pato1908gang pisze:to źle swiadczy tylko o waszym poziomie a ten z roku na rok coraz nizszy czy chcecie czy nie taka jest rzeczywistość.
problem dla was polega na tym ze proporcje dalej są zachowane, niestety z racji tego ze ogolnie sytuacja kibicowska w Łodzi troche sie spierdolila i was to nie ominelo. na szczescie zawsze po burzy wychodzi slonce wiec o nas sie nie martwcie kałesiaki
rozumiem ze jak na Legie, Lech czy Wisłę przyjezdza jakies FC to wszyscy są bojówkarzami w dresach trzymającymi torbę treningową zeby zaraz po meczu wielkomiejsko w milczeniu udać się na trening?
I tak w koło Macieju i znów Poddębice reasumując, z lektury forum dowiedzieliśmy się że nie mamy ekipy, na wyjazdach garstka ewentualnie same fan cluby, oprawy to już dno, dodałbym jeszcze fatalną frekwencję jakże inną od tej za torami uff, jakie to szczęście że nam Hutnik K ryja jeszcze nie obił.
Radiccal pisałem to juz jakies dwa miesiące temu napisze i dzisiaj - choć raz zadzwońcie do odpowiednich osób to się przekonacie czy odmówimy czy nie. Pytanie tylko kto od was miałby zadzwonić bo chyba tu jest pies pogrzebany.
EL1910,widać bez ubliżania można rozmawiać.Ale nie potraktowałeś mnie poważnie swoją wypowiedzią.Szkoda.
Jeśli miałbym Ci odpowiedzieć w Twoim tonie,to napisałbym,że od nas zadzwoniła by Zdanowska...
Wacławie,na powrocie z Otwocka wiało,ale deszcz nie padał...
Radicaal pisze:EL1910,widać bez ubliżania można rozmawiać.Ale nie potraktowałeś mnie poważnie swoją wypowiedzią.Szkoda.
Jeśli miałbym Ci odpowiedzieć w Twoim tonie,to napisałbym,że od nas zadzwoniła by Zdanowska...
Wacławie,na powrocie z Otwocka wiało,ale deszcz nie padał...
Takiej właśnie odpowiedzi oczekiwałem co tylko potwierdza tezę jak bardzo jesteś kumaty...
Już nie chciałem poważnie odpowiadać na to pytanie.Skoro odpowiedzią na moje pytanie (czy to prawda,że przez 4 lata,odmawiacie telefonicznie spotkania?) jest jakaś jedna "akcja" na przełomie 4 lat,to nie mam więcej pytań.
Swoją drogą odpowiedzi na postawione przeze mnie pytanie nie uzyskałem,co też o czymś świadczy...
Panowie konkrety: odmawiacie od 4 lat czy to farmazon ???
Ja wiem,że potwierdzając to,przyznacie się niejako do słabości jeśli chodzi o sprawy h,dlatego tak trudno tę odpowiedź uzyskać.
Ale jestem ciekaw czy potwierdzicie prawdę,czy dalej będziecie kłamać lub odpowiadać na mój zarzut okrężnymi drogami.
Zupełnie jak politycy.
ani Widzew ani ŁKS nie proponowali sobie umówionej walki i nigdy do takiej propozycji nie dojdzie ,a już na pewno nie przy obecnej sytuacji. pozdro hols haha
w weekend troche padało , pare osób z PatoGangu u kobity pare na mieście jeden nawet zgubił 26,50zł... jak by ktoś znalazł to niech zgłosi sie do mms on ma wtyki w wojewódzkiej na Lutomierskiej może oddadzą chłopu...
Na razie krzykacze tego forum zbierają info, jednak że na fb a na k.net nic nie piszą to milczą aby zaraz wyjechać z Poddębicami, cz ty na to? pato szmato?
Pato zadałem sobie tyle trudu by prześledzić twoje posty. 31.10.2014 napisałeś że to twój ostatni wpis. Teraz apelujesz by inni nie odpowiadali a popiera Cię niejaki Radicaal ( z resztą już nie pierwszy raz) , który założył konto 31.10.2014. Ile jeszcze kont założysz?
No to czas na kolejny nick koleżanko pato.
Hmm jak przyszedł wpier..l i nie dało rady uciec jak na Limance czy zatuszować prosząc moderatora.To najwyższa pora na"PROŚBA DO WSZYSTKICH ŁKSIAKÓW ! - NIECH NIKT TU SIE JUZ NIE WPISUJE" i koniecznie wielkie litery.
Ja osobiście proponuję spotkać się z Wami wszystkimi z ŁKS-u piszącymi posty na poziomie szkoły podstawowej. Nie zgrywajcie bohaterów,spotkanie na terenie ŁKS,nie,nie jestem chuliganem ani osobą decyzyjną,jeżdżę tylko na każdy wyjazd(tak wiem nic nie znając fejsa itp.;)bo dajemy poziom śmiechu i oni ten poziom podtrzymują albo nawet zaniżają
O ile Stare Miasto można zweryfikowac (chodzi o granice i ludnosć),o tyle "Limanka" nie ma wyznaczonych pewnych granic.Mieszkańcy Łodzi mniej więcej więdzą,że chodzi o ulicę Limanowskiego i ulice sąsiadujące.PierdemWdziub -myślę,ze przedmówcom chodziło o Limankę bez Żubardzia,ale lepiej niech na ten temat wypowiedzą się mieszkańcy Bałut.
Hmmm ostatnio to w łapy Łodzi Wpadły Tereny Andrzejowa , ale nie jestem pewny czy to ostatnie dwa lata czy wcześniej , co teraz Hanka Zaanektuję ciężko powiedzieć
HazardzistA08 pisze:Jeśli ktoś chce koledze powyżej naświetlić sytuację ,niech wali mu prv.Inacze będziemy mieli tu kolejną odsłonę "czeskiego filmu".poZdro!
Sądzę, że jemu o to chodziło. Dawno nikt tu nie pisał, to chciał wywołać znowu kłótnie rodem z przedszkola.
2009 ustawka .... Z Lechią Gdańska hehe ,,, co za amator to pisał ,, przecież, nawet dziecko z przedszkola w Łodzi wie, że to ŁKS rozjebał Widzew w tej wojnie :)
A swoją drogą Ładnie ten Jędras się rozjebał, całe lata 90 i potem był Bogięm na Widzewie, - potem zagonił wszystkich ziomków ,,,w dobrych ekipach nie zdarza się to na taką skalę ...
Ciekawe co by powiedział ŁKS jakby 60 osób z jej głównej ekipy trafiło do więzienia. Ale pato gang i jego posrednie konta nie moga tego wiedziec bo caly czas siedzi przy monitorze
Marek21 pisze:Ciekawe co by powiedział ŁKS jakby 60 osób z jej głównej ekipy trafiło do więzienia. Ale pato gang i jego posrednie konta nie moga tego wiedziec bo caly czas siedzi przy monitorze
Przypomnij sobie ile osob z ŁKS siedzialo po pewnym meczu na śląsku jakis czas temu .