Ostatnio wyczytałem na 11listopada płaczki jakiegos lewego grajka carpera. Gdzie obecnie są głowne bastiony opórcz Warszawy i Poznania antify aktywnej? Ktoś orientuje się o jakich podziałach wewnatrz-lewackich mówi autor?
Ja nie wiem co oni mają we łbie ze wierza że tu sie zmieni i bedzie jak w pojebanej czesci Europy.
"Ja nie kandyduję na prezydenta, nigdy nie będę posłem i nie pcham się do polityki - nie piszę tego dla pieniędzy - tu chodzi po prostu o to, że musimy się obudzić, zanim palec wyląduje w nocniku. A to się zbliża."
"Rozmawiajcie ze znajomymi, tłumaczcie im, o co w tym chodzi, budujcie kilkuosobowe ekipy. Niebawem może być zwyczajnie za późno - idea nacjonalizmu w tym kraju naprawdę ma się aktualnie świetnie."
" Tak, ich jest dużo, dużo więcej od nas. Nie ma co się ukrywać - antyfaszyzm jeśli już w Polsce działa, to często jest skryty i zamknięty w sobie - a jeszcze w środku tego "zamknięcia się" trwają ciągłe batalie. "
Link do całości:
https://www.facebook.com/AgainstU/posts ... 42?fref=nf
PS. Fajnie że gość grający na ich spędach wie jaka frekwencja i co mówią ludzie, także dobra robota :)