Nie wiem ile km masz na mecz u siebie, ale jakbyś miał kilkaset to pewnie inaczej byś zaczął na to patrzeć :)Wyznawca Wisełki pisze:No to kibice z fan clubów w całej Polsce są najlepszymi wyjazdowiczami, mają koło 60 wyjazdów na sezon!tuskotronic pisze:Znowu dowaliłeś:) Mecz u siebie fanklub Widzewa z Grudziądza będzie miał, jak RTS przyjedzie grać z Olimpią Grudziądz. Wszystkie pozostałe mecze Widzewa z tymi w Łodzi są dla fanklubu "wyjazdem".PyskatySK pisze:Jak nie widzisz różnicy między meczem u siebie, a wyjazdem to chyba nikt nie ma o czym rozmawiać z Tobą.
Ale p*********

Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
-
Chodze z buta, ale co to ma do rzeczy, mecz u siebie to mecz u siebie
A jak ktoś taki pokrzywdzony to mógł wspierac lokalną drużyne a nie teraz robić z siebie cotygodniowego wyjazdowicza
A jak ktoś taki pokrzywdzony to mógł wspierac lokalną drużyne a nie teraz robić z siebie cotygodniowego wyjazdowicza

-
Akurat mecz FAN CLUBU jest jak najbardziej zaliczany jako wyjazd.
-
Nie o to mi chodzi bo ja meczy u "siebie" nie traktuję jako wyjazdów. Tylko czasami to trochę dziwne, że na wyjazd ma się bliżej niż na mecz u siebie :) Ot specyfika takich Fan Clubów.Wyznawca Wisełki pisze:Chodze z buta, ale co to ma do rzeczy, mecz u siebie to mecz u siebie
-
Jak jezdzilismy do Sosnowca grac mecze u siebie to nikomu nie przyszlo do glowy zeby to traktowac jako wyjazd. Jak jezdzilem na mecze u siebie(na Wisle Krakow) nawet po 500 km z Lubelszczyzny kiedys to nie mowilem, ze jade na wyjazd. Ale np jak Wisla grala w PP z Hetmanem Zamosc to traktowalem to jako wyjazd mimo ze mialem rzut beretem.
Moj post to moja subiektywna opinia.
-
Czyli jeśli przylece z Anglii na mecz u siebie kilka razy w sezonie, powiedzmy 5 razy, to mam na koncie 5 wyjazdów w czasie których pokonałem ok 15 000 km? To większośc z was to c*** nie wyjazdowicze, porównamy kilometry?
A tak 100% na serio to p******* tu niektórzy od rzeczy, meczu u siebie to mecz u siebie nawet jak przypłyniesz na tratwie z Australii!!
A tak 100% na serio to p******* tu niektórzy od rzeczy, meczu u siebie to mecz u siebie nawet jak przypłyniesz na tratwie z Australii!!
-
Ja p*******, czyli nasz FC Mysłowice nie zaliczył jeszcze ani jednego meczu u siebie, same wyjazdy. Ewenement !tuskotronic pisze:Znowu dowaliłeś:) Mecz u siebie fanklub Widzewa z Grudziądza będzie miał, jak RTS przyjedzie grać z Olimpią Grudziądz. Wszystkie pozostałe mecze Widzewa z tymi w Łodzi są dla fanklubu "wyjazdem".PyskatySK pisze:Jak nie widzisz różnicy między meczem u siebie, a wyjazdem to chyba nikt nie ma o czym rozmawiać z Tobą.
-
Obalając kilka farmazonów...Nasza wizyta u braci z Bydgoszczy nie kolidowała z naszym meczem.Nie mieliśmy wyjazdu w tamten weekend , graliśmy swój mecz w Łodzi następnego dnia tj. w niedzielę.Następnym razem sprawdź nim się sprujesz do kogoś.Niedowiarkom radze wpisać w google : "terminarz 4 ligi Łódzkiej i date 24.11.2013.Pixie pisze:To i tak lepiej niż ŁKS który zamiast na swój wyjazd do Elbląga wolał jechać do Bydgoszczy na mecz swojego zgodowicza z Widzewem.tuskotronic pisze:
Ojeju jakiś Ty wrażliwy - czytając wasze pojazdy w temacie łódzkim i przyjmując twoja optykę to jesteście bandą internetowych trzepiekońców:) Może się odnieś merytorycznie do faktu, że wasz fanklub jeździ na swój układ zamiast na Widzew? Jak nie to bluzgaj dalej, nikogo to nie rusza:)
Tylko ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY !
-
"Obalając kilka farmazonów...Nasza wizyta u braci z Bydgoszczy nie kolidowała z naszym meczem.Nie mieliśmy wyjazdu w tamten weekend , graliśmy swój mecz w Łodzi następnego dnia tj. w niedzielę.Następnym razem sprawdź nim się sprujesz do kogoś.Niedowiarkom radze wpisać w google : "terminarz 4 ligi Łódzkiej i date 24.11.2013."
Trochę nie wyszło Ci to obalanie:
http://www.90minut.pl/news/132/news1327 ... d-LKS.html
http://www.90minut.pl/news/132/news1328 ... wisze.html
Trochę nie wyszło Ci to obalanie:
http://www.90minut.pl/news/132/news1327 ... d-LKS.html
http://www.90minut.pl/news/132/news1328 ... wisze.html
-
Masz rację .Mój błąd,myślałem ,że gościowi chodzi o ostatni mecz z udziałem kiboli Zawiszy ,ŁKS-u i Widzewa z 2013.Nie przypuszczałem ,ze chodzi mu o 2010.Sorka.
Tylko ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY !
-
Do osób które nie zrozumiały o co mi chodzi – wyjaśnijcie mi to. Jakim cudem (poza trzymaniem się oficjalnej terminologii) w przypadku kibiców z Grudziądza i Kwidzyna, z których większość nigdy nie była w Łodzi do której mają 230 km można mówić, że czym innym dla nich jest mecz wyjazdowy Widzewa a czym innym, gdy RTS gra u siebie w mieście, jeżeli chodzi o samą logistykę dostania się na mecz? Teleportują się ku***, czy oragnizują autokary/fury? To jak Widzew gra w Łodzi to mogą sobie na luzie pojechać do Konojadów na swój układ, bo to nie wyjazd?
staryzalogant pisze:Mam jeszcze jedno pytanie. Pewnie bardziej dla sympatyzujących z Widzewem.
Skąd w nazwie WFCG data 97?
Zastanawiam się czy to nie był nasz pierwszy oficjalny wyjazd do Łodzi na derby.
-
Zajmij się swoją ekipą i klubem bo widzę ze masz niezły kompleks co do WFCG a to gdzie jedziemy na mecz i kogo gdzie wspomagamy to nasza sprawa i nie zamierzamy nikomu się z tego tłumaczyć w szczególności tobietuskotronic pisze:Do osób które nie zrozumiały o co mi chodzi – wyjaśnijcie mi to. Jakim cudem (poza trzymaniem się oficjalnej terminologii) w przypadku kibiców z Grudziądza i Kwidzyna, z których większość nigdy nie była w Łodzi do której mają 230 km można mówić, że czym innym dla nich jest mecz wyjazdowy Widzewa a czym innym, gdy RTS gra u siebie w mieście, jeżeli chodzi o samą logistykę dostania się na mecz? Teleportują się ku***, czy oragnizują autokary/fury? To jak Widzew gra w Łodzi to mogą sobie na luzie pojechać do Konojadów na swój układ, bo to nie wyjazd?
staryzalogant pisze:Mam jeszcze jedno pytanie. Pewnie bardziej dla sympatyzujących z Widzewem.
Skąd w nazwie WFCG data 97?
Zastanawiam się czy to nie był nasz pierwszy oficjalny wyjazd do Łodzi na derby.
-
Ubodl was oberszajsery ten Andrus, co?
Jesli juz zaczeliscie gadke o swojej germansko-weglowej valhalli, to miejcie na uwadze, iz ci z Hanysowa co mieli choc drobinke krwi niemieckiej, od minimum 30 lat wpierdalaja niemiecki kebab w Essen czy Dusseldorfie. Takim jak wy, czy wasz oberfirerek gorzelik, zal cipy scisnal, ze sie nie zalapaliscie. Ale, jak jedziecie do babci w Kieleckie na wakacje, to zawsze mozecie sie pocieszyc, ze jednak jestescie rasa germanskich panow i chujowo maja jednak te gorole.
Szczegolnie pyskata zaganiaRa, ktora nad wyraz taka germanska, a podobno zapierdala az milo w UK. Co oma Brunhilda nie chce szepnac slowka opie Hansowi, abys mu dupe mogl podcierac za 2 ojro/h w hajmacie?
Jesli juz zaczeliscie gadke o swojej germansko-weglowej valhalli, to miejcie na uwadze, iz ci z Hanysowa co mieli choc drobinke krwi niemieckiej, od minimum 30 lat wpierdalaja niemiecki kebab w Essen czy Dusseldorfie. Takim jak wy, czy wasz oberfirerek gorzelik, zal cipy scisnal, ze sie nie zalapaliscie. Ale, jak jedziecie do babci w Kieleckie na wakacje, to zawsze mozecie sie pocieszyc, ze jednak jestescie rasa germanskich panow i chujowo maja jednak te gorole.
Szczegolnie pyskata zaganiaRa, ktora nad wyraz taka germanska, a podobno zapierdala az milo w UK. Co oma Brunhilda nie chce szepnac slowka opie Hansowi, abys mu dupe mogl podcierac za 2 ojro/h w hajmacie?
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!
Uwolnić Maćka!!
-
Nie ten temat!Banti pisze:Ubodl was oberszajsery ten Andrus, co?
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!
Uwolnić Maćka!!
-
Wytykając komuś frekwencję,warto pamiętać że od dobrych 10lat ich frekwencja jet lepsza od waszej,nie wspominając o wyjazdach bo to zupełnie inna liga.
-
Mi ani nikomu się nie musisz tłumaczyć a na tym forum będę się zajmował takim tematem jakim będę chciał. Jak mam mieć kompleks fanklubu kreowanego na jeden z najlepszych Widzewa, który nie jeździ praktycznie do Łodzi, bo woli Elanę w Konojadach i Kowalewach? Bazgranie po murach i zrobienie od biedy turnieju w piłkę robi z was ten zajebisty FC? Nie odpisuj, nie tłumacz - mam kompleks EFCG.BOS pisze:Zajmij się swoją ekipą i klubem bo widzę ze masz niezły kompleks co do WFCG a to gdzie jedziemy na mecz i kogo gdzie wspomagamy to nasza sprawa i nie zamierzamy nikomu się z tego tłumaczyć w szczególności tobie
-
Jakie stosunki na linii Lechia-ŁKS? Bo jeszcze parę lat temu coś tam się działo dobrego chyba
-
Niejeden klub chciałby mieć taki FC jak Grudziądz.
A płaczkom pozostaje lament na kibicenetowni.
Zamknijcie rejestrację !
-
Fakt! Najlepsze to vlepki osiedla Lotnisko, na którym jest w porywach pięciu Widzewiaków albo te z kserowanymi hasłami jak "walczyć, trenować...".nikodem pisze:E tam zapomniałeś o akcjach smyczkowo-vlepkowych w podstawówkach,nie doceniasz FC Widzewa.
, trenować".asdasd pisze:Niejeden klub chciałby mieć taki FC jak Grudziądz.
To chyba Wam pozostaje już tylko internetowe latanie na opinii FC, który jest cieniem tego czym był 10 lat temu. Ale skoro nie podajecie konkretów takich jak liczby wyjazdowe czy przejawy działalności, bo "nikomu się nie będziecie tłumaczyć" to zadanie ułatwione. W internecie możecie być potęgą i ludzie, którzy nie znają sytuacji w Grudziądzu mogą uwierzyć.
-
Hehe i pisze to dziewczyna co w ciągu 3 dni nabiła więcej postów niż nie jeden zarejestrowany w ciągu roku.
-
Twoje argumenty mnie przekonały. Zmieniam całkowicie swoje zdanie o WFCG i ich działalności tytanie intelektu i merytorycznej rozmowy. Co ważne dziewczyno, to twoje forumowe statystyki też wzrosły dzięki temu wątkowi a gówno wniosłeś do tematu, więc może rzeczywiście tylko czytaj.
-
Sądzę, że dla tak "topowej" ekipy, która rządzi Łodzią, jaką jest ŁKS nie powinno stanowić problemu pojechać tu i tu.nikodem pisze:Założe sie,ze gdyby ŁKS pojechał wtedy do Elblaga,a nie na najważniejszy od wielu lat mecz swojej zgody i swojego największego wroga,byście pierdzieli do dziś że sie bali,nie wpsomagali Zawiszy w tak ważnym bez mała wręcz derbowym meczu,skupcie sie lepiej na swojej ekipie i swoich milionach FC z 2 do 4 tysieczna frekwencją,nie mówiać o najwazniejszych meczach jak choćby ostatni z GKS-em.
-
To niech ten twój Gkm ustawi się na to słabe i nie liczne WfcG :)tuskotronic pisze:To chyba Wam pozostaje już tylko internetowe latanie na opinii FC, który jest cieniem tego czym był 10 lat temu. Ale skoro nie podajecie konkretów takich jak liczby wyjazdowe czy przejawy działalności, bo "nikomu się nie będziecie tłumaczyć" to zadanie ułatwione. W internecie możecie być potęgą i ludzie, którzy nie znają sytuacji w Grudziądzu mogą uwierzyć.
-
Nikodem - jeśli jesteś z ŁKSu prośba nie wdawaj się w polemikę z czerwono-armistami, niech na całym tym forum piszą tylko oni, każdy się przekona co to za z****** naród.
-
natomiast ty pixie szczekasz jak zwykłu kundelek, ktoś się dojebał do waszego wfCG, poleciałeś dalej i dopierdalasz się do ŁKS w calkiem oczywistej kwestii. Nikt tu nie będzie się tlumaczyl czemu woleliśmy jechać w srode na mecz Zawiszy z wami niż do Elbląga, bo dla każdego normalnego kibica z każdego klubu jest to oczywiste, tylko nie dla was , ale ja zawsze twierdziłem ze jest miedzy nami przepasc, mentalna oczywiście - to co dla nas jest jasne, to dla was powód do rozkmin
-
Jak chcesz rozmawiać na takim poziomie to może ten wasz zajebisty i liczny WFCG niech się ustawi na Zetkę albo Legion Piła, chyba że Drwęca czy GKM to wasze maksimum? Jak przyjechała Legia na PP z Olimpią Grudziądz to siedzieliście po piwnicach. Ale jak juniorzy Legii przyjechali bez kibiców grac z Ruchem w Grudziądzu, to zaraz 50 nastoletnich napinaczy na trybunach z upstrzonym prześcieradłem:)mms pisze:To niech ten twój Gkm ustawi się na to słabe i nie liczne WfcG :)
-
Pyskaty albo wez ziomkow ze Slavanu i ty ie ustaw
-
Skoro niejedna ekipa by chciała mieć taki FC a ja mam jego kompleks, bo są tacy świetni to czemu nie. I to nie ja zacząłem ratować wizerunek sugerując z kim jakaś ekipa ma się ustawiać. Tak na serio to nie padł tu żaden konkretny argument świadczący o tym, że oni obecnie liczą się poza Grudziądzem i internetem. Sorry, zapomniałem jeszcze o Konojadach.PyskatySK pisze:Może niech od razu WfcG się ustawi na Spartak Moskwa albo Zenit?
-
Koniec zgody Stali i Anvilu
Info z FB Stali:
Info z FB Stali:
https://www.facebook.com/USO07?ref=br_rsWczoraj do historii przechodzi nasza zgoda z Anwilem Włocławek. Dziękujemy Anwilowcom za wspólnie spędzony czas na kibicowskim szlaku i życzymy powodzenia w dalszej działalności.
Czy wygrywasz, czy nie ja i tak kocham Cię...
-
Może ktoś coś więcej powiedzieć na temat kontaktów Lazio oraz Resovii?

przypadkowi ludzie na meczu, czy coś jest między ekipami?

przypadkowi ludzie na meczu, czy coś jest między ekipami?
Czy wygrywasz, czy nie ja i tak kocham Cię...
-
to tylko 1%, pozostałe 99% kibiców Lazio nie wie gdzie jest Rzeszów.
-
Resovia i Lazio ( Irruducibili, tak z nimi) trzymaja sie conajmniej od 5-6 lat. To tylko prywatne znajomosci , i raczej nie bedzie z tego zadnej zgody ani ukladu w naszym rozumieniu.
-
grunt jak ten najważniejszy 1% wie, myslisz że przykładowo w takim Madrycie wszyscy wiedzą gdzie jest taki Chorzów?w_harringtonce pisze:to tylko 1%, pozostałe 99% kibiców Lazio nie wie gdzie jest Rzeszów.

-
Szczekasz to Ty zresztą jak w każdym temacie. Podałem oczywisty fakt i tyle, a Ty pieprzysz jakie głupoty. Oczywiście, że jest przepaść mentalna, bo Widzew nie jeździ na wyjazdy ŁKS-u tylko na swoje. No ale kto co lubi.pato1908gang pisze:natomiast ty pixie szczekasz jak zwykłu kundelek, ktoś się dojebał do waszego wfCG, poleciałeś dalej i dopierdalasz się do ŁKS w calkiem oczywistej kwestii. Nikt tu nie będzie się tlumaczyl czemu woleliśmy jechać w srode na mecz Zawiszy z wami niż do Elbląga, bo dla każdego normalnego kibica z każdego klubu jest to oczywiste, tylko nie dla was , ale ja zawsze twierdziłem ze jest miedzy nami przepasc, mentalna oczywiście - to co dla nas jest jasne, to dla was powód do rozkmin
-
w jakich latach GKS Katowice miał zgode z Piastem?
-
No i takie pseudo-zgody mnie właśnie śmieszą.strzelec wyborowy pisze:grunt jak ten najważniejszy 1% wie, myslisz że przykładowo w takim Madrycie wszyscy wiedzą gdzie jest taki Chorzów?w_harringtonce pisze:to tylko 1%, pozostałe 99% kibiców Lazio nie wie gdzie jest Rzeszów.
-
nie wiem do kogo bijesz ale jeśli flaga klubu wisi na meczu zgody, powstają okazjonalne transparenty w obie strony, ekipy sie odwiedzają, to jest to "pseudo-zgoda"?w_harringtonce pisze:No i takie pseudo-zgody mnie właśnie śmieszą.strzelec wyborowy pisze:grunt jak ten najważniejszy 1% wie, myslisz że przykładowo w takim Madrycie wszyscy wiedzą gdzie jest taki Chorzów?w_harringtonce pisze:to tylko 1%, pozostałe 99% kibiców Lazio nie wie gdzie jest Rzeszów.
-
Przecież na zachodnich stadionach kumatych (w naszym rozumieniu) kibiców na stadionie jest ledwie kilka procent, więc nic dziwnego że przykładowo 1% wie o zgodzie bo kogo obchodzi zdanie spasionych wąsaczy?
-
Z dniem 12.02.2015 do historii przechodzi zgoda pomiędzy Nysą Zgorzelec a Piastem Nowa Ruda.
-
Jak jest teraz pomiędzy:
Hetman Zamość a Unią Hrubieszów
Lech Poznań a Obrą Kościan
Górnik Konin a Unią Leszno
Górnik Konin a Obrą Kościan?
Hetman Zamość a Unią Hrubieszów
Lech Poznań a Obrą Kościan
Górnik Konin a Unią Leszno
Górnik Konin a Obrą Kościan?