TFC

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Kabo
Lokalizacja: Piszę chore posty siedząc 5 centymetrów od komputera

Re: TFC

Post autor: Kabo » 17.12.2014, 16:36

Ruskie byli 2 razy.CSKA i Zenit tylko nie wiadomo czy glowna banda z Zenitu czy nie.W 2 edycji ruskich nie bylo.
JP 100%

iparts.pl
TadzioNorek

Post autor: TadzioNorek » 17.12.2014, 16:44

Nie wiem jak w drugiej edycji ale w pierwszej ruscy wystawili młody skład który i tak dosyć dzielnie sobie radził z Lechem więc nie przeceniałbym tych zwycięstw nad kacapami.

krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami » 17.12.2014, 16:48

FG_ pisze:krokiet, jeśli uważasz, że w bandzie Lecha, ŁKSu, Ruchu, Lechii, Legii, czy Widzewa nie ma nikogo kto rozjebał by wielkiego wojownika Pudziana to chyba powinieneś odstawić to co bierzesz. To, że chłopaki nigdzie oficjalnie nie walczą jest często związane z ich problemami z prawem. To, że nie ma ich na KSW, nie oznacza, że w ogóle ich nie ma. Trochę musisz chyba ochłonąć, bo nieźle poplynąłeś. Co to w ogóle za przykład - Pudzianowski, który został wykreowany przez media tylko po to, żeby dobrze sprzedawało się KSW i który utrzymuję się tylko dzięki mediom...
No i co z tego, że jest przez media pompowany? gdyby dostawał co walkę po piździe to dawno by go tam nie było..
mamed przykładowo jest równie dobrze promowany przez ksw co i pudzian - a nawet lepiej w obecnej chwili i też twierdzisz, że wielu z band polskich by się znalazło co by go obiło? bo mamed to tylko wytwór ksw?
ktoś anonimowy może by się i znalazł co by obił pudziana, ale na pewno nie jest to po kilka osób z każdej bandy kibicowskiej , pudzian nie jest już ogórem, wątpie czy chłopcy z ulicy by potrafili najebać takiego Oliego Thompsona- a pudzian, mimo, że troche kontrowersyjnie, jednak potrafił wygrać, a już na pewno nie paść.
a jeśli chcecie iść w zaparte, to dawać jakieś konkrety, bo jesli mowicie, ze ktos kto w ogole nic nie walczy po za ulica, by najebał pudzianowi na zasadach mma i wasz jedyny argument "znam takiego, mieszka blok obok" to nie mamy o czym dyskutować.
ja wiem, ze sporo kibiców się wybiło.., chocby przykład chłopaka z Łksu, który znalazł sie w UFC, sęk w tym, że obecnie ma on tyle wspolnego z kibicowaniem co ja z baletem- także prosze nie wymieniać mi sportowców, którzy poszli w kariere i dawno zapomnieli o tym, co to jest kibicowski klimat
podałem prosty przykład, wszyscy z nas oglądali walki Lecha w TFC..., jakby nie patrzeć elita chuliganki polskiej, czy ktokolwiek z nich miałby szanse? no ja tam nie widze przeciwnika.. z mojej strony koniec bo to gadka w stylu: ja mowie ze cos jest biale a wy, ze czarne.

Kabo

Post autor: Kabo » 17.12.2014, 16:52

Tadziu wynik idzie w świat.Mogla jechac Yaroslawka nie pojechala.Widocznie glowna banda miala wyjebane na ten turniej i poslali mlodych na sprawdzenie.ich sprawa.zwyciestwo to zwyciestwo.jak to u ruskich oczywiscie zaczely sie tlumaczenia ze mlody sklad a Lech starymi chlopami przyjechal.
JP 100%

FreeWilly

Post autor: FreeWilly » 17.12.2014, 17:10

TadzioNorek pisze:Nie wiem jak w drugiej edycji ale w pierwszej ruscy wystawili młody skład który i tak dosyć dzielnie sobie radził z Lechem więc nie przeceniałbym tych zwycięstw nad kacapami.
Zgadzam sie, mialem tez wrazenie, ze Ruscy sie w pierwszej edycji za szybko "wystrzelali" i zabraklo im w finale sil. Jak mowisz, te zwyciestwa nie powinno sie przeceniac, np. walka Lecha z Ukraincami byla bardzo wyrownana i mogla sie tez skonczyc w inny kierunek.

Z tym Pudzianem to niektorzy sobie niezle pozartowali i sie zupelnie zgadzam z "krokietem"! Mozna nazywac wiekszosc walk Pudziana freak fightami, ale on jednak stoczyl tez kilku pojedynkow z niezlymi zawodnikami, np. z Amerykaninem Tim Sylvia (przegral, ale sie wcale nie tak zle prezentowal jako na takiego zawodnika jakim Pudzianowski jest), ktory byl championem UFC i walczyl i wygrywal ze swiatowa czolowka jak np. Bialorusinem Andrei Arlovski. Osobiscie nie lubie te cale KSW, ale Pudzianowski mial juz przed swoja kariera jako strongman doswiadczenie w sztukach walki, trenowal Kyokushinkai, i on wcale nie jest az tak slaby, jak niektorzy sadza. Oczywiscie nie jest to jakis "mega" zawodnik mma, ale jesli naprawde myslicie, ze w polskich ekipach znalazloby sie kilkunastu, ktorzy go zdemolowali, to sie grubo mylicie. Pod wzgledem technicznym to jego kopniecia i kolana wcale nie sa takie zle i na pewno nie na gorszym poziomie niz niektorego "szanowanego" polskiego zawodnika mma, poza tym jest on bardzo twardy i ciezko do znokautowania lub obalenia. Ma rowniez niezly balans jak na tak ciezkiego zawodnika. Powiem szczerze, ze pod wzgledem technik roznych sztuk walki to mnie Lech w TFC w ogole zaimponowal, bylo tam widac jedynie agresywnosc, sila i duzo chaotycznych cepow i kopniec. Przecietny zawodnik mma (jak Pudzian) nie mialby zadnych problemow z takimi przeciwnikami, jestem w 100 %ach przekonany.

Zeby nie bylo glupich komentarzy, ze jestem fan boyem Pudziana czy cokolwiek, cenilem go za osiagniecia jako strongman, ale jako osobe i zawodnika mma to go po prostu nie lubie!

Kabo

Post autor: Kabo » 17.12.2014, 17:20

FreeWilly pisze:
TadzioNorek pisze:Nie wiem jak w drugiej edycji ale w pierwszej ruscy wystawili młody skład który i tak dosyć dzielnie sobie radził z Lechem więc nie przeceniałbym tych zwycięstw nad kacapami.
Zgadzam sie, mialem tez wrazenie, ze Ruscy sie w pierwszej edycji za szybko "wystrzelali" i zabraklo im w finale sil. Jak mowisz, te zwyciestwa nie powinno sie przeceniac, np. walka Lecha z Ukraincami byla bardzo wyrownana i mogla sie tez skonczyc w inny kierunek.

Z tym Pudzianem to niektorzy sobie niezle pozartowali i sie zupelnie zgadzam z "krokietem"! Mozna nazywac wiekszosc walk Pudziana freak fightami, ale on jednak stoczyl tez kilku pojedynkow z niezlymi zawodnikami, np. z Amerykaninem Tim Sylvia (przegral, ale sie wcale nie tak zle prezentowal jako na takiego zawodnika jakim Pudzianowski jest), ktory byl championem UFC i walczyl i wygrywal ze swiatowa czolowka jak np. Bialorusinem Andrei Arlovski. Osobiscie nie lubie te cale KSW, ale Pudzianowski mial juz przed swoja kariera jako strongman doswiadczenie w sztukach walki, trenowal Kyokushinkai, i on wcale nie jest az tak slaby, jak niektorzy sadza. Oczywiscie nie jest to jakis "mega" zawodnik mma, ale jesli naprawde myslicie, ze w polskich ekipach znalazloby sie kilkunastu, ktorzy go zdemolowali, to sie grubo mylicie. Pod wzgledem technicznym to jego kopniecia i kolana wcale nie sa takie zle i na pewno nie na gorszym poziomie niz niektorego "szanowanego" polskiego zawodnika mma, poza tym jest on bardzo twardy i ciezko do znokautowania lub obalenia. Ma rowniez niezly balans jak na tak ciezkiego zawodnika. Powiem szczerze, ze pod wzgledem technik roznych sztuk walki to mnie Lech w TFC w ogole zaimponowal, bylo tam widac jedynie agresywnosc, sila i duzo chaotycznych cepow i kopniec. Przecietny zawodnik mma (jak Pudzian) nie mialby zadnych problemow z takimi przeciwnikami, jestem w 100 %ach przekonany.

Zeby nie bylo glupich komentarzy, ze jestem fan boyem Pudziana czy cokolwiek, cenilem go za osiagniecia jako strongman, ale jako osobe i zawodnika mma to go po prostu nie lubie!
a nie pomyslales ze ta walka byla ustawiona zeby jak najdluzej trwala.gdyby Silvia chcial to Pudziana rozpracowal w moment.
JP 100%

oitak

Post autor: oitak » 17.12.2014, 17:23

co on z Silva pokazal ? kondycje taka ze po minucie nie mial sily sie uszac , nie mam czasu sie rozppisywac ale glupoty piszecie

FreeWilly

Post autor: FreeWilly » 17.12.2014, 17:38

Kabo pisze:a nie pomyslales ze ta walka byla ustawiona zeby jak najdluzej trwala.gdyby Silvia chcial to Pudziana rozpracowal w moment.
Bzdura, na UFC, Bellatorze, itd. jest mnostwo walk, ktore sie koncza w pierwszych rundach i nawet w pierwszej minucie. Tam nikogo nie obczodzi jak dlugo pojedynki trwaja, nim wiecej akcji tym lepiej.
oitak pisze:co on z Silva pokazal ? kondycje taka ze po minucie nie mial sily sie uszac , nie mam czasu sie rozppisywac ale glupoty piszecie
Malo, poniewaz za szybko padl kondycyjnie, ale i tak wypadl lepiej niz wielu fachowcow myslalo. Pytanie powinno byc jak dlugo wytrzymaliby ludzie ze sceny H, pewnie maks. 1 minute.

FreeWilly

Post autor: FreeWilly » 17.12.2014, 18:34

@MatkaBoska

Takie cos mogl tylko ktos napisac, ktory nie ma zadnego doswiadczenia w treningu sportow walki, przynajmniej w jakims "porzadnym" klubie! Owszem, sa ludzie ktore maja dobre predyspozycje do sportow walk (mocni fizycznie, silne ciosy, ruchliwi, itd.), ale jesli chodzi o takie rzeczy jak precyzje, praca nog, obrona, kombinacje itd. to oni nie maja zadnego doswiadczenia i sa latwymi ofiarami w ringu. Poza tym oni juz wcale nie sa tacy pewni siebie jak dostana pierwszego ciosu, szczegolnie od kogos, kto trenuje profesjonalnie. Napisalem to juz raz, roznica miedzy zawodnikami PRO a amatorami jest ogromny (nie tylko jesli chodzi o wytrzymalosc i technike, ale rowniez jesli chodzi o precycje, obrone, sile ciosu), takie bzdury jak "MatkaBoska" napisala, swiadczy o tym, ze on po prostu nie ma zadnego doswiadczenia.

LewyPrawyLowKick

Post autor: LewyPrawyLowKick » 17.12.2014, 19:30

Nie chce mi się czytać tych "wypocin" pseudo-ekspertów którzy podniecają się umiejętnościami Mariusza Pudzianowskiego. Osoby te jak widać nie mają pojęcia o sportach walki. Każdy kto chodz troche w tym siedzi wie, że Pudzianowski jest cieniutki i zrobił przez te 5 lat znikomy postęp. Odnośnie jego walki z Timem Sylvią (mistrzem UFC w czasach gdy ciężka tam była chyba najsłabsza w historii) Tim skopał go dosłownie po d**** :). Miał dobry game plan- przetrzymać 30 sekundowy napór idioty i potem go ośmieszyć.

Troszkę po tych turniejach typu plmma, alma pojezdziłem stąd mam rozeznanie i moge powiedzieć, że jest dużo osób reprezentujących więcej niż Mariuszek. Polecam zainteresować się polską sceną MMA bo naprawdę potencjał jest teraz spory, zwłaszcza w młodych chłopakach którzy mają ten komfort, że nie muszą trenować tylko 1 płaszczyzny, a mogą to od dzieciaka łączyć.
"Ty co, jeszcze nie wiesz? Jest tajny rozkaz towarzysza Stalina, jeśli k….. się nie przyznaje, trzeba bić, bić, bić…"

krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami » 17.12.2014, 19:38

LPLlowkick
ale człowieku, tutaj się nikt nie podnieca umiejętnościami Pudziana, bo każdy wie, że z niego żadnego mistrza nie będzie..
poszła tylko gadka, że ze zdecydowaną większością chuliganów, spokojnie by sobie poradził i to uważam nie podlega żadnej dyskusji

jeśli chodzi o sam w sobie sport mma interesuję się nim od kilku lat więc możemy sobie pogadać.. , a na almmie również bywałem, często nawet w narożniku bo jeździłem z chłopakami, którzy walczyli
no wybacz ale wśród ciężkich jeżeli ty tam widziałeś kogoś kto móglby nawet podjąc rękawice z obecnym Pudzianem to chyba masz coś nie tak ze wzrokiem..
barwy klubowe również się zdarzają wsród walczących ale po a) to amatorzy.. a po b) ich waga jest często 2x mniejsza niż pudziana, więc o czym my mówimy?
a jeśli już się komuś uda i wypłynie na szersze wody to ma on później tyle wspólnego z kibicowaniem co ja z baletem-pisałem to w poprzednim poście

a już gościa o nicku 'matkaBoska' to w ogolę, ponioslo.., stwierdzając, że na każdej wiosce się znajdzie typ który by rozjebał i szpile i pudziana.. i pewnie już nawet caina velasqueza

FreeWilly

Post autor: FreeWilly » 17.12.2014, 20:24

LewyPrawyLowKick pisze:Nie chce mi się czytać tych "wypocin" pseudo-ekspertów którzy podniecają się umiejętnościami Mariusza Pudzianowskiego.
O jezu, przeczytaj sobie jeszcze raz poprzednie wpisy i nie szpanuj tak!
krokiet_z_grzybami pisze:LPLlowkick
ale człowieku, tutaj się nikt nie podnieca umiejętnościami Pudziana, bo każdy wie, że z niego żadnego mistrza nie będzie..
poszła tylko gadka, że ze zdecydowaną większością chuliganów, spokojnie by sobie poradził i to uważam nie podlega żadnej dyskusji

dzejsonON

Post autor: dzejsonON » 17.12.2014, 23:25

event II
San-Da LPF (MMA team z Rygi) rozmłócony w finale przez PF
Obrazek

oitak

Post autor: oitak » 18.12.2014, 07:04

Kazdy ma swoje zdanie , ale juz nie pierdolcie i nie robcie z Pudziana c*** wie kogo bo w stojce to on ma umiejetnosci mniejsze jak Najman . Jedyny jego ,,atut'' to masa i to ze moze kogos na glebe polozyc i z gory PROBOWAC gnp . Z ostatniej walki z Nastula zapadlo mi w pamiec jak byl moment gdzie Nastula pare ciosow wyprowadzil to pudziao nie wiedzial co ma robic i chamsko rekami wymachiwal probujac sie bronic . Takie zachowanie jakby pierwszy raz sie w klatce znalazl , albo jakbym widzial awanture na weselu . Chlop trenuje iles tam lat ,a jedyne co poprawil od pierwszej walki to kondycja . Nie mam nic do niego zeby nie bylo pierdolenia zaraz , szanuje go za to co zrobil i ze nadaal cos trenuje , ale nawet w takiej Stalowce czy Motorze by sie znalazl chlop co by go rozjebal , nie mowiac juz o wiekszych bandach .
I dalej nie wiem co on z tym Silva pokazal , ze ktos tam go ocenia z dobrej strony po tej walce ; )
Ktos tam wyzej pisal ze wygral z Olim Toompsonem . Wygral tylko ,ze po wyrownanej 2 rundowej walce gdzie Tompson przyjechal chyba 3 tygodnie po walce w uk gdzie zostal rozjebany w 1 rundzie przez 19 latka .

Eternidad

Post autor: Eternidad » 18.12.2014, 09:10

krokiet_z_grzybami pisze:
FG_ pisze:krokiet, jeśli uważasz, że w bandzie Lecha, ŁKSu, Ruchu, Lechii, Legii, czy Widzewa nie ma nikogo kto rozjebał by wielkiego wojownika Pudziana to chyba powinieneś odstawić to co bierzesz. To, że chłopaki nigdzie oficjalnie nie walczą jest często związane z ich problemami z prawem. To, że nie ma ich na KSW, nie oznacza, że w ogóle ich nie ma. Trochę musisz chyba ochłonąć, bo nieźle poplynąłeś. Co to w ogóle za przykład - Pudzianowski, który został wykreowany przez media tylko po to, żeby dobrze sprzedawało się KSW i który utrzymuję się tylko dzięki mediom...
No i co z tego, że jest przez media pompowany? gdyby dostawał co walkę po piździe to dawno by go tam nie było..
mamed przykładowo jest równie dobrze promowany przez ksw co i pudzian - a nawet lepiej w obecnej chwili i też twierdzisz, że wielu z band polskich by się znalazło co by go obiło? bo mamed to tylko wytwór ksw?
ktoś anonimowy może by się i znalazł co by obił pudziana, ale na pewno nie jest to po kilka osób z każdej bandy kibicowskiej , pudzian nie jest już ogórem, wątpie czy chłopcy z ulicy by potrafili najebać takiego Oliego Thompsona- a pudzian, mimo, że troche kontrowersyjnie, jednak potrafił wygrać, a już na pewno nie paść.
a jeśli chcecie iść w zaparte, to dawać jakieś konkrety, bo jesli mowicie, ze ktos kto w ogole nic nie walczy po za ulica, by najebał pudzianowi na zasadach mma i wasz jedyny argument "znam takiego, mieszka blok obok" to nie mamy o czym dyskutować.
ja wiem, ze sporo kibiców się wybiło.., chocby przykład chłopaka z Łksu, który znalazł sie w UFC, sęk w tym, że obecnie ma on tyle wspolnego z kibicowaniem co ja z baletem- także prosze nie wymieniać mi sportowców, którzy poszli w kariere i dawno zapomnieli o tym, co to jest kibicowski klimat
podałem prosty przykład, wszyscy z nas oglądali walki Lecha w TFC..., jakby nie patrzeć elita chuliganki polskiej, czy ktokolwiek z nich miałby szanse? no ja tam nie widze przeciwnika.. z mojej strony koniec bo to gadka w stylu: ja mowie ze cos jest biale a wy, ze czarne.
Nie wiesz - nie pisz.

fcbc

Post autor: fcbc » 18.12.2014, 19:04

Eternidad pisze:
krokiet_z_grzybami pisze:
FG_ pisze:
wątpie czy chłopcy z ulicy by potrafili najebać takiego Oliego Thompsona- a pudzian, mimo, że troche kontrowersyjnie, jednak potrafił wygrać, a już na pewno nie paść.
Na normalnym sparingu Oli prawie KO zaliczyl od "chlopaka z ulicy"
Nie wiesz nie pisz

GS

Post autor: GS » 20.12.2014, 10:18

dzis maja pojawic sie filmiki z 2 edycji?
PDW!

Bodzio BSSHG

Post autor: Bodzio BSSHG » 20.12.2014, 10:51

Z III edycji już są.
[link]

bradpitt

Post autor: bradpitt » 20.12.2014, 12:07

Z ceną ich ostro pojebało. Teraz już wiadomo w jaką stronę to idzie. W następnej edycji niech zaproszą 5 teamów z usą to wyciągną jeszcze więcej hajsu od hamburgerów.

Srebro_Cracovia

Post autor: Srebro_Cracovia » 20.12.2014, 12:16

Ciekawe jakby to u nas wyglądało :
[link]

https://www.youtube.com/watch?v=OPkCabOIvRQ

Kabo

Post autor: Kabo » 20.12.2014, 12:24

bradpitt to ze dla nas jest to droga cena nie znaczy ze dla wszystkich.dla ludzi z zachodu 17 dolcow to jak dla nas 5 zeta takze wyluzuj.co to mieli za dolara pokazywać?
JP 100%

bradpitt

Post autor: bradpitt » 20.12.2014, 14:39

Mieszkam w Polsce baranie i jako Polak mówię, że z ceną ich pojebało i c*** mnie to obchodzi co powie anglik, amerykanin czy ku*** inny francuz pajacu. Pierwszą edycję udostępnili za darmo(może była płatna na początku, ale potem powrzucali materiał w neta za darmoszke), a teraz wyczuli że mogą zarobić na tym hajs to wypierdalają cenę z d***(z punktu widzenia Polaka) za kilka kilkudziesięcio-sekundowych walk. I nie musisz mnie pouczać o tym, że dla zachodu taka kwota to pierdnięcie gimbonauto, bo dobrze o tym wiem.

mopi27

Post autor: mopi27 » 20.12.2014, 15:17

A co ty byś to organizował za free? Od początku ktoś kto się zabrał za organizację miał zamiar na tym zarobić. c*** go obchodzi że ty tego nie kupisz bo za drogo. Widocznie jest spore zainteresowanie i zarabiają kasę. Zorganizuj podobny turniej zaproś ekipy wydaj nie małe pieniądze na wszystko a później puszczaj to za darmo w necie :)

Bodzio BSSHG

Post autor: Bodzio BSSHG » 20.12.2014, 15:28

17 dolarów to dużo, nawet dla nas? Mi tam się dobrze oglądało.

dzejsonON

Post autor: dzejsonON » 20.12.2014, 15:52

i tak obniżyli o dolara bo początkowa planowali 19,99.
Ja bym to sobie wykupił problem w tym, że założyłem tam konto a nie idzie odtworzyć żadnego materiału video - nawet innych bezpłatnych.

Kabo

Post autor: Kabo » 20.12.2014, 15:58

bradpitko nie spinaj sie tak.jezeli placa wygranym po 5 kola euro to raczej musza chyba dac platne transmisje zeby kasa sie zwrocila nie mowie juz o calej reszcie co pewnie w c*** kosztuje.
a 1 edycje specjalnie dali za darmo zeby ludzie nie musieli kupowac kota w worku spodobalo sie to teraz przyszedl czas na zarobienie hajsu.jak takich prostych rzeczy nie potrafisz pojac to zamilcz.ja wiem ze chcialbys za darmo ale niestety za darmo to ci zona teraz d*** nie da nawet.
JP 100%

FreeWilly

Post autor: FreeWilly » 20.12.2014, 16:51

Czyli trzecia edycja jest juz online a druga jeszcze nie czy jak?

michalind

Post autor: michalind » 20.12.2014, 17:52

Jak ktoś kupił i chciałby się podzielić, a nie wie jak - walcie na priv.
Swoją drogą, jeśli dobrze zrozumiałem, to grupa GPG każe sobie płacić za filmiki, a nie organizatorzy TFC. Chyba, że są jakoś dogadani.

FreeWilly

Post autor: FreeWilly » 20.12.2014, 19:09

W systemie PPV nie bedzie druga edycja, lecz TFC 3 z Arka! I ona jeszcze nie jest dostepna, dopiero o 20:00h EST (czyli o 02:00h w nocy u nas) bedzie transmitowana na tej stronie GFL.tv a od 23:00h EST (05:00h rano u nas) bedzie dostepna "on demand". TFC 2 z Ruchem natomiast pojawi sie za darmo na youtubie, dzisiaj podobno juz pierwsze wideo, chociaz raczej krotkie wideo promocyjne, nic wiecej.

dzejsonON

Post autor: dzejsonON » 20.12.2014, 22:45

Właśnie, że dziś puszczą drugą edycję. Debiut teamu z USA
Tune in Tonight. It is TFC 2. This is the first one we fought in, TFC 3 will be aired in January on On Demand

chlop obiektywny

Post autor: chlop obiektywny » 21.12.2014, 01:16

MatkaBoska pisze:
dzejsonON pisze:Właśnie, że dziś puszczą drugą edycję. Debiut teamu z USA
Tune in Tonight. It is TFC 2. This is the first one we fought in, TFC 3 will be aired in January on On Demand
a z kim mieli debiut ? Z Ruchem ?
HALO RUCH NIE BIL SIE Z EKIPĄ Z USA !!!

maystero

Post autor: maystero » 21.12.2014, 15:50

To co niektorzy tu wypisuja to przyprawia mnie o ból brzucha - ze smiechu rzecz jasna.
A juz pisanie typu "w kazdej ekipie jest X zawodnikow ktorzy bez problemu r******** by przecietniakow z takiego KSW" to juz w ogole parodia.

Była taka gwiazda youtuba, Kimbo Slice sie zwie,napewno wiekszosc kojajarzy.Mial rozpierdalac wszystkich w MMA tudziez boksie.Z UFC juz go pogonili to poszedl to boksu i klepie jakiś Najmanów.

Macie skale porownawczą amator vs zawodostwo

oitak

Post autor: oitak » 21.12.2014, 16:04

Kto tak mowil , ze ma rozpierdalac wszystkich w mma ?
Kto pisze ze rozebali by przecietniakow z takiego KSW skoro rozmowa byla o Pudzianowskim tylko ?
Pozatym nie porownuj UFC do KSW bo to jest parodia ; )

CzarnuchUD

Post autor: CzarnuchUD » 21.12.2014, 16:29

Są już gdzieś dostępne nagrania z walk ?

HAP

Post autor: HAP » 21.12.2014, 17:39

JUŻ NIE PIERDOLCIE ZE ARKA WSTYDU NIE PRZYNIOSŁA
bo przyniosła !! w ogóle kto ją wybrał do TFC ?? ja p******* Arka jak wiadomo od dawna nic sobą nie prezentuje w Chuligance,
Walczyli z ekipą MMA ? dobre sobie ciekawe ze Ruch jakoś bez problemów ich rozjebał w 2 edycji wiec nie rozumiem tego płaczu że to profesjonaliści itp...
mam nadzieje że w czwartej edycji pojawi się ktoś z tych ekip:Lechia,Legia,Górnik,Widzew,Łks pozdro

ATM1920

Post autor: ATM1920 » 21.12.2014, 18:03

PF nie walczyli z hamburgerami a szkoda!

mopi27

Post autor: mopi27 » 21.12.2014, 18:17

HAP pisze:JUŻ NIE PIERDOLCIE ZE ARKA WSTYDU NIE PRZYNIOSŁA
bo przyniosła !! w ogóle kto ją wybrał do TFC ?? ja p******* Arka jak wiadomo od dawna nic sobą nie prezentuje w Chuligance,
Walczyli z ekipą MMA ? dobre sobie ciekawe ze Ruch jakoś bez problemów ich rozjebał w 2 edycji wiec nie rozumiem tego płaczu że to profesjonaliści itp...
mam nadzieje że w czwartej edycji pojawi się ktoś z tych ekip:Lechia,Legia,Górnik,Widzew,Łks pozdro
Po tym poście widać jaki poziom prezentujesz i jaką posiadasz wiedzę o TFC i jej poprzednich edycjach.
Z tym pytaniem kto ich wybrał przypominasz mi panią Muchę, też sie dziwiła kto wybierał drużyny do superpucharu.
Rozpędź się i przyjeb głową w ścianę, wątpie żeby pomogło, zle może przynajmniej przestaniesz pisać bzdury w internecie.

bradpitt

Post autor: bradpitt » 21.12.2014, 19:06

mopi27 pisze:
HAP pisze:JUŻ NIE PIERDOLCIE ZE ARKA WSTYDU NIE PRZYNIOSŁA
Po tym poście widać jaki poziom prezentujesz i jaką posiadasz wiedzę o TFC i jej poprzednich edycjach.
Z tym pytaniem kto ich wybrał przypominasz mi panią Muchę, też sie dziwiła kto wybierał drużyny do superpucharu.
Rozpędź się i przyjeb głową w ścianę, wątpie żeby pomogło, zle może przynajmniej przestaniesz pisać bzdury w internecie.
To jeden z tych fejsbukowych chuliganów i znawców od wszystkiego, coraz więcej ich się panoszy po internecie.

pyccka kypBa

Post autor: pyccka kypBa » 21.12.2014, 21:33

Po co odpisujecie debilowi ?

R.E. Bells

Post autor: R.E. Bells » 21.12.2014, 22:40

Napisał schizofrenik, też debil...

ODPOWIEDZ