Województwo Dolnośląskie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Województwo Dolnośląskie - kibicowsko
Już któryś raz w ostatnim czasie Śląsk się bał przekonać w jakiej formie jest HZL więc daj sobie na wstrzymanie.
-
napisz jeszcze, że dzwonicie co kolejke i cały czas strach :D
-
Najlepszy tekst roku! Pozdrawiam myślących, choć na tym forum coraz mniej takich, niestety.w_harringtonce pisze:Przecież na tym meczu było z samego tylko BKSu więcej ludzi czujących klimat niż w całej klatce Chrobrego.
A tak z innej beczki, kiedyś gdzieś słyszałem, że ponoć w całej historii spotkań pomiędzy Miedzią, a Chrobrym to zawsze kibice Chrobrego byli gorą we wszystkich dotychczasowych starciach? Nigdy ponoć Miedź nie odniosła zwycięstwa w starciach z Chrobrym, kiedyś na derbach w Legnicy tracąc ponoć trzy flagi na rzecz Chrobrego? W najbliższą sobotę kolejne derbowe spotkanie na Dolnym Śląsku, Miedź - Chrobry. Wiadomo jaką pulę biletów przyznano kibicom gości?
-
Kolegów z ZL prosiłbym o nie poruszanie pewnych spraw, też gdzieś cos słyszałem ale to nie znaczy że mam tu odrazu to opisywac, jak ktoś z ZL myśli inaczej priv.
-
Spokojnie zaraz chuligan jaroslawzz wyjaśni o co chodzi i kto komu odmawia, albo zamilkł na wieki po dowiedzeniu się prawdy :)
A tak na poważnie, w głogowskim sektorze Widzew ustanowił rekord w ostatniej kolejce?
A tak na poważnie, w głogowskim sektorze Widzew ustanowił rekord w ostatniej kolejce?
-
Nie spodziewałem się, że może się tam pomieścić 700 osób.
Ciekawe jaką pule będą przyznawać na derby
-
3 lata temu Górnik Wałbrzych był tam bodajże w 750 osób. Myślę, że 800 to maks przy mocnym ścisku.
-
Ciekaw jestem jak to dokładnie jest w Legnicy, może ktoś z chłopaków z Miedzi wyjaśnić? Dla przykładu Legia jadąc na PP dostała 980 biletów a Chrobry na derby o ile się nie mylę 700?
-
Bo Ty tam byłeś i każdego z osobna sprawdzałeś . Przestań się już kompromitować.w_harringtonce pisze:Jak chcesz to zaprzeczaj, nie będę się siłował w internecie. Jak dla mnie sama setka BKSu stanowiła większą jakość niż 1000 Chrobrego czy ilu ich tam było a jeszcze Śląsk, Miedź... Gdzie Rzym, gdzie Krym.
mylisz się,dużo mniej.bradpitt pisze:Ciekaw jestem jak to dokładnie jest w Legnicy, może ktoś z chłopaków z Miedzi wyjaśnić? Dla przykładu Legia jadąc na PP dostała 980 biletów a Chrobry na derby o ile się nie mylę 700?
-
W Legnicy nigdy nie robią problemów z biletami,Legia chciała 1000,więc dostała coś koło tego,gdyby Chrobry tak na prawdę chciał 1000 biletów to by je dostał,już raz w Legnicy weszli w bodajże w 750 osób,i to było na poziomie 2 ligi,więc dla chcącego nic trudnego.bradpitt pisze:Ciekaw jestem jak to dokładnie jest w Legnicy, może ktoś z chłopaków z Miedzi wyjaśnić? Dla przykładu Legia jadąc na PP dostała 980 biletów a Chrobry na derby o ile się nie mylę 700?
-
Chrobry na Miedz dostał 500 biletów których juz nie ma, co do Widzewa psy potraktowały w miare lajtowo i wolały ich miec w jednej klatce niz pod stadionem, co do Górnika Wałbrzych organizatorem rozgrywek był wtedy OZPN. Klatka w Głogowie pomieści 486, wiec pewnie tyle biletów dostanie Zagłebie i Miedz nie liczyłbym na wiecej bo psy juz wnioskuja, że to mecze podwyższonego ryzyka itd.
-
Widzew siedział nie tylko w klatce, ale także w sektorach obok. Okreslili sie na 700 osób i tyle rzeczywiście mogło byc. Nie sądze, zeby na wiosnę Lubin i Legnica mogly wejść w liczbie wiekszej niz pojemność sektora (niecałe 500 osob) z wiadomych powodów.drazen pisze:Nie spodziewałem się, że może się tam pomieścić 700 osób.
A kolegów z h**.. wie skąd proszę o darowanie sobie oceny wyjazdów masówek w wykonaniu Chrobrego, jakości ekipy itp.
Każda ekipa na masowki bierze janków, dziadków czy dziewuchy i chyba nie myslicie , że z ekipa z niespełna 70tysiecznego miasta pojedzie na wyjazd w 1000 awanturników...
-
Zastanawia mnie jak to sie udało ogarnąć w Głogowie z wejściem tylu ludzi. Jak wpadliśmy z Chojnicznaka w 40 osób w 25 minucie to wchodziliśmy do 70 minuty a co tutaj 700 typa. Pewnie nie było durnot z fotkami przez krate. Z drugiej strony na Chojnie nawet Stilon nie wszedł, więc dziwne te działania psów i zarzadu.
Ponawiam pytanie o Arke w Lubinie, czy spedzenie meczu na sektorze gości było decyzją kibiców/psów/działaczy? Cze Górnik Wałbrzych odwiedził Arke na sektorze w Lubinie?
Ponawiam pytanie o Arke w Lubinie, czy spedzenie meczu na sektorze gości było decyzją kibiców/psów/działaczy? Cze Górnik Wałbrzych odwiedził Arke na sektorze w Lubinie?
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
-
Podobno Chrobry wysłał pismo do Miedzi o 700 biletów po 10zł z propozycją że odwdzięczą się tą samą ceną i ilością 300 dla Miedzi na wiosne. Jak widać Widzew czy Górnik dostali więcej biletów więc władze Miedzi chyba z czystej złośliwości zmniejszyły pule biletów do 500.bradpitt pisze:Ciekaw jestem jak to dokładnie jest w Legnicy, może ktoś z chłopaków z Miedzi wyjaśnić? Dla przykładu Legia jadąc na PP dostała 980 biletów a Chrobry na derby o ile się nie mylę 700?
Plus dla Chrobrego że dbają o kibiców na wyjazdach wysyłając pismo o obniżenie ceny biletu. Minus dla Chrobrego że są równi i równiejsi bo jednym dają więcej biletów innym mniej, no i jeszcze te cyrki na wejściu że na 300 osób wchodzących 50 osób niby ma zły pesel. Raz zjebali tak derby z Miedzią a raz z Górnikiem bo reszta solidarnie wyszła z trybuny.
-
Chrobry po jednym "wyjeździe" widzę urasta do internetowego numero uno na regionie. Info potwierdzone.
-
Z Wami był chyba inny temat bo nie wysłaliście żadnego zapotrzebowania, ani listy imiennej, do tego doszedł ten śmieszny System Identyfikacji KIbica który był dopiero na drugim meczu w Głogowie. Z reszta to podobną sytuacje mieliśmy ostatnio na wyjeździe w Gdyni.Bunio pisze:Zastanawia mnie jak to sie udało ogarnąć w Głogowie z wejściem tylu ludzi. Jak wpadliśmy z Chojnicznaka w 40 osób w 25 minucie to wchodziliśmy do 70 minuty a co tutaj 700 typa. Pewnie nie było durnot z fotkami przez krate. Z drugiej strony na Chojnie nawet Stilon nie wszedł, więc dziwne te działania psów i zarzadu.
-
To jakiś żart? 300 biletów gdzie Widzewowi dali 700? Frajerskie zagrywki, bo potencjalnie ten sektor u nich ma coś koło 500 miejsc, więc to powinno być minimum.marshal pisze:Podobno Chrobry wysłał pismo do Miedzi o 700 biletów po 10zł z propozycją że odwdzięczą się tą samą ceną i ilością 300 dla Miedzi na wiosnebradpitt pisze:Ciekaw jestem jak to dokładnie jest w Legnicy, może ktoś z chłopaków z Miedzi wyjaśnić? Dla przykładu Legia jadąc na PP dostała 980 biletów a Chrobry na derby o ile się nie mylę 700?
-
bradpitt pisze:To jakiś żart? 300 biletów gdzie Widzewowi dali 700? Frajerskie zagrywki, bo potencjalnie ten sektor u nich ma coś koło 500 miejsc, więc to powinno być minimum.marshal pisze:Podobno Chrobry wysłał pismo do Miedzi o 700 biletów po 10zł z propozycją że odwdzięczą się tą samą ceną i ilością 300 dla Miedzi na wiosnebradpitt pisze:Ciekaw jestem jak to dokładnie jest w Legnicy, może ktoś z chłopaków z Miedzi wyjaśnić? Dla przykładu Legia jadąc na PP dostała 980 biletów a Chrobry na derby o ile się nie mylę 700?
Farmazon! Miedz miała obiecane 486 wejsciówek tyle ile pomości sektor, poprostu kolege poniosła fantazja, jak cos to priv. bo niestety, połowe wpisów tutaj to wymyślane bajki i dramat...Pozdro!
-
Bilety biletami, a życie swoje :)future pisze:Chrobry na Miedz dostał 500 biletów których juz nie ma, co do Widzewa psy potraktowały w miare lajtowo i wolały ich miec w jednej klatce niz pod stadionem, co do Górnika Wałbrzych organizatorem rozgrywek był wtedy OZPN. Klatka w Głogowie pomieści 486, wiec pewnie tyle biletów dostanie Zagłebie i Miedz nie liczyłbym na wiecej bo psy juz wnioskuja, że to mecze podwyższonego ryzyka itd.
-
To czemu dostaliście od Miedzi tylko 500 biletów? Zresztą Widzew czy wcześniej Górnik Wałbrzych pokazali, że co na papierze to na papierze, a w rzeczywistości do klatki zmieści się dużo więcej osób.future pisze: Farmazon! Miedz miała obiecane 486 wejsciówek tyle ile pomości sektor, poprostu kolege poniosła fantazja, jak cos to priv. bo niestety, połowe wpisów tutaj to wymyślane bajki i dramat...Pozdro!
-
to chyba pytanie do Miedzi? wiec na wiosne bedzie mozna zewryfikoowac co na papierze,a co nie.
-
Masz racje oczywiście.Luca Brasi pisze:Panie "ferment", jeśli wiadomości ze szczebla urzędasów/polityków/właścicieli i innych złodziei o zbliżaniu się jakiegoś klubu (nawet jeśli to kosa) do upadku radują Twoje serce, to ja się tylko zastanawiam po cholerę wchodzę na to forum, jeśli je tworzą takie płytkie umysły jak Ty. Jeśli chodzi o derby w Lubinie to fajnie, że obie strony ruszyły głowami i skandowały patriotyczne okrzyki w tym samym czasie, brawo ! Wielka Polska Niepodległa !
Jest tylko taki bajer ze Zagłębie będąc na ostatnim meczu ze Śląskiem,wyśmiewali Śląsk i życzyli mu 4 ligi jak ten miał nie dostać licencji.
Pewnie o tym nie wiesz więc nie broń tak Zagłębia.
A po drugie upadek kosy w regionie znaczy ze strefa wpływów może w pewnych miastach FC się zmienić więc jest to wrogowi na rękę.
-
No z tą jego niewiedzą bym nie przesadzał. Co do zmian, jakiś zwyczaj z Krakowa, ze orzerzutów z otwartymi rekami przyjmujecie?ZwykłyKibic pisze:Masz racje oczywiście.Luca Brasi pisze:Panie "ferment", jeśli wiadomości ze szczebla urzędasów/polityków/właścicieli i innych złodziei o zbliżaniu się jakiegoś klubu (nawet jeśli to kosa) do upadku radują Twoje serce, to ja się tylko zastanawiam po cholerę wchodzę na to forum, jeśli je tworzą takie płytkie umysły jak Ty. Jeśli chodzi o derby w Lubinie to fajnie, że obie strony ruszyły głowami i skandowały patriotyczne okrzyki w tym samym czasie, brawo ! Wielka Polska Niepodległa !
Jest tylko taki bajer ze Zagłębie będąc na ostatnim meczu ze Śląskiem,wyśmiewali Śląsk i życzyli mu 4 ligi jak ten miał nie dostać licencji.
A po drugie upadek kosy w regionie znaczy ze strefa wpływów może w pewnych miastach FC się zmienić więc jest to wrogowi na rękę.
-
Już szukasz zaczepki za miast trochę pomyśleć?ponadwami pisze:No z tą jego niewiedzą bym nie przesadzał. Co do zmian, jakiś zwyczaj z Krakowa, ze orzerzutów z otwartymi rekami przyjmujecie?ZwykłyKibic pisze:Masz racje oczywiście.Luca Brasi pisze:Panie "ferment", jeśli wiadomości ze szczebla urzędasów/polityków/właścicieli i innych złodziei o zbliżaniu się jakiegoś klubu (nawet jeśli to kosa) do upadku radują Twoje serce, to ja się tylko zastanawiam po cholerę wchodzę na to forum, jeśli je tworzą takie płytkie umysły jak Ty. Jeśli chodzi o derby w Lubinie to fajnie, że obie strony ruszyły głowami i skandowały patriotyczne okrzyki w tym samym czasie, brawo ! Wielka Polska Niepodległa !
W takich miastach jak Strzegom i Bolesławiec też są kibice Śląska,jeśli na Zagłębiu będzie co raz większa patologia a klub będzie się ciułał po pierwszych albo drugich ligach to większości ludziom w tych miastach odechce się jeździć na Zagłębie co pozwoli innej grupie rosnąć w siłę.Po młynie już widać marazm a co będzie jak Zagłębie nie awansuje do ekstraklasy i kolejny rok będzie grało w 1 lidze.Kreciki chwalą się siedemnastoma FC a widać ze większość jeździ od święta ,,Miedz'' ,,Chrobry''.Część FC to też zwykłe janki które bez ekstraklasy w Lubiniu jeździć nie będą.Jeśli klub przejmie miasto którego nie stać na finansowanie Zagłębia to Kreciki juz długo nie zobaczą Ekstraklasy a co za tym idzie zmaleje zainteresowanie chodzeniem i jezdzeniem przez Fc do Lubinia na mecze.
-
Zwykłykibic:
To ze w Strzegomiu są kibice Śląska, to wiadomo, ale z tym Bolesławcem Cie poniosło :) Podaj chociaż jeden dowód, przykład że w Bolcu sa malinowi kibice - czekamy. A tak swoja drogą, to o nasze Fc się nie martw, i w 1 lidze sobie damy radę. W tym przypadku radził bym się przyjrzeć na swoje Fc np Katy Wr. czy skokowa, bo cos często dziwnym trafem cos tracą :) Bez odbioru.
To ze w Strzegomiu są kibice Śląska, to wiadomo, ale z tym Bolesławcem Cie poniosło :) Podaj chociaż jeden dowód, przykład że w Bolcu sa malinowi kibice - czekamy. A tak swoja drogą, to o nasze Fc się nie martw, i w 1 lidze sobie damy radę. W tym przypadku radził bym się przyjrzeć na swoje Fc np Katy Wr. czy skokowa, bo cos często dziwnym trafem cos tracą :) Bez odbioru.
-
Śląsk w Bolesławcu, o ku*** a to dobre.
-
Jak to jest z waszymi Fc widać po liczbie kibiców w młynie:)Oqq pisze:Zwykłykibic:
Na meczu z Chojniczanką dopiero zobaczymy marazm w waszym wykonaniu.
Baz spiny ale które z waszych Fc przeprowadzają jakiekolwiek akcje same?Sława a może Szprotawa i Wschowa?:)
Podam ci pewien przykład Fc które mogą dla innych służyć za wzór.
Piła,Gostyń i Oława.
Piła nie raz pokazała co potrafi i sama biła się z takimi ekipami jak Elana,Kotwica Kołobrzeg czy Miedz.Można tez dodać akcje wspólne ze Szwadronami Gostyń jak ustawka z GKM Grudziądz czy Jeziorak.Co do Oławy to sami podjęli rękawice z Elanom.
Powiedz które z waszych Fc jest się wstanie bić z kimkolwiek a co dopiero przeciwstawić się takiej ekipie jak Elana?
Ja ci odpowiem żadne.
Czepiasz się Śląska ale taka Oława na mecz z Lechią przyjechała w 1000 głów,który z waszych Fc zaliczył choć w połowie taką liczbę na meczu w Lubiniu?Do tego rosnący w siłę Zgorzelec też może służyć za wzór dla waszych Fc.
-
Niesamowite to Oławie
-
Zdziwiłbyś się. Wiele osòb z Bolca podłapało kibicowskiego bakcyla na studiach czy w robocie we Wrocławiu, i regularnie chodzi na mecze Śląska. Pòki co nie mòwimy oczywiście o obecności WKSu "na ulicy", ale w wypadku regresu Zagłębie w przeciągu kilku lat sytuacja może ulec zmianie.rododendron3000 pisze:Śląsk w Bolesławcu, o ku*** a to dobre.
-
A co takiego ta skokowa traci co chwilę? Strata flagi była już opisywana i pisanie tego kolejny raz nie ma sensu ,bo kto zdanie na ten temat wyrobił ten go już pewnie nie zmieni. W mojej opinii to jeden z najlepszych FC Śląska pod każdym względem.
-
Chociażby dobre liczby wyjazdowe, obecność na meczu zawsze. Gdyby choć 1/3 FC reprezentowała ten poziom to byłoby dużo lepiej na trybunach (i poza).
-
Chłopaki nie przesadzajcie z ta licytacja na Fc. Na Śląsku i w Lubinie są lepsze i gorsze FC. Zarówno sportowe jak i typowo piknikowe. Wg mnie sama liga nie ma mega wpływu na to, a organizacja ekipy. Lechia czy Pogoń jak startowały od zera dobrze ogarniały FC i nie spadł im poziom. Już było wiele przypadków klubów, które po spadku lepiej się ogarniały niż przed.
Wg mnie nawet u nas we Wrocławiu spadek dał ekipie się lepiej zintegrować i odbudować. Oława to świetny FC tak samo jak Milicz czy Skokowa, i inne ale nie róbmy im pomnika... Ten tysiak na Lechię to to jakoś potwierdzony jest, bo chłopaki z Moto-Jelcza jakoś nie rzucają takimi liczbami. Zresztą Oława również ze względu na silną działalność na Moto-Jelczu od dawna zaliczała różne przygody z wieloma ekipami za czasów 1 ligi w Oławie.
Odpowie ktoś na temat wizyty Arki w Lubinie? Już ze 3 razy pytałem kto zdecydował o spędzeniu meczu w sektorze gości i czy wspierał ich Górnik?
Wg mnie nawet u nas we Wrocławiu spadek dał ekipie się lepiej zintegrować i odbudować. Oława to świetny FC tak samo jak Milicz czy Skokowa, i inne ale nie róbmy im pomnika... Ten tysiak na Lechię to to jakoś potwierdzony jest, bo chłopaki z Moto-Jelcza jakoś nie rzucają takimi liczbami. Zresztą Oława również ze względu na silną działalność na Moto-Jelczu od dawna zaliczała różne przygody z wieloma ekipami za czasów 1 ligi w Oławie.
Odpowie ktoś na temat wizyty Arki w Lubinie? Już ze 3 razy pytałem kto zdecydował o spędzeniu meczu w sektorze gości i czy wspierał ich Górnik?
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
-
To w ilu w końcu Chrobry pojechał a ile dostał biletów?
-
Ogarnij się trochę. W Lubinie a nie w Lubiniu no chyba, że u was w "Oławiu" tak mówią wszyscy. Co do Bolesławca to koloryzujesz mocno. To, że parę osób studiujących we Wrocławiu chodzi na mecze nie znaczy, że stanowią jakąkolwiek siłę w tym mieście.ZwykłyKibic pisze:Jak to jest z waszymi Fc widać po liczbie kibiców w młynie:)Oqq pisze:Zwykłykibic:
Na meczu z Chojniczanką dopiero zobaczymy marazm w waszym wykonaniu.
Baz spiny ale które z waszych Fc przeprowadzają jakiekolwiek akcje same?Sława a może Szprotawa i Wschowa?:)
Podam ci pewien przykład Fc które mogą dla innych służyć za wzór.
Piła,Gostyń i Oława.
Piła nie raz pokazała co potrafi i sama biła się z takimi ekipami jak Elana,Kotwica Kołobrzeg czy Miedz.Można tez dodać akcje wspólne ze Szwadronami Gostyń jak ustawka z GKM Grudziądz czy Jeziorak.Co do Oławy to sami podjęli rękawice z Elanom.
Powiedz które z waszych Fc jest się wstanie bić z kimkolwiek a co dopiero przeciwstawić się takiej ekipie jak Elana?
Ja ci odpowiem żadne.
Czepiasz się Śląska ale taka Oława na mecz z Lechią przyjechała w 1000 głów,który z waszych Fc zaliczył choć w połowie taką liczbę na meczu w Lubiniu?Do tego rosnący w siłę Zgorzelec też może służyć za wzór dla waszych Fc.
-
Z miła checia sie wtrace do tych gadek o fc. Jeśli chodzi o fc Szprotawa czy Sława to na ZL takie obecnie nie wystepują co pokazuje fakt że Sława nigdy nie dostała pozwolenia na zrobienie np flagi, co do Szprotawy to jej flaga mimo że istnieje od dłuższego czasu nie jest wywieszana ponieważ ten fc przestał jezdzić na wyjazdy i ogólnie zamarł także jak widać u nas istnieją jakieś zasady w temacie fc. Ogólnie kazdy ogarniety kibic ZL zawsze sie śmiał jak ktoś pisał że mamy fc w np Sławie nie mówiąc już o pisaniu farmazonów że mamy fc w Legnicy czy Głogowie bo nigdy nic takiego nie miało miejsca a to że przyjerzdzali do nas na mecze jacyś kibice piłki nie znaczy że są jakimś fc- taka sama sytuacja tylko w odwrotną strone jest z Bolesławcem ktory jest naszym dobrym fc i jak już ktoś pisał wczesniej to że jakiś paru studenciaków czy zgredów ( co było nawet na jakims filmiku raz w koszulce Zl raz ŚW) pojedzie czasem na Sląsk nie robi z nich chyba oficialnego fc. Co do Oławy to owszem dobry a nawet bardzo dobry fc Sląska ale stawianie go na równi z Legionem Piła jest śmieszne. Czy ty uwazasz że Oława (sama bez pomocy innych fc) mogła by na równi (podkreślam na równi bo wyjsc może każdy z każdym) rywalizować z Elaną?? jeśli tak to gratuluje poczucia humoru. Sa w Polsce mega dobre fc jak wymieniana wcześniej Piła, czy niektore fc Ruchu czy innych klubów i te fc czesto stanowia duży trzon w danej ekipie ale bez spiny Olawy bym do tego nie zaliczył. Nie uważam też że macie słabe fc, wiadome że niektóre są gorsze niektore lepsze ale z tym Zgorzelcem to pojechałeś już całkiem po bandzie. Czy ty naprawde uważasz że Zgorzelec może byc wzorem dla np Chojnowa, Polkowic czy Bolesławca?? Może chcesz porównac liczby wyjazdowe z calego poprzedniego sezonu kiedy graliśmy jeszcze w e-klasie Zgorzelca i np Chojnowa (choć wiadomo jak nam tam szlo i że na wyjazdy jezdziły przeważnie ogarniete osoby z fc a nie kibice sukcesu), u nas fc nie pochodzą w dużych miast ( Piła jest większa od Lubina), w niektórych potencjał jest w pełni wykorzystywany i są stabilne gdzie indziej kuleje organizacja ale Wy chyba (i każda inna ekipa ) macie podobnie.
-
Chojnów czy Bolesławiec są zdecydowanie lepszymi ekipami niż My. Co do Polkowic to się nie wypowiem bo niestety nie wiem jak się prezentują ale z tego co wiem jest to dobry, stary FC Zagłębia.fanZL pisze:Z miła checia sie wtrace do tych gadek o fc. Jeśli chodzi o fc Szprotawa czy Sława to na ZL takie obecnie nie wystepują co pokazuje fakt że Sława nigdy nie dostała pozwolenia na zrobienie np flagi, co do Szprotawy to jej flaga mimo że istnieje od dłuższego czasu nie jest wywieszana ponieważ ten fc przestał jezdzić na wyjazdy i ogólnie zamarł także jak widać u nas istnieją jakieś zasady w temacie fc. Ogólnie kazdy ogarniety kibic ZL zawsze sie śmiał jak ktoś pisał że mamy fc w np Sławie nie mówiąc już o pisaniu farmazonów że mamy fc w Legnicy czy Głogowie bo nigdy nic takiego nie miało miejsca a to że przyjerzdzali do nas na mecze jacyś kibice piłki nie znaczy że są jakimś fc- taka sama sytuacja tylko w odwrotną strone jest z Bolesławcem ktory jest naszym dobrym fc i jak już ktoś pisał wczesniej to że jakiś paru studenciaków czy zgredów ( co było nawet na jakims filmiku raz w koszulce Zl raz ŚW) pojedzie czasem na Sląsk nie robi z nich chyba oficialnego fc. Co do Oławy to owszem dobry a nawet bardzo dobry fc Sląska ale stawianie go na równi z Legionem Piła jest śmieszne. Czy ty uwazasz że Oława (sama bez pomocy innych fc) mogła by na równi (podkreślam na równi bo wyjsc może każdy z każdym) rywalizować z Elaną?? jeśli tak to gratuluje poczucia humoru. Sa w Polsce mega dobre fc jak wymieniana wcześniej Piła, czy niektore fc Ruchu czy innych klubów i te fc czesto stanowia duży trzon w danej ekipie ale bez spiny Olawy bym do tego nie zaliczył. Nie uważam też że macie słabe fc, wiadome że niektóre są gorsze niektore lepsze ale z tym Zgorzelcem to pojechałeś już całkiem po bandzie. Czy ty naprawde uważasz że Zgorzelec może byc wzorem dla np Chojnowa, Polkowic czy Bolesławca?? Może chcesz porównac liczby wyjazdowe z calego poprzedniego sezonu kiedy graliśmy jeszcze w e-klasie Zgorzelca i np Chojnowa (choć wiadomo jak nam tam szlo i że na wyjazdy jezdziły przeważnie ogarniete osoby z fc a nie kibice sukcesu), u nas fc nie pochodzą w dużych miast ( Piła jest większa od Lubina), w niektórych potencjał jest w pełni wykorzystywany i są stabilne gdzie indziej kuleje organizacja ale Wy chyba (i każda inna ekipa ) macie podobnie.
Rozwijamy się szybko ale do Bolesławca czy Chojnowa nie mamy żadnego startu.
-
miedzianka "łowcy cyganów" ;))

-
Takich fotek jest więcej, są foty gdzie w młynie mają ciapatych, ale chyba nie ma sensu wklejać, bo Miedź uczy się propagandy od Romka Z. i to wszyscy w koło są cyganami, tylko nie oni.KOMAR. pisze:miedzianka "łowcy cyganów" ;))
Chyba dlatego ostatnio mówi sie na nich prześmiewczo "Łowcy dywanów" :-)
-
:) cytat:

Łowcy Dywanów na fali życiowego sukcesu, jakim było zwycięstwo w Lubinie rozpoczęli tournee po podlegnickich szkołach, a tam nadal bez zmiany, Zagłębie Lubin Pany!

-
FanaticZL pisze:Spokojnie zaraz chuligan jaroslawzz wyjaśni o co chodzi i kto komu odmawia, albo zamilkł na wieki po dowiedzeniu się prawdy :)
fajnie, że się o mnie martwisz, ale spokojnie bo większych smarowaczy i napinaczy niz z Krainy Kreta to na tym forum nie ma, zabieracie w każdym temacie głos nawet jak was nie dotyczy, nie długo będziecie pisali o ruchu kibicowskim w Tadżykistanie ;)