Krewki pisze:Liga Chuliganòw - istniało/istnieje jakieś formalne zestawienie ekip z przydzielaniem punktòw , klasyfikacją itd? A może to tylko przenośnia opisująca rywalizację na scenie?
zawsze w niedzielnym sporcie na tvn jest najnowsze notwanie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Krewki pisze:Liga Chuliganòw - istniało/istnieje jakieś formalne zestawienie ekip z przydzielaniem punktòw , klasyfikacją itd? A może to tylko przenośnia opisująca rywalizację na scenie?
I czemu w błąd ludzi wprowadzasz ? Nie na tvn ,tylko tvn 24 ,na dolnym pasku :)holendrowie i beldzy pisze:Krewki pisze:Liga Chuliganòw - istniało/istnieje jakieś formalne zestawienie ekip z przydzielaniem punktòw , klasyfikacją itd? A może to tylko przenośnia opisująca rywalizację na scenie?
i nie co nie dziele tylko w pierwsza niedziele kazdego miesiaca.vandalworld pisze:I czemu w błąd ludzi wprowadzasz ? Nie na tvn ,tylko tvn 24 ,na dolnym pasku :)holendrowie i beldzy pisze:Krewki pisze:Liga Chuliganòw - istniało/istnieje jakieś formalne zestawienie ekip z przydzielaniem punktòw , klasyfikacją itd? A może to tylko przenośnia opisująca rywalizację na scenie?

Zgoda- od 108 lat.DcBoss pisze:Jak tam pomiędzy Cracovią kraków a WIsłą ? słyszałem że układ?
pajacyku chodziło mi o układ że latanie bez kos tylko na gołe ręce...P141171215B pisze:Zgoda- od 108 lat.DcBoss pisze:Jak tam pomiędzy Cracovią kraków a WIsłą ? słyszałem że układ?

DcBoss pisze:pajacyku chodziło mi o układ że latanie bez kos tylko na gołe ręce...

Wycieczki z pajacykiem to do kolegów jeśli masz, albo na pw. A jeśli chcesz odpowiedzi to zadaj precyzyjne pytanie.DcBoss pisze:pajacyku chodziło mi o układ że latanie bez kos tylko na gołe ręce...P141171215B pisze:Zgoda- od 108 lat.DcBoss pisze:Jak tam pomiędzy Cracovią kraków a WIsłą ? słyszałem że układ?

No prosze jak zaloga wzorowo poinformowana, wystarczy wejsc na kibice net i wszystko jak na widelcu, a jak czegos nie ma to jakis zakamuflowany uzytkownik zapoda jakas prowokacje i wszyscy mu spiewaja jak x faktorzeMDautonomNS pisze:https://www.youtube.com/watch?v=ghUtcqq9MEg
Było tego parę odcinków chyba, m.in. z meczu Legia-Lech.

Mozna sie domyslic, ze chodzi o najstarsza, a z duzym prawdopodobienstwem pijacka lub egzotyczna zgoda jak na dzisiejsze czasy :)pijany powietrzem pisze:Jaka była pierwsza flaga zgodowa w Polsce? Ostatnio się zastanawiałem czy da się to stwierdzić
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksowUmoumsxxl pisze:...
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
Ruch Chorzów-Górnik Zabrze nie cały dzieńmichal86 pisze:Było już pytanie o najdłuższy układ.
A najkrótsza zgoda/układ?
Coś kojarzę Oimpia Grudziądz z Kujawiakiem Włocławek (zgoda trwała bodajże 2 miesiące)
Pozdrawiam. Bez napinki.

Jeśli masz na myśli tzw. "Śląską siłę", to nie ma racji. Zgoda trwała wtedy jakiś miesiąc, chyba nawet brakowało do tego jednego miesiąca kilku dni.DcBoss pisze: Ruch Chorzów-Górnik Zabrze nie cały dzień
Wisła z Cracovią kilka godzin. Wspólny cel ambasada rosyjska.michal86 pisze:Było już pytanie o najdłuższy układ.
A najkrótsza zgoda/układ?
Coś kojarzę Oimpia Grudziądz z Kujawiakiem Włocławek (zgoda trwała bodajże 2 miesiące)
Pozdrawiam. Bez napinki.

Z tego co wiem, nic sie nie zmienilo. Motor, Chelmianka i Gornik lacza w roznych wariacjach zgody i uklady. Chyba Motor z Leczna ma uklad a reszta to zgody... Ale nie jestem pewien wiec niech ktos poprawi jesli gadam bzdury.PanAdolf pisze:Motor to ma jeszcze układ z Górnikiem Łęczna (Wschodnia Horda) ? Bo nie widać ich z nimi na meczach w ESA a to dla nich jakaś odskocznia od wiosek na które jeżdżą w swojej lidze
Za TMK+ z 2007 roku :eneduerabe10 pisze:Jak wyglada sytuacja kibicowsko w Londynie? jak to jest teraz a jak było kiedys? Mogłby ktos opisac tu badz na priv? Kiedys bodajże w TMK czytałem że najwiekszą firmą jest West Ham a zaraz po nich Tottenham a Arsenal Chelsea sie nie liczyli a jak to teraz wyglada?
Kiedyś prym w Londynie wiodły Chelsea i Millwall, ale to dawno temu. Dawno temu jak jeszcze w UK nie wprowadzono restrykcji dla kibiców się trochę działo. Może ktoś kto się zna opisać coś na temat grupy Head Hunters ?slonecznazks pisze:Za TMK+ z 2007 roku :eneduerabe10 pisze:Jak wyglada sytuacja kibicowsko w Londynie? jak to jest teraz a jak było kiedys? Mogłby ktos opisac tu badz na priv? Kiedys bodajże w TMK czytałem że najwiekszą firmą jest West Ham a zaraz po nich Tottenham a Arsenal Chelsea sie nie liczyli a jak to teraz wyglada?
1.Tottenham
2.Chelsea
3.West Ham
4.QPR
5.Millwall
6.Crystal Palace
7.Charlton
8.Fulham
9.Wimbledon
10.Arsenal
i dalej kluby z niższych lig typu Leyton Orient, czy Barnet.

Dokładnie tak. Motor-Chełmianka zgoda, Motor-Górnik układ, Chełmianka-Górnik zgoda. Wszystkie ekipy wspomagają się nawzajem bardzo dobrze, z tym że sporo meczów wypada w tych samych terminach, więc nie zawsze się da.TakiTyp pisze:Z tego co wiem, nic sie nie zmienilo. Motor, Chelmianka i Gornik lacza w roznych wariacjach zgody i uklady. Chyba Motor z Leczna ma uklad a reszta to zgody... Ale nie jestem pewien wiec niech ktos poprawi jesli gadam bzdury.PanAdolf pisze:Motor to ma jeszcze układ z Górnikiem Łęczna (Wschodnia Horda) ? Bo nie widać ich z nimi na meczach w ESA a to dla nich jakaś odskocznia od wiosek na które jeżdżą w swojej lidze
przecież jak BYK pisze PSGmontanaGold pisze:Koszulka ze zdjęcia to jakiegoś klubu/ekipy? http://i57.tinypic.com/2a8qdds.jpg Bo nie czaje co to jest to GFG.

montanaGold pisze:Koszulka ze zdjęcia to jakiegoś klubu/ekipy? http://i57.tinypic.com/2a8qdds.jpg Bo nie czaje co to jest to GFG.
Jest napisane.DcBoss pisze:przecież jak BYK pisze PSGmontanaGold pisze:Koszulka ze zdjęcia to jakiegoś klubu/ekipy? http://i57.tinypic.com/2a8qdds.jpg Bo nie czaje co to jest to GFG.
Jest napisane PSG ale po przetłumaczeniu tekstu z koszulki"l'equipe gfg plus fort que psg"(GFG zespół silniejszy niż PSG) myślę że to nie koszulka PSG. Więc nie róbcie już siebie przekumatych typów jak przeczytacie PSG. Z resztą to kibice net więc czego ja się mogę spodziewać jak nie napinki pod każdym postem?DcBoss pisze:przecież jak BYK pisze PSGmontanaGold pisze:Koszulka ze zdjęcia to jakiegoś klubu/ekipy? http://i57.tinypic.com/2a8qdds.jpg Bo nie czaje co to jest to GFG.