Kibicowskie Świętokrzyskie

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Mam wyjebane

Re: Kibicowskie Świętokrzyskie

Post autor: Mam wyjebane » 04.02.2015, 12:20

I jak tu nie kochać wątku "kibicowskie świętokrzyskie" ...

Jak dla mnie to w końcu ktoś napisał prawdę o sytuacji u Was.
DDostaliśmycie oklep i tyle , pisanie o zasadach i honorze przez ekipę która nie tak dawno zasadzała się w 5 na 1 po domem trochę nie na miejscu....
prawda jest taka , że nie udało Wam się zniszczyć konkurencji i jeszcze się rozrasta.
Macie regres i to duzy a wszelkiego rodzaju propagandy w necie tego nie zmienią. ...poolicz sam ilu Was było na turnieju...
Widzew w Opocznie trzyma się mocno ale konecki gorzej.
a co do postu to przyznam że prędzej spodziewałem się info że Legia ze strachu omija Końskie bo jesteście potęgą ;)

Żeby nie było że jestem nieobiektywny - pochodzę z małopolski . Kibicuję małemu klubowi - w świętokrzyskim się ozenilem i mieszkam.

Pozdrawiam mistrzów propagandy ;)

Nikt tak jak Wy nie poprawia mi humoru ;)))

iparts.pl
WIDZEW KOŃSKIE

Post autor: WIDZEW KOŃSKIE » 04.02.2015, 12:29

Mam wyjebane pisze:I jak tu nie kochać wątku "kibicowskie świętokrzyskie" ...

Jak dla mnie to w końcu ktoś napisał prawdę o sytuacji u Was.
DDostaliśmycie oklep i tyle , pisanie o zasadach i honorze przez ekipę która nie tak dawno zasadzała się w 5 na 1 po domem trochę nie na miejscu....
prawda jest taka , że nie udało Wam się zniszczyć konkurencji i jeszcze się rozrasta.
Macie regres i to duzy a wszelkiego rodzaju propagandy w necie tego nie zmienią. ...poolicz sam ilu Was było na turnieju...
Widzew w Opocznie trzyma się mocno ale konecki gorzej.
a co do postu to przyznam że prędzej spodziewałem się info że Legia ze strachu omija Końskie bo jesteście potęgą ;)

Żeby nie było że jestem nieobiektywny - pochodzę z małopolski . Kibicuję małemu klubowi - w świętokrzyskim się ozenilem i mieszkam.

Pozdrawiam mistrzów propagandy ;)

Nikt tak jak Wy nie poprawia mi humoru ;)))
To sporo wiesz jak na to że mieszkasz w małopolsce i kibicujesz małemu klubowi - w sumie Korona do tego opisu pasuje.

Słyszałeś o jedej sytuacji a o kilkunastu innych już nie. Jak Korona spierdalała pod KSM-em na powrocie z Niecieczy to znaczy że przejmujemy Kielce ? Nikt nie napisał , że jesteśmy potęgą . Łebki z Końskich doskonale wiedzą, że do tej pory są traktowani honorowo. Oby przez frajerskie akcje Kielczan nie odbiło się to w końcu kiedyś na nich.

A to na turnieju też byłeś ? Oddaj 5-kę za zupę bo pewnie ojebałeś.

Mam wyjebane

Post autor: Mam wyjebane » 04.02.2015, 12:37

Akurat i Wy i Oni latacie mi koło wuja .
jestem z małopolski ale mieszkam w świętokrzyskim - bo widzę że czytanie ze zrozumieniem jest Ci obce.
w Końskich byłem wczoraj. Faktycznie potęgo - odnowiłeś wrzut przy rondzie bazgrołem 1910...
Normalnie klękajcie narody....

Kreujecie się na największą siłę północy województwa. ...
no ku*** proszę. ...

WIDZEW KOŃSKIE

Post autor: WIDZEW KOŃSKIE » 04.02.2015, 12:39

Byłeś i przy okazji dowiedziałeś się kto był na turnieju i co się dzieje w Końskich w ciągu ostatnich miesięcy Nieźle obcykany musisz być. Do tego potrafisz malować zajebiste grafy. Musi być z Ciebie prawdziwy kot !

WIDZEWTKN

Post autor: WIDZEWTKN » 04.02.2015, 12:41

Nie jestem za korona, tylko za Widzewem, dobrze sie znamy.

Chcialem tylko napisac jak jest, chyba taka jest regula tego forum?
RTS WIDZEW HOOLIGANS!!!

Mam wyjebane

Post autor: Mam wyjebane » 04.02.2015, 12:45

Normalnie wypada mi tylko przeprosić ...
jestescie najlepsi....

Mam wyjebane

Post autor: Mam wyjebane » 04.02.2015, 12:52

WIDZEW KOŃSKIE pisze:Byłeś i przy okazji dowiedziałeś się kto był na turnieju i co się dzieje w Końskich w ciągu ostatnich miesięcy Nieźle obcykany musisz być. Do tego potrafisz malować zajebiste grafy. Musi być z Ciebie prawdziwy kot !

Bycie przekotem to wmawianie całej Polsce , że 20 koneckich widzewiaków trzęsie świętokrzyskiem....

Acha ...bo bym zapomniał oczywiście piekielnie czerwonym

:))))))

ku*** pęknę ze śmiechu. ...

WIDZEW KOŃSKIE

Post autor: WIDZEW KOŃSKIE » 04.02.2015, 12:57

WIDZEWTKN pisze:Nie jestem za korona, tylko za Widzewem, dobrze sie znamy.

Ta.. i zapomiałeś się na forum przedstawić :)

U nas jest tylko jedno konto do prostowania takich farmazonów o przejmowaniu miasta.

Do Ciebie Mam Wyjebane to tylko jedne słowa pasują ... Mam Wyjebane .

c*** wie kim jesteś . Być może sam masz problem z ustaleniem swojego pochodzenia i tożsamości.

Nie musisz już odpisywać . Jak chcesz to na priv. Całą tą rozmowę admini mogą wyjebać stąd... chyba , że kolega co Ma Wyjebane ale wszędzie był i wszystko wie chce by jego zwierzenia zostawić to możecie zostawić.

Mam wyjebane

Post autor: Mam wyjebane » 04.02.2015, 13:20

Masz rację w jednym....mam totalnie wyjebane czy Końskie będą za Widzewem czy Koroną. ..

Ale niemilosiernie mnie smieszy Wasza netowa napinka

Wasze czerwone świętokrzyskie to tak jakby Tovia napisała że opanowali Tarnów :)))

A skąd jestem i z kim się utożsamiam to wiem...

Ty nie...ii tak zostanie...

LW.DZ

Post autor: LW.DZ » 04.02.2015, 17:03

Mam wyjebane pisze:Starachowice to raczej coś tam działają ostatnio na Koronie - sporo jeżdżę po świętokrzyskim i małopolskim,
Mam wyjebane pisze:nie wiem , nie moje podwórko - niech ktoś ze Stara się wypowie , bo ja tylko trasy tam robię .
Mam wyjebane pisze:Żeby nie było że jestem nieobiektywny - pochodzę z małopolski . Kibicuję małemu klubowi - w świętokrzyskim się ozenilem i mieszkam.
Mam wyjebane pisze: jestem z małopolski ale mieszkam w świętokrzyskim - ...
O intorvertikus pojebus tu sie schowal i teraz mieszka podobno w kieleckim ;D
CWKS - Centralne Wojskowe Kurwisko Sportowe

bhbd88

Post autor: bhbd88 » 04.02.2015, 17:42

No i bądźcie sobie za tym Widzewem i w Końskich i w Skarżysku, tylko że nie zmienicie tego, że kibice Korony też tam byli, są i będą. Jeśli uważacie inaczej, zachowajcie to dla siebie, tylko się tym ośmieszacie. Nikt normalny nie mówi, że Korona jest siłą numer 1 w tych miastach. Wy twierdzicie, że to dla was żaden przeciwnik, więc po co się tak pompujecie tutaj? Dziwne to?
Tyle szumu i ruchu robicie bo wam Widzew zorganizował turniej w Świętokrzyskim, żeby was dowartościować i pokazać ""czerwone" świętokrzystkie". Zbierzecie się albo nie zbierzecie raz na jakiś czas. A prawda jest taka, że z miejscowości po parę tysiączków jeździ tyle samo chłopaków na Koronę co z takich dużych miast jak Końskie i Skarżysko na Widzew.

Pytanie do tych Czerwonych ze Skarżyska. Kiedy się zebraliście ostatnio w takiej liczbie, bo mi się nie chce szukać, zdjęć, relacji, liczb? bez napinki.

[link]

WIDMO

Post autor: WIDMO » 04.02.2015, 19:35

WIDZEW KOŃSKIE pisze:
WIDZEWTKN pisze:Nie jestem za korona, tylko za Widzewem, dobrze sie znamy.

Ta.. i zapomiałeś się na forum przedstawić :)

U nas jest tylko jedno konto do prostowania takich farmazonów o przejmowaniu miasta.

Do Ciebie Mam Wyjebane to tylko jedne słowa pasują ... Mam Wyjebane .

c*** wie kim jesteś . Być może sam masz problem z ustaleniem swojego pochodzenia i tożsamości.

Nie musisz już odpisywać . Jak chcesz to na priv. Całą tą rozmowę admini mogą wyjebać stąd... chyba , że kolega co Ma Wyjebane ale wszędzie był i wszystko wie chce by jego zwierzenia zostawić to możecie zostawić.
Czekaj, niech no zrozumiem, nie ma nikt do was startu w Konskich, Korona nie istnieje, ale dostajecie od nich w******* i zachowujecie sie wzgledem nich honorowo... Slabo u Ciebie z logika :)

riko

Post autor: riko » 04.02.2015, 19:40

Po co się tak spinacie, kiedy temat ruszył to od razu musicie go sprowadzić do bzdurnych wpisów.

Ja mam pytanie odnośnie Widzew FC Świętokrzyskie.
1. Czy Star, Granat i Neptun to FC Widzewa czy oddzielne ekipy?
2. Czy na Neptunie się coś dzieje i kiedykolwiek działo?

------
3. Jak wygląda sytuacja w Małogoszczu? Niegdys pamietam była ekipa Wiernej, od dawna nic nie słychać, a pamietam ze miala jakis uklad z Szydłowianka i Olkuszem? Interesuje mnie to czy sa w jakikolwiek sposob aktywni, ich zgody/kosy oraz czy byli/sa Fc jakiejś wiekszej ekipy.
4. Co sie dzieje z Unia Sedziszow i czy ktos moglby przyblizyc ta ekipe?
5. Zenit Chmielnik cos dziala?

Bez spiny, pozdro.

WIDZEW KOŃSKIE

Post autor: WIDZEW KOŃSKIE » 04.02.2015, 21:03

w******* 2x2 . Nasza jedyna porażka na kilkanaście starć - reszta wszystko do przodu. Przyznajemy się do niej, honor nam pozwolił na zaproponowanie tego mimo , że było nas trochę wiecej a od nich nie wszyscy chętni - kumasz pojęcie honoru w takiej sytuacji ? . Więcej się tu pedale nie dowiesz a to albo zrozumiesz albo nie, prędzej to drugie. Tobie by to przyszło z wielkim trudem zapewne bo wygrywasz wszystkie swoje walki (zapewne większość w internecie)

bhbd - Zawsze pisałem że Korona w Końskich jest ale nie stanowi dla nas poważniejszego zagrożenia i twierdze tak nadal.

Widzew nam zorganizował turniej ? Masakra . Turniej w całości zorganizowany przez FC Końskie - przez tą garstkę ludzi których jest mniej niż w Chęcinach czy ... o zgrozo w Chęcinach. Nie wiem czym kierowałeś się pisząc , że to Widzew nam zrobił turniej ale dzięki... czujemy się docenieni bo widać turniej nie przeszedł bez echa . Mamy nadzieję , że czytaliście również o tym w jakim celu organizujemy ten turniej pajace. Jest On poświęcony naszemu zmarłemu koledzę.

O nasze liczby martwić się nie musisz. Niewiele Waszych osiedli może się pochwalic takimi. Dlaczego? Bo to niemozliwe . Dlaczego ?

Skoro Was wszystkich z tych wsi i miasteczek i Kielc jedzie do Gdańska jedzie 55 a z tego naszego lichego FC na taki sam wyjazd jedzie 25 ... Jak potrafisz liczyć to do dzieła.

Wiem wiem... Tych 55 to same wariaty i bandyty a od nas matki z dziećmi. Napisz coś jeszcze bo pisząc o turnieju pokazujecie jak bardzo mijasz się z prawdą.

WIDZEW KOŃSKIE

Post autor: WIDZEW KOŃSKIE » 04.02.2015, 21:05

riko pisze:Po co się tak spinacie, kiedy temat ruszył to od razu musicie go sprowadzić do bzdurnych wpisów.

Ja mam pytanie odnośnie Widzew FC Świętokrzyskie.
1. Czy Star, Granat i Neptun to FC Widzewa czy oddzielne ekipy?
2. Czy na Neptunie się coś dzieje i kiedykolwiek działo?

------
3. Jak wygląda sytuacja w Małogoszczu? Niegdys pamietam była ekipa Wiernej, od dawna nic nie słychać, a pamietam ze miala jakis uklad z Szydłowianka i Olkuszem? Interesuje mnie to czy sa w jakikolwiek sposob aktywni, ich zgody/kosy oraz czy byli/sa Fc jakiejś wiekszej ekipy.
4. Co sie dzieje z Unia Sedziszow i czy ktos moglby przyblizyc ta ekipe?
5. Zenit Chmielnik cos dziala?

Bez spiny, pozdro.
Star i Granat to FC Widzewa. Na Neptunie nic sie nie dzieje od wielu już lat.

WIDMO

Post autor: WIDMO » 04.02.2015, 21:20

WIDZEW KOŃSKIE pisze:w******* 2x2 . Nasza jedyna porażka na kilkanaście starć - reszta wszystko do przodu. Przyznajemy się do niej, honor nam pozwolił na zaproponowanie tego mimo , że było nas trochę wiecej a od nich nie wszyscy chętni - kumasz pojęcie honoru w takiej sytuacji ? . Więcej się tu pedale nie dowiesz a to albo zrozumiesz albo nie, prędzej to drugie. Tobie by to przyszło z wielkim trudem zapewne bo wygrywasz wszystkie swoje walki (zapewne większość w internecie)
Ale dlaczego tak niekulturalnie?

Chlopaszku, co bys mial latwiej, rozpisze Ci to:

Piszesz, ze Korona z Konskich nie stanowi dla Was ZADNEGO zagrozenia, w ogole nie istnieja, KONSKIE 100% WIDZEW, po czym piszesz, ze ktos tam od Was dostal od kogos tam z Korony w******* i ze podchodzicie do nich honorowo, czyli jednak cos jest z ta konecka Korona na rzeczy :) Czemu sie z nimi nie ustawicie kulturalnie, nie wiem, mlodymi skladami na przyklad? Byloby wszystko klarowne, czy sie cos w tych Waszych Konskich zmienia, czy nie ;)

WIDZEW KOŃSKIE

Post autor: WIDZEW KOŃSKIE » 04.02.2015, 21:34

WIDMO pisze:
WIDZEW KOŃSKIE pisze:w******* 2x2 . Nasza jedyna porażka na kilkanaście starć - reszta wszystko do przodu. Przyznajemy się do niej, honor nam pozwolił na zaproponowanie tego mimo , że było nas trochę wiecej a od nich nie wszyscy chętni - kumasz pojęcie honoru w takiej sytuacji ? . Więcej się tu pedale nie dowiesz a to albo zrozumiesz albo nie, prędzej to drugie. Tobie by to przyszło z wielkim trudem zapewne bo wygrywasz wszystkie swoje walki (zapewne większość w internecie)

Piszesz, ze Korona z Konskich nie stanowi dla Was ZADNEGO zagrozenia, w ogole nie istnieja, KONSKIE 100% WIDZEW, po czym piszesz, ze ktos tam od Was dostal od kogos tam z Korony w******* i ze podchodzicie do nich honorowo, czyli jednak cos jest z ta konecka Korona na rzeczy :) Czemu sie z nimi nie ustawicie kulturalnie, nie wiem, mlodymi skladami na przyklad? Byloby wszystko klarowne, czy sie cos w tych Waszych Konskich zmienia, czy nie ;)
Wiem o co Ci chodzi. Są - to prawda. Ja również Ci napisałem że to była jedna jedyna sytuacja do tej pory.

Nie będę Ci tłumaczył wszystkiego ze szczegółami. Nie musisz wcale myśleć tak jak ja pisze. Ba.. możesz myśleć zupełnie inaczej. Ciężko się ustawić z kimś kto tego nie chce. Teraz rozumiesz ? Jeśli nie to przykro mi bardzo. Ja na tym kończę. Próbujemy się na tym forum nie wypowiadać ale czasami ciężko nie odpowiedzieć na niektóre bzdety lub podszywanie sie pod nas.

Poza tym... czemu młodymi składami ? :) Starsi to już nie FC ? Nie stanowią o jakości Fan Clubu ?

To mój ostatni post. Dalej bawcie się sami i dopowiadajcie resztę.

Końskie Tylko Widzew !

WIDMO

Post autor: WIDMO » 04.02.2015, 21:57

WIDZEW KOŃSKIE pisze:
WIDMO pisze:

Wiem o co Ci chodzi. Są - to prawda. Ja również Ci napisałem że to była jedna jedyna sytuacja do tej pory.

Nie będę Ci tłumaczył wszystkiego ze szczegółami. Nie musisz wcale myśleć tak jak ja pisze. Ba.. możesz myśleć zupełnie inaczej. Ciężko się ustawić z kimś kto tego nie chce. Teraz rozumiesz ? Jeśli nie to przykro mi bardzo. Ja na tym kończę. Próbujemy się na tym forum nie wypowiadać ale czasami ciężko nie odpowiedzieć na niektóre bzdety lub podszywanie sie pod nas.

Poza tym... czemu młodymi składami ? :) Starsi to już nie FC ? Nie stanowią o jakości Fan Clubu ?

To mój ostatni post. Dalej bawcie się sami i dopowiadajcie resztę.

Końskie Tylko Widzew !
To tyle na temat zmian w Konskich ;)

benyRBHOpoczno

Post autor: benyRBHOpoczno » 05.02.2015, 22:01

No i jednak internet i życie są ze sobą powiązane, widzisz dzięki pisaniu takich ludków jak tutaj, teraz ktoś się weźmie na poważnie za tych chłopaczków z Końskich, a że ich kaliber jest jaki jest, ich zdolności bojowe są jakie są to gdy dostana kogoś innego niż dostali ostatnim razem moze się skończyc kalectwem po jednym strzale, tego właśnie chcecie internetowe trolle? a może komenda się nudzi i wypisuje w wolnych chwilach.
Znowu się zacznie, będą wysyłać rodzinę żeby oblukała czy przypadkiem nie ma nikogo w pobliżu nie odbierać telefonów, wyłączać domofon i całkowicie przypadkowo na ich osiedlu dokładnie naprzeciwko ich domów będą zainstalowane kamery, a smutni panowie będą w kilka minut.
Wiesz co to honor gdy wychodzisz się bić w 4 na dwudziestu kilku, mówisz żeby było po 4 a dostajesz odpowiedz żebyśmy wysiadali bo rozjebią auta, więc poszliśmy pierwsi do ataku, honor jest wtedy gdy zamiast jednej ekipy podjeżdża druga w większej liczbie i mimo tego stajesz do walki. Wreszcie honor jest wtedy gdy zostawiasz pojedyncze auta, nie rozbijasz im szyb, zostawisz ludzi gdy na pytanie za kim są odpowiadają. że nie kibicują.
|Byliśmy tak wychowani, pamiętamy czas gdy w powszechny użyciu był sprzęt a o żadnym honorowym traktowaniu nie było mowy, więc powiecie mi Koroniarze bo ja sam sobie nie umiem odpowiedzieć na to pytanie czemu my(ŚWIĘTOKRZYSCY WIDZEWIACY) traktujemy was jeszcze z honorem?Może powinniśmy zacząć dostosowywać się do waszego poziomu, i wywinąć kilka takich akcji.

zumikogr200

Post autor: zumikogr200 » 11.02.2015, 21:29

[link]
Odnośnie tej mapki w Bodzentynie tam ktoś chodzi na mecze? Na łysicy pustki i grasuje złodziej...
Nowa Słupia może 1 wlepe tam widziałem korony ale też wlepy KSZO były i zaraz jak się jedzie od Słupi do Ostrowca widać na przystankach kto tam panuje :)
Rudki dlatego są za koroną bo jest ekstraklasa nie słyszałem żeby ktoś stamtąd jeździł, ale jakieś napisy tam korony jakieś są...
Łagów nie słyszałem jeszcze o sympatiach miejscowego ŁKS.
Jak już wioski wpisujesz na tą mapkę to możesz dodać i moją Waśniów za KSZO.

Rafix

Post autor: Rafix » 11.02.2015, 22:17

Caps Locka nie masz? Tak z Bodzentyna jeżdżą ludzie. Na prawdę chcesz porównywać ilość kibiców Korony i KSZO w województwie?

Rafix

Post autor: Rafix » 11.02.2015, 22:18

Z Łagowa także jeżdżą na Koronę.

Rafix

Post autor: Rafix » 11.02.2015, 22:20

Rafix pisze:Caps Locka nie masz? Tak z Bodzentyna jeżdżą ludzie. Naprawdę chcesz porównywać ilość kibiców Korony i KSZO w województwie?

uszon78

Post autor: uszon78 » 16.02.2015, 21:16

Co do tej mapki i panowania KSZO, to byłem ostatnio w Ożarowie i byłem bardzo zaskoczony ponieważ na mieście nie zauważyłem żadnych wrzutów Ostrowszczan tylko same Legii. Tak więc może was tam nie ma? Z murów wychodzi że tam Legia górą.

Dan Henderson

Post autor: Dan Henderson » 16.02.2015, 21:30

uszon78 pisze:Co do tej mapki i panowania KSZO, to byłem ostatnio w Ożarowie i byłem bardzo zaskoczony ponieważ na mieście nie zauważyłem żadnych wrzutów Ostrowszczan tylko same Legii. Tak więc może was tam nie ma? Z murów wychodzi że tam Legia górą.
A może to sandomierska Legia wracająca z Warszawy bądź wyjazdów.
Z uwagi na turystyczne przebywanie w tamtych rejonach w Ożarowie jeśli już kogoś widziałem w barwach to KSZO/Lech.
Noszę Brodę i kurtkę Stone Island

KSZO GANG

Post autor: KSZO GANG » 17.02.2015, 11:09

uszon78 pisze:Co do tej mapki i panowania KSZO, to byłem ostatnio w Ożarowie i byłem bardzo zaskoczony ponieważ na mieście nie zauważyłem żadnych wrzutów Ostrowszczan tylko same Legii. Tak więc może was tam nie ma? Z murów wychodzi że tam Legia górą.
Ożarów to bez mała pustynia,od kilku lat już flaga nie jest wieszana na płocie.Co nie zmienia faktu że teren jest proKSZO i jeśli już uświadczysz jakieś barwy to nasze bąć biało-niebieskie czyli Alit lub Lech.Jeśli chodzi o Legie to Dan H.dokładnie to opisał.

Gruby877

Post autor: Gruby877 » 17.02.2015, 17:55

Co do Bodzentyna śmigają tam na Koronę a do Małogoszczy to FC.KK'73 ;)
W Starachowicach też ktoś tam jest ;) W Połańcu to TSW jak i w Pińczowie chyba ucichło ;)

szakalaka

Post autor: szakalaka » 17.02.2015, 18:43

Gruby877 pisze:Co do Bodzentyna śmigają tam na Koronę a do Małogoszczy to FC.KK'73 ;)
Od razu sprostuję te brednie. W Małogoszczu nie ma żadnego FC Korony Kielce i mogą to potwierdzić kibice z Kielc. Pomazała im konkretnie mury sama Korona robiąc sobie jaja tekstami typu- Wierna za Koroną itp. Chyba, że liczycie wycieczki z gimnazjum i juniorów Wiernej opłacane przez gminę, żeby dzieciaki zobaczyły mecz w ekstraklasie :)
Hetman Włoszczowa!

uszon78

Post autor: uszon78 » 17.02.2015, 19:15

A podobno nie, jacyś tam Koroniarze jednak sa.

szakalaka

Post autor: szakalaka » 17.02.2015, 22:25

uszon78 pisze:A podobno nie, jacyś tam Koroniarze jednak sa.
Nie ma. W Małogoszczu nie ma żadnych kibiców Korony powtarzam to drugi raz. Jest Wierna która od kilku lat się nie udziela oraz jest Legia Warszawa. I nie żartuje bo w Małogoszczu jest dużo sympatyków klubu ze stolicy.
Hetman Włoszczowa!

O i tak

Post autor: O i tak » 17.02.2015, 22:52

A w Połańcu nie zaczęli czasem jeździć na Siarkę? Pytam z czystej ciekawości bo nie mam zielonego pojęcia.

Valgaaf

Post autor: Valgaaf » 18.02.2015, 01:10

dokladnie,aktualna ekipka Czarnych smiga na mecze do Tarnobrzega. mieli maly przestoj ,bylo info o Wisle (studenci zamieszkali w Krakowie o ktorych sluch zaginal po jednym sezonie) ale Siarce w pc kibicowali juz poczatkiem lat 90 wiec powrot do korzeni ;)
https://www.youtube.com/watch?v=OAFeRx1KET4

S.J.

Post autor: S.J. » 18.02.2015, 04:15

zumikogr200 pisze:
Maciek2 pisze:Mógłby ktoś podać liczby Staru Starachowice i Pogoni Staszów z tej rundy?
Pogoń nie jest warta uwagi, zwykła banda gimbusów.
Jak nie ma zdjęć i informacji na ich oficjalnych stronach to się nie dowiesz tego z innych źródeł.
Pierwszy raz czytam ten temat i ku*** dawno się tak nie ubawiłem i dawno takich bredni nie widziałem,a widziałem dużo.

Daleko mi do Pogonii Staszów ,ale pisanie ,że to banda gimbusów hahaha:)To pokazuje jakie masz obeznanie.

zumikogr200

Post autor: zumikogr200 » 18.02.2015, 11:43

S.J. pisze:
Daleko mi do Pogonii Staszów ,ale pisanie ,że to banda gimbusów hahaha:)To pokazuje jakie masz obeznanie.
Bardziej twoje obeznanie :)
zacytuje ich przyśpiewki
wasze matki to są k****
hej dziewczyny stójcie w rzędzie pogoń teraz ruchać będzie
jesteśmy zawsze tam gdzie nasza pogoń gra - na meczu u siebie
I ciągłe powtarzanie, pogoń to my...
Sektor brzmiał jak podczas śpiewu na przedstawieniu w gimnazjalnym :)
może kiedyś to wyglądało inaczej dziś to młoda wiara w wieku podstawówki/gimnazjum/licealnym
nic więcej
Ale jak na IV ligę jedna z większych ekip, chociaż śmiesznie jest u nich .

Valgaaf

Post autor: Valgaaf » 18.02.2015, 14:36

zumikogr200 pisze: jesteśmy zawsze tam gdzie nasza pogoń gra - na meczu u siebie
ku*** po twoich wpisach widze ze jestes obeznany w h** koles,szacun wariacie:) nie siej fermentu paziu bo p********* takie kocopoły ze szkoda gadac,co ty uwazasz ze tu ludzie z tworek siedza? wez idz rob te projekty czy stronki bo cie ponosi strasznie i nie zapomnij szczeki sciagnac piszczołku
https://www.youtube.com/watch?v=OAFeRx1KET4

Gruby877

Post autor: Gruby877 » 18.02.2015, 15:21

szakalaka pisze:
uszon78 pisze:A podobno nie, jacyś tam Koroniarze jednak sa.
Nie ma. W Małogoszczu nie ma żadnych kibiców Korony powtarzam to drugi raz. Jest Wierna która od kilku lat się nie udziela oraz jest Legia Warszawa. I nie żartuje bo w Małogoszczu jest dużo sympatyków klubu ze stolicy.
W Małogoszczy to może kilka os jest reszta to napisy i śmigają na Korone a co do Radoszyc tam można dużo różnych vlep spotkać każdy się tam z PL Klubów przewiną lecz i tak sa Koroniarze,widzewiacy itp..

Gruby877

Post autor: Gruby877 » 18.02.2015, 17:45

kierowca bombowca pisze:zadam jeszcze raz swoje pytanie, które pozostało wcześniej bez echa. Piast Chęciny coś działa? kumate towarzystwo czy raczej piko? FC Korony to te same chłopaki?
Piast Chęciny jeździ na Koronę żadne piko,dopinguja u Siebie i Wyjazdy tez zaliczaja maja tez zgode z Lechią Strawczyn :)

KSZO GANG

Post autor: KSZO GANG » 19.02.2015, 14:06

Valgaaf pisze:
zumikogr200 pisze: jesteśmy zawsze tam gdzie nasza pogoń gra - na meczu u siebie
ku*** po twoich wpisach widze ze jestes obeznany w h** koles,szacun wariacie:) nie siej fermentu paziu bo p********* takie kocopoły ze szkoda gadac,co ty uwazasz ze tu ludzie z tworek siedza? wez idz rob te projekty czy stronki bo cie ponosi strasznie i nie zapomnij szczeki sciagnac piszczołku
Nie chce tu zaczynać zbędnej dyskusji ale na ostatnim meczu w pucharze jak gościliśmy w Staszowie takie przyśpiewki można było usłyszeć z waszego młyna,więc to nie jest żaden farmazon.Może ty stałeś w grupie z brzegu trybuny a nie w młodocianym młynie dlatego ci to gdzieś umknęło.

widzewkonskiebuahaha

Post autor: widzewkonskiebuahaha » 19.02.2015, 18:34

Widzew fc Konskie pisze tutaj o honorze i zasadach? Hehe dobre sobie. W kazdej normalnej ekipie, gdy jakis fc traci flage to ta ekipka ponosi konsekwencje. A tutaj kilka lat temu w bialy dzien Legia pod blokiem glownego "wodza" Widzew fc Konskie zabiera tej grupce (ta sama ilosc osob) flage i przez nikogo nie niepojokona wraca z flaga. Pisanie o "szukaniu/gonieniu" mozna sobie w buty wlozyc, bo nic takiego nie mialo miejsca. W kazdej normalnej ekipie osoba odpowiedzialna za flage za praktycznie oddanie flagi bez walki mialaby dozywotni zakaz pojawiania sie na meczach, a tutaj ten gosc dalej na Widzew chodzil jakby nic sie nie stalo. Wiec o jakim honorze tu mowa?

Samiec Alpha

Post autor: Samiec Alpha » 19.02.2015, 18:36

Slask bodajrze sobie zrobil nowa flage po tym jak stracil ja w sevilli.Mowie tu o fladze FC.niech mnie ktos poprawi jesli sie myle.Z reszta nie tylko Slask.

ODPOWIEDZ