meczu w Czańcu ale tam Wisła miała na wyposażeniu m.in. uzbrojenie Samurajów.
Bądźże poważny, Samuraju
Chociaz teraz mi znajomy uświadomił że możesz pisać o innym wydarzeniu niż my tu dotychczas.
Tyle że w Czańcu było Bielsko raczej a nie Zagłębie (Wisła jechała do Bielska na Jagiellonie)
A to o którym mowa jest wcześniej to Inwałd i powrót z meczu Lechii w Bielsku Białej
Tyle że w Czańcu było Bielsko raczej a nie Zagłębie (Wisła jechała do Bielska na Jagiellonie)
A to o którym mowa jest wcześniej to Inwałd i powrót z meczu Lechii w Bielsku Białej
-
SzachownicaZdarzen
poszukuje zdjęcia na którym widać kibiców GKS JASTRZĘBIE z meczu RUCH II CHORZÓW - GKS JASTRZĘBIE
-
slonecznazks
Ciekawi mnie historia Legionu Piła. Jak to się stało, że fanclub ten stał się tak silny? Do Poznania wcale tak blisko nie jest, to mógłby się utworzyć ruch kibicowski na miejscowych klubach, czy to na piłkarskim, czy to na żużlowym ( który był nawet mistrzem Polski w latach 90.). Zaciekawiło mnie to bo spotkałem niedawno jednego chłopaka właśnie z Piły, ale jakoś nie było czasu na takie pytania. Ten FC ma więcej walk na ubitej ziemi, niż nie jeden inny klub jako całość. Niech ktoś mnie poprawi, ale to chyba najsilniejszy fanclub w Polsce.
Czy była/jest w jakimś klubie grupa kibicowska skupiająca Casualsów ? Elegant Boys Legii było czymś takim?
-
strona-praska
Elegant Boys to była tylko flaga i jej właściciel zakończył szybko karierę na Legii (po wiadomej akcji). Nie miało to nic wspólnego z stylem casual
Dzięki !
Ponawiam więc pytanie, czy któraś z polskich ekip skupia, lub skupiała kiedyś casualsów pod jakimś szyldem ?
Ponawiam więc pytanie, czy któraś z polskich ekip skupia, lub skupiała kiedyś casualsów pod jakimś szyldem ?
-
Gieksa J-no
-
strona-praska
Styl casual u nas dopiero raczkuje i jeszcze dłuuuuga droga by zobaczyć ekipę ubraną od stóp do głów w topowe marki
-
holendrowie i beldzy
oby ta droga była jak najdłuższa.
ciekawe która komenda zrobiła quiz o kibicach :))))
Są składane do depozytu w Komendzie Głównej Policji.Inspektor Pieżchała pisze:Ja mam pytanie odnosnie starych flag kibicowskich.Co sie z nimi dzieje gdy przestają juz być wywieszane na płotach.Są gdzieś pochowane u kogoś czy jak?
Sam przyznaj, że to najbezpieczniejsze miejsce w kraju.
-
Marcin Plichta
Albo oddawane są -jak w Waszym przypadku- Nam, sąsiadom na wieczny spoczynek :-)Peoes pisze:Są składane do depozytu w Komendzie Głównej Policji.
Sam przyznaj, że to najbezpieczniejsze miejsce w kraju.
Owszem, przy czym zaznaczam, że wersja "na wieczny spoczynek" obowiązuje tylko u Was ;)
-
Marcin Plichta
Chciałem początkowo wziąć Kamil Durczok ale teraz byś się przywalił że lubię ruchnąć kotka lub pieska wcześniej pudrując nos.
Fart co nie?
Fart co nie?
Dobra, sorry, ze zapytalem.
-
jestemzbandy
Nie udzielają się, STS to piknikowa ekipa. Lecz pamiętam swego czasu jak Polonia Bytom przyjechała do Sanoka na hokej to doszło po meczu do spotkania Stali i Polonii.kierowca bombowca pisze:Pytanie do kibiców Stali Sanok. Udzielacie się na hokeju u siebie? Pytam bo Sanok to miasto żyjące hokejem i praktycznie chyba wszyscy tam śmigają na tę dyscyplinę. Czy ekipa Stali również chodzi czy raczej ma wyjebane? A jeśli tak to czy oficjalnie się tam pokazujecie czy raczej każdy sobie śmiga prywatnie i rekreacyjnie. Dzięki
Sa oddawane do muzeum
-
Samiec Alpha
http://oi9.tinypic.com/2vtp0jq.jpg
ma ktos wiecej zdjec z tego meczu albo filmik moze ?
To jest Bułgarska ze 20lat wstecz bodajże z ŁKSem więc o filmik będzie ciężko ale fotki z Uszolem w tle z tego meczu gdzieś tu latały.Samiec Alpha pisze:http://oi9.tinypic.com/2vtp0jq.jpg
-
Samiec Alpha
Jak Ktos ma to niech zapoda.
Tak, to bodajrze 1995 rok na Bulgarskiej.
Moze chociaz jakis opis ?
Tak, to bodajrze 1995 rok na Bulgarskiej.
Moze chociaz jakis opis ?
http://www.fotokolejorz.pl/galeria/inde ... ategory/49Samiec Alpha pisze:http://oi9.tinypic.com/2vtp0jq.jpg
-
Samiec Alpha
Zawisł kiedyś na sektorze Lecha celtyk? Jeśli tak to poproszę o zdjęcie.
eMTe4 pisze:Zawisł kiedyś na sektorze Lecha celtyk? Jeśli tak to poproszę o zdjęcie.