Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Tottenham chyba to angielscy "żydzi" ? Ciekawe co o tym myślą właśnie ci ciapaci, którzy mu kibicują ?
-
Dokładnie tak. Motor-Chełmianka zgoda, Motor-Górnik układ, Chełmianka-Górnik zgoda. Wszystkie ekipy wspomagają się nawzajem bardzo dobrze, z tym że sporo meczów wypada w tych samych terminach, więc nie zawsze się da.TakiTyp pisze:Z tego co wiem, nic sie nie zmienilo. Motor, Chelmianka i Gornik lacza w roznych wariacjach zgody i uklady. Chyba Motor z Leczna ma uklad a reszta to zgody... Ale nie jestem pewien wiec niech ktos poprawi jesli gadam bzdury.PanAdolf pisze:Motor to ma jeszcze układ z Górnikiem Łęczna (Wschodnia Horda) ? Bo nie widać ich z nimi na meczach w ESA a to dla nich jakaś odskocznia od wiosek na które jeżdżą w swojej lidze
-
Niema co sie dziwić że chodzą ciapaci skoro większa połowa Londynu to czarni i ciapaci.Z tego co widze to prym w tym wiedzie arsenal i chelsea. Pełno u nich multikulti haha. Na Millwall chodzi dużo białych i rodowitych angoli.Niewiem jak charlton ale obiło mi sie kiedys że jak były zamieszki z czarnymi w Londynie pare lat temu to walczyli z nimi na ulicach razem policją
-
Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy jak wygląda dystrybucja biletów na taki Arsenal. Jeśli myślisz że tam na stadionie jest jakaś grupa która tego pilnuje to masz zdrowo we łbie. Grupy kibicowskie są, ale w pubach i na dzielnicach. Wiadomo, że to co innego niż w Polsce. A tego że Londyn to w polowie ciapaci i czarni nawet nie chce się komentować. Rozpierdalaja mnie tacy znawcy tematu. A jak były zamieszki parę lat temu to walczył kto chciał i po której chciał stronie. Głównie chodziło o opierdalanie sklepów itp...Waclaw1906 pisze:Niema co sie dziwić że chodzą ciapaci skoro większa połowa Londynu to czarni i ciapaci.Z tego co widze to prym w tym wiedzie arsenal i chelsea. Pełno u nich multikulti haha. Na Millwall chodzi dużo białych i rodowitych angoli.Niewiem jak charlton ale obiło mi sie kiedys że jak były zamieszki z czarnymi w Londynie pare lat temu to walczyli z nimi na ulicach razem policją
Moj post to moja subiektywna opinia.
-
Wacek zle slyszales i zle powtarzasz glupoty, wtedy w czasie zamieszek to Millwall wyszlo na ulice bronic swoich terenow a nie CharltonWaclaw1906 pisze:Niema co sie dziwić że chodzą ciapaci skoro większa połowa Londynu to czarni i ciapaci.Z tego co widze to prym w tym wiedzie arsenal i chelsea. Pełno u nich multikulti haha. Na Millwall chodzi dużo białych i rodowitych angoli.Niewiem jak charlton ale obiło mi sie kiedys że jak były zamieszki z czarnymi w Londynie pare lat temu to walczyli z nimi na ulicach razem policją

-
Swoją drogą dziwne, że są osoby które mówią, że w tedy kibice walczyli 'razem' z policją. To chyba normalne, że jak ścierwo się panoszy i okrada dany rewir to gospodarz stanie do walki, niezależnie od psów. U nas trudne do wyobrażenia nawet, bo nie ma tyle tego co tam ( i dobrze!).
-
Pisze to co widze na codzieńi tyle i to jest tylko moje zdanie.Nieobchodzi mnie czy ktoś robi selekcje na arsenalu czy nie.Taki mają styl angole ze siedzą w pubach i chleją i tyle , a brudasy chodzą po ulicach .Skomentuj to co napisałem wcześniej że Londyn to połowa ciapaci bo jestem ciekawy twojej wypowiedzi .TakiTyp pisze:Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy jak wygląda dystrybucja biletów na taki Arsenal. Jeśli myślisz że tam na stadionie jest jakaś grupa która tego pilnuje to masz zdrowo we łbie. Grupy kibicowskie są, ale w pubach i na dzielnicach. Wiadomo, że to co innego niż w Polsce. A tego że Londyn to w polowie ciapaci i czarni nawet nie chce się komentować. Rozpierdalaja mnie tacy znawcy tematu. A jak były zamieszki parę lat temu to walczył kto chciał i po której chciał stronie. Głównie chodziło o opierdalanie sklepów itp...Waclaw1906 pisze:Niema co sie dziwić że chodzą ciapaci skoro większa połowa Londynu to czarni i ciapaci.Z tego co widze to prym w tym wiedzie arsenal i chelsea. Pełno u nich multikulti haha. Na Millwall chodzi dużo białych i rodowitych angoli.Niewiem jak charlton ale obiło mi sie kiedys że jak były zamieszki z czarnymi w Londynie pare lat temu to walczyli z nimi na ulicach razem policją
-
-
Miałem okazję odwiedzić stadion West Hamu, widziałem też ich słynną z filmu knajpę. Byłem w szoku, że ten "kumaty" klub mieści się na dzielnicy (Upton Park), na której czułem się jak na Bronxie albo w Kairze. Wydaje mi się, że było tam zdecydowanie więcej kolorowych niż w innych częściach Londku.
-
Koszulka ze zdjęcia to jakiegoś klubu/ekipy? [link] Bo nie czaje co to jest to GFG.
-
A PSG kojarzysz ? Chyba może chodzić o ten paryski klub.
-
przecież jak BYK pisze PSGmontanaGold pisze:Koszulka ze zdjęcia to jakiegoś klubu/ekipy? [link] Bo nie czaje co to jest to GFG.

-
montanaGold pisze:Koszulka ze zdjęcia to jakiegoś klubu/ekipy? [link] Bo nie czaje co to jest to GFG.
litości. czy dla niektórych tak trudne jest użycie mózgu i wklepanie w google tego co jest na tej koszulce. przecież jest rozwinięcie skrótu a typ sie pyta co to jest. tak poza tematem to ostatnio przyglądałem się typowi co nie potrafił z rozkładu jazdy pkp odszyfrować o której będzie miał pociąg. internet w telefonie miał, wielki plakat z godzinami odjazdów miał ale zabrakło umiejętności myślenia.
-
Jest napisane.DcBoss pisze:przecież jak BYK pisze PSGmontanaGold pisze:Koszulka ze zdjęcia to jakiegoś klubu/ekipy? [link] Bo nie czaje co to jest to GFG.
-
Jest napisane PSG ale po przetłumaczeniu tekstu z koszulki"l'equipe gfg plus fort que psg"(GFG zespół silniejszy niż PSG) myślę że to nie koszulka PSG. Więc nie róbcie już siebie przekumatych typów jak przeczytacie PSG. Z resztą to kibice net więc czego ja się mogę spodziewać jak nie napinki pod każdym postem?DcBoss pisze:przecież jak BYK pisze PSGmontanaGold pisze:Koszulka ze zdjęcia to jakiegoś klubu/ekipy? [link] Bo nie czaje co to jest to GFG.
-
- Lokalizacja: Piszę chore posty siedząc 5 centymetrów od komputera
Wie ktos jakie ekipy beda na 3 edycji TFC?Chodza sluchy ze Legia lub Widzew maja byc ale nie jestem pewny.Z Rosji,Niemiec i Brazyli jaka ekipa?Ze Stanow znowu klub MMA?
Moze byc ciekawie.Ponoc na necie mozna obejrzec walki na zywo za 70 zlociszy.
JP 100%
-
Z Polski ma być podobno jakaś mniejsza ekipa, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Mysle że najlepiej jakby była to własnie Legia, Widzew, ŁKS, Lechia, ale nie ma co spekulować bo wątpie żeby ktoś tu miał pewne informacje
-
gdzie niby chodza sluchy? ma to być kolejna ekipa ze ŚląskaKabo pisze:Wie ktos jakie ekipy beda na 3 edycji TFC?Chodza sluchy ze Legia lub Widzew maja byc ale nie jestem pewny.Z Rosji,Niemiec i Brazyli jaka ekipa?Ze Stanow znowu klub MMA?
-
Stadiony Arsenalu i Tottenhamu sa na jeszcze gorszym czarnuchowie, jedynie Chelsea i Fulham mieszcza sie na w miare bialych dzielnicach bo tam drogo i swiatowo to dziadostwa raczej nie ma na tak skale jak na w/w dzielnicachczajnik_widzew pisze:Miałem okazję odwiedzić stadion West Hamu, widziałem też ich słynną z filmu knajpę. Byłem w szoku, że ten "kumaty" klub mieści się na dzielnicy (Upton Park), na której czułem się jak na Bronxie albo w Kairze. Wydaje mi się, że było tam zdecydowanie więcej kolorowych niż w innych częściach Londku.

-
Za rewanżem Śląska na Sevilli stoi AS, czy Fighters?
-
W jakich okolicznościach GKS Jastrzębie zdobywa flagę Odry W "RYBNIK"?
-
Szukam filmiku na YT, gdzie lektor czyta te słowa.
"Miłość - nie za pieniądze, nie za zaszczyty
Za Piękne chwilę, których się nigdy nie zapomni
Wspomnienia, które zostaną do końca,
za kolegów którzy staną murem
Każdego dnia dziękuje Bogu za to że jestem kibicem,
A nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja.
Dla Nas liczą się chwilę.
I to My przeżyjemy życie tak jak się powinno
Na całego! Bo do grobu nie zabierzemy nic.
a pamięć pozostanie na zawsze... "
-
https://www.youtube.com/watch?v=DXmev-Q4n2AŁódź-Andrzejów pisze:Szukam filmiku na YT, gdzie lektor czyta te słowa.
-
1987 Superpuchar w Białymstoku Śląsk-Górnik Z. zawarta na stadionie i trochę w pociągu (do godz 24.00)michal86 pisze:Było już pytanie o najdłuższy układ.
A najkrótsza zgoda/układ?
Coś kojarzę Oimpia Grudziądz z Kujawiakiem Włocławek (zgoda trwała bodajże 2 miesiące)
Pozdrawiam. Bez napinki.
-
Flaga Odry stracona w Rybniku po meczu w okolicach dworca pkp przez dwie osoby które wracały autobusem
-
jakies nasze grupy powiazane sa z takimi firmami jak octagon, pit bull, omerta, radical? do kogos z ekip należy sklep octagon w Katowicach?
-
Jeśli Ci chodzi typowo o samą markę to PB nie ma nic wspólnego z żadną polską ekipą bo jest to marka... niemiecka. Dopiero później właściciel przeniósł się do San Diego (stąd mnóstwo koszulek z tym motywem), poza tym sama nazwa West Coast powinna nakierować.Fiiighhht pisze:jakies nasze grupy powiazane sa z takimi firmami jak octagon, pit bull, omerta, radical? do kogos z ekip należy sklep octagon w Katowicach?
KATOWICE
-
Jako,że nie znalazłem nigdzie w otwartej sieci informacji - a to tajnego forum nie mam dostępu- będę wdzięczy za podpowiedź,co to za ekipa dymi i na jakim stadionie?
[link]
Podejrzewam,że chodzi o lata 90, ale że sam byłem dopiero berbeć, a fotka mało znana,bedę wdzięczny za każdą odpowiedź.Trafną
[link]
Podejrzewam,że chodzi o lata 90, ale że sam byłem dopiero berbeć, a fotka mało znana,bedę wdzięczny za każdą odpowiedź.Trafną
-
W********** pajacu.
-
Stadionowi oprawcy clothes należą do hoolsa z FC Facebook
-
ku*** co oni wymysla jeszcze zeby tylko kliknac w link ha haNordFight pisze:Jako,że nie znalazłem nigdzie w otwartej sieci informacji - a to tajnego forum nie mam dostępu- będę wdzięczy za podpowiedź,co to za ekipa dymi i na jakim stadionie?
[link]
-
Precz z pajacami co zaśmiecają forum niedojebanymi linkami ! Aeao !
-
pamiętam niecałe 12 godzin( Nas ok. 80, Śląska niecałe 200)STYKS pisze:1987 Superpuchar w Białymstoku Śląsk-Górnik Z. zawarta na stadionie i trochę w pociągu (do godz 24.00)michal86 pisze:Było już pytanie o najdłuższy układ.
A najkrótsza zgoda/układ?
Coś kojarzę Oimpia Grudziądz z Kujawiakiem Włocławek (zgoda trwała bodajże 2 miesiące)
Pozdrawiam. Bez napinki.
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
ponieważ jestem nachlany mogę piusa pierdoły...
nurtuje mnie jak pamiętjąc 13 GRUDNIA, Poznań, Wujek ..chęć wysadznia w wietrze kilku kopalni . gazowanie Polaków na Placu Grunwaldzkim etc etc. pewne k**** mogą sie zgłaszać do policji ,do pracy ???! Nie trzeba być mega inteligientem żeby wiedzieć że w tych waszych zawszonych szkolach uczy zomo.nurtyje mnie kibicowsko jak wy psy się z ty czujecie ?? to pytani kieruję do prewencji kryminalno ospwermionej , logującej się na tym forum , forum które nota bene umiera,,,,forum umiera ale nie my!
pamiętam derby ..jakiś tki 92 /93 rok .my na Al.Unii pod zegarem , Ziober wali karnego i lecimy do II ligi , taki rudy (pewnie teraz wykładowca) zomol dostAJE w******* aż mu sie kurwie wąsy na bruneta zrobili.
c*** wam w dupe psy za wszystko.
nurtuje mnie jak pamiętjąc 13 GRUDNIA, Poznań, Wujek ..chęć wysadznia w wietrze kilku kopalni . gazowanie Polaków na Placu Grunwaldzkim etc etc. pewne k**** mogą sie zgłaszać do policji ,do pracy ???! Nie trzeba być mega inteligientem żeby wiedzieć że w tych waszych zawszonych szkolach uczy zomo.nurtyje mnie kibicowsko jak wy psy się z ty czujecie ?? to pytani kieruję do prewencji kryminalno ospwermionej , logującej się na tym forum , forum które nota bene umiera,,,,forum umiera ale nie my!
pamiętam derby ..jakiś tki 92 /93 rok .my na Al.Unii pod zegarem , Ziober wali karnego i lecimy do II ligi , taki rudy (pewnie teraz wykładowca) zomol dostAJE w******* aż mu sie kurwie wąsy na bruneta zrobili.
c*** wam w dupe psy za wszystko.
-
Napiszcie cos wiecej o tym wydarzeniu.8 maja 2004 roku klub Widzew Lodz przegral mecz i spadl do drugiej ligi.Po meczu grupa ponad stu chuliganow zaatakowala pobliskie miasteczko akademickie.Rozpoczela sie bitwa z policja, ktora strzelala w tlum ostra amunicja.Chuligani oraz przypadkowi przechodnie zaczeli padac na ulice.Rannych zostalo ponad siedemdziesiat osob.Wsrod zabitych byle jeden kibic Widzewa.
„Qui seminat inquitatem, meter mala”
-
To chyba jakies juwenalia byly , i psy sie tlumaczyly ze pomylili amunicje przy wydawaniu i strzelali z ostrej amunicji
-
" Decyzja Komisji Ligi stałą się podstawą "dyskusji" między przedstawicielami Stowarzyszenia Kibiców Zabrzańskiego Górnika a członkami stowarzyszenia Socios Górnik.
Przedstawiciele nowopowstałej grupy kibiców zarzucają drugim mi. działalność na szkodę klubu. Torcida jednak z klasą podchodzi do zaistniałej sytuacji i nie komentuje poczynań członków grupy Socios a także nie ocenia samego istnienia nowej grupy w środowisku fanów Górnika. Podkreśla jednak fakt, że jeśli nadal członkowie Socios będą obrażać innych kibiców, to ustosunkowują się do zaistniałej sytuacji."
takie coś znalazłem dziś na 12zawodnik.pl
Napisałby ktoś z Górnika, jak to jest, że są dwa stowarzyszenia kibicowskie w jednym klubie i czy współpracujecie jakoś, czy każdy robi swoje, czy są tarcia między wami itp. Taka sytuacja trochę rodem z Zachodu, gdzie każda grupa swoje.
Przedstawiciele nowopowstałej grupy kibiców zarzucają drugim mi. działalność na szkodę klubu. Torcida jednak z klasą podchodzi do zaistniałej sytuacji i nie komentuje poczynań członków grupy Socios a także nie ocenia samego istnienia nowej grupy w środowisku fanów Górnika. Podkreśla jednak fakt, że jeśli nadal członkowie Socios będą obrażać innych kibiców, to ustosunkowują się do zaistniałej sytuacji."
takie coś znalazłem dziś na 12zawodnik.pl
Napisałby ktoś z Górnika, jak to jest, że są dwa stowarzyszenia kibicowskie w jednym klubie i czy współpracujecie jakoś, czy każdy robi swoje, czy są tarcia między wami itp. Taka sytuacja trochę rodem z Zachodu, gdzie każda grupa swoje.
-
[link]montanaGold pisze:Jest napisane PSG ale po przetłumaczeniu tekstu z koszulki"l'equipe gfg plus fort que psg"(GFG zespół silniejszy niż PSG) myślę że to nie koszulka PSG. Więc nie róbcie już siebie przekumatych typów jak przeczytacie PSG. Z resztą to kibice net więc czego ja się mogę spodziewać jak nie napinki pod każdym postem?DcBoss pisze:przecież jak BYK pisze PSGmontanaGold pisze:Koszulka ze zdjęcia to jakiegoś klubu/ekipy? [link] Bo nie czaje co to jest to GFG.
nie wiem czy to w ogole cos z kibicami ma wspolnego
Biała siła
Biały stan
Biała rasa
KU KLUX KLAN!
Biały stan
Biała rasa
KU KLUX KLAN!
-

Można coś więcej o historii tego zdjęcie? Wiem, że to zdjęcie ze sparingu GKS J. - ROW Rybnik, ale mógłby ktoś coś więcej?
-
Pierwszy od lewej to Marek Kolasa ksywa Grzmil. Za nim kolejno Tomek Jasiński (Szpaku), następnie Witold Kania (Grzyb), potem Michał Walasek (Tata) i Krzysztof Białko (Biały). Stawkę zamyka Jakub Kucer (bez ksywy, to ten mało szybki i mało zwrotny, zamykający cała stawkę w niebieskiej koszulce). Reszta jest właśnie identyfikowana. IDZIEMY PO WAS!bazylzbazaru pisze:
Można coś więcej o historii tego zdjęcie? Wiem, że to zdjęcie ze sparingu GKS J. - ROW Rybnik, ale mógłby ktoś coś więcej?