podał tylko przykład, nawet przeczytać ze zrozumieniem prostego zdania nie potrafiszGinekolog pisze:pyskaty ale od Wisly wara owczarku niemiecki

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
-
charlie hebdo VS. "Because football doesn't matter. Money does", "Litewski chamie, klęknij przed polskim panem!", "System upadł. Myślenie pozostało. Lata mijają, a drzew ciągle mało"
Pytanie: czym różni się "nieobrażanie" przez francuskich nowoeuropejczyków od wolności słowa i wypowiedzi karanej dodatkowo tysiącami euro bądź złotówek?
Pytanie: czym różni się "nieobrażanie" przez francuskich nowoeuropejczyków od wolności słowa i wypowiedzi karanej dodatkowo tysiącami euro bądź złotówek?
-
Niektorzy spinaja sie na Slazakow, a jak przychodzi do bitki, to Gornik z Gieksa obija Warszawiakow i Zaglebiakow,a Ruchowi odmawiaja.
Mnie trapi cos innego, bo slyszalem o rowerach, statku, ale czy ktoras z ekip pojechala motorami na wyjazd?
Mnie trapi cos innego, bo slyszalem o rowerach, statku, ale czy ktoras z ekip pojechala motorami na wyjazd?
„Qui seminat inquitatem, meter mala”
-
Się coś bortowi pojebało.bort14 pisze:Niektorzy spinaja sie na Slazakow, a jak przychodzi do bitki, to Gornik z Gieksa obija Warszawiakow i Zaglebiakow,a Ruchowi odmawiaja.
-
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qCb9v6R51yA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W50DfssQf-o[/youtube]
Slask-gorole zza Brynicy 2-1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W50DfssQf-o[/youtube]
Slask-gorole zza Brynicy 2-1
-
11 maja 2014 na meczu 1.FC Magdeburg- SV Babelsberg zameldowało sie 250 fanów Hutnika. W moim mniemaniu tylko GieKSa w Ostarwie mogła mieć większą liczbę, ale o tym niech napiszą sami zainteresowani.KaczyP pisze:Chciałem się zapytać, które z polskich ekip mających zgodę z zagranicznymi klubami najlepiej wspierały swoich ziomków w poprzednim roku? Która z takich sztam może się wydawać najmocniejsza?
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
A w jakich mniej więcej liczbach wspiera się Śląsk z Opavą?
-
Regularnie,na topowych meczach Śląsk bywa w większych liczbach.W tym sezonie w najlepszej liczbie Śląsk był na Viktorii Žižkov -ok. 60 osób.
-
GieKSa pojawiła sie w Ostravie 2,3 razy w bardzo dobrych liczbach pamietam min. turniej halowy nie wiem dokladnie czy 1000 bylo ?Troublemaker pisze:11 maja 2014 na meczu 1.FC Magdeburg- SV Babelsberg zameldowało sie 250 fanów Hutnika. W moim mniemaniu tylko GieKSa w Ostarwie mogła mieć większą liczbę, ale o tym niech napiszą sami zainteresowani.KaczyP pisze:Chciałem się zapytać, które z polskich ekip mających zgodę z zagranicznymi klubami najlepiej wspierały swoich ziomków w poprzednim roku? Która z takich sztam może się wydawać najmocniejsza?
-
jaki był najwiekszy "sukces" kibiców Amiki, skroili oni komuś kiedyś flage? albo obili kogoś? tak teraz się zastanawiam
-
pijany powietrzem pisze:jaki był najwiekszy "sukces" kibiców Amiki, skroili oni komuś kiedyś flage? albo obili kogoś? tak teraz się zastanawiam
To jest ich najwekszy sukces
[link]
RUCH 1920 CHORZÓW
-
Zolpidem pisze:Ostały się w necie jakieś materiały wideo i fotki z występów Igora S. na Galerze w trakcie meczu z Lechem? :)
Tak mnie naszło po przeczytaniu ksiązki.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W1M37Voo3lw[/youtube]
to takie na szybko, linkowane na innym forum. jak będę miał dostęp do archiwum swojego, może coś się znajdzie jeszcze.
tak poważnie,to jedynie wyjazd na finał PP do Poznania to ich jedyny mierzalny "sukces". nie wymagajmy cudów- taka dzisiejsza Nieciecza tyle ,że w końcówce lat 90, z dużą kasą i przewałami.bez kiboli.pijany powietrzem pisze:jaki był najwiekszy "sukces" kibiców Amiki, skroili oni komuś kiedyś flage? albo obili kogoś? tak teraz się zastanawiam
-
to nie ten pacjent? hehe https://www.youtube.com/watch?v=aLfkFoQyFjA bez napinki pozdroGtWładzię pisze:Zolpidem pisze:Ostały się w necie jakieś materiały wideo i fotki z występów Igora S. na Galerze w trakcie meczu z Lechem? :)
Tak mnie naszło po przeczytaniu ksiązki.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W1M37Voo3lw[/youtube]
to takie na szybko, linkowane na innym forum. jak będę miał dostęp do archiwum swojego, może coś się znajdzie jeszcze.
tak poważnie,to jedynie wyjazd na finał PP do Poznania to ich jedyny mierzalny "sukces". nie wymagajmy cudów- taka dzisiejsza Nieciecza tyle ,że w końcówce lat 90, z dużą kasą i przewałami.bez kiboli.pijany powietrzem pisze:jaki był najwiekszy "sukces" kibiców Amiki, skroili oni komuś kiedyś flage? albo obili kogoś? tak teraz się zastanawiam
-
musiałeś się napiąć co nie? rozpierdala mnie że na tym forum takie pajace wykorzystają każdą okazje, nie masz nic ciekawego do powiedzienia to milczysz, zwłaszcza że nie tak dawno nawet twoi koledzy po szalu cie tu jebali za debilne napinkiUTYMAN pisze:pijany powietrzem pisze:jaki był najwiekszy "sukces" kibiców Amiki, skroili oni komuś kiedyś flage? albo obili kogoś? tak teraz się zastanawiam
To jest ich najwekszy sukces
[link]
-
Skończyłeś podstawówkę? Polecam lekturę stenogramów z posiedzeń Czechosłowackich notabli w szczególności Masaryka, historię Zaolzia, historię Polaków na Zaolziu, polecam przejrzeć mapki demograficzne, źródła historyczne... naprawdę google i książki nie gryzą a nie będziesz robił z siebie debila.PyskatySK pisze:Po Twoim poście pewnie kibice GKSu będą musieli wywrzeć presję na kibicach Banika, by starali się o polskie Zaolzie i polskie Czechy. :)Andrus pisze:Jakiś Polski klub ma kontakty z Karpatami Lwów lub jakimiś innymi ukraińskimi ekipami (nie licząc Hutnika Kraków)?
I pytanie do kibiców GKS-u Katowice/Górnika Zabrze. Jak kibice Banika zapatrują się na sprawę Polskiego Zaolzia czy raczej ten temat nie istnieje (Ostrawa do 1919 roku była Polską Ostrawą)?
Ja p*******... a może polski cały świat co Andrus?
-
jeszcze jedno z Igorkiem :)

pół roku później w tym samym miejscu, te same ekipy i nawiązanie LP do majowych wydarzeń...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ctWdpIXJccU[/youtube]

pół roku później w tym samym miejscu, te same ekipy i nawiązanie LP do majowych wydarzeń...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ctWdpIXJccU[/youtube]
-
czy była kiedyś jakaś ekipa która pokonała drugą wyposażoną w sprzęt?
-
-
prawdy w 100 % nigdy sie nie dowiemy , takie miał zarzuty, natomiast w ksiazce i wywiadzie Igor i jego ojciec twierdzą że to była bardziej próba ratowania go od alkoholizmu niż faktycznie coś tam naodpierdalał, po prostu doszli do wniosku że jest to ostatnia opcja detoksu dla niego bo wszystko inne sie nie powiodło niestety jego rodzina wyszla z zalozenia ze musi upasc na samo dno zeby mial szanse sie podniesc, chociaz czlowiek w ciagu alkoholowym jak wiadomo odpierdala rozne rzeczy...
-
Z Igorem rozmawialem sporo przy okazji jednego wyjazdu na Legie.Dziwny facet.Mial fajna koszulke pilkarska chyba Malmo FF na ktora mialem chrapke ale nie dal sie przekonac.Za to fajki odemnie wysepil ;-)
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Jezeli chodzi ci o frajerska akcje na powrocie z Lechii grajacej w Wodzislawiu to ladnych bajek sie nasluchales...Mam racje pisze:Wisła obiła Zagłębie Sosnowiec ich własnym sprzętem :)aczytowazne? pisze:czy była kiedyś jakaś ekipa która pokonała drugą wyposażoną w sprzęt?
1906&1922
-
Ohoho :)ZS1906 pisze:Jezeli chodzi ci o frajerska akcje na powrocie z Lechii grajacej w Wodzislawiu to ladnych bajek sie nasluchales...Mam racje pisze:Wisła obiła Zagłębie Sosnowiec ich własnym sprzętem :)aczytowazne? pisze:czy była kiedyś jakaś ekipa która pokonała drugą wyposażoną w sprzęt?
Akurat przypadkiem tam byłem i jak to mówią - aż musiałem się zalogować, by zapytać, który moment uważasz za frajerski?
-
Ta książka ,,Igor Sypniewski Zasypany''. to koszt około 30 ziko , przygnebiający materiał ale warto przeczytać .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mab0exRrraE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mab0exRrraE[/youtube]
-
noooo, straszne bajki musza krążyć skoro piszesz że to był powrót z Wodzisławia hahaZS1906 pisze:Jezeli chodzi ci o frajerska akcje na powrocie z Lechii grajacej w Wodzislawiu to ladnych bajek sie nasluchales...Mam racje pisze:Wisła obiła Zagłębie Sosnowiec ich własnym sprzętem :)aczytowazne? pisze:czy była kiedyś jakaś ekipa która pokonała drugą wyposażoną w sprzęt?
za kim jestes?
-
-
...
Jeśli można to wyrzucić ten post. Sorka.
Jeśli można to wyrzucić ten post. Sorka.
-
on to chyba napisał szyderczo, bo chyba nikt nie wierzy w takie brednienrth pisze:nasstępny madry haha
-
https://www.youtube.com/watch?v=h3PCZxbTwjY zna ktos slowa tej przyspiewki?
-
[link]1950M pisze:https://www.youtube.com/watch?v=h3PCZxbTwjY zna ktos slowa tej przyspiewki?
Kilka sekund w google...
-
Milan dalej ma zgode z Partizanem ? Poda ktos liczby w jakich sie wspieraja i na jakich meczach ?
World went crazy...
...War has changed.....
...War has become routine...
... still threatens

-
Ma.. i Ps.... (prowadzący Górnika, m.in z sezonu 2008/2009) udzielają się jeszcze kibicowsko? bo z tego co pamiętam to bardzo zasłużone osoby dla KSG to były.
-
Jak najbardziej, nic się w tej materii nie zmieniło.ulicznapsychologia pisze:Ma.. i Ps.... (prowadzący Górnika, m.in z sezonu 2008/2009) udzielają się jeszcze kibicowsko? bo z tego co pamiętam to bardzo zasłużone osoby dla KSG to były.
-
A podobno z Bielska kumaczuZS1906 pisze:Jezeli chodzi ci o frajerska akcje na powrocie z Lechii grajacej w Wodzislawiu to ladnych bajek sie nasluchales...Mam racje pisze:Wisła obiła Zagłębie Sosnowiec ich własnym sprzętem :)aczytowazne? pisze:czy była kiedyś jakaś ekipa która pokonała drugą wyposażoną w sprzęt?
-
W pytaniu pewnie chodzi o ekipę, która obiła na ręce kolesi ze sprzętem. Było spotkanie ZS z Wisłą po meczu w Czańcu ale tam Wisła miała na wyposażeniu m.in. uzbrojenie Samurajów.
-
-
Chociaz teraz mi znajomy uświadomił że możesz pisać o innym wydarzeniu niż my tu dotychczas.
Tyle że w Czańcu było Bielsko raczej a nie Zagłębie (Wisła jechała do Bielska na Jagiellonie)
A to o którym mowa jest wcześniej to Inwałd i powrót z meczu Lechii w Bielsku Białej
Tyle że w Czańcu było Bielsko raczej a nie Zagłębie (Wisła jechała do Bielska na Jagiellonie)
A to o którym mowa jest wcześniej to Inwałd i powrót z meczu Lechii w Bielsku Białej
za kim jestes?
-
poszukuje zdjęcia na którym widać kibiców GKS JASTRZĘBIE z meczu RUCH II CHORZÓW - GKS JASTRZĘBIE
-
Ciekawi mnie historia Legionu Piła. Jak to się stało, że fanclub ten stał się tak silny? Do Poznania wcale tak blisko nie jest, to mógłby się utworzyć ruch kibicowski na miejscowych klubach, czy to na piłkarskim, czy to na żużlowym ( który był nawet mistrzem Polski w latach 90.). Zaciekawiło mnie to bo spotkałem niedawno jednego chłopaka właśnie z Piły, ale jakoś nie było czasu na takie pytania. Ten FC ma więcej walk na ubitej ziemi, niż nie jeden inny klub jako całość. Niech ktoś mnie poprawi, ale to chyba najsilniejszy fanclub w Polsce.
-
Czy była/jest w jakimś klubie grupa kibicowska skupiająca Casualsów ? Elegant Boys Legii było czymś takim?
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.
-
Elegant Boys to była tylko flaga i jej właściciel zakończył szybko karierę na Legii (po wiadomej akcji). Nie miało to nic wspólnego z stylem casual