Znowu sie robi temat w którym bedzie sie opluwac moj klub? Zrozumcie w koncu ludzie ze w Plocku nikt nie chce takiego awansu, a pretensje kierujcie do PZPN.
Moim zdaniem to nie Wisła Płock będzie grała w OE tylko Łęczna bo przecierz jej odwołanie ma być rozpatrzone w MKOl-u i jak je przyjmą to PZPN będzie musiał Łęczną do 1 ligi przyjąć
ryfke pisze:Znowu sie robi temat w którym bedzie sie opluwac moj klub? Zrozumcie w koncu ludzie ze w Plocku nikt nie chce takiego awansu, a pretensje kierujcie do PZPN.
Uwierz mi, że daleki jestem od "opluwania" kogokolwiek; Twój klub ani mnie ziębi ani parzy. Zastanawia mnie tylko, dlaczego ciągle pzpn na siłę szuka wolnego miejsca dla Płocka (bo nie zaprzeczysz chyba że tak to wygląda). A jednocześnie wkurza fakt, że kluby którym korupcję lub przekręty w stylu "powstaje nowy klub, odcinamy sie od długów starego ale dziwnym trafem zachowujemy miejsce w I lidze" są nadal bezkarne...
Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale normalne to to raczej nie jest. Sporo w polskiej piłce zależy od znajomości i wpływów, tyle w temacie.
Czy codziennie musi ktos zakladac nowy temat czego to znowu PZPN nie wymyslil - zalozcie sobie temat o PZPN-ie, zakazach wyjazdowych i karach dla klubow i tam te swe rewelacje oglaszajcie, bo to sie juz robi smieszne.